-
@andreas-red-velvet said in Ford Puma 2019:
τούς πρώτους που διαπιστώθηκε και προσπερασες αυτή την περίοδο αναμονής και άγχους που είχες τότε με το ηλεκτρικό πρόβλημα που είχε προκύ
Οχι ρε συ κανένα αγχος. Με 8 χρόνια εγγύηση δεν με νοιάζει για τέτοια πράγματα.
Καλό είναι να γίνονται ανακλήσεις όταν βρίσκονται πράγματα που μπορεί ύπο κάποιες ακραιες συνθήκες να προκαλέσουν πρόβλημα. Την άλλη παρασκευή θα το πάω να το ελένξουν.
Αυτό με το ηλεκτρικό πρόβλημα με είχε αγχώσει αρκετά γιατι δεν βρίσκανε τι το προκαλούσε. Δεν ήταν κάτι γνωστό όπως τώρα.
-
Φτασαμε τα 17000 χλμ και δεν έχουμε κλείσει ακόμα χρόνο (τον Ιούνιο)
Να και ένα αναλυτικό με τις καταναλώσεις μου.
Μεσα στην πόλη είναι πιο οικονομικό αλλά στα ταξίδια μου εκτοξεύεται η κατανάλωση καθώς δεν πάω οικονομικά
Νομίζω ότι αν και δεν αγοράστηκε για αυτό τον λόγο είναι περιέργος αρκετά οικονομικό (δεδομένου του σπορ χαρακτήρα και της ισχύος του κινητήρα)
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
Φτασαμε τα 17000 χλμ και δεν έχουμε κλείσει ακόμα χρόνο (τον Ιούνιο)
Να και ένα αναλυτικό με τις καταναλώσεις μου.
Μεσα στην πόλη είναι πιο οικονομικό αλλά στα ταξίδια μου εκτοξεύεται η κατανάλωση καθώς δεν πάω οικονομικά
Νομίζω ότι αν και δεν αγοράστηκε για αυτό τον λόγο είναι περιέργος αρκετά οικονομικό (δεδομένου του σπορ χαρακτήρα και της ισχύος του κινητήρα)
ποια εφαρμογή είναι αυτή;
πολύ καλή η κατανάλωση. -
@gtsartsal said in Ford Puma 2019:
ποια εφαρμογή είναι αυτή;
πολύ καλή η κατανάλωση.ναι είναι καλή και δεν έβαλα για εναν μήνα για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα .
Το FordPass Pro είναι. ¨Ολοι που έχουν αγοράσει FORD αυτοκίνητο την έχουν. Βλέπεις που είναι το αμάξι, σου βγάζει ειδοποιήσεις για βλάβες, πίεση ελαστικών. Κλειδωνεις ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο και άλλα (μεταξύ των οποίων και βλέπεις τις καταναλώσεις σου)
-
Και από μένα με το 1000αρακι των 125 ίππων μετά από 16.000χλμ -
Και από μένα με το 1000αρακι των 125 ίππων μετά από 16.000χλμΠολύ χαμηλή κατανάλωση. Αν δεν κάνω λάθος η επισημη εργοστασιακή μέση κατανάλωση ειναι γύρω στο 5.4; Σε τι ποσοστό κινείσαι εντός - εκτός πόλης;
-
Πολύ χαμηλή κατανάλωση. Αν δεν κάνω λάθος η επισημη εργοστασιακή μέση κατανάλωση ειναι γύρω στο 5.4; Σε τι ποσοστό κινείσαι εντός - εκτός πόλης;
Η αλήθεια είναι και εγώ ξαφνιάστηκα. Τελευταία μέτρηση πριν το 4,9 μου έδειχνε 5,6 και συνολικά σε 16.000 είμαι στο 5,9.
Τελευταία οδηγώ πολύ χαλαρά, σε καθημερινή μετακίνηση διανυω120-140 χλμ από τα οποία τα μισά είναι σε ανοιχτό δρόμο. -
Δεν είμαι ο μόνος τρελός χαχαχαχαχαχ
-
-
Γιιιιιιιιιιιιίνγκ και γιαααααααάνγκ....
Να σας ζήσουν να τα χαίρεστε ρε παιδιά!
-
@netgeo said in Ford Puma 2019:
Γιιιιιιιιιιιιίνγκ και γιαααααααάνγκ....
Να σας ζήσουν να τα χαίρεστε ρε παιδιά!
να είσαι καλά φίλε μου ευχαριστούμε πολύ
-
Εσένα γυαλίζει πάρα πολύ. Αστράφτει! Το λευκό χ δεν μου πολυαρεσει στο st. Χάνει κάπως.
-
Εσένα γυαλίζει πάρα πολύ. Αστράφτει! Το λευκό χ δεν μου πολυαρεσει στο st. Χάνει κάπως.
αν είχε και αυτό κεραμική επίστρωση όπως το δικό μου θα γυάλιζε και αυτό. Χανει σε φωτογραφίες είναι πολύ όμορφο. αλλά χθες το πήρε μόλις (100 χλμ έχει) δεν έχει προλάβει ακόμα να κάνει τα σωστά βήματα θα τον καθοδηγήσω χαχαχαχαχ
επίσης το μαύρο είναι πάντα πιο εντυπωσιακό και τις 2 ώρες που είναι πεντακάθαρο. Τις υπόλοιπες το άσπρο υπερέχει όμως ξεκάθαρα lol
-
Που είστε? Μου αρέσει το σαρκ φιν να το δανειστώ να δω κάτι..
-
@mastoras78 said in Ford Puma 2019:
Λεωφόρος Καραμανλή Αχαρναί.
ελα να το πάρεις. Come and get it. Μολών λαβέ
-
ξέρεις και περσικα βλέπω
-
@k-m said in Ford Puma 2019:
ξέρεις και περσικα βλέπω
xaxaxaxaxxaxaxa
-
@k-m said in Ford Puma 2019:
ξέρεις και περσικα βλέπω
Μερικά είναι τόσο πετυχημένα που αποκλείεται να ήταν από άγνοια. Προφανώς τα παιδιά τρόλλαραν! Ειδικά εκείνο με τον Πούσκας και τον Τσακ Κόφσκυ ήταν πολύ δυνατό!
-
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ
Ποιο είναι το καλύτερο Puma; Το σκληροπυρηνικό ST με τους 200 ίππους και το μπλοκέ διαφορικό ή το αυτόματο χιλιάρι με τους 155, που είναι σχεδόν το ίδιο σπορ με το πλεονέκτημα του αυτόματου κιβωτίου στην καθημερινή χρήση;https://cartalk.gr/poio-einai-kalytero-ford-puma-aftomato-1-0-155-mhev/
Πάρα πολλές ευχαριστίες στον Cirus. Το καλύτερο παιδί κι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο.
-
@dimsabas said in Ford Puma 2019:
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ
Ποιο είναι το καλύτερο Puma; Το σκληροπυρηνικό ST με τους 200 ίππους και το μπλοκέ διαφορικό ή το αυτόματο χιλιάρι με τους 155, που είναι σχεδόν το ίδιο σπορ με το πλεονέκτημα του αυτόματου κιβωτίου στην καθημερινή χρήση;https://cartalk.gr/poio-einai-kalytero-ford-puma-aftomato-1-0-155-mhev/
Πάρα πολλές ευχαριστίες στον Cirus. Το καλύτερο παιδί κι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Εγώ ευχαριστώ πολύ. Από ότι φαίνεται από το άθρο σου άρεσε η βολτίτσα με το pumaki
Πολύ ωραία ήταν
Ford Puma 2019