-
@goulias-0 said in Ford Puma 2019:
Γεια σας, παίδες! Το 1000 155ps το φοβούνται γνωστοί μου και καλύτεροι γνωστές από εμένα ζ γιατί στο άκουσμα 1000 κυβικών τουρμπαρισμένου κινητήρα κλάνουν μέντες. Φοβούνται ότι θα πιέζεται και θα βγάζει προβλήματα μακροχρόνια. Τι πιστεύετε; Είμαι με το ένα πόδι σε αγορά...
Καλά κάνουν και το φοβούνται. Αν όμως σκοπεύουν να το κρατήσουν λίγα χρόνια, τότε θα το λουστεί ο επόμενος.
-
Σίγουρα στο θέμα χρώμα αυτοκινήτου, είναι θέμα προσωπικής αισθητικής, παρεχόμενων επιλογών χρωματολογιου στην εκάστοτε επιλεγμένη έκδοση, και επίσης σημαντικος για μενα,,,, ο χαρακτήρας του αυτοκινητου. Ένα κροσσοβερ με μηκος 4,21 , φωτα στις μασχάλες και οπίσθια Naomi Cambell, το ανοικτόχρωμο δένει ως κάλεσμα της φυσης στον ανθρωπο-οδηγο. Μας μένει λοιπόν ,,,το άσπρο χμμμ μπαααα, το ασημί χρώμα που με το χρόνο θα ενσωματωθεί στην γυαλάδα αλλων αυτοκινητων-εταιριων, και θα μειωση τον ενθουσιασμο του ιδιοκτήτη, το μπλε -σιελ που απευθύνεται σε νεαρότερο πελατολόγιο. Ολο αυτό το σκεπτικο φυσικά ειναι μια καθαρά δικη μου προσέγγιση, και καταλαβαίνω οτι μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις ,,,,
-
@goulias-0 said in Ford Puma 2019:
Γεια σας, παίδες! Το 1000 155ps το φοβούνται γνωστοί μου και καλύτεροι γνωστές από εμένα ζ γιατί στο άκουσμα 1000 κυβικών τουρμπαρισμένου κινητήρα κλάνουν μέντες. Φοβούνται ότι θα πιέζεται και θα βγάζει προβλήματα μακροχρόνια. Τι πιστεύετε; Είμαι με το ένα πόδι σε αγορά...
Αυτοί οι ecoboost κινητήρες είναι βραβευμένοι και δοκιμασμένοι. Επίσης εχεις 8 χρόνια εγγυηση. Τωρα οι <<γνωστες>> παντα θα λένε κάτι
Επίσης έχει Fiber to the home τεχνολογία με ADSL με 100MBs που μπορείς να βάλεις σπίτι για γρήγορο internet.
Ειναι βέβαια πάλι κάποιοι <<γνωστες>> που το φοβούνται σαν νέα τεχνολογία (σπάνε εύκολα οι οπτικές ίνες). Μπορούν να μείνουν με ISDN σύνδεση να είναι σίγουροι. Οταν είναι δοκιμασμένο το βλέπουμε
-
@valderama said in Ford Puma 2019:
υαλάδα αλλων αυτοκινητων-εταιριων, και θα μειωση τον ενθουσιασμο του ιδιοκτήτη, το μπλε -σιελ που απευθύνεται σε νεαρότερο πελατολόγιο. Ολο αυτό το σκεπτικο φυσικά ειναι μια καθαρά δικη μου προσέγγιση, και καταλαβαίνω οτι μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις ,,,,
αγαπητέ φίλε μου αυτά είναι γούστα. Οτι αρέσει περισσότερο στον καθένα
Προσωπικά θεωρώ τα καλύτερα χρώματα στο Puma το μπλέ και το κόκκινο.
Εγω πήρα μαύρο που μου άρεσε επίσης αλλά το διάλεξε η γυναίκα (παντοφλα)
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
αγαπητέ φίλε μου αυτά είναι γούστα. Οτι αρέσει περισσότερο στον καθένα
Προσωπικά θεωρώ τα καλύτερα χρώματα στο Puma το μπλέ και το κόκκινο.
Σαφώς μακράν τα 2 καλύτερα χρώμα για το Puma....το κάνει "αλλο" αυτοκίνητο, ειδικά το fantastic red.
-
Η έκδοση design τι διαφορές έχει σε σχέση με την ST line;
-
@ad276 said in Ford Puma 2019:
Καλησπέρα αντιγραφή από διαμορφωτη
ICE FEATURE PACK 14: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ AM/FM ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΚΤΗ DAB, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 8'', SYNC 3 ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ (ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ DESIGN). -
@ad276 said in Ford Puma 2019:
Μείνετε μακριά από αυτην την έκδοση. Δεν εχει όλα τα safety features. avoid collision lane assist κτλ. Βγήκε με λιγότερα ηλεκτρονικά και ως εδώ ενταξει γιατι υπαρχει ελειψη. βαλτο ομως πολύ ποιο φτηνα.
Η τιμολογιση της είναι απαράδεκτη θα επρεπε να είναι πολύ ποιο κάτω. Η TITANIUM έδινε περισσότερα και ήταν ποιο φτηνη.
-
Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος , στην παραγγελία του αυτοκινήτου , στο συμφωνητικό, δεν περιγράφει την εγγύηση που καλύπτει το καινούριο όχημα,,,,,,ξέρουμε ποσα χρονια είναι τελικά η εγγύηση (στο FPHF, άλλος γράφει 5 χρονια, άλλος 8 χρονια), και τελικά έπρεπε να γράφει την οποια εγγύησηbolded text ?
-
Στη παρούσα φάση είναι 8 χρόνια εργοστασιακή, όπως θα βεβαιώσουν κι οι υπόλοιποι. Θα έπρεπε όμως να το αναφέρει στο συμφωνητικό, εκτός αν το θεωρούν στάνταρ παροχή. Θεσσαλονίκη πάντως το γράφουν στο συμφωνητικό όσον αφορά την εγγύηση.
-
οπως τα λέει ο famas 8χρόνια ή 100000χιλιομετρα
υπάρχουν όμως εξαιρέσεις. πχ η υβριδική μπαταρία που έχει το phev έχει 2 χρόνια όχι 8
τα γράφει όλα αυτα στα χαρτιά αναλυτικά.
-
πχ η υβριδική μπαταρία που έχει το phev έχει 2 χρόνια όχι 8
mhev, δεν είναι phev.
-
@panormus772 said in Ford Puma 2019:
mhev, δεν είναι phev.
ναι αυτο που λες τα μπερδευω
-
mhev, δεν είναι phev.
Γιατρέ μου από μάτι δεν παιζεσαι
-
mhev, δεν είναι phev.
Τι θα γίνει με σένα ρε φίλε? Πρώτα είχαμε το πιο με το ποιο τώρα θα έχουμε το mhev με το phev? Πλάκα κανω
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
mhev, δεν είναι phev.
Τι θα γίνει με σένα ρε φίλε? Πρώτα είχαμε το πιο με το ποιο τώρα θα έχουμε το mhev με το phev? Πλάκα κανω
χααχαχαχαχαχαχ με εχετε φάει ρε με τα λαθάκια μου τι είστε εσείς ρε μεχρι και τα σημεια στιξης θα μου μετράτε σε λίγο.
-
Πάντως πολλά θεματακια βλέπω να αναφέρουν τα παιδιά στο club, και κάποια και με ένα βαθμο επικινδυνότητας που σε μενα τουλάχιστον ως μελλοντικού ιδιοκτητη,, μου δημιουργούν μια ανασφάλεια οσο να πεις,,,,
-
Πάντως πολλά θεματακια βλέπω να αναφέρουν τα παιδιά στο club, και κάποια και με ένα βαθμο επικινδυνότητας που σε μενα τουλάχιστον ως μελλοντικού ιδιοκτητη,, μου δημιουργούν μια ανασφάλεια οσο να πεις,,,,
οπως;
-
Για πες για πες. Βέβαια περίεργο να γράφουν στο club προβλήματα συνήθως οποίος γράφει τον πετάνε εκτος
-
ανασφάλεια
σε καταλαβαίνω είναι περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Αν εξαιρέσεις ένα απιστευτα σοβαρό όλα τα υπολοιπα όμως είναι μικροπροβλήματα που φτιάχνονται.
μπήκα και στο forum του 2008 και εκει έχει κάποια προβλήματα γνωστα που συμβαίνουν σε πάρα πολλούς κτλ κτλ
Η εγγυηση σε καλύπτει σε αυτά όλα και αν σου τύχουν απαξ και φτιαχθουν δεν τα ξαναβγάζει αν αυτό σε παρηγορει καθόλου.
Εχω την εντύπωση ότι τα συχρονα αυτοκίνητα είναι γενικά λιγότερο ποιοτικα από ότι ήταν παλιότερα. Τωρα πιο πολλά ηλεκτρονικά έχουν παρα κάποια ποιοτητα υλικών (απο λαμαρίνες μέχρι πλαστικα τα πάντα όλα) Μπορει να έχω και λάθος.
Μονο rover αυτοι εφτιαχναν σωστα αυτοκίνητα ρε συ.
Ford Puma 2019