-
@teo-mak said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ένας σκύλος που θα περάσει τη σωστή εκπαίδευση, ίσως είναι πιο αποτελεσματικός από έναν μπαμπά που κοιμάται έχοντας κλειδωμένο ένα πιστόλι σε ένα κρυμμένο χρηματοκιβώτιο.
Δηλαδή κι ο ανεκπαίδευτος που θα σε γλύφει και θα κουνάει την ουρά όλη μέρα, μόνο που υπάρχει και θα γαβγίσει δυο φορές όταν μυρίσει ξένο με κακή διάθεση στο χώρο του, πάλι πιο χρήσιμος είναι.
Στο κάτω κάτω της γραφής μπορείς να έχεις ένα ρόπαλο του baseball κάτω από το κρεβάτι.
είμαι παραδοσιακός τύπος εγώ, προτιμώ τον κόπανο που έπλενε τις βελέντζες η γιαγιά στο ρέμα στο χωριό...
Μια γκλίτσα απο κρανιά θα ήταν πιο αποτελεσματική τώρα που το σκέφτομαι...
άσε που στο κόμμονγουελθ δεν θα έπρεπε να έχουν μπαστούνια του κρίκετ;!
Αλλά δεν τα δείχνουν αυτά οι ταινίες, μόνο του μπέηζμπολ δείχνουν... -
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ένας σκύλος που θα περάσει τη σωστή εκπαίδευση, ίσως είναι πιο αποτελεσματικός από έναν μπαμπά που κοιμάται έχοντας κλειδωμένο ένα πιστόλι σε ένα κρυμμένο χρηματοκιβώτιο.
@teo-mak said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Στο κάτω κάτω της γραφής μπορείς να έχεις ένα ρόπαλο του baseball κάτω από το κρεβάτι.
Πάμε πάλι από την αρχή, γιατί έχετε "κολλήσει" με τα όπλα. ΟΚ το διαγράφω για τα όπλα!!
Το βασικό μου θέμα είναι το νομικό πλαίσιο. Ό,τι και από αυτά να έχεις, εφόσον προξενήσεις σωματική βλάβη στον εισβολέα (από δάγκωμα σκύλου, από ρόπαλο, από κόπανο, από κουζινομάχαιρο) βρίσκεσε απολογούμενος!!! Αυτό το τόσο απλό λέω!!! Να αλλάξει αυτός ο νόμος. Εφόσον μπει σπίτι μου, κάνω ό,τι θέλω με ό,τι βρω πρόχειρο εκείνη την ώρα χωρίς να σκέφτομαι ότι μετά θα με τρέχουν στα δικαστήρια.
Και ναι έχω και σκύλο και ο πατέρας μου με 3-4 σκυλιά (τσοπανόσκυλα) είναι μια χαρά εκεί που μένει, ποτέ δεν είχε απόπειρες.
-
-
Μα γι'αυτο στο έγραψα το παράδειγμα Φάνη. Περιμενες σε χώρα που κάποιος συμμετέχει σε οποιαδήποτε οργανωμένη μορφή μηχ. αθλητισμού ακολουθώντας τις διαδικασίες θα καταδικαζόταν για το θάνατο θεατή ο οποιος διαπιστωμένα "δεν καθόταν σωστά"; Ούτε γι'αυτό το νομικό πλαίσιο δε σε κατοχυρώνει αν και ακολουθείς "τα νόμιμα" όντας αθλητής υπό τον αθλητικό νομο...
-
Σε απταίστην αρχαιοελληνικήν της Ελληνικής Αγωγής...
-
-
Το ακροατήριον που προτείνει λύσεις μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι ακόμη και αν ο σκύλος σου ριχτεί σε κάποιον που θα μπει σπίτι σου και του κάνει ζημιά, πάλι απολογούμενος στα δικαστήρια θα τρέχεις. Ουαί κι αλλοίμονό (σου) αν τυχόν και τον δαγκώσει και του κάνει πληγές.
Ακόμη και αν δεν του κάνει ζημιά, έχει καταγραφεί περιστατικό που ο ιδιοκτήτης πήγε κατηγορούμενος για την ψυχική βλάβη που υπέστη ο διαρρήκτης από τον σκύλο (ήταν εκπαιδευμένος ο σκύλος και τον κράτησε ακινητοποιημένο για κάποιες ώρες, υποθέτω ότι ο διαρρηκτης είχε την μούρη τουη σκύλαρου στα 10 εκ από το πρόσωπό του για όλη αυτή την ώρα). Σταματάω κι εγω το off topic εδώ... -
Καλή λύση ο σκύλος και δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι σκύλος εργασίας "φύλακας" αρκεί να έχει εκπαιδευτεί να γαυγίζει , να σου δώσει το χρόνο να ξυπνήσεις και να έρθεις στα ίσια σου , αλλά θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πολλοί δεν θέλουν να έχουν.
Όταν έβαλα την πόρτα ασφαλείας σε συζήτηση που είχα με τον κατασκευαστή μου είπε ότι όλες οι πόρτες ανοίγουν και το μόνο που κάνουμε βάζοντας πόρτες ασφαλείας/ κάγκελα /συναγερμό/ σκυλιά είναι να αποκλείουμε τους "περαστικούς/ερασιτέχνες" που βρήκαν μια παλιά πόρτα να κλωτσήσουν και να μπούνε μέσα γρήγορα και αθόρυβα , βέβαια οι έμπειροι που ξέρουν πως θα μπούνε δεν θα ρισκάρουνε να μπούνε σε "άδειο" σπίτι πρέπει να ξέρουν ότι θα βρούνε κάτι ακριβό ή να είναι σε καλή περιοχή που αξίζει να ρισκάρουν .
Νομίζω οι πιο πολλές κλοπές γίνονται από περαστικούς πρωινές ώρες και απο "μετρητές της ΔΕΗ" . -
-
Ωραίες οι γελοιογραφίες για τα κακά δεξαμενόπλοια και τους κακούς εφοπλιστές..
Βέβαια το Ιραν ανήκει στην αντιαμερικανική παρέα, οπότε δεν έπαιξε πορεία από το νατ , το κκε και τα σωματεία που ελέγχει η αριστερά...Εδώ που τα λέμε ούτε για τις πειρατείες έκαναν τίποτα τα σωματεία...
Εργατοπατερισμός στο φούλ και υποταγή στο κόμμα...
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός, ότι ο Κούλης προς το παρόν δεν έχει πάρει κάτι από τους Αμερικάνους για το γεγονός αυτό και δεν πρόκειται να πάρει, γιατί από τα στενά εκεί περνάει όλο το εμπόριο..
Οπως λέγαμε και αρχικά, όταν τσακώνονται οι ελέφαντες την πληρώνουν τα μυρμήγκια.
Για αυτό τα έξυπνα μυρμήγκια την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και δεν μπλέκουν στον καυγά.Οσο για τα όπλα, είπαμε δεν θέλουμε όπλα. Ποινές αυστηρές για την παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία θέλουμε.
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Βέβαια το Ιραν ανήκει στην αντιαμερικανική παρέα, οπότε δεν έπαιξε πορεία από το νατ , το κκε και τα σωματεία που ελέγχει η αριστερά...Εδώ που τα λέμε ούτε για τις πειρατείες έκαναν τίποτα τα σωματεία...
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός, ότι ο Κούλης προς το παρόν δεν έχει πάρει κάτι από τους Αμερικάνους για το γεγονός αυτό και δεν πρόκειται να πάρει, γιατί από τα στενά εκεί περνάει όλο το εμπόριο..
Οπως λέγαμε και αρχικά, όταν τσακώνονται οι ελέφαντες την πληρώνουν τα μυρμήγκια.
Για αυτό τα έξυπνα μυρμήγκια την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και δεν μπλέκουν στον καυγά.Οσο για τα όπλα, είπαμε δεν θέλουμε όπλα. Ποινές αυστηρές για την παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία θέλουμε.
καλο το γελοιογραφημα. αν και χωρις χιουμορ.
παλι ο δρακος ειναι το κουκουε ως φαινεται....
ξερεις και αλλα απο αυτα που σας λενε στα ιδιωτικα τα σχολεια? -
(Το τρολικό σύμπαν συνομωτησε να πέσω σε αυτό το διαμαντακι την κατάλληλη στιγμή, λεωφ Καβάλας σε μια πεζορενο)
-
@gatoz said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
καλο το γελοιογραφημα. αν και χωρις χιουμορ.
παλι ο δρακος ειναι το κουκουε ως φαινεται....
ξερεις και αλλα απο αυτα που σας λενε στα ιδιωτικα τα σχολεια?Στα ιδιωτικά σχολεία πάνε τα στελέχη και οι ηγεσίες της αριστεράς...
Ενίοτε και σε βασιλικά ιδιωτικά σχολεία... -
@johanndelta said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
(Το τρολικό σύμπαν συνομωτησε να πέσω σε αυτό το διαμαντακι την κατάλληλη στιγμή, λεωφ Καβάλας σε μια πεζορενο)
Ακριβώς έτσι ήταν το δικό μου, σε μπλέ χρώμα με σκληρή άσπρη οροφή, από το 1981, έως το 1989 που το πούλησα με 160000 χλμ...
Ωραίο...
Γιόχαν έχω και το Πόνυ Φόρντ, στο χωριό σε γκαράζ.
-
Και δεν ξεχνάμε.
Το βραζιλιάνικο μαγιό
θέλει βραζιλιάνικο κώλο. -
Και μετά σου λέει "παραμένω δυτικών συνοικιών και λαϊκος" το Γατί...αλλά τελικα σαν τον Κουγια δεν ξεχνα μεν την Πετρούπολη, αλλά θέλει το καλοστεκουμενο από την Αγία Πετρούπολη!
Φουκαρα μου, να σε στριμωξει καμία τέτοια και να σου έρχεται με την όπισθεν:
να δω κατά πού θα κάνεις...
-
-
χαχαχ
ναι, ειναι αποτελεσμα εργολαβου.
σε ξενοδοχειο της αθηνας.
στη βερανζερου. αρτεμισιον.
το ενσουιτ με τα 50 νομιζω ευρω....
-
@gatoz said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
σε ξενοδοχειο της αθηνας.
στη βερανζερου. αρτεμισιον.Αχαχαχα!! Κλαίω....αλλά και εσύ εκεί τι περιμένεις δηλαδή!?!?!
Γελοιογραφία & Χιούμορ