-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Ανοίγω ένα νέο θέμα για το mazda 2 hybrid γιατί πιστεύω ότι αφορά πολλούς και εμένα μαζί. Είμαι σε αναζήτηση μικρού B πόλης, εχω δει 208, corsa, i20, yaris μέχρι και το sandero stepway με έπεισε να δω ο φίλος Lap . Είχαμε ψιλοκαταληξει στο yaris το υβρίδιο αλλά οι 18 μήνες αναμονής μας απέτρεπαν αρκετά. Μόλις γύρισα από την αντιπροσωπεία της mazda (μαζί με test drive), και η αναμονή ξαφνικά γίνεται 8 μήνες max και όπως καταλαβαίνετε μου μπαίνουν ιδέες...
Αξίζει να ξεπεράσω το οπτικό σοκ του yaris με το σηματακι της mazda μπροστά; Καθε βοήθεια δέκτη -
Προσωπικά θα με άγχωνε η μειωμένη εγγύηση της Mazda σε σχέση με την αντίστοιχη της Toyota για το ίδιο αυτοκίνητο. Ομοίως και η εμπειρία των συνεργείων της Mazda σε αυτά.
-
@antonakis said in MazdoYaris hybrid:
Προσωπικά θα με άγχωνε η μειωμένη εγγύηση της Mazda σε σχέση με την αντίστοιχη της Toyota για το ίδιο αυτοκίνητο. Ομοίως και η εμπειρία των συνεργείων της Mazda σε αυτά.
Για εγγύηση δε ρώτησα, θεωρησα δεδομένο σαν ίδιο προϊόν θα έχει και παραπλήσια εγγύηση. Έχεις δίκιο για την επισήμανση.
-
Το καλό είναι ότι μετά τη λήξη της εγγύησης, έχεις την εμπειρία πολλών συνεργείων σε Toyota.
-
Τι εγγύηση δίνει η Μαζντα ρε παιδιά;
-
3+2 ή 150.000χλμ
-
Μου φαίνεται δύσκολο να μη δώσει ισάξια με την toyota εγγύηση στο υβριδικό σύστημα.
-
Σαν επιλογή θέλω να ξέρω πως σας φαίνεται, ανεξαρτήτως εγγύησης. Στα μάτια τα δικά μου πάντως, είναι μεγάλο το σοκ απο το rebadging.
Πιθανοί διάλογοι:
-Καλοτάξιδο το νέο Toyota!
-Οχι, είναι Mazda!
-Μα Toyota είναι.. -
@v_a said in MazdoYaris hybrid:
Σαν επιλογή θέλω να ξέρω πως σας φαίνεται, ανεξαρτήτως εγγύησης. Στα μάτια τα δικά μου πάντως, είναι μεγάλο το σοκ απο το rebadging.
Πιθανοί διάλογοι:
-Οχι, είναι Mazda!
-Μα Toyota είναι..Για να το αξιολογήσω πρέπει να ξέρω και τιμή.
Αν δίνει λιγότερη εγγυηση και είναι αισθητα πιο φτηνο μιας και είναι το ίδιο αυτοκίνητο γιατι οχι να μην το επιλέξεις.
βαζεις και ενα αυτοκόλλητο powered by vankel και τους τρελένεις όλους
-
@cirus said in MazdoYaris hybrid:
βαζεις και ενα αυτοκόλλητο power by vankel και τους τρελένεις όλους
-
Άκυρο από εμένα στον κανίβαλο,γιατί απλούστατα δεν είναι μαζντα,με ότι αυτό συνεπάγεται!
-
@ggab said in MazdoYaris hybrid:
Άκυρο από εμένα στον κανίβαλο,γιατί απλούστατα δεν είναι μαζντα,με ότι αυτό συνεπάγεται!
Σκέψου ότι το πρώτο πράγμα που ρώτησα μόλις πήγα στην αντιπροσωπεία, ήταν το που κατασκευάζεται (είχα μια ελπίδα για Japan, αλλά έσκασε κλασσικά Γαλλία)
-
Πιθανοί διάλογοι:
-Οχι, είναι Mazda!
Αν δίνει λιγότερη εγγυηση και είναι αισθητα πιο φτηνο μιας και είναι το ίδιο αυτοκίνητο γιατι οχι να μην το επιλέξεις.
Διάβασα πως είναι ενα χιλιάρικο πιο ακριβό (το μάζντα). Αυτό που δεν καταλαβαινω απο τον Τύπο είναι πως σα να κρυβεται πίσω απο το δαχτυλό του, σε κάθε άρθρο λένε ''πολλές ομοιότητες'' και δεν μιλάνε για rebadging απλά.
Πάντως εγώ δεν θα το έπαιρνα, δεν βρίσκω τίποτα δελεαστικό πχ χαμηλότερη τίμη. Είναι ένα αμάξι που απλά εξυπηρετει τη Μαζντα να ρίξει Μ.Ο ρύπων δεν ξέρω καν αν την ενδιαφέρει αλήθεια να το πουλήσει και εκείνη. -
Διάβασα πως είναι ενα χιλιάρικο πιο ακριβό (το μάζντα). Αυτό που δεν καταλαβαινω απο τον Τύπο είναι πως σα να κρυβεται πίσω απο το δαχτυλό του, σε κάθε άρθρο λένε ''πολλές ομοιότητες'' και δεν μιλάνε για rebadging απλά.
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Οι πρώτες εκδόσεις πρέπει να είναι 500€ χαμηλότερες απο του yaris original, οι επόμενες νομίζω ειναι στα ιδια επίπεδα με style και πάνω. Διχρωμιες που ρώτησα, δεν υπαρχουν προς το παρόν.
-
Το τονίζω, το μόνο που με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις ειναι ο χρόνος αναμονής που, αν ισχύει περί 8μηνου, είναι μεγάλο συν (σε σχέση με τους 18 μήνες, που μου ανέφερε η Toyota).
-
@jntaras said in MazdoYaris hybrid:
Πιθανοί διάλογοι:
-Οχι, είναι Mazda!
Πάντως εγώ δεν θα το έπαιρνα, δεν βρίσκω τίποτα δελεαστικό πχ χαμηλότερη τίμη. Είναι ένα αμάξι που απλά εξυπηρετει τη Μαζντα να ρίξει Μ.Ο ρύπων δεν ξέρω καν αν την ενδιαφέρει αλήθεια να το πουλήσει και εκείνη.ουτε εγώ φυσικά με μικρότερη εγγύηση και ακριβότερο. Να ήταν 2000 ευρώ πιο φτηνό από το toyota να το πάρω. χέστηκα για το σήμα μπροστά ιδιο αμάξι είναι
-
Πιθανοί διάλογοι:
-Οχι, είναι Mazda!
Πάντως εγώ δεν θα το έπαιρνα, δεν βρίσκω τίποτα δελεαστικό πχ χαμηλότερη τίμη. Είναι ένα αμάξι που απλά εξυπηρετει τη Μαζντα να ρίξει Μ.Ο ρύπων δεν ξέρω καν αν την ενδιαφέρει αλήθεια να το πουλήσει και εκείνη.ουτε εγώ φυσικά με μικρότερη εγγύηση και ακριβότερο. Να ήταν 2000 ευρώ πιο φτηνό από το toyota να το πάρω. χέστηκα για το σήμα μπροστά ιδιο αμάξι είναι
Ο μόνος λόγος για να αγοράσει κάποιος το 2 hybrid είναι να έχει άμεσα ένα Yaris hybrid και είναι διατεθειμένος να πληρώσει την αμεσότητα πιο ακριβά!!!
Η Mazda συνολικά είναι σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος των τεχνολογιών που θα αναπτύξει.
-
Μήπως είναι στα ίδια λεφτά με περισσότερο εξοπλισμό? Όπως ήταν το suzuki Corolla?
-
Πιθανοί διάλογοι:
-Οχι, είναι Mazda!
Πάντως εγώ δεν θα το έπαιρνα, δεν βρίσκω τίποτα δελεαστικό πχ χαμηλότερη τίμη. Είναι ένα αμάξι που απλά εξυπηρετει τη Μαζντα να ρίξει Μ.Ο ρύπων δεν ξέρω καν αν την ενδιαφέρει αλήθεια να το πουλήσει και εκείνη.Ε όχι δα. Μη μας τσουβαλιάζεις όλους επειδή οι περισσότεροι μασάνε τα λόγια τους. Από 18 Φλεβάρη έχει γίνει σαφής αναφορά: ίδιο με το Toyota Yaris Hybrid, μόνο φθηνότερο. Το άρθρο αφορούσε σε τιμές Αγγλίας, αφού δεν ερχόταν ακόμα στην Ελλάδα.
https://cartalk.gr/mazda-2-hybrid-idio-toyota-yaris-hybrid-mono-fthinotero/
-
Νομιζω αυτο το μοτερ το εχει εξελιξει η Μαζντα . Οποιος εχει ορεξη το ψαχνει και μας λεει κι εμας
MazdoYaris hybrid