-
Συγνωμη Λαπ (Σπυρος εδω) γιατι εχεις την αισθηση πως χτυπιεμαι και ταλεπωρουμαι? Δεν ειμαι τοσο ευαισθητος. Μαλιστα ειμαι και γλετζες. Μεχρι τα ξημερωματα ημουν σε ταβερνα με ζωντανη μουσικη. Γυρισα και διαπιστωσα πως καποιοι πετουσαν τσιτατα για διασκεδαση.
Σε λιγο θα παω για Κυριακατικο καφεδακι με φιλο παλι. Σιγα μη βρασω στη σουπα που εχουν μερικοι για μυαλο.
Παρεμπιπτοντως μιας και πρεπει στο νημα τουτο να αναφερουμε επετειους...
https://www.enikos.gr/society/pavlos-bakogiannis-32-chronia-apo-ti-dolofonia-tou-apo-ti-17-noemvri/1678247/ -
Καλά κάνεις βρε Σπύρο, έτσι να χαίρεσαι την ζωή, δεν αντιλεγω. Το λέω επειδή δεν σ αρέσουν οι θεωρίες και αν αρχίσουμε να λέμε πολλές, μας "την λες"στο τέλος.
Μαυρη επέτειος για τη δημοκρατία. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Criu αυτό που με ενοχλεί και το έχω πει τόσες και τόσες φορές είναι ότι η ΝΔουλα δεν πλήρωσε το ίδιο ακριβώς μάρμαρο με το ΠΑΣΟΚ. Με τη χρεοκοπία έπρεπε να εξαφανιστουν από το χάρτη και τα δύο κόμματα εξουσίας.
Αν με ενοχλούσε ότι την πλήρωσε μονο το ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζα ΚΙΝΑΛ και θα μετρούσα τις μέρες να κερδίσει ο ️έρδος για να γίνεται σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση.
Στο έχω πει, όταν η ΝΔουλα αντιστοιχα πέσει στο καναβάτσο κατά 80% δε θα ξαναγράψω εδώ, ούτε καν για να το πανηγυρίσω. Θα γινει κάποτε, απλά πρέπει να την κοπανησουν από τα εγκόσμια οι τωρινοί 70αρηδες. Ξέρω από τώρα τι θα μου απαντήσεις, μην κουράζεσαι.ΥΓ: Και βέβαια έννοειται με το τέλος του σχολείου θα έμπαινα στη ΔΕΗ εύκολα στην τότε εποχη. Όμως είπαμε, είμεθα και εμείς πιστοί σε αρχές που δεν άπτονται φυσικα της στενής κομματικής πολιτικής και έτσι έχουμε πεντακάθαρο κούτελο και μπορούμε να ομιλούμε αδεσμευτοι υπέρ δικαίων για το λαό πραγμάτων όπως η φθηνή ενέργεια με το κράτος πρωταγωνιστή για να διασφαλίζεται αυτό γιατί δε μπορεί να γίνει διαφορετικά.
ιανις. νοπε.
η πασοκ ΑΕ ειχε, εχει και θα εχει παντα τους μανατζαραιους τους σωστους.
οταν ειδανε τα ζορια, ριξανε πτωχευσις, δωσανε τη κακη τραπεζα σε κατι θυματα με μονο προσον το ΑΦΜ και πηγαν και εστησαν το διπλανο το μαγαζακι που απο ΙΚΕ το καμανε ΣΥΡΙΖΑ ΑΕΒΕ.
οι δεξουληδες παντα ειχαν ενα θεμα διαχειρισης, για να εισαι δεξουλης αλλωστε ή βλαξ εισαι ή τα παιρνεις ή πιστευεις οπως οι εδω οτι θα ερθει το βασιλοπουλο. και οχι δεν ειναι ο ΑΒ το βασιλοπουλο παιδια. -
Οπότε τα παλιά αφμ είναι πλέον καθαρά και όχι συνένοχοι πασοκοι. Αφού σύμφωνα με την θεωρία σου το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ μετακόμισε σε άλλο μαγαζί. Οπότε πάμε όλοι εμείς στο κιναλ. Σας τα έλεγα εγώ τόσο καιρό....κιναλ.
Αλήθεια παρακολουθεί κανείς πέρα από εμένα τα τεκταινόμενα στο κιναλ; -
...και καλά κάνανε Θοδωρή. Και οι ΝΔουλοι κάποτε θα πάνε αλλου και εγώ δε θα τους κοροϊδεύω αλλά μάλλον δε θα γράφω εδώ για να το ξέρετε.
Η ΣΥΡΙΖΑ αεβε θα γίνει ΠΑΣΟΚ μοιραία αν κυβερνήσει άλλες 2-3 φορές οπότε "θα ελέγχει τους αρμούς της εξουσίας" όπως κάνει η ΝΔουλα τώρα και βέβαια για να είναι πιο σίγουρη σε αυτό έμπασε στο κόλπο και κάτι ξεραμένα Σημιτοφλόκια τα οποία πολεμούσε κατά τα άλλα.
Γιατί παρεξηγησατε τη φράση μου;
Όλοι φεύγουμε κάποτε ρε μάγκες. Ο ένας παππούς μου πχ θεωρούσε τη Βασιλεία "φυσιολογική". Φεύγουν οι άνθρωποι και μοιραία τελειώνουν θεσμοί και καταστάσεις. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τελικά βλέπω πως οι δεχτσιοί εθνικιστές ΔΕΝ ζορίστηκαν καθόλου που η παραγωγή ενέργειας στη χώρα είναι ιδιωτική υπόθεση πλέον.
Να κόψουμε συντάξεις (άλλωστε οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πρωην Πασοκτζήδες) να αγοράσουμε περισσότερα ραφάλ κι εφ 35 να υπερασπιστούμε τα ιδιωτικά εργοστάσια μή μας τα βομβαρδίσουν οι Τούρκοι.Αν περιμένεις από δεξιούς/φιλελεύθερους του φόρουμ να γράφουν υπέρ του κρατισμού μάλλον ατύχησες.
Εσύ που είσαι (κατά δήλωσή σου) αναρχικός μπορείς να αναλάβεις και το ρόλο του κρατιστή. Αν και από ότι ξέρω οι αναρχικοί είναι αντικρατιστές και παλεύουν για την κατάργηση του κράτους. Περίεργα πράγματα.
Οι αναρχοκομμουνιστοεβραίοι (του Σόρος) έχουν ο καθένας τη δική του γεννήτρια. Ή αν ζουν σε κοινόβιο, κάνουν με τη σειρά πεντάλ, όποτε έχει όρεξη ο καθένας βέβαια, γιατί δεν υπάρχει ιεραρχία να βγάλει βάρδιες. Εκτός κι αν διαμένουν σε τριάρι στην πόλη του Μπέου.
Συμφωνώ και ειδικά στης Ανατολής τα μέρη, μια φορά κι έναν καιρό, ήταν άδειο το κεμέρι, μουχλιασμένο το νερό. Στη Μουσούλη, στη Βασόρα, στην παλιά τη χουρμαδιά, πικραμένα κλαίνε τώρα της ερήμου τα παιδιά, διότι οι οργανώσεις του κεφαλαίου, μαζί με τα χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ και τους υπόλοιπους μηχανισμούς του συστήματος, χύμηξαν στο εργατικό κίνημα και στις λαϊκές κατακτήσεις.
Η αστική τάξη έχει επιδωθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση, που οδηγεί τα λαϊκά στρώματα στα όρια της εξαθλίωσης.
Οι μεγαλοβιομήχανοι – μεγαλοεκμεταλλευτές κερδοσκοπούν με τον ιδρώτα των εργαζομένων και απομυζούν το αίμα τους για να εξασφαλίσουν υπερκέρδη. Εβγάλαν οι χαρχουδικοί δήμαρχο τον Χαρχούδα και τη ζωή μας κυβερνά μια αρκουδοπεταλούδα.
Λαέ της Λιλιπούπολης, σήκωσε πια παντιέρα!
Με τον Χαρχούδα δήμαρχο δε βλέπεις άσπρη μέρα! -
Έχω την αίσθηση πως κάπως αλλιώς συνέχιζε ο Κεμάλ του Χατζηδάκι αλλά πραγματικά εμπνευσμένο ποστ.....
Χαχαχαχα -
Έχει και συνέχεια...
Τζουλάκι ζεις εσύ μας οδηγείς! Το Τζουλάκι είναι εδώ! Δώσε πόνο δυνατό!
-
Δεν ξέρω για την αγάπη του για την Τζούλια , αλλά όπως τον άκουσα και όπως διάβασα τον γάτο παραπάνω , είμαι σίγουρος ότι ο γραμματέας οδηγεί ΦΕΒ....
-
Πάντως ωραία γράφετε . Εβαλα αρκετούς βαθμούς.
Ειδική αναφορά στα απολαυστικά σχόλια του Στόρμ...Ο Γάτος αντί να χαίρετε που γνώρισε δωρεάν όλη την Ελλάδα έχει και παράπονα.
Πέρα από την πλάκα , Λαπ οι ΔΥ παλιά ήταν πολύ λίγοι.
Ο λόγος ήταν οι λίγοι πτυχιούχοι , είχαν δουλειές έξω , αλλά και γενικά το κράτος ανακατευόταν σε λίγα πράγματα .Διορισμοί άρχισαν μετά το 60-65 και πάλι δεν πήγαιναν πολλοί γιατί υπήρχαν δουλειές έξω και έπαιρναν καλύτερα λεφτά.
Ακριβώς όπως έπρεπε δηλαδή.
Θυμάμαι ο πατέρας μου είχε ένα φίλο που ήταν οικονομολόγος και δούλευε σε μία μεγάλη ιδιωτική εταιρεία. Μου έλεγε ο πατέρας μου ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν λιγότερα χρήματα γιατί είχαν μονιμότητα , ενώ ο φίλος του μπορούσε να απολυθεί την επόμενη μέρα και έτσι έπαιρνε περισσότερα χρήματα.
-
Ωχ!!!! Ποια είναι αυτή;;;;;
Τι λες τώρα ;;;;
Ρισπεκτ -
Κουτσούμπας: "Ένα νέο κορίτσι από μία δημοκρατία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης φόρεσε μία μπλούζα με το σφυροδρέπανο, ακριβώς επειδή η νεολαία όλου του κόσμου ταύτισε τα θέλω της με την δική της στάση..."
Ταξική πάλη στην Ελλάδα του 2021...
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ωχ!!!! Ποια είναι αυτή;;;;;
Τι λες τώρα ;;;;
ΡισπεκτΤζούλια Νόβα - Η πόζα με το σφυροδρέπανο και ο «ψυχρός πόλεμος» στα social | in.gr https://is.gd/C2HXSW
-
Μάλλον θα ήταν από την σωστή πλευρά οι γονείς της Τζούλιας τότε...
Ολοι οι άλλοι που ήρθαν από εκεί μωρέ απλά δεν καταλάβαιναν πόσο ωραία πέρναγαν...
Δεν μπορούσες να ταξιδέψεις λέει .
Προφανώς το δεν μπορούσες να μιλήσεις δεν την πείραζε.Τελικά φαίνεται ότι η χούντα εδώ ήταν καλύτερη αφού τότε μπορούσες να ταξιδέψεις έξω και να πάρεις και εισαγωγής πράγματα.
Είπαμε το ότι δεν μπορούσες να μιλήσεις δεν έχει σημασία...
Σε λίγο θα βγεί και ο Μιχαλολιάκος από τον Δομοκό και θα μας πει τι καλά πέρναγαν οι ηττημένοι που αυτός είναι η σπορά τους...
-
Παράτα μας ρε Κριουζεράκο που ξέρεις καλύτερα και από την Τζούλια που ήρθε από εκεί για το αν περνούσε καλά ή όχι. Κολλημένε Δεξιέ!!! Το προηγούμενο Σάββατο πήγα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, με έναν φίλο και παλιό φορουμίτη (τον iant για όσους τον θυμούνται), ο οποίος μεγάλωσε και σπούδασε στην ΕΣΣΔ, οι σπουδές μάλιστα στην Ουκρανία, αλλά στα Ρωσικά φυσικά. Γνωρίσαμε εκεί ένα σωρό ανθρώπους που ήρθαν από το Ανατολικό Μπλοκ, τόσο ντόπιους, όσο και Έλληνες που σπούδασαν εκεί. Αν άκουγαν όσα λες θα σε είχαν πάρει με τις πέτρες. Εγώ πήρα και ένα βιβλίο για να βοηθήσω το Κόμμα. Ο φίλος που γεννήθηκε και έζησε στην ΕΣΣΔ πήρε μια τέτοια μπλούζα, όπως της Τζούλιας.
Επίσης μάθε επιτέλους που να ποστάρεις. Εδώ είναι για την ελληνική πολιτική. Για εξωτερική και για Κομμουνισμό-Καπιταλισμό υπάρχουν άλλα θέματα.
-
Αλλιώς θα τους είχε ο Τσάρος και να ομιλούν ελεύθερα, και να κάνουν τα ταξιδάκια τους και να τρώνε κρέας όποτε γουστάρουν, οι κολιγοι που πωλούνταν στον επόμενο γαλαζοαίματο αγοραστή μαζί με τη γη στην οποία είχαν γεννηθεί, κι ας είχε φτάσει ο 19ος αιώνας.
Γλιτωναν τουλάχιστον το υπερατλαντικο ταξίδι σε αμπάρι...
Δεν πειράζει όμως, μόνο 70 χρόνια υποφεραν υπό το σιδηρουν παραπετασμα, τώρα γύρισαν ξανά στα χαρουμενα τσιφλικια των μεγιστανων με τα γιώτ και τις ποδοσφαιρικές ομάδες, αλλά φοράνε adidas...Για το ΑΥΡΙΟ θα πούμε κάτι;
-
Βρε ας ξεκινησουμε απο τα βασικα: Τι μερα ειναι αυριο; ( Γιατι μπορει να μη συμφωνουμε ουτε σε αυτο )
-
Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας. Έβαλα να δω την τύπισσα γιατί πραγματικά δεν την γνωριζω, πρώτη φορά την βλεπω και δεν ξέρω τι να πρωτοκοιταξω. Το σπίτι ή την τύπισσα. Το είδατε το σπίτι; κοιτάω το σπίτι αυτό και μετά το διαμέρισμα μου.
Ε, εντάξει υπάρχουν κάποιες διαφορές όσο να ναι.....Βασικά θέλω να δω αν έχει σταμπωτό πάτωμα στον κήπο. Λέτε να πληρώσε για κανονικές πέτρες;
Επίσης, η τύπισσα είναι κυρία και από ότι διαβάζω είναι και μέλλουσα μητέρα οπότε είναι αξιοπρεπέστατη και τελειώνει εδώ ο εφηβικός θαυμασμός μου και εισέρχεται ο σεβασμός.
-
Σεβαστικο παιδι ο Γυρος, να τα βλεπετε αυτα μιλφολαγνοι...
-
Ναι ρε παιδιά.. συγκρατηθειτε και λίγο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2