Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες
    • 1
    • 2
    • 311
    • 312
    • 313
    • 314
    • 315
    • 378
    • 379
    • 313 / 379
    Αντίλογος
    78
    7570
    117341
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      lap last edited by lap

      Είτε υποστηρικτικό τομέα είτε όχι μισθό με δημόσιο χρήμα είχε την δύσκολη περίοδο, από δικούς μας φόρους. Δηλαδή εμείς του διασωσαμε την εργασία για να αγορασει και να του πουλήσεις εσυ.

      Εσύ ως σκληρά εργαζόμενος ιδιώτης θα πάρεις το παραδακι που προήλθε από μια εργασία που διασώθηκε με δημόσιο χρήμα γονατίζοντας εκείνη την εποχή άλλους ιδιώτες σε φόρους.

      Οι οικονομία είναι μια αλυσίδα, απλά εσύ δεν το βλέπεις γιατί δεν θες να το δεις.

      Βλέπεις ότι ακόμα και σήμερα και όχι πριν 10 έτη θα φέρεις στο σπίτι σου ένα καρβέλι ψωμί με χρήματα από το δημόσιο προϋπολογισμό.
      Οπότε άναψε μια λαμπάδα και για τη σωτηρία των τραπεζών με κρατικό χρήμα.

      ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

      1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • C
        criuser last edited by

        Λάθος φίλε μου.
        Είναι πληροφορικός πήγε τους έλυσε προβλήματα και του έκαναν πρόταση να τον πάρουν με σύμβαση μετά τη κρίση.

        Αρα κανένα δημόσιο χρήμα...

        Γκόλ και ξύλο ,οπότε μην το συνεχίζεις, γιατί πάω για δουλειά...

        Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
        πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
        Εμαθα...

        1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • L
          lap last edited by lap

          Μα η τράπεζα υπήρξε και υπάρχει εν λειτουργία γιατί διασώθηκε ώστε αργότερα να του προσφέρει εργασία και σήμερα να αγοράσει από εσενα. Αν δεν υπήρχε διάσωση τότε που δεν θα περνούσε τα στρες τεστ δεν θα υπήρχε σήμερα και μπορεί να είχε άλλο μέλλον ως εργαζόμενος. Μπορεί να έφευγε στο εξωτερικό ή μπορεί να έβρισκε θέση σε δημόσιο φορέα με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Μπορεί χίλια δύο.
          Το γεγονός είναι ότι φορολογήθηκαν ιδιώτες, διασώθηκε η τράπεζα, βρήκε ο άνθρωπος αργότερα μια καλή θεση εργασίας με καλά εισοδήματα και σήμερα σου πληρώνει το καρβέλι ψωμιού στο τραπέζι σου.

          Σου λέω καθώς πας στην δουλειά αναψε μια λαμπάδα για την σωτηρία των τραπεζών με δημόσιο χρήμα.

          Τις καλημέρες μου.

          Υ.γ Να το χαρεί ο άνθρωπος, αν μας διαβάσει να μας συγχωρέσει για τον λοξιγκα που του φέραμε και ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή του, απλά τον χρησιμοποιήσαμε για παράδειγμα στον ταξιδευτή.

          ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • C
            criuser last edited by

            Τον πήραν εκεί γιατί οι μόνιμοι δεν έλυσαν το πρόβλημα.

            Επίσης η τράπεζα δεν σώθηκε με δημόσιο χρήμα αλλά έφαγε τα λεφτά των μετόχων και τις αγόρασαν φτηνά κάποιοι ξένοι.

            Δεν σου βγαίνει η ιστορία μην την τραβάς από τα μαλλιά.

            Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
            πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
            Εμαθα...

            1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • L
              lap last edited by lap

              Τι δεν μου βγαίνει ρε συ που έχεις στριμωχτει πίσω από μια λανθασμένη θεωρία που έχεις στο μυαλό σου.

              Ο κλάδος σου επωφεληθηκατε όσο λίγοι κλαδοι στην νεότερη ιστορία της Ελλάδος με δημόσιο χρήμα ΝΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ διότι τα δάνεια που μοίραζαν οι τράπεζες την εποχή των παχιων αγελαδων ήταν με υψηλό ρίσκο. Αυτό το υψηλό ρίσκο που γέμιζε τους ισολογισμούς των τραπεζών εσείς το μετουσιωσατε σε καρβέλια ψωμί, πλούτο και πολυτελή αυτοκίνητα.

              Μετά όταν ήρθε η διεθνής οικονομική κρίση οι τράπεζες λόγω της εκθεσης τους σε αυτά τα δάνεια και λόγω του ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ με σταθερό εισοδημα όταν όλοι και ολα κατέρρεαν, δεν περνούσαν τα στρες τεστ λόγω των δανείων που εσείς τα μετουσιωσατε σε πλούτο. Δεν είδα να αναχρηματοδοτουνται οι τράπεζες από τις προσωπικές σας περιουσίες και τα χρήματα που έβγαλε ο κατασκευαστικός κλάδος, αλλά από τους φόρους των υπόλοιπων ιδιωτών, ε.ε, συνταξιούχων και ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ που μισείς.

              Δηλαδή την εποχή των πασοκικων ετών που στηλιτευεις, εσείς, ο κλάδος σας αρμεξατε όσο λίγοι στην Ελλάδα και τη λυπητερή του πλουτισμου σας την πληρώσαμε όλοι μαζι με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

              Είδες πως η οικονομία εχει πολλά κανάλια και η πορεία των χρεών είναι αμφίδρομη αλλά η λυπητερή όχι ανάλογη.

              Κάτι τελευταίο για να δεις πόσο άσχημο είναι να κατακρίνεις μονίμως μια κατηγορία εργαζομένων σε μορφή ρατσισμού. Να σου τα πω από την ανάποδη. Αν είσαι στην αγορά που είσαι και μάθεις τι λένε πίσω από την πλάτη του κλάδου σας ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ τότε θα καταλάβεις πόσο άσχημο είναι να σε κρίνουν συνεχώς ως βδέλλα.

              Κάτι σαν αναγκαίο κακό σας βλέπει η αγορά. Δεν σας συμπαθεί καθόλου.

              Μη μου το πας σε προσωπικό επίπεδο, μιλάω γένικα για τον κλάδο σας.
              Μαζί με εσάς οι άλλοι τιμητές της οικονομίας. Τα Γκόλντεν Μπόις και οι διευθυντές τραπεζών σε τμήματα δανείων. Άλλοι φωστήρες και κριτές των υπόλοιπων κλάδων, των πασοκικων ετών και με απόψεις χιλίων καρδιναλίων.

              ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

              1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • piliourits
                piliourits last edited by

                Νομίζω πως η κουβέντα για το ρόλο των εργολάβων πρέπει να πάει στη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ή τις οικοδομές κι όχι τα ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

                https://www.inscience.gr/2021/11/06/to-kεφάλαιο-και-η-οικολογία-των-ασθενειώ/

                εδώ ένα άρθρο ενός απ τους Έλληνες της μικρής κοινότητας του Ριαντ .

                Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • C
                  criuser last edited by

                  Τα έχουμε πει στις οικοδομές αλλά ο Λαπ δεν θέλει να καταλάβει.

                  Όλα όμως όσα αναφέρει για οφέλη είναι εντελώς λανθασμένα αλλά θέλει σεντόνι που μόνο το βράδυ αν έχω διάθεση μετά την δουλειά μπορώ να το γράψω.

                  Όσο για το μίσος προφανώς όταν του παίρνει κάποιος όλα τα λεφτά και του βάζει και δάνειο τον μισεί.

                  Αλλά αυτό μόνο τον πρώτο χρόνο διότι μετά που θα έρθουν οι φίλοι στο σπίτι του και θα του πουν τι ωραίο είναι τότε γινόμαστε οι καλύτεροι φίλοι αυτό είναι σωστά στα ιατρικά θέματα καθότι ο Έλληνας αγοράζει με ψυχολογία τη μούρη θα πουλήσει στον άλλον και όχι τόσο πόσο του κάνει αυτό που αγοράζει

                  Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                  πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                  Εμαθα...

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • gatoz
                    gatoz last edited by

                    https://www.enikos.gr/society/pethane-o-leonidas-papageorgiou/1703736/

                    #milf-a-man

                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • fanis75
                      fanis75 moderator last edited by

                      Γούνα...χμμ...ευχαριστώ όχι...

                      We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • yem
                        yem last edited by

                        Το ευχάριστο είναι ότι μπήκα σήμερα να κλείσω ραντεβού για την 2η δόση της γυναίκας και είχε πρώτη διαθέσιμη από τις 15 του μήνα ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε και την αμέσως επόμενη μέρα , λίγο τα πολλά κρούσματα λίγο τα extra rapid test που πονάνε στην τσέπη έπεισαν κάποιους να πάνε !
                        Τελικά τα φαρμακεία βγήκαν μάγκες με 5ε το rapid φάγανε όλη την πελατεία από τα μικροβιολογικά !

                        Με πορδές κανένας δεν πήγε μακριά ... έχουνε μικρό ντεπόζιτο

                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • V
                          vagkirk last edited by

                          Τι μαγκιά κάνουν τα φαρμακεία και το κάνουν με 5 ευρώ;
                          Έχω ακούσει πως ζητάνε κωδικούς taxis ισχύει;
                          Η ...υποχρεωτική τιμή είναι 10 ευρώ + ΦΠΑ αν θυμάμαι καλά από την εγκύκλιο του υπ.αναπτυξης. Κανονικά πρέπει να κοπεί και ΑΠΥ από τους μικροβιολόγους και τα φαρμακεία αλλά...αυτό είναι άλλο θέμα.
                          Νομίζω τελικά πως το κάτω των 10 ευρώ είναι παράνομο αλλά δεν έχω καταλάβει πιο παραθυράκι χρησιμοποιούν τα φαρμακεία.

                          yem 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • yem
                            yem @vagkirk last edited by

                            @vagkirk said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:

                            Τι μαγκιά κάνουν τα φαρμακεία και το κάνουν με 5 ευρώ;
                            Έχω ακούσει πως ζητάνε κωδικούς taxis ισχύει;
                            Η ...υποχρεωτική τιμή είναι 10 ευρώ + ΦΠΑ αν θυμάμαι καλά από την εγκύκλιο του υπ.αναπτυξης. Κανονικά πρέπει να κοπεί και ΑΠΥ από τους μικροβιολόγους και τα φαρμακεία αλλά...αυτό είναι άλλο θέμα.
                            Νομίζω τελικά πως το κάτω των 10 ευρώ είναι παράνομο αλλά δεν έχω καταλάβει πιο παραθυράκι χρησιμοποιούν τα φαρμακεία.

                            Δεν ξέρω , τα τελευταία self test που πήρα για τα παιδιά έγραφαν πάνω rapid test και ήταν συσκευασία 5άδας με τα υλικά χύμα μέσα στο κουτί .
                            Την διαδικασία δεν την γνωρίζω , λογικά θα θα θέλουν κωδικούς taxis για να δηλώσουν το αποτέλεσμα , δεν νομίζω ότι είναι παράνομο μιας και το διαλαλούν παντού .Πίεζαν τα μικροβιολογικά για μονοπώλιο και πάνω από 10ευρώ/rapid αλλά κάπου άκουσα ότι το rapid/self που κάνουμε στα παιδιά κοστίζει 1,20ε ...καλά είναι 400% υπερκέρδος .

                            Με πορδές κανένας δεν πήγε μακριά ... έχουνε μικρό ντεπόζιτο

                            gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • V
                              vagkirk last edited by

                              Και 1,2 ευρώ που λες είναι πολλά , νομίζω το αγοράζουν ακόμη φθηνότερα. Ψαχνωντας λίγο, τα 10 ευρώ για την δειγματοληψία και την ανάλυση πλέον ΦΠΑ είναι η ανώτατη τιμή που έθεσε το υπουργείο ανάπτυξης. Άρα είναι οκ αυτό που κάνουν τα φαρμακεία τελικά , δεν υπάρχει κάτι ύποπτο. Απλά υποχρεούνται όπως και σε κάθε άλλη συναλλαγή να κόβουν απόδειξη.
                              Και είναι και μια καλή πηγή εσόδου , ανάλογα την τιμή που χρεώνουν, από 5-7 ευρώ έχω δει , βγάζουν σίγουρα από 3 έως 5 ευρώ κέρδος x 100 πελάτες κατά Μ.Ο= 300 με 500 ευρώ κάθε 2 μέρες περίπου.

                              1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • gatoz
                                gatoz @yem last edited by gatoz

                                @yem said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:

                                @vagkirk said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:

                                Τι μαγκιά κάνουν τα φαρμακεία και το κάνουν με 5 ευρώ;
                                Έχω ακούσει πως ζητάνε κωδικούς taxis ισχύει;
                                Η ...υποχρεωτική τιμή είναι 10 ευρώ + ΦΠΑ αν θυμάμαι καλά από την εγκύκλιο του υπ.αναπτυξης. Κανονικά πρέπει να κοπεί και ΑΠΥ από τους μικροβιολόγους και τα φαρμακεία αλλά...αυτό είναι άλλο θέμα.
                                Νομίζω τελικά πως το κάτω των 10 ευρώ είναι παράνομο αλλά δεν έχω καταλάβει πιο παραθυράκι χρησιμοποιούν τα φαρμακεία.

                                Δεν ξέρω , τα τελευταία self test που πήρα για τα παιδιά έγραφαν πάνω rapid test και ήταν συσκευασία 5άδας με τα υλικά χύμα μέσα στο κουτί .
                                Την διαδικασία δεν την γνωρίζω , λογικά θα θα θέλουν κωδικούς taxis για να δηλώσουν το αποτέλεσμα , δεν νομίζω ότι είναι παράνομο μιας και το διαλαλούν παντού .Πίεζαν τα μικροβιολογικά για μονοπώλιο και πάνω από 10ευρώ/rapid αλλά κάπου άκουσα ότι το rapid/self που κάνουμε στα παιδιά κοστίζει 1,20ε ...καλά είναι 400% υπερκέρδος .

                                γιεμ ειναι ασχετο το ραπιντ με το σελφ. εντελως.
                                το ξαναλεω, υπαρχουν κιτ κινεζιες και επωνυμα. με διαφορα ταξης τιμης!
                                τα φαρμακεια κανουν την αρπαχτη.
                                δεν υπαρχει το κερδος που νομιζετε, για την ακριβεια με 10 ευρω ενα ιατρειο μπαινει μεσα ή ειναι οριακα. δεν ειναι μονο το κοστος του κιτ αλλα η απασχοληση του προσωπικου, το ρισκο και οι ευθυνες που αναλαμβανει ενας ιατρος υπογραφοντας εχοντας δια νομου και την υποχρεωση σε σωρο διαπιστευσεις που ολα αυτα κοστιζουν. αντιθετα το φαρμακειο ειναι λιανικη, ο χρονος τους ειναι φθηνοτερος, μην μιλησω για την ποιοτητα παροχης ιατρικης (!!!) υπηρεσιας και προφανως οτι δεν φερουν απολυτως καμμια ευθυνη για οτι διαγνωσουν! Τα ψηφαλακια μιλησανε, ειναι πολλα τα φαρμακεια και ανεβοκατεβαζουν βολεφτακια. χωρις αισθηση του δημοσιου κινδυνου που δημιουργησε αυτη η πραξη. οπως και πολλες αλλες. ολα στο βωμο του ξαναβγαινουμε. α, και ειμαι πατερας φαρμακοποιου.
                                ....
                                δεν εχει φπα

                                #milf-a-man

                                1 Reply Last reply Reply Quote 5
                                • F
                                  fiverg last edited by

                                  Εύρεση ραντεβού τρίτης δόσης πριν 15 μέρες, είχε ραντεβού διαθέσιμο από την επόμενη. Εύρεση σήμερα, πήγαμε στις 20/11 (ίδιο εμβολιαστικό κέντρο). Ο κόσμος ξεκίνησε και πάλι να εμβολιάζεται, έστω και σιγά σιγά. Στο ενδιάμεσο βέβαια -δυστυχώς- λειτούργησε (και θα λειτουργήσει) η φυσική επιλογή...
                                  Όπως ξαναέγραψα, με ανοιχτή οικονομία όλοι θα εχουμε το ραντεβού μας με τον ιό αργά ή γρήγορα.

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • L
                                    lap last edited by lap

                                    Τώρα καταλαβα το τι συμβαίνει. Και βλέπω ουρές έξω από φαρμακεία και λέω θα είναι τα διανυκτερεύοντα.

                                    Οι άνθρωποι είναι εξωγήινοι.
                                    Μαζεύονται όλοι μαζί σε τεράστιες ουρές ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς μάσκες, κάποιοι εβηχαν κιόλας, για να πληρώσουν να κάνουν το τεστ αμφιβολου ποιότητας.

                                    Πραγματικα δεν ξέρω τι σκέφτονται. Είναι απίστευτοι.

                                    ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

                                    yem 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                    • yem
                                      yem @lap last edited by

                                      @lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:

                                      Τώρα καταλαβα το τι συμβαίνει. Και βλέπω ουρές έξω από φαρμακεία και λέω θα είναι τα διανυκτερεύοντα.

                                      Οι άνθρωποι είναι εξωγήινοι.
                                      Μαζεύονται όλοι μαζί σε τεράστιες ουρές ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς μάσκες, κάποιοι εβηχαν κιόλας, για να πληρώσουν να κάνουν το τεστ αμφιβολου ποιότητας.

                                      Πραγματικα δεν ξέρω τι σκέφτονται. Είναι απίστευτοι.

                                      Δεν σκέφτονται βρε Lap και gatoz. Χεστηκαν για την ποιότητα και εγκυρότητα του τεστ, ένα χαρτί θέλουν για να μπορούν να πάνε στην δουλειά και τίποτα άλλο αφου ο κοροδοϊος δεν υπάρχει... Γείτονας γκρινιάζει που κάνει 3 test την εβδομάδα και η γυναίκα άλλα 2 συνολικά 5 την εβδομάδα με 7€ που το έχει ο φαρμακοποιός της γειτονιάς δηλαδή 35€/εβδομάδα 140€/μηνα και είναι και οι δύο χαμηλόμισθοι, μου γκρινιάζει ότι αιμορραγουν οικονομικά και δεν βγαίνουν και παρόλα αυτά δεν πάνε να κάνουν το δωρεάν εμβόλιο παρά δίνουν 140€ για τα rapid.

                                      Με πορδές κανένας δεν πήγε μακριά ... έχουνε μικρό ντεπόζιτο

                                      piliourits 1 Reply Last reply Reply Quote 5
                                      • bassstarlet
                                        bassstarlet last edited by

                                        Έχουν αρχίσει οι επεκτάσεις στα πάρκινκ και οι αγορές παρακείμενων οικοπέδων, για να χωρέσουν οι καινούργιες ferrari και panamera...

                                        «Στην Ευρώπη, αντιστοιχούν τρία δέντρα σε κάθε κάτοικο. Στην Ελλάδα, αντιστοιχούν τρεις εμπρηστές σε κάθε δέντρο.» Αλέκος Σακελλάριος.

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • piliourits
                                          piliourits @yem last edited by

                                          @yem said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:

                                          @lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:

                                          Τώρα καταλαβα το τι συμβαίνει. Και βλέπω ουρές έξω από φαρμακεία και λέω θα είναι τα διανυκτερεύοντα.

                                          Οι άνθρωποι είναι εξωγήινοι.
                                          Μαζεύονται όλοι μαζί σε τεράστιες ουρές ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς μάσκες, κάποιοι εβηχαν κιόλας, για να πληρώσουν να κάνουν το τεστ αμφιβολου ποιότητας.

                                          Πραγματικα δεν ξέρω τι σκέφτονται. Είναι απίστευτοι.

                                          Δεν σκέφτονται βρε Lap και gatoz. Χεστηκαν για την ποιότητα και εγκυρότητα του τεστ, ένα χαρτί θέλουν για να μπορούν να πάνε στην δουλειά και τίποτα άλλο αφου ο κοροδοϊος δεν υπάρχει... Γείτονας γκρινιάζει που κάνει 3 test την εβδομάδα και η γυναίκα άλλα 2 συνολικά 5 την εβδομάδα με 7€ που το έχει ο φαρμακοποιός της γειτονιάς δηλαδή 35€/εβδομάδα 140€/μηνα και είναι και οι δύο χαμηλόμισθοι, μου γκρινιάζει ότι αιμορραγουν οικονομικά και δεν βγαίνουν και παρόλα αυτά δεν πάνε να κάνουν το δωρεάν εμβόλιο παρά δίνουν 140€ για τα rapid.

                                          Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει, πως μερικοί πυροβολημένοι τιποτάδες στο facebook και το Youtube με μηδενικό μπάτζετ και αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο, κατάφεραν να πείσουν ένα τεράστιο κομμάτι πληθυσμού πως είναι προτιμότερο να ταλαιπωρούνται και να πληρώνουν λεφτά (και να βρίσκεται η ζωή τους σε κίνδυνο) παρά να υποκύψουν στις τάχα πιέσεις της Κυβέρνησης και να ...ρισκάρουν τις παρενέργειες του εμβολίου. Κι ότι τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν κι ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
                                          Λόγω κυρίως της ρήξης της πίστης των Πολιτών προς την Πολιτεία, που πλέον δεν πείθει και βρίσκεται πάντα "απέναντι" απ' τους πολίτες, ακόμη κι όταν προσπαθεί πράγματι για καλό τους να επιβάλει κάποια πράγματα...

                                          Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

                                          1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                          • F
                                            fiverg last edited by

                                            Βασικό πρόβλημα κατά την άποψη μου να βασίζονται οι εμβολιασμοί σε κινητρα που δεν έχουν καμία επιστημονική βάση. Και οι εμβολιασμενοι νοσούν και μεταδίδουν, έστω και λιγοτερο. Και προφανώς αφού δεν κάνουν τεστ, μεταδίδουν ανεξέλεγκτα. Το μόνο ρεαλιστικό κίνητρο είναι "σώσε τον εαυτό σου", όχι κάνε εμβόλιο για να ψωνίζεις άνετα χωρίς τεστ. Άλλωστε προβλέπω σε λίγο χρόνο να μπαίνουν τεστ σαν προϋπόθεση και για εμβολιασμενους, να δούμε τότε πιο θα είναι το κυβερνητικό παραμύθι.
                                            Από την άλλη, καμπάνιες μέσω ΜΜΕ καταγγέλλονται και ελέγχονται ως πετσωμενες, οπότε δεν βλέπω και μια καθαρή αντιπολιτευτική αντιπρόταση για το τι θα μπορούσε να γινει. Αφού φαντάζομαι ο αρνητής δεν πείθεται από τον καθ' ύλη αρμόδιο, δλδ τον γιατρό του.

                                            Το έγραψα κατά λάθος αλλού, ιδού η άποψη της άπω Ανατολής "που ξέρει να διαχειρίζεται πανδημίες", "είναι πολιτισμένη" κλπ

                                            https://www.flash.gr/world/1876806/sigkapouri-tha-plironoun-ta-nosileia-oi-anemvoliastoi

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 311
                                            • 312
                                            • 313
                                            • 314
                                            • 315
                                            • 378
                                            • 379
                                            • 313 / 379
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr