-
Έχω την εξής σκέψη: πώς θα σας φαινόταν αν μια σελίδα αυτοκινήτου παρείχε χώρο στους αναγνώστες της, ώστε να παρουσιάζουν το αυτοκίνητό τους; Να γράφουν μια πλήρη δοκιμή, τα σχόλιά τους.
Ήδη διαβάζουμε πολύ αναλυτικές κρίσεις εδώ στο φόρουμ. Θεωρώ ότι αυτά τα κείμενα πάνε χαμένα, χάνονται στην ασταμάτητη ροή των δημοσιεύσεων και τελικά διαβάζονται από 10-20 άτομα.
Κρίμα είναι. Θεωρώ ότι υπάρχουν εξαιρετικές κριτικές, αφήστε μάλιστα που έχει βαρύνουσα σημασία η γνώμη του κατόχου, που έχει ζήσει το αυτοκίνητο πολύ περισσότερο από τον ευκαιριακό δοκιμαστή (που το κρατάει μία εβδομάδα στην καλύτερη περίπτωση).
Το 3008 του Γάτου.
Το Vitara του Μάστορα.
Η Corolla του Φάνη.
Το C3 του Πήλιου.
Το 2008 του Δουβλίνου.
Το C3 του Κρούζερ.
Το Puma του Cirus.
Το Mazda του Kostis20.
Το Captur LPG του Γιεμ.Και πόσα ακόμα μέλη.
Εννοείται με δικές τους φωτογραφίες, που θα ομορφαίνουν το κείμενο. Κι εννοείται χωρίς λογοκρισία στα γραπτά. Στο κάτω-κάτω, θα είναι σαφές ότι ΔΕΝ είναι επίσημη δοκιμή της σελίδας αλλά η γνώμη του κατόχου.
-
@dimsabas said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Έχω την εξής σκέψη: πώς θα σας φαινόταν αν μια σελίδα αυτοκινήτου παρείχε χώρο στους αναγνώστες της, ώστε να παρουσιάζουν το αυτοκίνητό τους; Να γράφουν μια πλήρη δοκιμή, τα σχόλιά τους.
Πολύ καλή ιδέα την βρίσκω!!
-
Ωραία, στη βράση κολλάει το σίδερο. Όποιος θέλει, μου στέλνει κείμενο και φωτογραφίες στο dimsabas@yahoo.com.
Η σελίδα θα ανέβει σε κάνα δεκαπενθήμερο, ελπίζω.
Όποιος θέλει να σβήσει τις πινακίδες, καλώς. Όποιος δε θέλει, πάλι καλώς.
-
Ωραία, στη βράση κολλάει το σίδερο. Όποιος θέλει, μου στέλνει κείμενο και φωτογραφίες στο dimsabas@yahoo.com.
Η σελίδα θα ανέβει σε κάνα δεκαπενθήμερο, ελπίζω.
Όποιος θέλει να σβήσει τις πινακίδες, καλώς. Όποιος δε θέλει, πάλι καλώς.
ΠΑΡΤ ΟΥΆΝ ΠΟΣΤΙΤ
Ο ΓΑΤΟΣ ΑΡΓΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ. ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟχαχαχ
-
Αγαπητοί φίλοι,
με πολλή χαρά κι υπερηφάνεια, 22 χρόνια μετά το παρθενικό μου ξεκίνημα στον χώρο (ως μέλος της ιδρυτικής συντακτικής ομάδας του ελληνικού Autocar), ήρθε η ώρα για κάτι δικό μου. Θα χαρώ να με τιμήσετε με την ανάγνωσή σας και τα καλοπροαίρετα σχόλια, για να γίνω καλύτερος. Δυνατό σημείο οι ειλικρινείς δοκιμές, μόνο εδώ (και στη Φαμπιάτου) θα διαβάσετε την πλήρη αλήθεια, χωρίς φιλτράρισμα. Βλέποντας τι γράφουν οι υπόλοιποι, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι παίζει πολύ λιβάνισμα και στρογγύλεμα.
https://cartalk.gr/Νομίζω ότι το φόρτε του είναι ο υπολογιστής, όχι το κινητό.
Επίσης, η σελίδα είναι κατά 98% έτοιμη, αλλά κι αυτό θα διορθωθεί εντός των προσεχών ημερών και στο κάτω-κάτω, δε θα μας κόψει τα φτερά. Καλή ανάγνωση.Feel free να το κοινοποιήσετε σε φίλους και γνωστούς.
ΥΓ. Πολλές ευχαριστίες στα μέλη που έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθεια, παρουσιάζοντας τα οχήματά τους. Σας ευγνωμονώ.
-
Σου εύχομαι καλή αρχή και καλύτερη ...συνέχεια!!!
Υ.Γ. θα το ξεσκονήσω.
-
Kαλή αρχή!
Αναμένω μ' ενδιαφέρον το td του Ηonda Jazz crosstar..
-
Με το καλό σιδεροκέφαλος...!!!
Ξέρω σου χρωστάω και εγώ κείμενο και φωτογραφίες...έχω πήξει με την δουλειά. Θα στο στείλω το συντομότερο δυνατόν!
-
Κάθε αρχή και δύσκολη. Ας πάνε όλα κατ’ευχήν. Εύχομαι καλές "δουλειές" και υγεία
-
Καλή αρχή να έχεις!
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Έφτιαξα τη σελίδα όπως θα μου άρεσε να διαβάζω ως αναγνώστης.
-
Χωρίς πλάκα ... εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Και τα κείμενα και οι φωτογραφίες και η θεματολογία, όλα είναι όπως πρέπει..
Γράφονται λεπτομερειες που δεν τις βρίσκουμε πουθενά. Εντυπωσιακό.
Εύχομαι κάθε επιτυχία και με πολλες δοκιμές!!!
-
Καλή αρχή και καλές δουλειές...
-
Πολύ όμορφα σχεδιασμένη σελίδα και θα διαβάσω όλα τα άρθρα, αν και δεν είμαι υπέρ της ηλεκτροκίνησης, παρόλο ότι η δουλειά μου είναι μέσα στην ενέργεια!
Εύχομαι καλή αρχή και ελπίζω να έχεις την καλύτερη υποστήριξη! -
Συγχαρητήρια και καλή αρχή! Ανυπομονώ να βρω χρόνο να το επισκεφτώ! ️
-
Καλή αρχή! Πολύ ωραία η σελίδα!
-
@polioan said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Πολύ όμορφα σχεδιασμένη σελίδα και θα διαβάσω όλα τα άρθρα, αν και δεν είμαι υπέρ της ηλεκτροκίνησης, παρόλο ότι η δουλειά μου είναι μέσα στην ενέργεια!
Εύχομαι καλή αρχή και ελπίζω να έχεις την καλύτερη υποστήριξη!Η σελίδα δεν έχει σχέση με την ηλεκτροκίνηση. Θα έχει δοκιμές και θεματολογία όλων των καυσίμων.
-
@polioan said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Εύχομαι καλή αρχή και ελπίζω να έχεις την καλύτερη υποστήριξη!Η σελίδα δεν έχει σχέση με την ηλεκτροκίνηση. Θα έχει δοκιμές και θεματολογία όλων των καυσίμων.
Χαίρομαι που το διαβάζω αυτό! Να πω την αλήθεια δεν πρόλαβα ακόμα να την μελετήσω καλά και ως 1ο ξεφύλισμα νόμισα ότι θα ασχολείται περισσότερο με την ηλεκτροκίνηση. Λάθος μου...
Εύχομαι τα καλύτερα και θα νιώσω πολύ ευχάριστα να τα διαβάζω...
Α υπόψιν, ως μελλοντικός κάτοχος SEAT LEON FR 1.5 ελπίζω να διαβάσω και κάτι για αυτό το ''αμαξίδιο''!!! -
Ένας τρόπος υπάρχει για να "διαβάσεις" σίγουρα: να μας γράψεις τη δική σου κριτική.
-
Εντάξει, τρελά πιασαρικη απάντηση....
Βαλε την κάπου στο site.
Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;