-
Καλύτερο από miss piggy πάντως…
-
@kkostask said in Kia XCeed - crossover:
Καλύτερο από miss piggy πάντως…
Δε πειραζει αρεσει σε πολλους περισσότερους με γούστο....
-
Σήμερα έμαθα ύστερα από ένα μήνα κατοχής του αυτοκινήτου πως τα παράθυρα κλείνουν από το κλειδί . Δεν ανοίγουν αλλά κλείνουν. Το hill assist δεν το βλέπω να πιάνει και τόσο όσο θα περίμενα γενικά λίγες φορές το είδα να πιάνει, το Autohold όλα τα λεφτά. Leonid για πες για πες .
Ερώτηση τώρα κανονικά το αυτόματο φρενάρισμα δεν θα έπρεπε να πιάνει όταν πας πχ να παρκάρεις και μπροστά έχει τοίχο? Σε κίνηση το έχω δει αλλά ρωτάω. Τροφή για σκέψη . -
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Σήμερα έμαθα ύστερα από ένα μήνα κατοχής του αυτοκινήτου πως τα παράθυρα κλείνουν από το κλειδί . Δεν ανοίγουν αλλά κλείνουν. Το hill assist δεν το βλέπω να πιάνει και τόσο όσο θα περίμενα γενικά λίγες φορές το είδα να πιάνει, το Autohold όλα τα λεφτά. Leonid για πες για πες .
Ερώτηση τώρα κανονικά το αυτόματο φρενάρισμα δεν θα έπρεπε να πιάνει όταν πας πχ να παρκάρεις και μπροστά έχει τοίχο? Σε κίνηση το έχω δει αλλά ρωτάω. Τροφή για σκέψη .Νομίζω το αυτόματο φρενάρισμα είναι από μια ταχύτητα και πάνω... μπορεί να κάνω και λάθος....
-
Δοκίμασε το και πες μας
-
Δοκιμασε πισω απο το αμαξι του Μαστορα. Με τις αλοιφες θα το επαναφερει, μη φοβασαι
-
Ναι άλλη λειτουργία είναι αυτή με το παρκάρισμα και άλλη αυτή κατά την κίνηση
-
Χάχα το φαντάζεσαι φίλε? Μετά μένει να δοκιμάσω τους αερόσακους φτου φτου φτου
Alexandros k θα το έκανα φίλε αλλά ξέρεις τι φοβάμαι? Θα με βάλει εμένα ο Mastoras 78 να τρίβω και σκέψου εικόνα εγώ να τρίβω και αυτός που είναι και του σαβουαρ βιβρ να με σιχτιριζει όλη την ώρα.... ΟΟΟΟχι προτιμώ τον τοίχο χαχα
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Θα με βάλει εμένα ο Mastoras 78 να τρίβω και σκέψου εικόνα εγώ να τρίβω και αυτός που είναι και του σαβουαρ βιβρ να με σιχτιριζει όλη την ώρα.... ΟΟΟΟχι προτιμώ τον τοίχο χαχα
Όχι Άλεξ μου εσένα ποτέ.. Ποτέ όμως.. Promise!
-
Σημερινή για να μην λέτε πως δεν τραβάω Καλές φωτο
-
Άλλαξες κινητό? Για πες πιο πήρες ?
-
@yem said in Kia XCeed - crossover:
Χαχα φίλε ήμουν σίγουρος πως κάτι τέτοιο θα έστελνες . Δεν φταίω εγώ, ούτε το κινητό, είναι το εκθαμβωτικό ταμπλό που έχει.... Τι είπα τώρα ρε φίλε πωωωω
-
@yem said in Kia XCeed - crossover:
Το μεσαίο είναι το N-Gage, από τις πιο cult αγορές μου μέσα στα χρόνια! Ήταν πολύ μπροστά το μηχάνημα αυτό!
-
Σαν λειτουργικότητα πως ήταν το n-Gage? Δεν φαινετε πολύ βολικό για sexting
-
Το κάτω αριστερά το είχα το 2004, ήταν η τελευταία φορά που έδωσα πάνω από 200€ για κινητό.
-
Άμα θες καλές φωτογραφίες θα πάρεις ΑΥΤΟ, που βγάζει και γ@μώ τις φωτογραφίες, να σκάσουν απ' τη ζήλια τους οι ΝΟΚΙΑδες...
-
@piliourits said in Kia XCeed - crossover:
Άμα θες καλές φωτογραφίες θα πάρεις ΑΥΤΟ, που βγάζει και γ@μώ τις φωτογραφίες, να σκάσουν απ' τη ζήλια τους οι ΝΟΚΙΑδες...
Αχαχαχαχα φίλε Πήλιο το χα.
-
IMG_20220814_144553.jpg
No comments please.... -
Η πρώτη φωτογραφία μακρά η καλύτερη.
Δηλώνει το δεύτερο επίπεδο της νεωτερικότητας στο σημερινό γίγνεσθαι του υπερπληθυσμού ρετρό στοιχείων. -
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Η πρώτη φωτογραφία μακρά η καλύτερη.
Δηλώνει το δεύτερο επίπεδο της νεωτερικότητας στο σημερινό γίγνεσθαι του υπερπληθυσμού ρετρό στοιχείων.What???
Kia XCeed - crossover