-
Δεν ξέρω αλλά δεν έχω ανάψει το κλιματιστικό και το μεσημέρι λιώνουμε. Αν τελικά πέσουν οι τιμές, άντε θα το ανάψω να πάρουμε λίγο ανάσα.
Χθες μέσα στο σπίτι 30 βαθμούς 45% υγρασία, και χωρίς κλιματιστικο.
-
Φυσικά θα πέσουν οι τιμές. Όπως και σε όλα τα άλλα.
-
-
Φυσικά μπορεί να το καταργήσει. Και εσύ μπορείς να αλλάξεις εταιρία μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χωρίς πέναλτυ.
Αυτό το φυσικά μου κάθεται στο λαιμό. Γιατί φυσικά? Δεν υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ 2 πλευρών?
Μπορεί ο καθένας να σπάει τα συμβόλαια μόνομέρος? Εγώ αύριο αν μπω ταμείο ανεργίας μπορώ να αλλάξω από μόνος μου την τιμή κιλοβατώρας γιατί "δεν βγαίνω μανίτσα'μ"?
Δεν θέλω να αλλάξω συμβόλαιο για έχει καλή τιμή, γιατί να πάω στα καινούρια συμβόλαια τύπου χρηματιστήριο?
Απλά βρίσκουν Και τα κάνουν.
.
@lap μια από τα ίδια, έχουμε κολλήσει στα ρούχα μας, έριξα και ένα μέτρα μόνος σου με σχεδόν 50% λιγότερη κατανάλωση από το αντίστοιχο περσινό και ήρθε για τον μήνα 125€, βέβαια ο προηγούμενος μήνας πήγε 185€... Κάτσε να δούμε τον εκκαθαριστικό -
Άστα γιέ του.
-
Ήρθε και ο αναλυτικός των 121,35 ( έναντι απο δική μου μέτρηση) .
-
Ρεύμα 17,19
-
Συμπληρωματικές χρεώσεις ( αναπροσαρμογή ) 85,30
-
Δήμος 24,69
δλδ στάξαμε στον ιδρώτα για να δώσουμε τα τετραπλά σε νταβατζιλίκια ! Για να δούμε στην εκκαθάριση τι θα γίνει !
-
-
Έχει βγει η σύνοψη Εκκαθάρισης για το Power Pass , λογικά μέσα 2 μέρες θα γίνει και η κατάθεση!
475,89ε Έχουμε να λαμβάνουμε .
Α ρε Κούλη , θα πάμε και διακοπές βρε κυμπαρόπαιδο -
-
Ανάλογα τις καταναλώσεις σου. Αν εκαιγες πετρέλαιο κάτι 30-40 άρια παιρνεις πίσω. Αν εκαιγες ρεύμα παίρνεις αρκετά παραπάνω.
-
@mastoras78 said in Περί ΔΕΗ:
Έχει βγει η σύνοψη Εκκαθάρισης για το Power Pass , λογικά μέσα 2 μέρες θα γίνει και η κατάθεση!
Α ρε Κούλη , θα πάμε και διακοπές βρε κυμπαρόπαιδοΔεν είναι μούφα η επιστροφή τελικά?
Μεγάλη Μουφα, έδωσα σε ρήτρες ανάπροσαρμογης κάνα 1000€ σε ιδιώτες και το κράτος με επιδοτεί με κάτι λιγότερο από το 60% από αυτό έδωσα. Αφού μου πήρε και όλους τους φόρους στους λογαριασμούς... Βέβαια από το τίποτα καλά είναι
-
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ποιους αφορά αυτή η επιδότηση; Ποιους λογαριασμούς ρεύματος; Είναι για όλους τους πολίτες;
Χθες άκουγα ένα ΣΥΡΙΖΑΙΟ δημοσιογράφο που έλεγε ότι του έκανε εντύπωση που δεν έκαναν όλοι οι πολίτες αίτηση για επιδότηση. Αφορά όλους τους λογαριασμούς;
-
@mastoras78 said in Περί ΔΕΗ:
Α ρε Κούλη , θα πάμε και διακοπές βρε κυμπαρόπαιδοΔεν είναι μούφα η επιστροφή τελικά?
600€ όπως προβάλλεται, παρά κάτι ψιλά.
Σε πληρωτέα στους 4 λογαριασμούς, 920€ για λίγο περισσότερο από 3000KWh από τα οποία 646€ καταβληθήθηκαν συνολικά στους 4 λογαριασμούς ως ρήτρα αναπροσαρμογής. -
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ποιους αφορά αυτή η επιδότηση; Ποιους λογαριασμούς ρεύματος; Είναι για όλους τους πολίτες;
Χθες άκουγα ένα ΣΥΡΙΖΑΙΟ δημοσιογράφο που έλεγε ότι του έκανε εντύπωση που δεν έκαναν όλοι οι πολίτες αίτηση για επιδότηση. Αφορά όλους τους λογαριασμούς;
Απο Δεκέμβριο μέχρι Μάιο , Δεν έκανες την αίτηση ?
-
Απο Δεκέμβριο μέχρι Μάιο , Δεν έκανες την αίτηση ?
Τι αίτηση να κάνω; Ποιους αφορά αυτή η επιδότηση; Δεν ξέρω τίποτα.
-
Ολους τους πολίτες που έχουν το ρολόι ρεύματος στο όνομά τους και έχουν εισόδημα (οικογενειακό) μέχρι 45.000€. Είχαν αναρτηθεί αναλυτικά οι όροι στην ΑΑΔΕ και στο vouchers.gr.
-
Ποιοι όλοι οι πολίτες;
Δεν αφορούν μόνο όσους έχουν λογαριασμούς με κυμαινόμενα τιμολόγια; Δηλαδή όσους είναι σε προγράμματα με "Ρήτρα Αναπροσαρμογής"; -
Ποιοι όλοι οι πολίτες;
Δεν αφορούν μόνο όσους έχουν λογαριασμούς με κυμαινόμενα τιμολόγια; Δηλαδή όσους είναι σε προγράμματα με "Ρήτρα Αναπροσαρμογής";Δεν το γνωρίζω. Εγώ π.χ. έκανα αίτηση και ότι γίνει, έτσι και αλλιώς 3' μου πήρε. Είχα μια ρήτρα, αλλά μου είπα από την nrg οτι ξεπεράστηκε η τιμή για την μη αναπροσαρμογή, οπότε πλήρωσα παραπάνω, πήραν την έκπτωση στον λογμο κάθε μήνα και έκανα και αίτηση.
-
Γελάει ο κόσμος με τα χρήματα που επιστρέφει το power pass.
-
Δεν αφορά όλους τους πολίτες.
- Επιδοτούνται μόνο λογαριασμοί κυμαινόμενων τιμολογίων. Ως εκ τούτου, εάν δε βλέπετε κάποιο λογαριασμό σας, είναι πιθανό να μην έχει αποσταλεί από τον πάροχό σας, επειδή είναι λογαριασμός σταθερού τιμολογίου. Επίσης όσοι λογαριασμοί σταθερού τιμολογίου έχουν αποσταλεί, έχουν την ένδειξη "Σταθερό Τιμολόγιο" στην ανάλυσή τους, και, όπως αναφέρθηκε, δεν επιδοτούνται, ακόμη και αν περιέχουν ρήτρα αναπροσαρμογής.
https://vouchers.gov.gr/powerpass
- Επιδοτούνται μόνο λογαριασμοί κυμαινόμενων τιμολογίων. Ως εκ τούτου, εάν δε βλέπετε κάποιο λογαριασμό σας, είναι πιθανό να μην έχει αποσταλεί από τον πάροχό σας, επειδή είναι λογαριασμός σταθερού τιμολογίου. Επίσης όσοι λογαριασμοί σταθερού τιμολογίου έχουν αποσταλεί, έχουν την ένδειξη "Σταθερό Τιμολόγιο" στην ανάλυσή τους, και, όπως αναφέρθηκε, δεν επιδοτούνται, ακόμη και αν περιέχουν ρήτρα αναπροσαρμογής.
-
Λογαριασμοί του 2021 ανά δίμηνο. στη ΔΕΗ
την ίδια περίοδο...έναντι 75
εκκαθαριστικός 130Λογαριασμοί 2022
έναντι 90
εκκαθαριστικός 160Διαφορά. τετραμήνου. 45 ευρώ.
έκανα την αίτηση στο power pass.
εκκαθάριση 28 ευρώΤελική επιβάρυνση τετραμήνου 17 ευρώ .
Περί ΔΕΗ