-
@teo-mak said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Επίσης πρέπει να σκεφτεί κανείς τον παράγοντα αιφνιδιασμού όταν αντιληφθείς ότι μέσα στο σπίτι σου υπάρχει εισβολέας.
Δηλαδή θα σε ξυπνήσει κάποιος θόρυβος και μέσα στην τρομάρα σου θα ξεκλειδώσεις το οπλοκιβωτιο, θα γεμίσεις οπλισεις και θα κάνεις εκτίμηση της απειλής......Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα και θα χαθέι στο παρόν θέμα.
Καταρχάς δεν θα το έχω έτσι, θαέχω λάβει εκπαίδευση για σκποβολή, χρήση κλπ.
Δεν θα ακούσω θόρυβο, θα έχω ξυπνήσει από τον συναγερμό. Επίσης μπορεί να μην είναι βράδυ, να μην κοιμάμαι κλπ. Τέλος, σιγά μην κάτσω να κάνω εκτίμηση απειλής, μπήκε στο σπίτι μου τελείωσε....σιγά μην τον ρωτήσω τι θέλει, γιατί κλπ. Το σπίτι είναι άσυλο, εφόσον το παραβίασε θα πληρώσεις τις συνέπειες.
-
Δυστυχώς Φάνη, για κάθε μία περίπτωση "λογικού και συνετού χρηστη" θα είχαμε κάθε μέρα σχεδόν πιστολιδι για προτεραιότητες/κλεισίματα, "κοίταξες τη κορίτσι/αγκόρι μου, έκεις μπλιέξει άσκημα" εδώ στα δυτικά, καλά το Μενίδι και ειδικά τα σχολεία του στα 90s θα ήταν πίστα modern warfare και διάφορα τέτοια...
-
@johanndelta said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δυστυχώς Φάνη, για κάθε μία περίπτωση "λογικού και συνετού χρηστη" θα είχαμε κάθε μέρα σχεδόν πιστολιδι για προτεραιότητες/κλεισίματα, "κοίταξες τη κορίτσι/αγόρι μου, έκεις μπλιέξει άσκημα" εδώ στα δυτικά, καλά το Μενίδι και ειδικά τα σχολεία του στα 90s θα ήταν πίστα modern warfare και διάφορα τέτοια...
Στο Μενίδι είναι ήδη έτσι!!!
Κοίτα Γιάννη, κάθε επιλογή έχει θετικά και αρντηικά, ότι κάνουμε έχει επιπτώσεις. Θα μπορούσε να γίνει με άλλο τρόπο, όχο τόσο ασύδωτα όσο στο Αμέρικα. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι χειρότερα που τόσο κόσμος έχει όπλα (όλοι οι φίλοι μου στην Κρήτη έχουν 2-3!!) χωρίς να είναι καταγεγραμμένα και χωρίς να έχουν λάβει εκπαίδευση. Καλύτερα να τα έχουν σε συγκεκριμένο αυστηρό και νομικό πλαίσιο παρά έτσι.
Αλλά όπως είπα είναι τεράστια συζήτηση και δεν υπάρχει (για εμένα) σωστό και λάθος, κάθε επιλογή έχει μειονεκτήματα. Απλά απάντησα στην ερώτηση που μου έγινε γιατί θα ήθελα να μπορώ να έχω όπλο.
-
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Καταρχάς δεν θα το έχω έστι, θαέχω λάβει εκπαίδευση για σκποβολή
Να κανονίσουμε να πάμε ΚΕΒΟΠ μια Κυριακή μετά καφέδων και τυροπιτοειδών βεβαίως - βεβαίως ...
-
Ε, εντάξει, όσα και αν τους σερνω γιατί έφαγα τα νιάτα μου εκεί τώρα είναι μια η άλλη με άλλες περιοχές, ειδικά στο κέντρο.
Ήδη φαντασιωνομαι "russian campaign" στον Άγιο Διονύση και αποστολή με gunship γύρω από το σταθμό του τρενου...
-
@johanndelta said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ε, εντάξει, όσα και αν τους σερνω γιατί έφαγα τα νιάτα μου εκεί τώρα είναι μια η άλλη με άλλες περιοχές, ειδικά στο κέντρο.
Ήδη φαντασιωνομαι "russian campaign" στον Άγιο Διονύση και αποστολή με gunship γύρω από το σταθμό του τρενου...
xaaxxaxaaax έκλαψα
-
Fixed
-
@gatoz said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Μας ζηλεύετε γι αυτό μας κακολογειτε εμάς τους ομορφάντρες που αρέσουμε!
Και όχι, ΔΕΝ χρειάζεται να το βλέπουμε εμείς, αυτές είναι γυναικείες δουλειές.- -
Επίσης πρέπει να σκεφτεί κανείς τον παράγοντα αιφνιδιασμού όταν αντιληφθείς ότι μέσα στο σπίτι σου υπάρχει εισβολέας.
Δηλαδή θα σε ξυπνήσει κάποιος θόρυβος και μέσα στην τρομάρα σου θα ξεκλειδώσεις το οπλοκιβωτιο, θα γεμίσεις οπλισεις και θα κάνεις εκτίμηση της απειλής......Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα και θα χαθέι στο παρόν θέμα.
Καταρχάς δεν θα το έχω έτσι, θαέχω λάβει εκπαίδευση για σκποβολή, χρήση κλπ.
Δεν θα ακούσω θόρυβο, θα έχω ξυπνήσει από τον συναγερμό. Επίσης μπορεί να μην είναι βράδυ, να μην κοιμάμαι κλπ. Τέλος, σιγά μην κάτσω να κάνω εκτίμηση απειλής, μπήκε στο σπίτι μου τελείωσε....σιγά μην τον ρωτήσω τι θέλει, γιατί κλπ. Το σπίτι είναι άσυλο, εφόσον το παραβίασε θα πληρώσεις τις συνέπειες.
Νομίζω πως την κάνουμε σε ταιριαστό νήμα την κουβέντα.
Γιατί άμα έχουμε όπλα μέσα στο σπίτι, πρέπει να βγάζει υπηρεσίες κι εφόδους ο πατέρας, η μαμά θαλαμοφύλακας και η πεθερά Γερμανικό νούμερο εμπλοκή... άσε που άμα σηκωθείς προς νερού σου και την δεις ως σκιά μέσ' τη νύχτα, δεν αργεί να γίνει το κακό, αν οπλοφορείς!... -
Σαββατόβραδο απόψε
και φιούελ πασ πήραμε
και η φόρμα για τα 600άρια ανοίγει όπου να ναι
μέχρι και η Ελστατ θα πληρώσει τους απογραφείς...ΤΟ ΚΑΙΜΕ ΑΠΟΨΕ ΚΥΡ' ΣΤΕΦΑΝΕ!
Άναψε το Λαϊκό Πανηγύρι!...
Γλέντι και Χαρά... -
Ένα chivas και 10 σουβλάκια παρακαλώ! Εκλεισε και το "Φάληρο", αλλιώς θα τσιμπαγα λευκό βέλος -ως γνήσιος Ευρωπαιος- να ρθω να το γλεντήσουμε!
(Εννοείται τα Μ4 πάνω στο τραπέζι, μη χαλάσει κανεις την παραγγελιά, θα γίνοταν του
κοεμτζηΜπρεϊβικ)Εναλλακτικά, πανυγήρι στην Ομβριακή, burnout με 130αρι Deutz και μπυρονια από πλαστικό βαρέλι με πάγο σε θερμοκρασία κρυογενεσης πιστονιού Chaos.
-
Συγνώμη αλλά στην χώρα του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ΡΕ...." δεν θέλω να έχω όπλα γύρω μου.
Ιδιαίτερα μετά από την ψυχολογική κατάρευση που έχει υποστεί οι κοινωνία μας με κρίση -πανδημια.
Και έτσι για την περιέργεια......για ποιο λόγο χρειάζεσαι ένα όπλο;Συμφωνώ για το ψυχολογικό.
Όπλο θέλω να έχω για να προστατεύσω την οικογένειά μου και το σπίτι μου, με ανάλογη φυσικά αλλαγή του άθλιου νομικού πλαισίου που έχουμε.
Το "άθλιο" νομικό πλαίσιο που λες, μας έχει χαρίσει 0 νεκρούς μαθητές τα τελευταία χρόνια. Στην Αμερική τους χαρίζει μερικές δεκάδες κάθε χρόνο. Η πρώτη αιτία θανάτων στις ΗΠΑ για τους νέους είναι τα όπλα, ξεπέρασε τα τροχαία!!! Άρα μάλλον κάτι βλέπεις λάθος αγαπητέ φίλε. Και το λέω εγώ που έχω όπλα, νόμιμα φυσικά. Απλά δεν πρέπει να έχει ο καθένας πρόσβαση σε αυτά. Πρέπει να έχει περάσει ψυχομετρικές εξετάσεις και φυσικά να είναι άριστα εκπαιδευμένος σε αυτά. Για αυτό στην Ελλάδα τα έχουν μόνον στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί και σκοπευτές. Τρέμω στην ιδέα να φέρει ο κάθε ανεκπαίδευτος 18χρονος όπλο και να πίνει στα μπαράκια και να κάνει τσαμπουκάδες στον δρόμο.
Edit: Μιλάω στο Viber αυτήν την στιγμή με μια Ελληνοαμερικανίδα φίλη στην Νέα Υόρκη, με παιδί στο Δημοτικό. Είναι terrified μου λέει και θέλει να έρθει Ελλάδα μόνιμα.
-
Καλημέρα, με αγωνιστική διάθεση!
-
@realzeus said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Edit: Μιλάω στο Viber αυτήν την στιγμή με μια Ελληνοαμερικανίδα φίλη στην Νέα Υόρκη, με παιδί στο Δημοτικό. Είναι terrified μου λέει και θέλει να έρθει Ελλάδα μόνιμα.
Δείξε τις φωτογραφίες και βίντεο απο το σπάνιο γηγενής είδος βΡομά που δραστηριοποιείται επαγγελματικά - επιδοτείται δηλαδή- στα νότια Βαλκάνια και σίγουρα θα θέλει να κάτσει με τα γκάνια
-
Χτες το βράδυ, ήμουν με φίλο Ελληνοαμερικάνο.
Τον ρώτησα γιατί στο σπίτι του και στα άλλα σπίτια, δεν έχουν μάντρες. Επίσης τον ρώτησα που κάθονται.
Μου είπε στην πίσω αυλή που έχει κάποια μάντρα, αλλά μπροστά η αστυνομία θέλει να βλέπει τα σπίτια όταν περιπολεί χωρίς να κρύβεται κάποιος σε μάντρες.
Αλλωστε όλοι έχουμε όπλα, όταν κάποιος πλησιάσει κοντά.Εμείς εδώ είμαστε κατά των όπλων.
Και εγώ κατά των όπλων είμαι.
Μια φορά έριξα με το Μ1 στην θητεία μου στο ΠΝ.
Αλλά όμως δεν μπορώ να δεχτώ να μην έχουμε εμείς όπλα και να έχουν όλοι σχεδόν οι άλλοι , είτε Ελληνες, είτε ξένοι.Αρα θέλουμε αλλαγές στους νόμους.
Ξένος με οπλοκατοχή, χωρίς άλλο αδίκημα, άμεση απέλαση και ποτέ ξανά και όποιος ξαναέλθει σε ξερονήσι μέχρι να ξαναφύγει, χωρίς καμία πρόσβαση σε νομική κάλυψη.
Δικός μας με οπλοκατοχή πυροβόλου όπλου, κάθειρξη και βλέπουμε.
Οπλοκατοχή μη πυροβόλου όπλου, ανάλογες ποινές με το όπλο.Τώρα χρήση όπλου με αδικήματα , αύξηση της ποινής 50 %.
Γενικά πρέπει να αλλάξει αυτή η μαγκιά που κυκλοφορεί.
Επίσης αν πέσει πυροβολισμός από παραβατικό, κάθε τι που θα συμβεί, δεν θα έχει ευθύνη η αστυνομία, όπως χτες που είχαμε πάλι ιστορίες με κλεμμένους καταλύτες.Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Για τους "ανθρωπιστές" του φόρουμ, να θυμίσω την ιστορία του γνωστού μου που πήγε στο αμέρικα με τουριστική βίζα 90 ημερών και έπαιζε μπουζούκι σε ελληνικά μαγαζιά και έμεινε 108 μέρες.
Γύρισε και την επόμενη φορά που πήγε, τον τσίμπησαν στο αεροδρόμιο, 3 μέρες φυλακή και πλήρωσε αμέσως το εισιτήριο επιστροφής και γύρισε εδώ και εκεί του είπαν ποτέ ξανά αφού παραβίασε τους νόμους.Αλλος φίλος αξιωματικός, ήταν εκεί και έκανε εκπαίδευση. Ενα ΣΚ με την γυναίκα του και ένα άλλο ζευγάρι, επίσης αξιωματικός δικός μας με την γυναίκα του, πήγαιναν βόλτα με το αυτοκίνητο και παραβίασαν για λίγο το όριο ταχύτητας.
Τους σταμάτησαν, τους κατέβασαν κάτω, δεν μάσησαν ότι ήταν ανώτεροι νατοϊκοί αξιωματικοί, γιατί παραβίασαν τον νόμο.
Οπότε όντως οι γελοιογραφίες που ανέβηκαν ήταν στυγνή εκμετάλλευση των θανάτων, διότι όπως και να το κάνουμε σε κάθε περίπτωση έχουμε θύματα.
Και το να σκοτωθεί ένα παιδί στο σχολείο του από ένα ψυχάκια, δεν διαφέρει από το να σκοτωθεί σπίτι του από ένα διαρρήκτη, ή έναν κλέφτη στο σούπερ-μάρκετ.
Μπορεί να μην χαθούν 10-20 μαζί, μπορεί να χαθούν σε διάστημα λίγων ημερών ή εβδομάδων.
Η απώλεια και ο πόνος είναι ίδιοι.Τέλος για να δείτε τι ξεφτίλα νόμους έχουμε, το παρακάτω σκηνικό :
https://sidirodromikanea.blogspot.com/2022/05/blog-post_57.html#moreΗ ποινή που θα πάρουν είναι αστεία, γιατί μιλάμε για ορεινή γραμμή που ο τυχόν εκτροχιασμός θα οδηγούσε σε πολλούς θανάτους, λόγω των γκρεμών που περνάει.
Σαμποτάζ πολιτικής και στρατιωτικής γραμμής σε καιρό ειρήνης θα έπρεπε να είναι η κατηγορία.
-
Αυτό που χρειάζεται αυτή η χώρα είναι η εφαρμογή των νόμων. Τέλος.
Όσο οι νόμοι γίνονται "λάστιχο" σύμφωνα με τα θέλω του κάθε πολιτικού, λεφτά, προκοπή δεν θα δεί ο τόπος.
Δικαιοσύνη πρέπει να ζητάμε, όχι οπλισμό. -
Δεν ζητήσαμε οπλισμό.
Να κοπούν τα χέρια και ο κω...ος σε όσους έχουν παράνομα θέλουμε... -
Ερώτηση 1: σας έχουν απειλήσει ποτέ με όπλο; έστω έμμεσα; δεν μπορεί, αφού "όλοι οι άλλοι" έχουν όπλο και θέλετε να έχετε και σεις, σημαίνει πως πρέπει να απειληθηκατε με όπλο τουλάχιστον μία φορά ή μάλλον πολλές.
Ερώτηση 2: ποιος σας εμποδίζει να έχετε όπλο; 100-200€ έχει μία άδεια, και μία φθηνή κυνηγετική καραμπίνα ή δίκαννο, όχι πολύ παραπάνω, όλα μαζί λιγότερα από ένα καλό κινητό, και με τεράστια αποτρεπτική ισχύ, point & shoot μπαμ και κάτω, αντί για τσαφ τσαφ από γυαλιστερά πιστολάκια ή επιθετικά τυφέκια που θέλουν σοβαρή εκπαίδευση και γνώση.
Γιατί πρέπει να έχετε, ότι και οι "ήρωες" στις ταινίες;Ερώτηση 3: αφού είναι στυγνή εκμετάλλευση να γίνονται Γελοιογραφίες κάθε φορά που ένας νόμιμα οπλισμένος ψυχακιας πάει και δολοφονεί μία σχολική τάξη, ΠΟΙΟΣ είναι ο σκοπός της εκμετάλλευσης;
Να καταλυθεί ο Καπιταλισμός;
Αυτός ο ισχυρισμός είναι πιο γελοίος απ τις Γελοιογραφίες!
Όπως είναι γελοία και η ιδέα ότι αν οπλιστούμε όλοι, θα μειωθεί το έγκλημα.
Ποιο ισχυρή απόδειξη απ τις ίδιες τις ΗΠΑ και την τεράστια απώλεια ζωής αθώων παιδιών κι όχι μόνο, δεν υπάρχει. -
Δικαιοσύνη πρέπει να ζητάμε, όχι οπλισμό.
Συμφωνώ, εφόσον η δικαιοσύνη και οι ποινές είναι σωστές και πλήρως εφαρμόσιμες π.χ. για δολοφονίες,κακουργήματα κ.τ.λ. να είναι φυλάκιση αλά Πάσσαρη στη Ρουμανία ή π.χ. για κλοπές σιδηρογρ.γραμμών,χαλκού,καταλυτών να πέφτει καμιά 20άρα-25άρα κάθειρξη,χωρίς εφέσεις,αναστολές κ.ά.
Επίσης,επιπλέον της ποινής, η πολύμηνη κοινωνική εργασία σε κατασκευές δρόμων και δημοσίων κτιρίων,εξορύξεις,καλλιέργειες και κτηνοτροφικές εργασίες μια χαρά είναι και αποδοτικότατη.Αν εφαρμοστούν κατά γράμμα όλα αυτά,τότε ναι η δικαιοσύνη λειτουργεί περίφημα.
-
Έχουν βιάσει ποτέ εσάς, τις γυναίκες σας η τις κόρες σας;
Άρα δεν κινδυνευετε από βιαστές!Τέλος πάντων, εγώ υπέρ των όπλων δεν είμαι, ούτε θεωρώ αποτρεπτική μια κυνηγετική καραμπίνα για διάφορους λόγους (βαστά Τούρκο να γεμίσω, αν έχει μπει ο άλλος με όπλο, σωθηκες...).
Όσο για τους Αμερικανούς, δεν είναι θέμα καπιταλισμού η κομμουνισμού για να χαλάσουν κάποιο πρότυπο. Έχουν σοβαρό θέμα αλλά για διάφορους λόγους δεν το λύνουν. Κάθε κοινωνία και τα κουσούρια της. Εμείς έχουμε μείνει στους κοτζαμπάσηδες και αυτοί στο φαρ Ουέστ.
Όσο για το τι είναι γελοιογραφία και το όχι, ας συγκρίνει κάποιος τα καυστικα σκίτσα των ίδιων των Αμερικανών με του δικού μας "καλλιτέχνη". Το έχω ξαναπεί, το παρόν τόπικ μόνο γελοιογραφία και χιούμορ δεν έχει, μάλλον σκιτσακια απροσαρμοστων εφήβων (ημιπιτσιρικαδων;) δημοσιεύονται κατά κύριο λόγο (δυστυχώς) και από μέλη που ο λόγος τους φανερώνει και οξύτητα πνεύματος και δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν τι ποσταρουν.
Γελοιογραφία & Χιούμορ