Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 593
    • 594
    • 595
    • 596
    • 597
    • 1985
    • 1986
    • 595 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    654244
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      andya3 last edited by

Το πλήθος θέλει να κάνει κάποιος άλλος τη δουλειά γι' αυτό, να μην το ενοχλούν, να του λύνουν τα προβλήματα και να ζει όμορφα. Αν δεν του ζητάνε και λεφτά κιόλας, το τέλειο.

Ήμουν διαχειριστής στην πολυκατοικία για πολύ καιρό, γιατί δεν ήθελε να αναλάβει κανένας. Κάποια εποχή είχα βαρεθεί και έδωσα τη διαχείριση σε εταιρεία. Πήγε το δάγκωμα σύννεφο και μετά από 2 χρόνια την πήρα πίσω. Εντωμεταξύ δεν με ρωτούσε κανείς τι γινόταν με τη διαχείριση, ούτε που ενδιαφερόντουσαν, ότι ήθελα έκανα, αρκεί να μην υπάρχουν προβλήματα και να μην τους ενοχλώ.
      Κάποτε μείναμε 2 μέρες χωρίς πετρέλαιο, είχα μπλέξει με τη δουλειά και ξεχάστηκα. Το τι μπινελίκι άκουσα δε λέγεται. Μόνο παλιάνθρωπο δε με είπαν, που άφηνα τα παιδιά τους να κρυώνουν και δε ντρέπομαι κλπ.
      Εννοείται ότι δεν ξανασχολήθηκα με τη διαχείριση, για την οποία δεν πληρωνόμουν έτσι κι αλλιώς. Ε, μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι και η πολυκατοικία.

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

storm 1 Reply Last reply Reply Quote 4
      • storm
        storm last edited by storm

@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Πηλιε, δε νιώθουμε. Να στο πω θεσμικά..."στα αρχεία μας", αμφιβάλλεις; 😋

Εγώ πάντως δεν έχω να νιώσω κάτι.

Κάνει copy-paste την ομιλία του Σταθάκη (ΣΥΡΙΖΑ) στην Βουλή το 2017, δεν βάζει πηγή και πετά το Link του capital.

Προφανώς προσπαθεί (για άλλη μία φορά) να προκαλέσει εντυπώσεις (κατά της ΝΔ).

Ας γράψει τις απόψεις του για το θέμα της ΛΑΡΚΟ. Αν έχει.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • storm
          storm @andya3 last edited by

@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Το πλήθος θέλει να κάνει κάποιος άλλος τη δουλειά γι' αυτό, να μην το ενοχλούν, να του λύνουν τα προβλήματα και να ζει όμορφα. Αν δεν του ζητάνε και λεφτά κιόλας, το τέλειο.

Ήμουν διαχειριστής στην πολυκατοικία για πολύ καιρό, γιατί δεν ήθελε να αναλάβει κανένας. Κάποια εποχή είχα βαρεθεί και έδωσα τη διαχείριση σε εταιρεία. Πήγε το δάγκωμα σύννεφο και μετά από 2 χρόνια την πήρα πίσω. Εντωμεταξύ δεν με ρωτούσε κανείς τι γινόταν με τη διαχείριση, ούτε που ενδιαφερόντουσαν, ότι ήθελα έκανα, αρκεί να μην υπάρχουν προβλήματα και να μην τους ενοχλώ.
          Κάποτε μείναμε 2 μέρες χωρίς πετρέλαιο, είχα μπλέξει με τη δουλειά και ξεχάστηκα. Το τι μπινελίκι άκουσα δε λέγεται. Μόνο παλιάνθρωπο δε με είπαν, που άφηνα τα παιδιά τους να κρυώνουν και δε ντρέπομαι κλπ.
          Εννοείται ότι δεν ξανασχολήθηκα με τη διαχείριση, για την οποία δεν πληρωνόμουν έτσι κι αλλιώς. Ε, μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι και η πολυκατοικία.

Διαχείριση πολυκατοικίας; Βασανιστήριο από τα λίγα...

• A
            andya3 last edited by

Ένα τέτοιο είδος διαχείρισης δεν είναι και η πολιτική? Ότι θέλουν κάνουν οι πολιτικοί και δεν νοιάζει κανέναν. Διορίζουν, μασουλάνε κάνουν ότι θέλουν και κανείς δεν ασχολείται. Μέχρι να βάλουν κανένα φόρο ή να πιάσει κανένας χιονιάς και να χαλάσει η βολή μας. Τότε τη "βάψανε"...

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

• V
              vagkirk last edited by vagkirk

Άτοπο το παράδειγμα , οι πολιτικοί εκλέγονται για να ασκήσουν ένα δημοκρατικό λειτούργημα για την πατρίδα τους και με μια γενναία χρηματική αλλά και υλική και ηθική αποζημίωση. Με την σύγκριση με διαχείριση πολυκατοικιών είναι σαν να λες πως μας κάνουν τη χάρη που αναλαμβάνουν τέτοια καθήκοντα και δικαιολογημένα βάζουν το χέρι στο μέλι για να αντισταθμίσουν κινδύνους και αυξημένες υποχρεώσεις.
              Εγώ από την άλλη βλέπω πως η πλειοψηφία επενδύει τεράστια ποσά προεκλογικά - είτε ίδια κεφάλαια είτε επιχειρηματιών χορηγών - για να εκλεγούν και μετά υπερασπίζονται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα , διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα χωρίς τον σωστό έλεγχο και στο τέλος καταλήγουν με τεράστιες περιουσίες μέχρι και τα δισέγγονα τους .
              Φυσικά με τρόπο που δεν μπορούν νομικά να πιαστούν με τίποτα , μέσω άτυπων μεριδίων σε επιχειρήσεις , ξενοδοχεία , offshore, ακίνητα και εισοδήματα που δεν καταγράφονται μεσω τρίτων εταιρειών καθώς είναι δαιδαλώδης η διαδρομή εύρεσης του πραγματικού δικαιούχου.
              Δηλαδή ρε παιδιά η αμύθητη περιουσία των οικογενειακών τζακιών δικαιολογείται κάπως από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες;
              Μήπως δηλαδή λέμε ότι ξέρουμε αλλά αφού και εμείς είμαστε βολεμενοι κάνουμε τα στραβά μάτια;
              Αυτό εννοείτε;

• A
                andya3 last edited by

Έθεσα την οπτική γωνία της πλειοψηφίας του κόσμου, "μην με ενοχλείτε". Είδες κανέναν να βγαίνει στα κανάλια ή αλλού και να διαμαρτύρεται για κακοδιαχείριση, διορισμούς κλπ? Όταν μπήκε ο ΕΝΦΙΑ ή ακρίβυνε το ηλ ρεύμα έγινε και γίνεται κακός χαμός.
                Εκτός αν για όλα φταίει το σύστημα και οι δημοσιογράφοι, οπότε τι να κάνουμε εμείς οι κακομοίρηδες? Πάλι θύματα κάποιου άλλου είμαστε, δεν φταίμε εμείς...

V 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • V
                  vagkirk @piliourits last edited by

@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Ο κ. Σκρέκας τοποθετείται πρόεδρος του Δ.Σ. της ΛΑΡΚΟ στις 22/2/2008 με αμοιβή 7.000 ευρώ μηνιαίως, η οποία αναπροσαρμόστηκε αμέσως μετά στα 9.000 ευρώ με αναδρομική ισχύ.Στις 2/6/2008, προσλαμβάνει τη νύφη του, δηλαδή τη γυναίκα του κ. Σκρέκα, κ. Ειρήνη Kαραγκούνη-Σκρέκα. Η κ. Σκρέκα προσελήφθη αμέσως ως υποδιευθύντρια παρακάμπτοντας την ιεραρχία με τακτικές υποδοχές ύψους 4.219,35 ευρώ, ξεπερνώντας τους παλαιότερους διπλωματούχους μηχανικούς.Ο κ. Σκρέκας στις 13/3/2008 προσλαμβάνει και τον συμπέθερό του, τον πατέρα της κ. Καραγκούνη-Σκρέκα, ως διευθυντή Aσφαλείας στο εργοστάσιο της Λάρυμνας με μισθό 2.700 ευρώ, ο οποίος ήταν απόστρατος ταξίαρχος της Χωροφυλακής.Την ίδια περίοδο προσλαμβάνεται και η κόρη του υφυπουργού Τουρισμού κ. Λιάσκου, βουλευτή Ευβοίας, με σκοπό τη συγγραφή της ιστορίας της ΛΑΡΚΟ, η οποία και δεν γράφτηκε ποτέ.Την περίοδο 2013-2014, όταν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ήταν ο βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, 132 εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ παίρνουν προαγωγή και γίνονται και 252 προσλήψεις.

Οπότε τώρα ήρθε ο γιος Σκρέκας να βάλει το λουκέτο.
                  ΒΖΙΙΙΙΝ!

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3612211/larko-apoluontai-oi-1-080-ergazomenoi-anoigei-o-dromos-gia-tous-diagonismous

Τώρα άμα πω 1 Σκρεκας = 100 Πολακηδες θα είμαι λάθος;
                  Αλλά κατά τα άλλα φταιει το τσιγάρο του Πολακη και η γιδογαμικη αισθητική του.
                  (Εξαιρώντας φυσικά την στάση του στους εμβολιασμούς έτσι; Μην παρεξηγηθω κιόλας)
                  «Οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες».

• V
                    vagkirk @andya3 last edited by

@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Έθεσα την οπτική γωνία της πλειοψηφίας του κόσμου, "μην με ενοχλείτε". Είδες κανέναν να βγαίνει στα κανάλια ή αλλού και να διαμαρτύρεται για κακοδιαχείριση, διορισμούς κλπ? Όταν μπήκε ο ΕΝΦΙΑ ή ακρίβυνε το ηλ ρεύμα έγινε και γίνεται κακός χαμός.
                    Εκτός αν για όλα φταίει το σύστημα και οι δημοσιογράφοι, οπότε τι να κάνουμε εμείς οι κακομοίρηδες? Πάλι θύματα κάποιου άλλου είμαστε, δεν φταίμε εμείς...

Μα όταν όλες οι καταγγελίες αρχειοθετούνται και δεν προβάλλονται τα θέματα από τους υπεύθυνους ελέγχου της εξουσίας που είναι οι δημοσιογράφοι, όταν οι διαμαρτυρίες και οι συγκεντρώσεις ποινικοποιουνται , όταν οι ευθύνες πολιτικών , στελεχών και υπουργών αξιολογούνται από επιτροπές της Βουλής και δεν φτάνουν ποτέ στη δικαιοσύνη, τότε τι να κάνει ο πολίτης-ψηφοφορος ;
                    Αφού τους δημοσιογράφους και...την κοινή τους ενδιαφέρει περισσότερο ο Πολακης και όχι η οικονομικές πολιτικές από Τσακαλώτο μέχρι Σταϊκούρα που διέλυσαν τους μικρομεσαίους εργαζόμενους και επιχειρηματίες και φωνάζουν υποκριτικα για αριστερά από την μια και φιλελευθερισμο από την άλλη τι να σου κάνει ο απλός πολίτης;
                    Εννοείται θα πει αφήστε με ήσυχο μην με ενοχλείτε , αφού δεν αλλάζει τίποτα, απλά θα φωνάζει σε κάνα φόρουμ όταν νιώθει πως του αγγίζουν το εισόδημα και μετά θα ξαναπέφτει στην παραμυθά πριν τις εκλογές για κομμουνιστές που θέλουν να του πάρουν το σπίτι , λάθρο εισβολείς, Ερντογάν , οικονομία που απογειώνεται βζιιιν κλπ , αφού έχει αρπάξει κάνα ξεροκομματο μείωσης ΕΝΦΙΑ 13 %

P.S : και αφού είπα ξεροκομματο , και βλέπω πως είμαστε σε κλίμα παροχών , άντε να χαρίσουν και τις επιστρεπτεες, μέχρι τις 15-20κ , just do it αγόρι μου , τι περιμένεις ; Koulis Lover for ever and ever θα γίνω!

• A
                      andya3 last edited by

Τώρα εγώ θα παίξω τον τρελό του Forum πάλι.

Γιατί ασχολείστε με τον Πολάκη και το Σκρέκα ρε παιδιά? Άντε και ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο και το αποδεικνύετε, και τι έγινε για σας?
                      Δε σας πειράζει που η βενζίνη κοντεύει 2€? Που έρχεται ο λογαριασμός του ρεύματος και παθαίνουμε εγκεφαλικό? Που έβαλα πέρυσι πετρέλαιο με 0,80 και φέτος έχει 1,20€? Και δε λέει κανείς γιατί δε μειώνουμε έστω παροδικά το φόρο να γίνουν πιο φθηνά, αφού από τις αυξήσεις αυξάνονται και τα έσοδα του κράτους? Και ο Κυριάκος από κει που κατηγορούσε την επιδοματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δίνει επιδόματα?
                      Και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αλλού και μιλάει για τη Novartis που την έχουν ξεχάσει όλοι και ουσιαστικά νομίζω πλην Λοβέρδου έχει τελεσιδικήσει κιόλας?
                      Κι ο Κουτσούμπας μιλάει για τον ιμπεριαλισμό και τον Παπαρατσένκο?

Που έφτασαν τα αυτοκίνητα στο Θεό και αντί να μειώσουν το ΤΤ μπας και αγοράσει κάνας άνθρωπος να κάνει τη δουλειά του αυξάνουν την επιδότηση στα ηλεκτρικά, λες και αν αντί 40k έχουν 35 θα τρέξει να τα πάρει ο κόσμος?
                      Που πάει η γυναίκα μου στο SuperMarket και μου δείχνει τις τιμές και δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε? Δεν τις προλαβαίνουμε τις αυξήσεις, σε κάθε επίσκεψη στο SM αλλάζουν.

Σα να ζω στο κλουβί με τις τρελές νιώθω, έχω χάσει τη μπάλα μ' αυτά που βλέπω γύρω μου. Ή μήπως τη χάσαμε όλοι μαζί?

• V
                        vagkirk last edited by

Δεκτό το σκεπτικό σου @andya3 , δεν διαφωνώ , αυτά είναι τα προβλήματα που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν , και το σήκωμα θεμάτων όπως του Πολακη , είναι στο πλαίσιο της παραμυθας και αυτό , δεν έχεις άδικο.

• K
                          kkostask last edited by

Και σαν μην φτάνουν οι «δομικές» αυξήσεις έχουμε και τους ασυνείδητους επαγγελματίες που με αφορμή τα 30 λεπτά αύξηση την κάνουν 5 ευρώ. Μου έτυχε σήμερα κάποιο συγκεκριμένο είδος κρέατος να έχει πάει από 13 στα 18 ευρώ και δεν άντεξα…του την είπα στα μούτρα του επί χρόνια γνωστού μου κρεοπώλη και μπροστά σε άλλους πελάτες. Το ότι δεν θα με ξαναδεί είναι δεδομένο και του το είπα κιόλας….

G V 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                          • G
                            getzman @kkostask last edited by getzman

@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Και σαν μην φτάνουν οι «δομικές» αυξήσεις έχουμε και τους ασυνείδητους επαγγελματίες που με αφορμή τα 30 λεπτά αύξηση την κάνουν 5 ευρώ. Μου έτυχε σήμερα κάποιο συγκεκριμένο είδος κρέατος να έχει πάει από 13 στα 18 ευρώ και δεν άντεξα…του την είπα στα μούτρα του επί χρόνια γνωστού μου κρεοπώλη και μπροστά σε άλλους πελάτες. Το ότι δεν θα με ξαναδεί είναι δεδομένο και του το είπα κιόλας….

δεν ειναι σιγουρο ομως οτι την αυξηση την τσεπωνει ο κρεοπώλης
                            κατα 99,99% δεν
                            επειδη ξερει οτι δεν θα σε ξαναδει αν το κανει
                            και θα το κλεισει
                            απ οτι εχω καταλαβει η ακριβεια ηρθε για να μεινει παρολα οσα λεγονται για παροδικο φαινομενο

στην Κούβα αδερφες μου στην Κούβα
                            μακαρι το 2022 να καταφερουμε να γινουμε Κούβα ας βαλουμε ολοι ενα χερακι

• A
                              andya3 last edited by

Για να μην θεωρηθούν ως γκρίνια ή προσωπικά παράπονα αυτά που αναφέρω για τα οικονομικά, και σκεφτούν κάποιοι τι μας λέει αυτός τώρα, αναφέρω ότι σε προσωπικό επίπεδο δεν με αγγίζουν ιδιαίτερα, δόξα τω Θεώ.
                              Αλλά στο ίδιο περιβάλλον κινούμαστε όλοι, συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους, οικογένειες που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν, και βλέπω και την πολιτική αναλγησία πέστο, κοινωνική αδιαφορία πέστο, είμαστε όλοι αλλού πέστο και μου κάθεται κάπως όταν ακούω για Πολάκη, novartis και Παπαρατσένκο.

Φυσικά, για ότι θέλει ας συζητάει ο καθένας. Έτσι κι αλλιώς απ' ότι βλέπω χαμένο είναι το παιχνίδι.
                              Δε θα πω ότι το μετάνιωσα που γύρισα Ελλάδα από Γερμανία, καλά μου πήγε, αλλά δε θέλω με τίποτα ο γιός μου να μείνει εδώ. Και το λέω σαν πατέρας και πονάω, ποιός γονιός θέλει να μη βλέπει το παιδί του...

• C
                                criuser last edited by

Τελικά μάθαμε γιατί πήγε χάλια η Λάρκο , μετά τον Σκαλιστήρη και την κοινωνικοποίση της..

Φταίει ο Σκρέκας που προσέλαβε 3 μέλη της οικογένειας του ως μετακλητούς για κάτι μήνες από τα μέσα του 2008 , μέχρι τις εκλογές του 2009 , που βέβαια ως μετακλητοί , αντικαταστάθηκαν από άλλους μετακλητούς. Πασόκους.

Αλλά τελικά αυτά τα 50-70000 που πλήρωσε η Λάρκο στους συγγενείς του Σκρέκα ήταν που την έρριξαν έξω και τώρα 1080 κινδυνεύουν...

Να πω την αλήθεια , μου αρέσει να ψιλοτσακώνομαι για την πολιτική, αλλά βρε παιδιά , ας γράψουμε κάτι πιο σοβαρό, από αυτούσια δελτία τύπου κομματικών εγκάθετων .

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

A storm 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                • A
                                  antoniokon @criuser last edited by

This post is deleted!
                                  • V
                                    vagkirk @kkostask last edited by vagkirk

Δυστυχώς για τον κρεοπώλη της γειτονιάς όταν το κόστος ενέργειας αυξηθεί σε απόλυτο πόσο 1500 ευρώ το μήνα αν δεν κάνει τέτοια αύξηση απλά δεν καλύπτεται η διαφορά.
                                    Και εσύ δίκιο έχεις και την επόμενη φορά θα πας σε μεγάλη αλυσίδα που θα ψωνίσεις φθηνότερα γιατί μπορεί
                                    να απορροφήσει ευκολότερα τις αυξήσεις των σταθερών εξόδων της , και και πιο μέσα θα μπει ο Κρεοπώλης και στο τέλος κλείσει. Φαύλος κύκλος , η αγορά μετά την τεράστια πτώση από το Νοέμβριο με τα μέτρα για ανεμβολιαστους και την εορταστική περίοδο με την επέλαση της Ο τώρα βρίσκεται σε τεράστια πίεση με τις αυξήσεις κόστους που δημιουργούν εκ νέου χαμηλές πωλήσεις.
                                    Φυσικά μεγάλες αλυσίδες και πολυκαταστήματα πετάνε, οι μικροί είναι στα όρια κατάρρευσης για τρίτη χρονιά.

• piliourits
                                      piliourits last edited by piliourits

Κρούζερ, οι κομματικοί εγκάθετοι είμαι εγώ;
                                      Για να ξέρω αν περιμένει κι ο ακομμάτιστος Αντώνης μαζί με σένα, τί να απαντήσω στους Νεοδημοκράτες.
                                      Δε ξέρω αν πληρώνετε τα 2€ της συνδρομής με τα οποία θα αποπληρώσει τα 300.000.000€ ευρώ χρέη της ΝΔ ο Μητσοτάκης, αλλά μπορείς να μου πεις το λόγο υπεράσπισης του κάθε Σκρέκα, από ακομμάτιστους "ανθρώπους της διπλανής πόρτας" όπως εσείς;

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

C 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • K
                                        kkostask last edited by

Και ο παραδιπλανός κρεοπώλης πουλάει το ίδιο 14 ευρώ….σε αυτόν δεν ανέβηκαν τα γενικά κόστη?

G V 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                                        • G
                                          getzman @kkostask last edited by

Και ο παραδιπλανός κρεοπώλης πουλάει το ίδιο 14 ευρώ….σε αυτόν δεν ανέβηκαν τα γενικά κόστη?

ε αμα ειναι ετσι εχεις δικιο

στην Κούβα αδερφες μου στην Κούβα
                                          μακαρι το 2022 να καταφερουμε να γινουμε Κούβα ας βαλουμε ολοι ενα χερακι

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • C
                                            civil357 last edited by

Οι κτηνοτρόφοι, χοιροτρόφοι και πτηνοτρόφοι είναι σε κατάσταση απελπισίας. Όσο και να μην γίνεται πιστευτό οι τιμές στις ζωοτροφές έχουν πάει στα ύψη. Επίσης το ρεύμα επιρρεάζει αυτούς με τις κλειστές εγκαταστάσεις (κυρίως) όπως ακριβώς επιρρεάζει την οποιαδήποτε βιοτεχνία. Καταναλώνουν πολύ ρεύμα τόσο οι χοιροτρόφοι όσο και οι πτηνοτρόφοι.
                                            Είναι οι τελευταίοι όμως που ευθύνονται για τις αυξήσεις. Πολλοί από αυτούς δουλεύουν με κλειστά συμβόλαια για τη διάθεση γάλακτος , πτηνών ή χοίρων, χωρίς δυνατότητα αναπροσαρμογής.
                                            Για τα σφάγια , ( αρνιά, ερίφια) , παίζεται άλλου είδους παιχνίδι, ο έμπορος ¨ζητάει" , σχετικά νεαρά ζωντανά, και ξέρει καλά ότι αν δε το δώσεις στη τιμή που σου λέει , τότε απλά αυτό θα μεγαλώσει , θα σου κοστίζει και όσο μεγαλώνει θα χάνει τιμή και στο ισοζύγιο κόστος ανατροφής - τιμή πώλησης είσαι χαμένος , οπότε είσαι δεμένος.....
                                            Έτσι όπως πάει αν δεν έχεις άμεση επαφή με τον παραγωγό-σφαγέα να αγοράζεις στην πηγή , θα τιγκάρουν τα κτελ με δέματα και σφάγια όπως το Πάσχα.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 593
                                            • 594
                                            • 595
                                            • 596
                                            • 597
                                            • 1985
                                            • 1986