-
Είμαι σε έρευνα αγοράς για να αλλάξω το leasing yaris hybrid .
Θα είναι αμάξι πόλης για 95% και μικρές εξυπηρετήσεις της οικογένειας στον αστικό ιστό. Για εταιρικούς λόγους θα πρέπει το μίσθωμα να είναι αρκετά φουσκωμένο, διαφορετικά θα κράταγα το yaris που έχω.Μερικά κριτήρια να
α)Οσο το δυνατόν μικρότερο μήκος
β)Να υπάρχουν χώροι για τα παιδιά πίσω
γ)Τουλάχιστον hybrid ιδανικά plugin
δ)Να έχει gadget για να περνάει η ώρα.Η short list
1)Lexus UX dynamic
2)Peugeot e-2008 allure
3)Toyota Yaris Cross style Bitone 4wd
4)Toyota CHR chic bitone JBLΕίχα σχεδόν καταλήξει στο 3 σεναρίο αλλά με πιέζει η leasing να το αποφύγω λόγω παράδοσης και να διαλέξω ένα από τα υπόλοιπά 3. Τι θα διαλέγατε και γιατί.
-
ζωρζ
φεβ. μονον. συντελεστης 1.3- ρενεγκέιτ 4xe
- καντρυμαν φεβ
- καπτουρ φεβ
- νιρο φεβ
- οκ, για να γουσταρεις πολλα γκαζια, σαν το δικο μου
-
@gatoz εαν σου κανω τρακα φορτισεις το βλεπω και plugin.
Ποσο χωρο αποσκευων εχει το 3008; Σε αυτο το σεναριο , εαν ο χωρος αρεσει στην κυρά, βαζω πωλητήριο στο honda. Ποσο μακρύ είναι;
-
@gatoz το ηλεκτρικο είναι 1,5 , το e2008 το έχει σε απίστευτη τιμή η avis.
-
Και που θα το φορτίζεις το ηλεκτρικό ;
Το γιαρις ποσο το αγοράζεις;
Από Avis είναι ;
Εξοπλιστικά, χλμ ; Θα ήθελα να το αγοράσω εγώ. -
Το phev 3008 έχει 400 λίτρα χώρο αποσκευών και νομίζω 4,44 μέτρα μήκος.
-
@katafractos17 το μηκος παλευεται αλλά ο χωρος αποσκευων δεν κάνει για αντικατασταση του honda. Οποτε καλυτερα το 2008.
-
@iceman7 said in Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας:
Και που θα το φορτίζεις το ηλεκτρικό ;
Το γιαρις ποσο το αγοράζεις;
Από Avis είναι ;
Εξοπλιστικά, χλμ ; Θα ήθελα να το αγοράσω εγώ.Για αστική χρήση εχεις επιλογές. Μέχρι και τρακα στο @gatoz
Το yaris εχει 28000χλμ , και ήταν η πιο εξοπλισμένη εκδοση του μοντελου 2018.( δεν ειχε ομως carplay η γενια αυτή). Το είχαμε απο leaseplan.
-
@george1977 said in Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας:
το ξερω.
αλλα ειναι σαν να παιρνεις κουτσο αλογο για κουρσα ταχυτητας. -
@gatoz said in Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας:
το ξερω.
αλλα ειναι σαν να παιρνεις κουτσο αλογο για κουρσα ταχυτητας.Κουτσο αλογο για μέσα στην πόλη;
-
@katafractos17 το μηκος παλευεται αλλά ο χωρος αποσκευων δεν κάνει για αντικατασταση του honda. Οποτε καλυτερα το 2008.
ειναι καλυτερος απο οσο νομιζεις, περνα για καφε να δεις
άις αμα ειναι ληζπλαν ξεχασε το, δουλευουν με τρομερα περιεργο τροπο τις μισθωσεις τα αγουρα παιδακια που εχει πωλητες, ας πουμε σου αφαιρουν ολη τη πρωτη δοση απο τα μισθωματα της συμβασης μονο. ακομη και αν πας να παρατεινεις τη συμβαση θα εκπλαγεις καθως η τιμη ειναι πολυ μεγαλυτερη απο νεο. οποτε και στη εξαγορα δεν εχει πληρωθει τπτ απο το κοστος και μαλιστα βαζουν ψηλες υπολειματικες για να μειωνουν το μισθωμα στην κυρια συμβαση. βεβαια πλεον μαθαινουν και μαλιστα θα τους κανει εντατικα η ald.
-
το ξερω.
αλλα ειναι σαν να παιρνεις κουτσο αλογο για κουρσα ταχυτητας.Κουτσο αλογο για μέσα στην πόλη;
ε, θα ερθει η μερα που θες να πας λουτρακοχαλκιδα. και δεν θα πας.
-
@gatoz λουτρακοχαλκιδα θα πας με το honda για να το ξεκαπνίσεις.
-
ειναι καλυτερος απο οσο νομιζεις, περνα για καφε να δεις
άις αμα ειναι ληζπλαν ξεχασε το, δουλευουν με τρομερα περιεργο τροπο τις μισθωσεις τα αγουρα παιδακια που εχει πωλητες, ας πουμε σου αφαιρουν ολη τη πρωτη δοση απο τα μισθωματα της συμβασης μονο. ακομη και αν πας να παρατεινεις τη συμβαση θα εκπλαγεις καθως η τιμη ειναι πολυ μεγαλυτερη απο νεο. οποτε και στη εξαγορα δεν εχει πληρωθει τπτ απο το κοστος και μαλιστα βαζουν ψηλες υπολειματικες για να μειωνουν το μισθωμα στην κυρια συμβαση. βεβαια πλεον μαθαινουν και μαλιστα θα τους κανει εντατικα η ald.
Τα ξέρω γατε μου. Γι αυτό ρώτησα αν είναι από Avis που ανέφερε ο Γιώργος για το 2008.
Είχα και ούτε απέξω δεν ξανά περναω, άσε που οντως οι τιμές εξαγοράς είναι τραγικές. -
Τελικά πάμε στο e-2008 το όποιο παραδόξως το είχε άμεσα διαθέσιμο η Avis.
Σε ένα ψάξιμο στις αντιπροσωπίες δίναν όλες έξι (6) μήνες παράδοση.Γενικά δεν έχει αυτοκίνητα και λείπουν οι προσφορές.
Πολύ καλο το countryman αλλά έφαγα βέτο από την γυναίκα.
Επίσης παραλίγο να κάνει την έκπληξη το id3 .(και εδώ υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα).
Άμεση διαθεσιμότητα είχε και το lexus ux.
-
Τελικά πάμε στο e-2008 το όποιο παραδόξως το είχε άμεσα διαθέσιμο η Avis.
Επίσης παραλίγο να κάνει την έκπληξη το id3 .(και εδώ υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα).Κατά την προσωπική μου άποψη (με βάση αυτά που έχω διαβάσει γιατί δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο) είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο το id3 από το e-2008, στα πάντα σχεδόν.
-
@harisma23 said in Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας:
Κατά την προσωπική μου άποψη (με βάση αυτά που έχω διαβάσει γιατί δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο) είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο το id3 από το e-2008, στα πάντα σχεδόν.
Συμφωνώ χωρίς να τα έχω οδηγήσει. Στα χαρτιά είναι αρκετά ανώτερο το ID.3 και σε επιδόσεις και σε αυτονομία. Τα προβλήματα είναι αδιάφορα λόγω leasing.
-
@fanis75 said in Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας:
@harisma23 said in Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας:
Κατά την προσωπική μου άποψη (με βάση αυτά που έχω διαβάσει γιατί δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο) είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο το id3 από το e-2008, στα πάντα σχεδόν.
Συμφωνώ χωρίς να τα έχω οδηγήσει. Στα χαρτιά είναι αρκετά ανώτερο το ID.3 και σε επιδόσεις και σε αυτονομία. Τα προβλήματα είναι αδιάφορα λόγω leasing.
Το μεγάλο πρόβλημα του ID3 είναι το group. Και ήδη έχει ταλαιπωρήσει κόσμο με το λογισμικό για ακόμη μια φορά. Από την άλλη είναι πιο next generation από το e-2008.
-
Το μεγάλο πρόβλημα του ID3 είναι το group. Και ήδη έχει ταλαιπωρήσει κόσμο με το λογισμικό για ακόμη μια φορά. Από την άλλη είναι πιο next generation από το e-2008.
Ακριβώς!! Αλλά όταν είναι leasing δεν σε νοιάζει.
-
@fanis75 said in Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας:
Ακριβώς!! Αλλά όταν είναι leasing δεν σε νοιάζει.
Σε νοιάζει καθώς δεν είναι μόνο το χρήμα που κοστίζει μια αβαρία του software αλλά κυρίως ο χρόνος που μπορείς να χάσεις.
Αρκετό άγχος έχουμε με τις φορτίσεις μην βάζουμε και αγχη του group στο κεφάλι.
Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας