-
Λοιπόν, πούλησα πριν απο κανα μήνα ενα Golf του 09 σε ιδιωτη μέσω του car.gr. O τυπος μου φαινόταν περίεργος απο την αρχή γιατι ρώταγε πολλά και έκανε παζάρια μέχρι και για 50 ευρώ (...) ενώ ήδη το έδινα φθηνά (7.000). Τελοσπάντων, το έδωσα γιατί βαριόμουν να ασχοληθώ ξανά.
Με παίρνει που λέτε μετα απο μια βδομάδα και μου λέει εχει καεί ενα φλάς. Και γιατί μου το λες τον ρωτάω; Αλλαξε το, 2 ευρώ κάνει μια λάμπα. Μου λέει μου είχες πεί οτι ηταν αψογο και ελεγμένο και του λέω δεν σου ειπα κατι που δεν ισχύει, εχει βιβλιο σερβις και ολα, δεν ευθυνομαι για τα αναλωσιμα, ουτε ειμαι αντιπροσωπεια , ουτε σου εδωσα εγγυηση, σε παρακαλώ μην με ξαναενοχλήσεις.
Δεν περνάει ούτε μια εβδομάδα ακόμα, και με ξαναπαίρνει τηλ εκνευρισμένος και μου λέει "το αυτοκίνητο ειναι σαράβαλο, καίει λάδια, εχει προβληματα κλπ". Τι εννοείς του λέω; Μου λεει καίει πολύ βενζίνη και λάδια. Οταν το γέμισα βενζίνη πρόσθεσα και ένα λίτρο λάδι". Του λέω είναι νορμάλ είναι αυτό, τόσο καίνε, και στην τελική αμάξι 12ετίας πήρες, αν ήθελες καινούργιο Golf να έδινες 30 χιλιάρικα που κάνει. Μου λέει οχι, δεν το δέχομαι αυτό, να το πάρεις πίσω και να μου επιστρέψεις τα λέφτα μου. Του λεω δεν γινεται αυτό και μην με ξαναπαρεις τηλ, στο απαγορεύω.
Ε απο τοτε παιρνει συνεχως, δεν το σηκώνω και στέλνει μηνύματα με βρισιές και απειλές, οτι θα μου κάνει μήνυση, "θα με τακτοποιήσει" και διάφορα τέτοια που ακουγονται απειλητικά. Παιδιά τι να κάνω με τον τρελό; Ο τυπος ειναι ψυχάκι, και ξέρει και που μένω γιατι εκανα την βλακεία να του δώσω ραντεβού σπιτι μου. Να παρω την αστυνομία ή να του επιστρέψω τα γαμωλεφτα του και να πάρω το αμαξι;
-
Δώσε τα στοιχεία του στην αστυνομία. Σίγουρα τα έχεις. Θα πεις ότι σε παρενοχλεί και σε απειλεί, οπότε σε πρώτη φάση θα τον καλέσουν για συστάσεις. Μετά από αυτό, μάλλον θα ηρεμήσουν τα πράγματα.
-
Ό,τι λέει ο Χάρης. Αμέσως ενημερώνεις την αστυνομία. Η ευθύνη αγοράς είναι δικιά του.
-
@harisma23 said in Έμπλεξα με τρελό:
Δώσε τα στοιχεία του στην αστυνομία. Σίγουρα τα έχεις. Θα πεις ότι σε παρενοχλεί και σε απειλεί, οπότε σε πρώτη φάση θα τον καλέσουν για συστάσεις. Μετά από αυτό, μάλλον θα ηρεμήσουν τα πράγματα.
Ναι εχω στοιχεία του, και συγγνώμη αν ακουστεί λίγο ρατσιστικό αυτό που θα πώ, δεν εχω τέτοια πρόθεση, αλλά είναι Αλβανός. Μου λένε καλύτερα να μην μπλέκω με τετοιους τυπους. Μηπως να δεχτω την επιστροφη να τελειωνει;
-
Πες του να σου κανει μηνυση (δεν προκειται γιατι εχει αδικο 10000%) αλλιως θα του κανεις εσυ!
Αν αποφασισεις να το παρεις πισω.. ελεγξε το αυτοκινητο καλα... μην εχει βγαλει αλλαξει τιποτα πραγματα απο πανω.....
-
@azmo said in Έμπλεξα με τρελό:
@harisma23 said in Έμπλεξα με τρελό:
Ναι εχω στοιχεία του, και συγγνώμη αν ακουστεί λίγο ρατσιστικό αυτό που θα πώ, δεν εχω τέτοια πρόθεση, αλλά είναι Αλβανός. Μου λένε καλύτερα να μην μπλέκω με τετοιους τυπους. Μηπως να δεχτω την επιστροφη να τελειωνει;
Και βέβαια ΌΧΙ, τι να πάρεις πίσω αυτός είναι αουγκανος μπορεί να σου βάλει και ζάχαρη στο ρεζερβουάρ.
Όπως είπε ο χάρισμας Α/Τ και ησυχασες -
Mην κάνεις κανένα λάθος και το πάρεις πίσω...αστυνομία και μπλοκάρεις τον αριθμό του.
-
Είναι ρίσκο να πάρεις πίσω το αυτοκίνητο, γιατί δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα στο δώσει και αν θα σου επιστρέψει και τα λεφτά.
Προτείνω συμβουλή από δικηγόρο και μετά επίσκεψη στην Αστυνομία. Αν η Αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα και σου λέει αν θες να υποβάλεις μήνυση κλπ αλλιώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα, απευθείας στον εισαγγελέα υπηρεσίας στα δικαστήρια.
Θα ταλαιπωρηθείς λίγο, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν έχεις άλλη επιλογή. Εννοείται ότι δεν ενημερώνεις εκ των προτέρων για τις κινήσεις σου τον "τρελό".
-
Ευχαριστώ, θα πάρω τώρα αστυνομία. Μετανιώνω που ασχολήθηκα. Δεν είχα ξαναπουλήσει ποτέ τίποτα και δεν φανταζόμουν οτι θα έπρεπε να τσεκάρω προσωπικά και τον αγοραστή. Στο car.gr δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Καλύτερα να το είχα δώσει σε εμπορο.
-
Ευχαριστώ, θα πάρω τώρα αστυνομία. Μετανιώνω που ασχολήθηκα. Δεν είχα ξαναπουλήσει ποτέ τίποτα και δεν φανταζόμουν οτι θα έπρεπε να τσεκάρω προσωπικά και τον αγοραστή. Στο car.gr δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Καλύτερα να το είχα δώσει σε εμπορο.
E έπεσες στη περίπτωση τώρα, μη τρελαίνεσαι θα βαρεθεί πιστεύω.
-
Όπως ακριβώς σου είπαν όλοι. Ενημερώνεις την αστυνομία,δείχνοντας τους τα απειλητικά μηνύματα του και σε καμία περίπτωση μην πάρεις το αυτοκίνητο πίσω,καθώς εκτός οτι μπορεί να έχει αφαιρέσει κάποιο εξάρτημα,το πιθανότερο να έχει βγάλει αντικλείδι!!!
-
Λοιπόν μίλησα με αστυνομία, οι οποίοι με ψιλογειωσαν, λέγοντας μου ότι αν με πλησιάσει ή έρθει σπίτι μου να καλέσω την άμεση δράση, αλλιώς να του κάνω μήνυση για απειλή και εξυβριση ή ό,τι μου πει ο δικηγόρος μου.
Επειδή ο τύπος συνεχίζει να στέλνει μηνύματα και να κάνει κλήσεις ασταμάτητα, και με έχει εκνευρίσει πολύ, μίλησα με έναν γνωστό μου που έχει δουλέψει πόρτα σε νυχτερινά μαγαζιά και είναι σαν δίμετρη ντουλάπα, του εξήγησα την φάση και μου είπε να του δώσω το τηλ του Αλβανού να τον πάρει να συναντηθούν και να του πει δύο λογάκια από κοντά..
-
Δραστική αντιμετώπιση θα έλεγα,η οποία όμως εγκυμονεί κινδύνους αντιποίνων.
-
@ggab said in Έμπλεξα με τρελό:
Δραστική αντιμετώπιση θα έλεγα,η οποία όμως εγκυμονεί κινδύνους αντιποίνων.
Το σκέφτηκα αλλά αν δείτε τι γράφει στα sms θα κουφαθείτε. Ο τύπος πρέπει να είναι ή τρελός ή να παίρνει ναρκωτικά. Έχω και παιδιά σπίτι, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι στην τύχη στην ανύπαρκτη αστυνομία που μου λέει να τους πάρω ΑΦΟΥ θα έχει έρθει σπίτι, ή σε δικηγόρους που θα κάνει ένα χρόνο να πάρει δικάσιμο ή αγωγή
-
ασε τους μπραβους και μιλα με εναν δικηγορο
-
Το κάνεις αχρείαστα πολύπλοκο. Ο "τρελός" μπορεί να είναι απλώς ένας μεθύστακας καραγκιόζης. Αν δεν έχεις πρόχειρο κάποιο δικηγόρο να απευνθυνθείς, πήγαινε στα δικαστήρια στον εισαγγελέα υπηρεσίας, πες του το πρόβλημά σου και τις ανησυχίες σου και θα σε βοηθήσει. Μπορεί να στείλει και την Αστυνομία στο σπίτι του για συστάσεις.
-
Η λογική μου λέει ότι αφού απειλεί και ενοχλεί, αστυνομία και δικηγόρο για εξώδικο αρχικά και ασφαλιστικά μέτρα μετά. Βέβαια ας μην αποκλείουμε να σου ρθει με κανένα Καλασνικοβ να πάρει το αίμα του πίσω η τρέλα περισσεύει σε ορισμένους…όποτε μην σε πάρω και στον λαιμό μου, δεν ξέρω ειλικρινά τι πραγματικά πρέπει να κανείς, εξαρτάται με τι φρούτο έχεις να κανείς…
-
Αθηνα μενεις Azmo ?
-
-
@alexandros-k said in Έμπλεξα με τρελό:
Αθηνα μενεις Azmo ?
Ναι, γιατί;
Επειδη εκει δεν ασχολειται ιδιαιτερα η αστυνομια με τετοια, γιατι εχουν ηδη πολλη δουλεια....
Αλλά κανε μια προσπαθεια ακομα και πηγαινε στον αξιωματικο υπηρεσιας και παρακαλεσε τον , να τον καλεσουν για συστασεις. Νομιζω οτι ετσι θα μαζευτει . Ή αν εχεις γνωστο αστυνομικο εκει, ζητα να μεσολαβησει να τον καλεσει η αστυνομια για συστασεις . Ετσι θα ξερει και ο "τρελος" οτι αν γινει κατι , ο 1ος υποπτος θα ειναι ο ιδιος και αυτο θα το ξερει και η αστυνομια
Έμπλεξα με τρελό