-
@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Μου είχαν ζητήσει νυχτερινές φωτογραφίες αλλά δε θυμάμαι,
θα τις βάλω για όσους περιμένουν.Καλοτάξιδο!!!
Απο ποιοτητα κυλισης και άνεση που με ενδιαφέρουν πρωτιστως , πως το βλέπεις το αυτοκίνητο?
Δεν το εχω κανει Test drive.
Εχω παραγγειλει απο τελη Ιουλιου και με τα πολλά , μου έχουν πει για τελη του αλλου μήνα.@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
Απο ποιοτητα κυλισης και άνεση που με ενδιαφέρουν πρωτιστως , πως το βλέπεις το αυτοκίνητο?
Εχω παραγγειλει απο τελη Ιουλιου και με τα πολλά , μου έχουν πει για τελη του αλλου μήνα.Ευχαριστώ για το καλοτάξιδο
Για την ποιότητα κύλισης αν και το προηγούμενο μου αυτοκίνητο ήταν a3 με mutilink και γενικά έχω αλλάξει μπόλικα αμάξια το yaris cross (στην style awd) μπορώ να πω βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Βέβαια πολλά εξαρτώνται και από το πάχος των ελαστικών (προφίλ) γι αυτό προτίμησα 17΄΄ ζάντα. Από επιταχύνσεις κλπ βοηθάει πολύ ο ηλεκτροκινητήρας και πάλι έμεινα ευχαριστημένος.
Άμα βάλεις και τη χαμηλή κατανάλωση πιστεύω συμπληρώνεις το πακέτο -
@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
Εχω παραγγειλει απο τελη Ιουλιου και με τα πολλά , μου έχουν πει για τελη του αλλου μήνα.@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
Εχω παραγγειλει απο τελη Ιουλιου και με τα πολλά , μου έχουν πει για τελη του αλλου μήνα.Ευχαριστώ για το καλοτάξιδο
Για την ποιότητα κύλισης αν και το προηγούμενο μου αυτοκίνητο ήταν a3 με mutilink και γενικά έχω αλλάξει μπόλικα αμάξια το yaris cross (στην style awd) μπορώ να πω βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Βέβαια πολλά εξαρτώνται και από το πάχος των ελαστικών (προφίλ) γι αυτό προτίμησα 17΄΄ ζάντα. Από επιταχύνσεις κλπ βοηθάει πολύ ο ηλεκτροκινητήρας και πάλι έμεινα ευχαριστημένος.
Άμα βάλεις και τη χαμηλή κατανάλωση πιστεύω συμπληρώνεις το πακέτοΣε ευχαριστώ για την απάντηση.
Καλή και η χαμηλή κατανάλωση αλλα δεν θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
Προέρχομαι απο εργοστασιακό με φυσικό αέριο και μόνο κάποιο ηλεκτρικό θα με εντυπωσιάσει αλλα δεν μπορώ να "φτάσω" μέχρι εκει.
Το ζεν του υβριδικού ψάχνω πρωτίστως στην καθημερινή κίνηση του Κηφισού!!!! -
Παρηγγειλα το Yaris Cross Hybrid Active αρχές Νοεμβρίου με προβλεπομενη ημερομηνία άφιξης 05/22. Επικοινωνησα σήμερα με την αντιπροσωπεία και με πληροφορησαν ότι η διαδικασία παραγωγης του έχει ολοκληρωθει, και ότι στα μέσα Απριλη θα μου το παραδωσουν, ένα μήνα νωρίτερα δηλαδή, αναμενουμε..!!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Προτίμησα να επενδύσω στα διπλά ψαλίδια και να περικόψω από διάφορα γκατζετάκια, και πήρα τη πρώτη έκδοση awd. εντάξει το πίσω μοτεράκι μικρό είναι αλλά άμα βάζανε μεγαλύτερο μετά θα γκρινιάζανε για καταναλώσεις, μικρό πορτμπαγκάζ κλπ.
Υπομονή σε όσους περιμένουν το αυτοκίνητο αξίζει, έχει αρχίσει και κυκλοφορεί στα Ν.Προάστια μέχρι Πειραιά συναντάω 2-3 κάθε μέρα.Την καλύτερη επιλογή έκανες!! Και εγώ εαν έπαιρνα για 1ο αυτοκίνητο, AWD θα έπαιρνα, Style με μερικά έξτρα (όπως π.χ. blind spot & αισθητήρες παρκαρίσματος).
Φάνη νομίζω δεν έχει blind spot σαν έξτρα και μάλλον έχει μόνο στην μεγαλύτερη έκδοση που υπάρχει
-
νομιζω στην ελλαδα δεν υπαρχει επιλογη blind spot
ακομα τουλαχιστον -
@jimcts said in Toyota Yaris Cross:
Φάνη νομίζω δεν έχει blind spot σαν έξτρα και μάλλον έχει μόνο στην μεγαλύτερη έκδοση που υπάρχει
@rid said in Toyota Yaris Cross:
ακομα τουλαχιστονΦυσικά και έχει, δεν θυμάμαι όμως εαν είναι από Style ή από Adventure και πάνω. Απλά οι περισσότεροι έμποροι πετάνε χαρταετό και όταν τους το λές επειδή βαριούνται να ψάξουν σου λένε: "Δεν έχει, δεν γινεται" και τέτοιες παπαρίες. Εαν μιλήσεις με την Toyota Hellas ξέρουν και ενημερώνουν (κράζουν) τον έμπορο. Έχει πακέτα διαθέσιμα και στην Ελλάδα. Το ίδιο γίνεται και με την ηλιοροφή.
Το BLIS είναι μέρος του πακέτου με τους αισθητήρες παρκαρίσματος το οποίο ονομάζεται Advanced Safety Pack και στην Ελλάδα κοστίζει €1.100.
Παραγγελία σε Ελλάδα, σε έμπορο που ξέρει!
Το πακέτο:
-
το Νοέμβριο που εκανα την παραγγελια ρωτησα τον πωλητη για blind spot και rare sensors και μου ειπε οτι δεν εχει
και στο σαιτ δεν τα βρηκα τωρα να αλλαξω την παραγγελια δεν ξερω, αν και δεν ειναι καν κοντα η παραδοση -
το Νοέμβριο που εκανα την παραγγελια ρωτησα τον πωλητη για blind spot και rare sensors και μου ειπε οτι δεν εχει
και στο σαιτ δεν τα βρηκα τωρα να αλλαξω την παραγγελια δεν ξερω, αν και δεν ειναι καν κοντα η παραδοσητα ιδια και γω, και για το blis και για την ηλιοροφη που μου ειπαν οτιναναι τιμη και ηταν σαφως φτηνοτερη.
τωρα δυστυχως φοβαμαι οτι αν παμε να προσθεσουμε καποιο εξτρα θα μας πουν δε γινεται και οτι ορεπει να κανουμε νεα παραγγελια, αρα παμε εξορισμου 700€ πανω αφου εχουν ανεβει οι τιμες, και εξανεμιζονται 5 μηνες αναμονης απο τους 12+ που ειχαμε μπεοστα μας
-
Αυτά τα έξτρα όντως αξίζουν 1000 ευρώ. Είναι σωτηρια και πολύ πρακτικά. Μπράβο στην τογιοτα.
Επίσης να πω κάτι άλλο....τα τογιοτα πλέον δεν είναι κουτιά με ροδες, έχουν αρκετά ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά και αίσθηση. Οκ δεν είναι ford αλλά δεν απέχουν και παρά πολύ
Αρχής γενομένης του chr με το πολύ καλό πάτημα, αντιδράσεις αλλά και με το αρκετά μέτριο τιμόνι σε αίσθηση. Από τότε νομίζω ξεκίνησε η αλλαγή φιλοσοφίας της toyota.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Αυτά τα έξτρα όντως αξίζουν 1000 ευρώ. Είναι σωτηρια και πολύ πρακτικά. Μπράβο στην τογιοτα.
Επίσης να πω κάτι άλλο....τα τογιοτα πλέον δεν είναι κουτιά με ροδες, έχουν αρκετά ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά και αίσθηση. Οκ δεν είναι ford αλλά δεν απέχουν και παρά πολύ
Αρχής γενομένης του chr με το πολύ καλό πάτημα, αντιδράσεις αλλά και με το αρκετά μέτριο τιμόνι σε αίσθηση. Από τότε νομίζω ξεκίνησε η αλλαγή φιλοσοφίας της toyota.
Το θέμα είναι αν μπορείς να το παραγγείλεις που πρέπει να έχεις μπάρμπα στην κορωνη για να το κανεις όπως φαίνεται.
Και φυσικά τα τιμόνια των Τογιότα παραμένουν κλασσικά Τογιότα. Ασαφή, ελαφριά κλπ vag style. -
Τα τιμόνια σε σύγχρονα toyota που εχω οδηγήσει είναι ελαφριά αλλά εχουν πληροφόρηση , τα προτιμώ απο τα κουραστικά και βαριά στο 80% των διαδρομών της Ford ή της BMW που το μόνο πλεονέκτημα που εχουν είναι σε πολύ μεγάλες ταχύτητες στην εθνική οδό.
-
και στο σαιτ δεν τα βρηκα τωρα να αλλαξω την παραγγελια δεν ξερω, αν και δεν ειναι καν κοντα η παραδοσηO πωλητής κλασσικά "δεν ξέρει, δεν γνωρίζει" και το site της Τογιότα είναι για κλωτσιές αναφορικά με τον διαμορφωτή!
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
τωρα δυστυχως φοβαμαι οτι αν παμε να προσθεσουμε καποιο εξτρα θα μας πουν δε γινεται και οτι ορεπει να κανουμε νεα παραγγελια, αρα παμε εξορισμου 700€ πανω αφου εχουν ανεβει οι τιμες, και εξανεμιζονται 5 μηνες αναμονης απο τους 12+ που ειχαμε μπεοστα μας
Δυστυχώς πας για νέα παραγγελία (εκτός εαν η Toyota Hellas κάνει κάτι αλλά χλωμό) και νέα αναμονή 18 μηνών!
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Το θέμα είναι αν μπορείς να το παραγγείλεις που πρέπει να έχεις μπάρμπα στην κορωνη για να το κανεις όπως φαίνεται.
Φυσικά και μπορείς, αρκεί να το ξέρεις και να τα ζητήσεις/πιέσεις. Εγώ είχα ζητήση ηλιοροφή στην Κορόλα (κλασσικά δεν γίνεται!!) και με ένα email στην Τογιότα σε 2 ώρες είχα απάντηση για κόστος και σε ποιες εκδόσεις μπαίνει! Το είπα στον έμπορο που δεν είχε ιδέα...αχαχα!!
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Λοιπον, οπως υποσχεθηκα, θα σας παραθεσω καποια σχολια, τα πρωτα…
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Συνολικη... 3,5 λ/100 χμ. συμφωνα με το αυτοκινητο
Αλλα κυριοι, μετρωντας και με τον κλασσικο τροπο, με τον τροπο που το οδηγω ειναι πιο οικονομικο και απο το LPG και με κινηση και Εθνικες οδους… Kαταναλωνει πολυ στις αναβασεις από ότι φαινεται στο ΜyT. Ανεβοκατεβαινω στα 600-700 μετρα, για βολτα…
Μπράβο για τη κατανάλωση, αυτό ξεπερνάει κάθε προσδοκία
Ευχαριστω, προσπαθω να προσαρμοστω στον 'υβριδισμο'... Και να ακολουθω τις οδηγιες για τα πρωτα 1000 χλμ... Δεν εχω αυτοσκοπο τη χαμηλη καταναλωση, ξερω εξ' αρχης οτι θα ειμαι στα ιδια με την καταναλωση LPG με το τροπο που οδηγω...
Το δικο σας τι εχει συνολικη αυτη τη στιγμη? Η Τοyota μου ειπε μετα απο τα 2000-2500 χλμ θα δειχνει 'κανονικη' καταναλωση (αν καταλαβα καλα). Εδειχνε και κατι περιεργα τη πρωτη μερα... 11 plus οταν το ξεκινησα, γυρω στα 4,70 αυτοκινητοδρομο και ξαφνικα σε αστικο κεντρο 0,9!!! Αλλα απο τοτε δειχνει 3,5 μολις επιστρεψω απο καποια διαδρομη εκτος στον αστικο ιστο.
-
@osfp said in [Toyota Yaris Cross]
Φυσικά και πρέπει να προσπαθήσεις όπως είπε και ο Φάνης.
Να επικοινωνήσεις με τον εισαγωγέα και να απαιτήσεις αυτά που θες. Στην αρχή θα σε παραπέμψουν στον αντιπρόσωπο αλλά να επιμείνεις. Και αν χρειαστεί, επικοινωνία με Toyota Europe (καλού κακού άρχισε να μαθαίνεις και λίγα γιαπωνέζικα )
Ζητάς κάτι απολύτως λογικό. Άλλωστε δεν θα σου τα δώσουν και τζάμπα! -
Οι αντιπρόσωποι ψάχνουν δικαιολογίες για να μην αλλάζουν τις παραγγελίες μου φαίνεται.
Ειδικά για αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν σε αρκετούς μήνες, δεν βρίσκω λίγο να μην μπορείς να αλλάξεις κάτι (ακόμα π.χ. και το χρώμα) -
Λοιπον, οπως υποσχεθηκα, θα σας παραθεσω καποια σχολια, τα πρωτα…
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Συνολικη... 3,5 λ/100 χμ. συμφωνα με το αυτοκινητο
Αλλα κυριοι, μετρωντας και με τον κλασσικο τροπο, με τον τροπο που το οδηγω ειναι πιο οικονομικο και απο το LPG και με κινηση και Εθνικες οδους… Kαταναλωνει πολυ στις αναβασεις από ότι φαινεται στο ΜyT. Ανεβοκατεβαινω στα 600-700 μετρα, για βολτα…
Μπράβο για τη κατανάλωση, αυτό ξεπερνάει κάθε προσδοκία
Ευχαριστω, προσπαθω να προσαρμοστω στον 'υβριδισμο'... Και να ακολουθω τις οδηγιες για τα πρωτα 1000 χλμ... Δεν εχω αυτοσκοπο τη χαμηλη καταναλωση, ξερω εξ' αρχης οτι θα ειμαι στα ιδια με την καταναλωση LPG με το τροπο που οδηγω...
Το δικο σας τι εχει συνολικη αυτη τη στιγμη? Η Τοyota μου ειπε μετα απο τα 2000-2500 χλμ θα δειχνει 'κανονικη' καταναλωση (αν καταλαβα καλα). Εδειχνε και κατι περιεργα τη πρωτη μερα... 11 plus οταν το ξεκινησα, γυρω στα 4,70 αυτοκινητοδρομο και ξαφνικα σε αστικο κεντρο 0,9!!! Αλλα απο τοτε δειχνει 3,5 μολις επιστρεψω απο καποια διαδρομη εκτος στον αστικο ιστο.
Και το δικό μου όταν το πήρα έδειχνε κατανάλωση 9-10 αλλά το μηδένισα, μάλλον θα το άφησαν να δουλεύει στο ρελαντί και δε θα έγραφε χιλιόμετρα δε ξέρω τι άλλο να υποθέσω.
Εντάξει είμαι σε λογικά πλαίσια στη πόλη 4,7-4,9 λίτρα αλλά άμα πάω καμιά εκδρομή ανεβαίνει 5,3-5,5. -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
ακομα τουλαχιστονΦυσικά και έχει, δεν θυμάμαι όμως εαν είναι από Style ή από Adventure και πάνω. Απλά οι περισσότεροι έμποροι πετάνε χαρταετό και όταν τους το λές επειδή βαριούνται να ψάξουν σου λένε: "Δεν έχει, δεν γινεται" και τέτοιες παπαρίες. Εαν μιλήσεις με την Toyota Hellas ξέρουν και ενημερώνουν (κράζουν) τον έμπορο. Έχει πακέτα διαθέσιμα και στην Ελλάδα. Το ίδιο γίνεται και με την ηλιοροφή.
Το BLIS είναι μέρος του πακέτου με τους αισθητήρες παρκαρίσματος το οποίο ονομάζεται Advanced Safety Pack και στην Ελλάδα κοστίζει €1.100.
Παραγγελία σε Ελλάδα, σε έμπορο που ξέρει!
Το πακέτο:
αναφέρεσαι στο customer@toyota.gr ή στην γενική ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ που έχει στην σελίδα της η ΤΟΥΟΤΑ ?
ευχαριστώ για τις πληροφορίες. -
αναφέρεσαι στο customer@toyota.gr ή στην γενική ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ που έχει στην σελίδα της η ΤΟΥΟΤΑ ?
ευχαριστώ για τις πληροφορίες.To ιδιο είναι. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει την σελίδα επικοινωνίας αλλά και στο customer να στείλει κατευθείαν θα σου απαντήσουν.
-
επικοινωνησα με toyota και μου ειπαν μονο απο εκδοση premium και adventure και κατοπιν ειδικης παραγγελιας
τι να πω, μπορεις να το πεις οτι υπαρχει σαν επιλογη
-
επικοινωνησα με toyota και μου ειπαν μονο απο εκδοση premium και adventure και κατοπιν ειδικης παραγγελιας
τι να πω, μπορεις να το πεις οτι υπαρχει σαν επιλογη
OK, αρα δεν θυμόμουν τις εκδόσεις στις οποίες είναι διαθέσιμο. Ειδική παραγγελία είναι όλα ουσιαστικά, αφού έχουν τέτοιο χρόνο παράδοσης. Πάντως γίνεται κανονικά, αυτό που έβαλα φωτό είναι από παραγγελία φίλου μου, πριν 15 μέρες. Κανονικά μπήκε στο σύστημα και προχωράει.
Toyota Yaris Cross