-
Το ιδιο πραγμα ειναι. Αλλη ονομασια. Προσωπικα ειμαι οπαδος του Κινεζικου ρητου. Καποιος λογος θα υπαρχει που περασε απο γενια σε γενια για 4000 χρονια.
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είμαι και λίγο αμόρφωτος ξέρεις, δεν τα ξέρω αυτά.
Δεν μπορεί, όλο και κάποιος συγγενής ή φίλος θα μπορέσει να σ' ενημερώσει.
Ρώτησα, αλλά δεν μου απάντησαν.
Ρωτώ λοιπόν ξανά εδώ τους πετυχημένους και μορφωμένους.
Είναι φασισμός η κριτική του να μη κάνεις αυτά που χλευάζεις;
-
Βεβαια υπαρχει παντα κι εκεινος που δεν του αρεσει το ψαρεμα.
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είμαι και λίγο αμόρφωτος ξέρεις, δεν τα ξέρω αυτά.
Δεν μπορεί, όλο και κάποιος συγγενής ή φίλος θα μπορέσει να σ' ενημερώσει.
Ρώτησα, αλλά δεν μου απάντησαν.
Ρωτώ λοιπόν ξανά εδώ τους πετυχημένους και μορφωμένους.
Είναι φασισμός η κριτική του να μη κάνεις αυτά που χλευάζεις;
Στην Ελλάδα όπου τις λέξεις "φασισμός" και "φασίστας" τις έχουμε ψωμοτύρι, οποιοσδήποτε δεν συμφωνεί με τις απόψεις μας είναι φασίστας, οι απόψεις του φασιστικές, και γουστάρει φασισμό.
Αν ρωτάς εμένα, η κριτική του να μην κάνεις αυτά που χλευάζεις, είναι κριτική του να μην κάνεις αυτά που χλευάζεις. Ούτε φασιστική, ούτε σοσιαλιστική, ούτε κομμουνιστική, ούτε αναρχική, ούτε αριστερή, ούτε κεντρώα, ούτε δεξιά, ούτε ορθόδοξη, ούτε καθολική, ούτε μουσουλμανική, δεν χρειάζεται ταμπέλα με το στανιό.
-
Να το πούμε
κωλοτουμπαυποκρισία να τελειώνουμε; -
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...
https://www.instagram.com/reel/Cg0XeqrIPmA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...
https://www.instagram.com/reel/Cg0XeqrIPmA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Σιγά μην έμενε στο πασοκ....
-
Χτες ξεχάσαμε να μιλήσουμε γιατί χαιρόταν ο κόσμος και χαμογελούσε ?
Για τον φασίστα που ηγήθηκε του αντιφασιστικού αγώνα...
-
Ώπα, τι έχουμε εδώ ΑυγΟΥΣΤιατικα;
Προσφορά 1+1:
https://www.news247.gr/politiki/panagiotis-kontoleon-paraitithike-o-archigos-tis-eyp.9717289.html
Πάει και ο σεκιουριτας...Κουληηηη;
-
Προφανως πεφτει η κυβερνηση με παταγο.
Βρε τι παθαμε?... -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Προφανως πεφτει η κυβερνηση με παταγο.
Βρε τι παθαμε?...Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση Σπύρο, δεν έχουν κάποιον άλλο (ακόμα και στο προοδευτικό στρατόπεδο) για να καλύψει χωρίς ιδιαίτερη αντίδραση τα ζητούμενα της αστικής (ελληνικής και ξένης) τάξης!!!
Η προσπάθεια για επιμερισμό ευθυνών σε άλλα πρόσωπα εκτός πρωθυπουργού δεν δουλεύει στην Ελλάδα! Αφού όλοι είναι επιλογές δικές του!!!
Ο Αλ6ς έχει καεί, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι έτοιμο, στην ΝΔ δεν έχουν αναδείξει κάποιον ως πιθανό αντικαταστάτη.
Για αυτό μιλάμε για εξάντληση 4ετίας! -
...και τώρα η μπάλα όχι στα τρολακια που προφανώς θα συνεχίσουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα αλλά στο παρεάκι
...το οποίο θέλοντας και μη πρέπει να αρχίσει να απομακρύνεται από τον παρακρατιΚουλη. Ας μείνει η ναυΑρχιδα του Φαλήρου να μας δείχνει κοπελίτσες της ΠΥ να "μάχονται με τον πυρηνο εφιάλτη" στην Καλλιθέα.
-
Μεγάλη απώλεια νομίζω ο Δημητριάδης!
Θυσίασε την... βασίλισσα του ο σιμουλτανε για κάποια πολύ μεγαλύτερη κίνηση στο μέλλον;
Μήπως μετά από συνεννόηση με Ανδρουλάκη για να μην καούν τελείως οι γέφυρες μετά το σκάνδαλο της παρακολούθησης στο οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για εμπλοκή του Δημητριάδη; -
Μετά από αυτά θα μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα (για τον Ανδρουλάκη) εάν συνεργαστούν.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μετά από αυτά θα μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα (για τον Ανδρουλάκη) εάν συνεργαστούν.
Δεν σας χαλάει μετά τον Χρυσοχοΐδη να δείτε και τον Λοβέρδο υπουργό ξανά, εαμοβούλγαροι απάτριδες εθνομηδενισταί...
-
Λαγωνικα ειστε! Τα βρηκατε ολα παλι. Η κυβερνηση ωρες μετρα
Βρε τι παθαμε;... -
Ελπιζω να προλαβω να σωσω τα μπανια μου. Μη τρεχουμε καλοκαιριατικα για εκλογες...
-
Η κυβερνησαρα αυτή δεν πέφτει με τίποτα.
Σιγά μην αφήσουμε ένα σκανδαλάκι σαν της Νοβάρτις ή της παρακολούθησης τηλεφώνων πολιτικών αρχηγών να τους πτοήσει, τι είμαστε, τίποτα φλώροι Δημοκράτες δικαιωματιστές; -
Αλώστε ο Κυργιάκος με μια κίνηση ροκε ξαναστηνει την παρτίδα, αφήνοντας τους αντιπάλους να παραπαίουν.
Δεν τον λένε Σιμουλτανε για το τίποτα...
Αν και ψηλός, είναι γάτα ο Κυργιάκος κι ας το παίζει Κούλης.
Δεν τον πιάνουν πουθενά! -
Σιγα τα σκανδαλα. Προσωπικα σας προτεινω βουτια στη θαλασσα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2