-
@kkostask said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
….απορία….εφόσον έχουν δημοκρατία και υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα, γιατί δεν το ψηφίζουν να επανέλθει το προηγούμενο καθεστώς?
Πλέον ο Πούτιν κάνει κουμάντο. Το ΚΚΡ είναι το 2ο κόμμα πάντως στην Ρωσία. Υπάρχει βέβαια μεγάλη διαμάχη, επειδή οι Κομμουνιστές δεν το θεωρούν ορθό-Κομμουνιστικό πια.
Η απορία σου είναι η ίδια με το να ρωτάς γιατί βγαίνει στην Ελλάδα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τώρα... Επειδή τα έκαναν καλά και οι δύο τους;
-
Ναι το διαβάσαμε .
Μελέτες Ρωσικών Ινστιτούτων...
Και μάλιστα ανεξάρτητων λέει..
Σαν κάτι δικούς μας συλλόγους εδώ ,
που όλο τυχαία τους ελέγχει το παμε....Γράφουν οι γελοίοι για μείωση πληθυσμού μετά το 1990 και το αποδίδουν σε αρρώστιες και άλλα γραφικά...
Εν τω μεταξύ όλη η Δύση και ανάμεσα τους η Ελλάδα , είχαν γεμίσει με Ρώσους οικονομικούς μετανάστες...
Τόσος κόσμος έφυγε, τι περιμένεις να μην μειωθεί ο πληθυσμός ?
Εμείς πως μειωθήκαμε και πόσο ακόμα θα μειωθεί ο πληθυσμός μας , επειδή έφυγαν 500000 νέοι άνθρωποι μέσα στην κρίση....
-
@realzeus said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
….απορία….εφόσον έχουν δημοκρατία και υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα, γιατί δεν το ψηφίζουν να επανέλθει το προηγούμενο καθεστώς?
Πλέον ο Πούτιν κάνει κουμάντο. Το ΚΚΡ είναι το 2ο κόμμα πάντως στην Ρωσία. Υπάρχει βέβαια μεγάλη διαμάχη, επειδή οι Κομμουνιστές δεν το θεωρούν ορθό-Κομμουνιστικό πια.
Η απορία σου είναι η ίδια με το να ρωτάς γιατί βγαίνει στην Ελλάδα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τώρα... Επειδή τα έκαναν καλά και οι δύο τους;
Άρα γιατί να βγει το ΚΚΡ? Επειδή τα έκανε καλά 74 χρόνια?
-
@criuser said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Μελέτες Ρωσικών Ινστιτούτων...
Αν ήξερες 5 πράγματα, θα ήξερες οτι το συγκεκριμένο είναι αντικομμουνιστικό ινστιτούτο, μάλιστα έχει μπει στην μαύρη λίστα του Ρωσικού Κράτους, ως πράκτορας του εχθρού.
Άρα γιατί να βγει το ΚΚΡ? Επειδή τα έκανε καλά 74 χρόνια?
Διαφωνείς και με τις στατιστικές τώρα; 10 χρόνια έπεσε ο μέσος όρος ζωής των Ρώσων με το που έπεσε η ΕΣΣΔ. Έλεος δηλαδή!!!
-
Στατιστική είναι να έχουμε εγώ και εσύ ένα κοτόπουλο, να το φάω εγώ αλλά στατιστικά φάγαμε από μισό.
-
Στατιστική είναι να έχουμε εγώ και εσύ ένα κοτόπουλο, να το φάω εγώ αλλά στατιστικά φάγαμε από μισό.
Μόλις περιέγραψες το GDP per capita. Έχεις δηλαδή η ΗΠΑ ΑΕΠ 1 τρις, αυτο διαιρούμε με τον πληθυσμό και βγάζουμε τον μέσο όρο. Καμία σχέση φυσικά με την πραγματικότητα γιατί ο Μασκ και ο Γκέιτς και η φάρα τους έχουν το 50% του ΑΕΠ και ο μέσο Αμερικανός πεινάει, αλλά βγαίνει μέσος όρος ότι δήθεν βγάζει ο μέσος πολίτης 50 χιλιάρικα τον χρόνο!!! Χαχαχούχα!!!
Η στατιστική που έβαλα εγώ δεν επιδέχεται κριτικής όμως. Έχεις Χ εκατομμύρια κόσμο, βλέπεις πόσοι πεθαίνουν τώρα σε σχέση με πόσοι πέθαιναν πριν 30 χρόνια. Είναι ολόσωστη στατιστική!
-
Πολύ αξιόπιστες οι Σοβιετικές στατιστικές...
Αραγε αυτός ο κακόμοιρος, υπήρξε ποτέ ως άνθρωπος για τις σοβιετικές στατιστικές ?
Γελάνε και οι ντάτσες στην Κριμαία με αυτά που διαβάζουμε...
-
Δεν έβαλες καμία στατιστική. Απλά επικαλέστηκες κάποια που προφανώς δεν γνωρίζω. Έτσι εύκολα μπορώ να πω και εγώ ότι θέλω.
Και που ξέρεις ότι η στατιστική είναι ολόσωστη? Αναφέρει πουθενά τα ερευνητικά εργαλεία? Έκαναν στάθμιση δείγματος? Χρησιμοποίησαν SPSS? -
SPSS... που το θυμήθηκες, το χρησιμοποιούσαμε στα μέσα του '90. Λογισμικό είναι αυτό, σαν να λέμε Excel. Δεν είναι επιστημονική μέθοδος! Άρες μάρες...
Οι στατιστικές που ανέφερα είναι από τις Ρωσικές υπηρεσίες και τα επίσημα στοιχεία.
-
@criuser said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Πολύ αξιόπιστες οι Σοβιετικές στατιστικές...
Αραγε αυτός ο κακόμοιρος, υπήρξε ποτέ ως άνθρωπος για τις σοβιετικές στατιστικές ?
Γελάνε και οι ντάτσες στην Κριμαία με αυτά που διαβάζουμε...
Χαζός άραγε γεννιέσαι ή γίνεσαι;
-
Ελα ντε ...
Ηθελα να σε ρωτήσω , αλλά ντρεπόμουν.....
-
-
Και ο Κάρολος και ο Σήφης θα ήταν υπεραιωνόβιοι...
Οπότε Χρόνια πολλά σε όλους...
-
SPSS... που το θυμήθηκες, το χρησιμοποιούσαμε στα μέσα του '90. Λογισμικό είναι αυτό, σαν να λέμε Excel. Δεν είναι επιστημονική μέθοδος! Άρες μάρες...
Οι στατιστικές που ανέφερα είναι από τις Ρωσικές υπηρεσίες και τα επίσημα στοιχεία.
Και όμως το SPSS υπάρχει ακόμα και στις τελευταίες του εκδόσεις χρησιμοποιείται σε ερευνητικά προγράμματα ΑΕΙ. Και δεν έχει καμία σχέση με εκείνα τα εξελάκια πλέον.
Το άρες μάρες μάλλον τονίζει την ένδεια επιχειρημάτων παρά την ορθότητα της παρατιθέμενης άποψης. -
Είναι πάντελώς άσχετο, γιατί μπορείς να κάνεις μια στατιστική ανάλυση στο SPSS, μπορείς να την κάνεις σε Excel, μπορείς να την κάνεις και στο χέρι-χαρτί. Δεν αλλάζει κάτι, αν είναι σωστή η μεθοδολογία.
-
@piliourits said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
@ggab said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Αυτές τις απόψεις μη τις πεις σήμερα σε πολίτες της πρώην ΕΣΣΔ,γιατί θα σε φάνε ζωντανό. Κράτα τες για το Ελλαδιστάν,που ανέχεται ακόμη τα αριστερά μορφώματα.
Μόνο στο Ελλαδιστάν υπάρχουν μουτζαχεντίν που θεωρούν καλύτερο το να είναι μια τέτοια τεράστια χώρα όπως η Ρωσία, με ό,τι ρόλο παίζει παγκόσμια, υποχείριο 5-10 μαφιόζων, αντί να αποτελεί την ισχυρότερη δύναμη στον πλανήτη.
Οι Έλληνες γκομουνισται έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους,το έχουμε ξαναπεί. Για κάποιο λόγο που ουδείς καταλαβαίνει. Και νομίζουν ότι όλος ο κόσμος ασχολειται με τις δικές τους θεωρήσεις.
Πράγματι, πχ όλος ο αραβικός κόσμος, η Ινδία, η Κίνα, κάπου 3 δις νοματαιοι κοιμούνται και ξυπνούν με το αν η σοσιαλιστική μητέρα ρουσκα θα ξαναγίνει η ισχυρότερη δύναμη του πλανήτη και δεν θα την κυβερνούν 10 μαφιόζοι. Μόνο οι Έλληνες μουτζαχεντίν του καπιταλισμού δεν έχουν αυτή την ανησυχία...
, -
Μόλις περιέγραψες το GDP per capita. Έχεις δηλαδή η ΗΠΑ ΑΕΠ 1 τρις, αυτο διαιρούμε με τον πληθυσμό και βγάζουμε τον μέσο όρο. Καμία σχέση φυσικά με την πραγματικότητα γιατί ο Μασκ και ο Γκέιτς και η φάρα τους έχουν το 50% του ΑΕΠ και ο μέσο Αμερικανός πεινάει, αλλά βγαίνει μέσος όρος ότι δήθεν βγάζει ο μέσος πολίτης 50 χιλιάρικα τον χρόνο!!! Χαχαχούχα!!!
Η στατιστική που έβαλα εγώ δεν επιδέχεται κριτικής όμως. Έχεις Χ εκατομμύρια κόσμο, βλέπεις πόσοι πεθαίνουν τώρα σε σχέση με πόσοι πέθαιναν πριν 30 χρόνια. Είναι ολόσωστη στατιστική!
Ζούσαν υπέροχα οι σοβιετικοί! Όνειρο του κάθε πατέρα να κάνει κόρες,να τις στείλει στη Δύση ως πουτανες και να φάνε λίγο ψωμί. Ζωάρα! Μπεεεε
-
Δηλαδή στον καπιταλισμό υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση για πουτανες;
Έτσι παράγεται ο πλούτος που δεν μπορούν να παράγουν οι κομμουνισταί;
Προφανώς τότε είναι καλύτερο το οικονομικό σύστημα που εμπορεύεται κανείς ό,τι πολυτιμότερο έχει σε υψηλές τιμές. Όχι με το δελτίο...(Γιατι βελάζεις σε κάθε ποστ; )
-
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ...η μεγαλύτερη πολιτικός της Αγγλίας τα τελευταία 100 χρόνια...θαυμασμός μόνο για την Μαργαρίτα.
-
@ggab said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Ζούσαν υπέροχα οι σοβιετικοί! Όνειρο του κάθε πατέρα να κάνει κόρες,να τις στείλει στη Δύση ως πουτανες και να φάνε λίγο ψωμί. Ζωάρα! Μπεεεε
Αν δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό συνέβη όταν ΕΠΕΣΕ ο Σοσιαλισμός και όχι όσο υπήρχε το σύστημα, τσάμπα μιλάμε... Διάβασε το άρθρο που παρέθεσα, παραθέτει όλα τα στοιχεία για το πως γκρεμίστηκε η ζωή τους... Δεν χρειάζεται να βελάζεις, ας μιλάμε ελληνικά καλύτερα.
Capitalism vs Communism Mother of all topics