@ggab said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Είμαι σφόδρα αντίθετος σε αυτό που προσπαθούν να μου πασάρουν για το καλό μου και του πλανήτη! Πρέπει εγώ να δώσω υπερβολικά πολλά χρήματα για να έχω υπερβολικά πολλά προβλήματα.......
Τώρα τελευταία νοιάζονται υπερβολικά πολύ για το καλό μου και με κάνει καχύποπτο.
Αλήθεια ξέρεις πόσο μολύνει το περιβάλλον ένα πολιτικό αεροσκάφος;;;ξέρεις πόσα πετάνε στο 24ωρο;;; άκουσες κάποιο μέτρο γι'αυτά;;;για τα πλοία;;;
Χρησιμοποιώ την φράση σου διότι η πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που είπες: χειριστή εμπειρία οδήγησης.
Συμφωνώ στα περισσότερα (και ναι ξέρω πόσο μολύνουν τα αεροσκάφη), εκτός από το τελευταίο. Η εμπειρία οδήγησης (έχεις οδηγήσει αλήθεια?) είναι συγκλονιστικά και συντριπτικά ανώτερη...δεν υπάρχει σύγκριση!! Είναι 10 φορές (για να μην πω 100) ανώτερα αυτοκίνητα, κυρίως λόγω του ότι τραβάνε από 0 στροφές αβίαστα και συνεχόμενα.
Τώρα στα υπόλοιπα, σαφώς κοστίζει, σαφώς δεν είναι για το καλό του πλανήτη και όλα γίνονται μόνο για το χρήμα. Αυτά τα έχω πει πολλές φορές. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το εαν είναι καλά ή όχι. Ούτε εμένα μου αρέσει που μας τα επιβάλλουν...όμως δεν μπορώ να κάνω και πολλά εκτός από να μην τα αγοράσω για όσο μου επιτρέπεται. Εαν ειχα όμως τα χρήματα, με κλειστά μάτια θα έπαιρνα ένα Mach-E.