-
-
Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Ουάλας:
"Η ρωσική φάλαγγα έξω από το Κίεβο φαίνεται να μην κινείται πλέον και είναι ευάλωτη σε αεροπορική επίθεση από τους Ουκρανούς" -
@monman2 προφανώς τρολαρεις ,και έχεις πολύ πλάκα , μου αρέσει πολύ αυτό , αλλά πουρκουαδες στην Ελλάδα δεν είχαμε από όσο έχω διαβάσει στην ιστορία άσχετα με τις διαφωνίες ή τις αντιρρήσεις ή τις ιδεοληψίες του καθενός.
Από την είχαμε πολλούς δοσίλογους , και Χίτες και ταγματασφαλίτες και ένθερμους υποστηρικτές του κατακτητή.
Εδώ τώρα το ίδιο το ΚΚΕ αποκηρύσσει δια βδελιγμιας τον Πούτιν περισσότερο από όλους , όλη η αριστερά το ίδιο ,και κάποιοι "βουλαρινοι" συνεχίζουν να μιλάνε για ισαποστσακηδες και υποστήριξης του βιαστή επειδή λέμε για την ιστορία και τη διπλωματία της δύσης , του σπιτιού μας δηλαδή, και κάνουμε την αυτοκριτική μας!
Κατά την άποψη μου λοιπόν έχουν βαθειά πολιτικά μίση και κόμπλεξ που η αναμπουμπουλα τα έφερε για άλλη μια φορά στην επιφάνεια.
Καμία διαφορά σε λογική και φανατισμό δηλαδή με τα αγνά , ηλίθια Πουτινακια.
Μπράβο σας , μαζί σας Ζήτω ο Τζο , ζήτω το ΝΑΤΟ αλλά ζήτω κ η Ελλάς πρώτα απ'όλα. -
@vagkirk said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@monman2 προφανώς τρολαρεις ,και έχεις πολύ πλάκα , μου αρέσει πολύ αυτό , αλλά πουρκουαδες στην Ελλάδα δεν είχαμε από όσο έχω διαβάσει στην ιστορία άσχετα με τις διαφωνίες ή τις αντιρρήσεις ή τις ιδεοληψίες του καθενός.
Από την είχαμε πολλούς δοσίλογους , και Χίτες και ταγματασφαλίτες και ένθερμους υποστηρικτές του κατακτητή.
Εδώ τώρα το ίδιο το ΚΚΕ αποκηρύσσει δια βδελιγμιας τον Πούτιν περισσότερο από όλους , όλη η αριστερά το ίδιο ,και κάποιοι "βουλαρινοι" συνεχίζουν να μιλάνε για ισαποστσακηδες και υποστήριξης του βιαστή επειδή λέμε για την ιστορία και τη διπλωματία της δύσης , του σπιτιού μας δηλαδή, και κάνουμε την αυτοκριτική μας!
Κατά την άποψη μου λοιπόν έχουν βαθειά πολιτικά μίση και κόμπλεξ που η αναμπουμπουλα τα έφερε για άλλη μια φορά στην επιφάνεια.
Καμία διαφορά σε λογική και φανατισμό δηλαδή με τα αγνά , ηλίθια Πουτινακια.
Μπράβο σας , μαζί σας Ζήτω ο Τζο , ζήτω το ΝΑΤΟ αλλά ζήτω κ η Ελλάς πρώτα απ'όλα.είχαμε είχαμε και σου βάζω πηγή απο τους Συριζαίους για... τρολάρισμα
Απρίλης 1944: Εξέγερση υπέρ του ΕΑΜ στη Μέση Ανατολή
Ο ανώτατος διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων της Μεσογείου, ναύαρχος Τζων Κάνιγκαμ, απειλούσε τον Βενιζέλο ότι αν δεν γίνει άμεσα η καταστολή, τότε θα επενέβαιναν οι ίδιοι οι Άγγλοι, με πιθανό το ενδεχόμενο να βυθιστούν τα ελληνικά πλοία και να υπάρξει ολική καταστροφή του ελληνικού ναυτικού.
Το πως μας έδωσαν τα Δωδεκάνησα μετα απο τέτοιες μ@λ@κιες είναι θαύμα ...να πηγαίνετε στην Τήνο παιδιά ....
-
https://www.ptisidiastima.com/turkey-sends-new-bayraktar-to-ukraine/
H δήλωση είναι βέβαια των Ουκρανών και όχι των Τούρκων
-
Θέλεις να ζήσεις σαν Αμερικάνος,
σ' αρέσει στα κρυφά, κι ο Μητροπάνος... -
Και από το cnn
https://www.cnn.gr/kosmos/story/303488/polemos-oykrania-toyrkika-drones-kai-pyrayloi-stinger-javelin-apo-alles-xores-enisxyoyn-to-kievoΌπως λοιπόν λέγαμε κάποιες μέρες πριν, εμείς στείλαμε κάτι λιανοντούφεκα ενώ οι Τούρκοι έμεναν ουδέτεροι και ωραίοι. Τελικά οι Τούρκοι στέλνουν όπλα που εν δυνάμει μπορούν να ματώσουν τους Ρώσους αρκετά (το βλέπω βέβαια δύσκολο να επιβιώνουν από την α/α άμυνα των Ρώσων).
Αν οι υπουργός λέει αλήθεια, σημαίνει ότι έχουν μπει πολύ σκληρές διαχωριστικές γραμμές για το ποιοί είναι από δώθε και ποιοι από κείθε και χώρος για ουδετερότητες δεν υπάρχει. Επίσης η Τουρκία γυρίζει τάχιστα στο δυτικό μαντρί με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
-
Τούρκοι , και δίπλα στους Ρώσους με τον έλεγχο των στενών , και μπήκαν στην καρδιά των Ουκρανών με τα πολύ αποτελεσματικά Μπαϊρακτάρης όπως φάνηκε τις τελευταίες ημέρες , το ότι τα πουλάνε βέβαια και δεν τα χαρίζουν είναι άλλο θέμα.
Μετρ της διπλωματίας και της διεθνούς κοινότητας. -
Κομμάτι δύσκολο να αποτελούν τα bayraktar το μοναδικό ιπτάμενο μέσο που θα απειλεί τους Ρώσους (τα αεροπλάνα αργά ή γρήγορα θα τελειώσουν για τους Ουκρανούς και καινούρια δεν θα πάρουν άμεσα, τα drones είναι πιο ευέλικτα στο να κρυφτούν και δυσκολότερα να τα ανακαλύψεις σε μια τεράστια χώρα) και να λένε οι Ρώσοι ευχαριστώ. Ας μην υπερβάλουμε για την διπλωματία των απέναντι.
Άλλωστε κάπου είχα διαβάσει ότι τα ίδια έλεγαν και αυτοί για την δική μας (για το πως π.χ. μπήκε η Κύπρος στην ΕΕ κάτω από την μύτη τους και διάφορα άλλα).
-
@johanndelta said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εγώ λέω να μη παρακαλας εκατέρωθεν αλλά να τιμωρείς όποιον τους ξεκινάει, όποιος και αν είναι αυτός.
+1
Άλλωστε εμένα ο άλλος, που λέει ότι είναι στο Βόλο, στα ίσα με χαρακτήρισε απόγονο των εθνοπροδοτών και ναζιστή και δεν άνοιξε μύτη. Που σημαίνει ότι ο καθείς μπορεί να γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι.
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ότι είσαι παρατηρητικος δεν αμφιβάλλω, είναι ταλέντο της φυλής, κι όλοι οι "αντιφρονούντες" έχουμε "φάκελο" στο μυαλό σου, οι πρόγονοι έχουν διαπρέψει και στη συγκέντρωση "ενοχοποιητικών" στοιχείων και στην κατάδειξη "ενόχων", με υφασμάτινη ή ψηφιακή κουκούλα.
-
Χαμός από σχόλια.
Εγώ το μόνο που έχω να πω, είναι από τα μμε, το μόνο που αξίζει να κοιτάμε, είναι τους χάρτες με τις ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ και από τους δύο θέσεις των αντιπάλων.Ολα τα άλλα είναι φτηνή προπαγάνδα...
Οπως και η εκμετάλλευση του πόνου των προσφύγων είναι προπαγάνδα...
Δεν ξεχνάμε , ποιοι τσακώνονταν πραγματικά στην Συρία και ποιοι τσακώνονται πραγματικά στην Ουκρανία...
Οι ίδιοι είναι...
Οι ελέφαντες...
Και εμείς τα μυρμήγκια.
Ας το ξέρουμε αυτό εμείς, γιατί η πολιτική ηγεσία, παραμένει μπουκωμένη και έχει μειωμένα αντανακλαστικά λόγω της χώνεψης...
-
Επειδή το έχεις ξαναγράψει. Θεωρείς ελέφαντα την Ουκρανία;
-
Ηταν η Ουκρανία στην Συρία ?
-
Σόρυ. Νόμιζα ότι στην Ουκρανία πολεμά ο δικτάτορας Ρώσος, τους Ουκρανούς. Μάλλον έχω κάνει λάθος. Άλλους πολεμά και σκοτώνει.
-
O ένας ελέφαντας σκοτώνει το ανόητο μυρμήγκι, που άκουσε τον άλλο ελέφαντα, ότι θα τον βοηθούσε αν έκανε μαγκιές στον πρώτο ελέφαντα...
-
Κατα την δική μας οπτική οι Ουκρανοί πορεύτηκαν πολλά χρόνια εν ειρήνη με τους Ρώσους, αφοπλίστηκαν κιόλας οικειοθελώς μέχρι το ΄14 και ζούσαν -ας πούμε- αρμονικά με τον μεγάλο γείτονα. Οπότε είναι λογικό να αναρωτιόμαστε το γιατί θέλησαν να τους μπουν στο ρουθούνι.
Από την άλλη όμως, αυτό θα σήμαινε ότι θα έπρεπε ο ουκρανικός λαός να υποδέχεται τους ρώσους στρατιώτες με τριαντάφυλλα που θα τον απαλλάξουν από τον αμερικανοκίνητο Ζελέζνι που τους βάζει να χτυπηθούν με την αδελφή Ρωσία. Αλλά δεν φαίνεται να είναι έτσι... Παρόλο που και ο Πούτιν μάλλον κάτι τέτοιο περίμενε.
Άραγε είναι τελικά οι Ουκρανοί τόσο ηλίθιοι; Ή μήπως η συμβίωση με τους Ρώσους μετά την διάλυση της εσσδ και με προέδρους μαριονέτες του πούτιν δεν τους άρεσε και τόσο πολύ; -
Οτι και να είναι , το να πηγαίνεις εναντίον του αδελφού σου, γιατί σου το λέει κάποιος που είναι χιλιάδες χλμ μακριά και δεν θα σε βοηθήσει, είναι τουλάχιστον ανόητο.
Το θέμα είναι ότι τώρα έχουμε μπλέξει όλοι, γιατί έχουμε έναν γέρομποντυμπίλντερ, με πιθανά προβλήματα από τα φάρμακα και , μία γεροντική άνοια , παρέα με μία χρήσιμη ηλίθια..
-
Και από το πολύ το σφίξιμο, επάνω του εχέσθην πατοκόρφος και με τα περιττώματα στα μάτια συνέχισε να φέρει τις ιδεολογικές παρωπίδες του.. ζέχνοντας συνέχισε να ζεί στον κομματικό του εφιάλτη(και εμείς με αυτόν)
Κουράγιο στους αντιφρονούντες φιλογκυβερνητικούς
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Οτι και να είναι , το να πηγαίνεις εναντίον του αδελφού σου, γιατί σου το λέει κάποιος που είναι χιλιάδες χλμ μακριά και δεν θα σε βοηθήσει, είναι τουλάχιστον ανόητο.
Το θέμα είναι ότι τώρα έχουμε μπλέξει όλοι, γιατί έχουμε έναν γέρομποντυμπίλντερ, με πιθανά προβλήματα από τα φάρμακα και , μία γεροντική άνοια , παρέα με μία χρήσιμη ηλίθια..
Ναι, αλλά τον αδερφό τον κυβερνάει ένας δικτάτορας και σου έχει κατσικωθει στο σβέρκο. Δεν είναι ότι έχει κάποια φιλελεύθερη και προοδευτική κυβέρνηση. Για αυτό λέω, άλλη η δική μας οπτική, άλλη μάλλον η δική τους (δεν τους ρώτησα, τα γεγονότα βλέπω και δεν έχω καταλάβει να θεωρούν τα ρωσικά στρατεύματα αδελφούς).
-
Δεν απαντάει κανείς, τι περιμένετε τώρα, στρατιωτική συντριβή των Ρώσων, είναι θέμα χρόνου να υποκυψουν στην πολεμική ισχύ των Ουκρανων λόγω των δυτικών συμμάχων;
Χρεωκοπία και διάλυση της Ρωσίας λόγω των οικονομικών κυρώσεων, ώστε να βγουν απ τα τανκ και να το κόψουν με τα πόδια στην υποχώρηση;
Μια μεγάλη και σίγουρη Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ σε λίγο, θα πηγαίνουμε διακοπές στο Κίεβο σύντομα, αντί να έρχονται τα σίτυ τουρ σε μας;
Πόσοι περίπου θα πεθάνουν;
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]