-
Καλοτάξιδο!
Εκανες αριστη επιλογή και ως πατέρας και αυτοικινητικά!
Αυτό είναι το mild hybrid; -
Νεα οδηγος. Κινηση κυριως προς και απο τη σχολη και φυσικα καμια βολτουλα. Το ηλεκτρικο ΑΜΙ της σιτροεν μια χαρα. Καινουριο με λειτουργικα κοστη χαμηλα, τιμη κτησης μικρη, ευκολια στην οδηγηση και στο παρκαρισμα. Μαλιστα ειναι τοσο χαρισματικο που θα κανει αισθηση και στην παρεα ως αποψη και τροπος ζωης. Μονο + εχει ως προταση οταν κοστιζει οσο ενα καλο επωνυμο σκουτερ 400cc
-
Ανέκδοτα λέει ο Σπύρος.
Χιούμορ κάνει
Παγωμένε ναι μόνο mild hybrid βγαίνει πλέον σε όλες τις εκδόσεις. Θες δεν θες το παίρνεις δώρο
-
Καλοριζικη παντως η επιλογη σας
-
@lap said in Νεο μινι πόλης για την κόρη μου:
Ανέκδοτα λέει ο Σπύρος.
Χιούμορ κάνει
Παγωμένε ναι μόνο mild hybrid βγαίνει πλέον σε όλες τις εκδόσεις. Θες δεν θες το παίρνεις δώρο
Αν εξασφαλιζεις το δακτυλιο σουπερ ειναι!
17 χιλιαρικα καλα ακουγεται, ειδικα σε σχεση με γιαρις!
Εξοπλιστικά πως τα παει; -
Και δακτύλιο, φυσικά.
Και....acc και blind spot, και lane assist και adas, και navi με πολύ καλο ηχοσύστημα. Θα πάθεις πλάκα πόσο καλό ήχο έχει αν πειράξεις το equaliser
Και θερμαινόμενα καθίσματα .....τι άλλο;Τα κλασικά. Ζάντες, full led, κλτ
Δεν παίζεται...σας το λέω.
Απλά να ξέρεις ακούγεται μετά τα 120-130. Δεν έχει ηχομόνωση bmw.
Εγώ άνετα βγάζω ταξίδι με 150 χλμ /ώρα κλειδωμένα αλλά δεν ξέρω εσείς αν έχετε μάθει σε εξαιρετική ηχομόνωση ίσως σας κουράσει.
Βέβαια με το cvt στα 120 βγάζει 2300 Σαλ. Στο χειροκίνητο 3200.Μέσα στην πόλη όμως είναι πάρα πολύ ήσυχο.
-
Αυτό είναι στην έκδοση gl+
Παρατηρήσεις:
- Ευτυχώς έχει χειροκίνητη λειτουργία για όταν θέλεις να κινηθείς με σπορτίφ διάθεση. Δεν αντέχετε στα αυτιά μου αυτή η σκούπα.
- Το χειροκίνητο είναι αρκετά πιο γρήγορο από αυτό που δείχνει το βίντεο. Έχει και μηχανικές και χρονικές απώλειες το cvt
Στα θετικά
@monman2 δες τον πίνακα Alfa Romeo και το flat bottom τιμόνι καθώς κίνησε στην πόλη. Ωραία σπορτίφ αίσθηση. Κανένα μικρό εκτός ίσως του yaris δεν δίνει τέτοια αίσθηση.
Δείτε ποσο έντονο φωτάκια έχει στο blind spot στο 2:55. Το αντιλαμβάνεσαι με την περιφερειακή όραση χωρίς να κοιτάξεις.Εξαιρετικό εργαλείο για όποιον κινείται στην πόλη.
Γενικότερα η αίσθηση από μέσα με τις κάθετες κολόνες και τον σπορτίφ διάκοσμο θυμίζει έντονα mini copper αλά japan
Αν αγόραζα σήμερα.μαλλον και εγώ αυτό θα έπαιρνα. Αλλά σε εμένα δεν υπήρχε η χειροκίνητη επιλογή στο cvt. Δεν το άντεχα χωρίς να ελέγχω εγώ το αυτοκίνητο
-
Και ένα ελληνικό βίντεο με ωραία πλάνα από στροφές...
Χώνεται παντού και μπαίνει με πολύ θετικό και σφικτό turn inΥ.γ περισσότερες από 6 εκ πωλήσεις..... Ουαου!!!
-
Και δακτύλιο, φυσικά.
Και....acc και blind spot, και lane assist και adas, και navi με πολύ καλο ηχοσύστημα. Θα πάθεις πλάκα πόσο καλό ήχο έχει αν πειράξεις το equaliser
Και θερμαινόμενα καθίσματα .....τι άλλο;Τα κλασικά. Ζάντες, full led, κλτ
Δεν παίζεται...σας το λέω.
Απλά να ξέρεις ακούγεται μετά τα 120-130. Δεν έχει ηχομόνωση bmw.
Εγώ άνετα βγάζω ταξίδι με 150 χλμ /ώρα κλειδωμένα αλλά δεν ξέρω εσείς αν έχετε μάθει σε εξαιρετική ηχομόνωση ίσως σας κουράσει.
Βέβαια με το cvt στα 120 βγάζει 2300 Σαλ. Στο χειροκίνητο 3200.Μέσα στην πόλη όμως είναι πάρα πολύ ήσυχο.
Για καθε μερα ανεμποδιστα στο δαχτυλιο θελω και οικονομικό και φουλ εξτρα και να κανει κανα ταξιδακι τριγυρω....
Η μπέμπα δεν θα ειναι για πανταΑλλά αυριο το πρωι cvt αν θέλω υπάρχει ή του αγίου φουτσου και αυτό; και κουτσουρεμενο και σαν να πουλάνε κανονικό mini cooper ;
-
Κατά 99,9% με τα σημερινά δεδομένα μπαίνει κανονικά. Εδώ μπαίνει το προηγούμενο. Δεν ξέρω με το cvt τι παίζει.
Από διαθεσιμότητα έχουν καραβιες από Ιαπωνία. Φέρνουν διάφορα χρώματα, στην ίδια έκδοση όλα, και επιλέγεις ότι έχει μείνει.
Από έξτρα κτλ, τα Σουζούκι δεν έχουν. Σου τα βάζουν όλα και επιλέγεις μόνο χρώμα
-
Κατά 99,9% με τα σημερινά δεδομένα μπαίνει κανονικά. Εδώ μπαίνει το προηγούμενο. Δεν ξέρω με το cvt τι παίζει.
Από διαθεσιμότητα έχουν καραβιες από Ιαπωνία. Φέρνουν διάφορα χρώματα, στην ίδια έκδοση όλα, και επιλέγεις ότι έχει μείνει.
Από έξτρα κτλ, τα Σουζούκι δεν έχουν. Σου τα βάζουν όλα και επιλέγεις μόνο χρώμα
Αφου hybrid δεν ειναι και το cvt;
-
Ναι απλά δεν ξέρω λόγω cvt τι παίζει με τους ρύπους.
-
Όταν είναι hybrid (όποιου τύπου) μπαίνει δακτύλιο (για την ώρα). Απλά αν έχει ρύπους >122gr. πληρώνει αναλόγως Τ.Κ.
-
Ακριβώς αυτό δεν ξέρω, Το για "την ώρα" .Έχω χάσει τον μπουσουλα με τις αλλαγές.
-
@iceman7 said in Νεο μινι πόλης για την κόρη μου:
Αλλά αυριο το πρωι cvt αν θέλω υπάρχει ή του αγίου φουτσου και αυτό; και κουτσουρεμενο και σαν να πουλάνε κανονικό mini cooper ;
Όχι δεν υπάρχει, εκτός και εαν πετύχεις καμια ακύρωση. Επίσης εαν θες φουλ εξοπλισμό πρέπει να πάς σε GLX, οπότε φτάνεις τιμές Γιάρις και εκεί η επιλογή ειναι μόνόδρομος.
-
@fanis75 said in Νεο μινι πόλης για την κόρη μου:
Αλλά αυριο το πρωι cvt αν θέλω υπάρχει ή του αγίου φουτσου και αυτό; και κουτσουρεμενο και σαν να πουλάνε κανονικό mini cooper ;
Όχι δεν υπάρχει, εκτός και εαν πετύχεις καμια ακύρωση. Επίσης εαν θες φουλ εξοπλισμό πρέπει να πάς σε GLX, οπότε φτάνεις τιμές Γιάρις και εκεί η επιλογή ειναι μόνόδρομος.
ΟΚ μονοδρομος το γιαρις αλλά κουδουνι!
Μου θυμισε το κασκαι σε θορυβο η καμπινα!
Το σουιφτ εχω την εντυπωση οτι ακουγεται πιο στιβαρο; -
Σε αίσθηση κίνησης το yaris είναι ελαφρώς πιο ηχομονωμενο στους θόλους.
Στα υπόλοιπα είναι λίγο πιο ποιοτικό το swift αν μπορούμε να το πούμε αυτό για ένα suzuki!!!!ποιος θα το έλεγε;;Σε κατανάλωση είναι πάρα πολύ κοντά, πάρα πολύ σε επίπεδο 0,5-0,7 λίτρα αλλά μιλώ πάντα για το χειροκίνητο.
Κακά τα ψέματα βγάζει τριγμούς που όταν το δεις στην έκθεση και στο τεστ ντραιβ δεν το καταλαβαινεις. Αλλά με 3 ευρώ παίρνεις ένα σπρέι σιλικόνης και δεν ακούγεται τίποτα. Το έχω δοκιμάσει και δεν κάνει κιχ πουθενά αφού πέρασα σε διάφορα σημεία σπρέι που πριν ετριζαν.
H glx τι έχει παραπάνω από την gl+ ;;;;
Στο βίντεο πιο πανω έχω βάλει την gl+. Αυτή είναι. Μια χαρά τα έχει όλα.
Νομίζω όλα τα ουσιώδη τα έχει πλέον η gl+ ενώ η glx έχει στην ουσία μόνο clima -
To Yaris που οδήγησα εγώ πάντως πριν λίγους μήνες σε τεστ μια χαρά ήταν. Καθόλου κουδούνι.
Δε το οδηγούσα και σε καλντερίμια βέβαια...
Συνολικά καλές εντυπώσεις μου άφησε, πέρα από το πόσο ψεύτικες νιώθεις τις πίσω πόρτες και γενικά τα πλαστικά μέσα...
-
ΟΚ μονοδρομος το γιαρις αλλά κουδουνι!
Μου θυμισε το κασκαι σε θορυβο η καμπινα!
Το σουιφτ εχω την εντυπωση οτι ακουγεται πιο στιβαρο;Εαν λές κουδουνίστρα το Γιάρις, τότε μην πας καν να οδηγήσεις το Swift...αχαχα...!
H glx τι έχει παραπάνω από την gl+ ;;;;
Σημασία δεν έχει αυτό, αλλά ότι ο Στέφανος μίλησε για φουλ εξοπλισμό. Σε κάθε περίπτωση η GLX εχει επιπλέον:
- πίσω ηλεκτρικά παράθυρα (απαράδεκτες οι μανιβέλες για εμένα)
- Φλας στους καθρέπτες
- Κουμπί εκκίνησης με keyless
- Κλιμαστισμό
- Navi
- 6 ηχεία (αντί 4)
- ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες
- Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπικά
- paddles για αλλαγές ταχυτήτων
-
Εξαιρετικό αυτοκινητάκι το Swift. Ο Λάπης μπορεί να υπερβάλλει μερικές φορές, αλλά έχει τα δίκια του όταν λέει ότι είναι καλό. Καλοτάξιδο! Επίσης, η κόρη τελικά θα το αγαπήσει το κόκκινο, είναι μικρή ακόμα για την σοβαρότητα του μπλε. Εγώ να πω την αλήθεια μετάνιωσα που έπαιρνα μπλε αυτοκίνητα στα νιάτα μου...
Νεο μινι πόλης για την κόρη μου