-
@lap said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Έτσι είναι όλοι στυλακια. Ανέβα κατέβα τα έχασες τα κιλά. Άσε που πάνε πριν τη δουλειά και κάνουν γυμναστική... Είναι θεομουρλοι.
Θα πάω εγώ να λιώσω στο γυμναστήριο και μετά τι θα κάνω; Μα θα πάω για δουλειά!!! Τι πιο φυσικό;;;
Είπαμε να αντιγραφουμε ως κοινωνία και χώρα τους νορμάλ όχι τους αμπνορμαλ.
Άσχετο ταξιδευτή το πατάρι που έλεγες μπορεί να θεωρηθεί η σοφίτα;
Τι συντελστη έχει; Μετράει και αυτο στα συνολικά τμ;
Αμα σου τα πω, που θέλει 20 γραμμές τι είναι το καθένα και τι προδιαγραφές έχει θα μπερδευτείς...
Οταν είσαι έτοιμος να προχωρήσεις, ρώτα ένα μηχανικό.
Συνοπτικά ΑΛΛΟ το πατάρι, ΑΛΛΟ η σοφίτα, μπορείς όμως να έχεις και από τα δύο σε κάποιες περιπτώσεις και ΔΕΝ μετράνε στα τμ.
-
Ρε συ cruiser τόσο καιρό ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και πάντα το ξέχναγα. Εσύ που ξέρεις τις περιοχές του Χαλανδρίου, η περιοχή που είναι το Chalandri Tennis club και Athens Tennis Center πως λέγεται;
-
@storm said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Ρε συ cruiser τόσο καιρό ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και πάντα το ξέχναγα. Εσύ που ξέρεις τις περιοχές του Χαλανδρίου, η περιοχή που είναι το Chalandri Tennis club και Athens Tennis Center πως λέγεται;
Πεύκο Πολίτη...
Τώρα θα μπει στο σχέδιο, ήταν να γίνει εκεί ένας κλάδος της Αττικής οδού, που δεν χρειαζόταν. -
Για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα γράφεις σελίδες ενώ για να πεις κάτι πρακτικό και της εργασίας σου, βαριέσαι.
Καλά μέχρι και αν χτίσουμε φοβάμαι μην αλλάξουν πάλι...
Τεσπα τι λέγαμε;Α, τι φάρα που είστε!!
-
Για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα γράφεις σελίδες ενώ για να πεις κάτι πρακτικό και της εργασίας σου, βαριέσαι.
Καλά μέχρι και αν χτίσουμε φοβάμαι μην αλλάξουν πάλι...
Τεσπα τι λέγαμε;Α, τι φάρα που είστε!!
Θα σου κάνω κόπυ-πάστε τους ορισμούς, θα σε αφήσω μισή ώρα να τους διαβάσεις και μετά θα σε εξετάσω, αλλά θα απαντάς αμέσως...
-
Α, όχι τώρα...τώρα αράζω καναπέ μπροστά στην τηλεόραση.
Μου αρέσουν οι γνωστικές προκλήσεις είναι η αλήθεια... χαχαχαχαχα
-
Και εγώ βαριέμαι τώρα, πάω να δω την Εθνική..
-
Βαρετό ματσάκι....ειδα λίγο...τώρα netflix.
Σορρυ από τους μοντ μη μας βρίσουν... συνεχίστε...
-
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Και εγώ βαριέμαι τώρα, πάω να δω την Εθνική..
μελισσες να βλεπεις.
μελισσες.
οτι εχει τοπι ειναι απαγορευμενο απο το γιατρο.
#polles_oi_pikres -
Μιλάνε όλοι, μιλάνε και αυτοί που τους έχουν πάρει το διαβατήριο λόγω ανεπαρκούς απόδοσης...
-
Βλέπω σας φαίνονται ακριβά τα σπίτια, αλλά μια χαρά κουβέντα γίνεται για την νέα Χ1 των 50-60000 , όπως λέει σωστά ο Φάνης ότι πρέπει αν είναι...
-
Προσωπικά, η τιμή της x1 μου είναι απλησίαστη.
Το αυτόν όμως και τα σπίτια. Είχα πάει σε φίλο τις προάλλες στον Άλιμο. Απέναντι του σηκώνεται πολυκατοικία εξαωροφη. Ο κάθε όροφος λογικά πάνω από 100τμ, μια 300ρα στο νερό εκαστος.
Άντε βάλε δύο στον ιδιοκτήτη για αντιπαροχή και άλλα δύο σε Κινέζους και μεγαλοστελεχη. Τα άλλα δύο ποιος τα παίρνει; Ο "φτωχός" Έλληνας που "ζει με κάτω από 10000 τον χρόνο" και τα "φέρνει βόλτα δύσκολα" όπως λένε οι στατιστικές. -
Λοιπόν ειδικά για τον Αλιμο.
Οι τιμές είναι πάνω από 3500-4000 για σπίτια που ΔΕΝ βλέπουν θάλασσα, αλλά είναι κοντά στην παραλιακή, δηλαδή μέχρι 500 μ. και μπορούν να φτάσουν και τα 6000.
Οσο πλησιάζουμε την παραλιακή πλησιάζουμε και το άνω όριο, που στο τέλος γίνεται κάτω όριο.
Αλλά και η αντιπαροχή εκει δεν είναι 2 στα 6 σπίτια.
Είναι σχεδόν 3 έως και 3.Αρα 3 θα μείνουν να πουλήσει.
Και δεν θα τα πάρουν Κινέζοι. Υπάρχουν πολλοί.
Εχω πρόσφατο παράδειγμα, που εγώ ούτε θα αγόραζα για να μείνω, ούτε θα το έκανα σαν δουλειά, γιατί αν δεν τηρείται το πρώτο, δεν μπαίνω σε συζήτηση για το δεύτερο.
Σε στενό δρόμο, οικόπεδο με μικρή φάτσα, με θέα στην απέναντι οικοδομή και προς τα πάνω όχι προς την θάλασσα, μεσαίο, με μέτριο σχεδιασμό, εσωτερικά και εξωτερικά, από καινούργιο κατασκευαστή, πουλήθηκε όλο εύκολα.
Σε διαφόρων εθνικοτήτων και Ελληνες.
Αυτή την περίοδο, ότι φτιάχνεται στην παραλία, ιδιαίτερα στα τελευταία 500 μ προς την θάλασσα, φεύγει αμέσως σε ακριβές τιμές, αλλά και τα οικόπεδα είναι επίσης πανάκριβα.
Επενδυτές ψάχνουν όλοι. Υπάρχουν πάντως οικόπεδα αρκετά σε αυτό το κομμάτι, δηλαδή από νέο Φάληρο μέχρι Βούλα και σε ζώνη πλάτους 500 μ.
-
Δεν θυμάμαι αν το έχω γράψει.
Με πήρε την περασμένη εβδομάδα, μια νεαρή, τουλάχιστον στην φωνή, κυρία να με ρωτήσει αν κάνω κάποια κατασκευή.
Την ρώτησα τι ψάχνει.
Μου είπε 90-100 τμ μέχρι 3500 το τμ, στο παραλιακό μέτωπο.
Της είπα ότι σε αυτά τα λεφτά 2-4 χλμ από το παραλιακό μέτωπο.Στα 500-2000 , δύσκολα και κάτι που θα έχει θέματα.
Από εκεί και πέρα δεν φτάνουν τα 3500.
Μου είπε ότι δεν ήθελε το 2-4, αλλά θα προτιμούσε το 500-2000, ας είχε και θέματα.
Αρκεί να μπορεί να δικαιολογήσει την φράση παραλιακό μέτωπο, έστω και σχετικά.
Μάλλον για προίκα το προόριζε
-
Α, τι φάρα που είστε!!
Edit {Mod}
Περιμένεις να σου εξηγήσει ο Βασίλης όλο το ΝΟΚ (Νέος Οικοδομικός Κανονισμός), ένα νομοθέτημα που είναι αρκετές δεκάδες σελίδες και το οποίο, τα 10 χρόνια που ισχύει, έχει ήδη 25 προσθήκες και αλλαγές σε μεταγενέστερες διατάξεις. Συν τοις άλλοις, είναι τόσο δυσνόητο και σηκώνει διαφορετικές ερμηνείες, που ακόμη κι εμείς οι μηχανικοί συχνά (για να μην πω σχεδόν πάντα) διασταυρώνουμε απόψεις μεταξύ μας. Και σαν κερασάκι στην τούρτα, εσύ χωρίς εκπαίδευση μηχανικού, σίγουρα χρειάζεσαι τουλάχιστον καμιά βδομάδα ιδιαίτερο για να αντιληφθείς τις βασικές και μόνο έννοιες.
Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι πραγματικά (και όχι για να εξυπναδίζεις) κατέβασε το Ν.4067/2012 και για αρχή διάβασε τους βασικούς ορισμούς. Μετά έλα να σου λύσουμε τις πρώτες απορίες...
-
@fiverg said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Προσωπικά, η τιμή της x1 μου είναι απλησίαστη.
Το αυτόν όμως και τα σπίτια. Είχα πάει σε φίλο τις προάλλες στον Άλιμο. Απέναντι του σηκώνεται πολυκατοικία εξαωροφη. Ο κάθε όροφος λογικά πάνω από 100τμ, μια 300ρα στο νερό εκαστος.
Άντε βάλε δύο στον ιδιοκτήτη για αντιπαροχή και άλλα δύο σε Κινέζους και μεγαλοστελεχη. Τα άλλα δύο ποιος τα παίρνει; Ο "φτωχός" Έλληνας που "ζει με κάτω από 10000 τον χρόνο" και τα "φέρνει βόλτα δύσκολα" όπως λένε οι στατιστικές.το επισης. το ματαξαναλεω. τοσα γιουρα δεν. ουτε ας πουμε για να παρω κατι στα παιδια μου. δεν εχω αφου. απορω πως. ειπαμε στο 1% ανηκωμεν.
-
@harisma23 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Α, τι φάρα που είστε!!
Εσύ αν δεν πετάξεις τη χαζομάρα σου, δεν αντέχεις, ε;
Περιμένεις να σου εξηγήσει ο Βασίλης όλο το ΝΟΚ (Νέος Οικοδομικός Κανονισμός), ένα νομοθέτημα που είναι αρκετές δεκάδες σελίδες και το οποίο, τα 10 χρόνια που ισχύει, έχει ήδη 25 προσθήκες και αλλαγές σε μεταγενέστερες διατάξεις. Συν τοις άλλοις, είναι τόσο δυσνόητο και σηκώνει διαφορετικές ερμηνείες, που ακόμη κι εμείς οι μηχανικοί συχνά (για να μην πω σχεδόν πάντα) διασταυρώνουμε απόψεις μεταξύ μας. Και σαν κερασάκι στην τούρτα, εσύ χωρίς εκπαίδευση μηχανικού, σίγουρα χρειάζεσαι τουλάχιστον καμιά βδομάδα ιδιαίτερο για να αντιληφθείς τις βασικές και μόνο έννοιες.
Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι πραγματικά (και όχι για να εξυπναδίζεις) κατέβασε το Ν.4067/2012 και για αρχή διάβασε τους βασικούς ορισμούς. Μετά έλα να σου λύσουμε τις πρώτες απορίες...
Από εσένα συμβουλές δεν δέχομαι, όπου σε θαυμάζουν οι νουθεσίες σου.
Ότι θέλω θα ρωτάω όποτε θέλω και όπου θέλω. Δεν θα σου δώσω εξηγήσεις εσένα το τι θα ρωταω και γιατί.
Admin τι θα γίνει με αυτόν τον τύπο;, να του απαντήσουμε όπως αρμόζει, μας αφήνεις το ελεύθερο ή θα είμαστε σεβαστικοι;
Βρίζει συνεχώς όλο το φόρουμ σε κάθε διένεξη του. Οι χαρακτηρισμοί και τα flame posts απαγορεύονται; Ή όχι;
Τζάμπα έγραψες το νόμο, αδιαφωρω τελείως για την απάντηση σου. Εγώ ήθελα μέσα σε λίγα λόγια να μας πει κάτι στο πρότυπο που έγραψε άλλα ποστς.
-
Από εσένα συμβουλές δεν δέχομαι, όπου σε θαυμάζουν οι νουθεσίες.
Ότι θέλω θα ρωτάω όποτε θέλω και όπου θέλω.
Admin τι θα γίνει με αυτόν τον τύπο;, να του απαντήσουμε όπως αρμόζει, μας αφήνεις το ελεύθερο ή θα είμαστε σεβαστικοι;
Βρίζει συνεχώς όλο το φόρουμ σε κάθε διένεξη του. Οι χαρακτηρισμοί και τα flame posts απαγορεύονται; Ή όχι;
Σου υπενθυμίζω ότι δεν δικαιούσαι να κλαίγεσαι σα μυξοπαρθένα, ότι και καλά σε προπηλακίζουμε, όταν εσύ ο ίδιος τα έχεις προκαλέσει αυτά. Εσύ ξεκίνησες πρώτος να μας χαρακτηρίζεις λαμόγια, όλους τους μηχανικούς συλλήβδην. Μήπως θέλεις να σου φέρω και τα σχετικά quotes;
Ως εκ τούτου και λίγα ακούς! Δε νομίζω π.χ. να σε έχει πει κανείς λαμόγιο, όπως μας λες εσύ κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση... Οπότε σου συστήνω "σεβαστικότητα" (όπως λες) γιατί με "σεβαστικότητα" σου μιλάμε εμείς όταν χαρακτηρίζουμε τα γραφόμενα σου χαζομάρες και εσένα ανίκητο, αντί να γράψουμε αυτό που πραγματικά σκεπτόμαστε...
Υ.Γ.: Τώρα είδα και αυτά που προσέθεσες και θα σου πω ότι είσαι πολύ συμπλεγματικός άνθρωπος, εφόσον νομίζεις ότι εσύ αντιπροσωπεύεις όλο το forum. Τράβα λοιπόν τώρα και κλάψε λίγο παραπάνω ξανά στον admin!
-
Ρε φίλε δεν σου μιλά κανείς, δεν θελω την άποψη σου, δεν μου αρέσει ο τρόπος επικοινωνίας σου, αδιαφορώ, και συνεχώς γυρίζεις στα τοπικά και νουθετείς κόσμο. Είσαι στα καλά σου;
Δεν θέλουμε ούτε πατροναρισμα της σκέψης και της άποψης μας ούτε νουθεσία το πώς θα ρωτάμε και τι; Αυτά στον περίγυρο σου τον τυχερό που σε έχει.
Εγώ είπα την άποψη μου για του μηχανικούς εργολάβους. Όλη η αγορά την ίδια άποψη έχει. Όλος ο περίγυρος ,εγώ και οι λοιποί την ίδια άποψη έχουν. Θα μας βάλεις με το ζόρι άλλες σκέψεις στο κεφάλι μας; Δεν μπορώ να σε καταλάβω;...
Δεν σου αρέσει η άποψη μου, οκ τελείωσε. Άσε μας στην ησυχία μας επιτέλους.
Δεν αντιπροσωπεύω το φόρουμ αλλά κάποια μέλη έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα κατά καιρούς. Φυσικά και θα κλαφτω, τι θα κάνω να αρχίζω να χαρακτηρίζω όπως κάνεις εσύ; Το forum έχει κανόνες και όσο μπορούμε τους ακολουθούμε, εσύ με τις εμμονές σου να μειώσεις καποιον συνεχώς τους παραβιάζεις.
Και εμείς έχουμε βρωμοστομα και να σε χαρακτηρίσουμε, δεν το κάνουμε προσπαθούμε να μιλήσουμε όσο γίνεται πιο ήρεμα μη τυχόν και θυμώσει η αφεντια σου.
Ξανά ρώτα τον admin είναι επιτρεπτός ο τρόπος γραφής και οι χαρακτηρισμοί του;
-
Εγώ είπα την άποψη μου για του μηχανικούς εργολάβους. Όλη η αγορά την ίδια άποψη έχει. Όλος ο περίγυρος ,εγώ και οι λοιποί την ίδια άποψη έχουν. Θα μας βάλεις με το ζόρι άλλες σκέψεις στο κεφάλι μας.
Ρε συ, γίνε άντρας! Μην είσαι ανθρωπάκι!
Έβρισες όλους τους μηχανικούς, χωρίς καμία διάκριση, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση!
Απλώς κάποια στιγμή, όταν είδες ότι δε σε παίρνει και τα άκουσες από διάφορους, έκανες την κωλοτούμπα σου και τα γύρισες, λέγοντας ότι αναφέρεσαι μονο στους εργολάβους μηχανικούς.Edit {Mod}
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!