@cirus said in Τηλεόραση LG 37LF65.:
@n-k-9 said in Τηλεόραση LG 37LF65.:
@cirus said in Τηλεόραση LG 37LF65.:
@n-k-9 said in Τηλεόραση LG 37LF65.:
Καλημέρα.
Η τηλεόραση αναβοσβήνει μόνη της. Αυτό κρατάει αρκετή ώρα και μέχρι να ζεσταθεί. Μετά παίζει κανονικά (τουλάχιστον μέχρι σήμερα).
Την πήγα για έλεγχο για τυχόν θέμα στο τροφοδοτικό (κι εγώ εκεί πόνταρα), αλλά ο τεχνικός που την τσέκαρε μου είπε πως δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Άρα κάτι παίζει στην μητρική. Οπότε θέλει είτε αλλαγή η μητρική είτε επισκευή. Αλλά το τελευταίο απαιτεί ενδελεχές ψάξιμο που μόνο κάποιος που ασχολείται θα το κάνει και σπανίως οι τεχνικοί της αγοράς.
Ήδη αγόρασα καινούρια οπότε την έχω στο γκαράζ εν αναμονή ενδιαφερόμενου.
Για τυχόν αποστολή εκτός Πάτρας προφανώς και γίνεται με έξοδα του αγοραστή, αλλά υποθέτω θα είναι ασύμφορο λόγω βάρους της συσκευής.
Κάνας ηλεκτρολυτικος πυκνωτής στην motherboard έχει φουσκώσει και θέλει αλλαγμα. Κλασικό πρόβλημα. Εύκολη επιδιόρθωση. Αν έχεις κάναν ηλεκτρονικό φίλο πήγαινε το για φτιαξιμο. Ο πυκνωτής έχει 50 λεπτά με 1 ευρώ μπορεί να λέω και πολλά έχω χρόνια να αγοράσω από τέτοιο μαγαζάκι
Καλά τα λες, αλλά τον γείτονα που ασχολείται με αυτά του έχω ζαλίσει το κεφάλι με κάμποσες επισκευές διαφόρων τύπων και δεν θέλω να του φορτώσω άλλη μια!!!
Ήδη αγοράσθηκε νέα τηλεόραση οπότε μπήκα σε mood πώλησης σε κάθε περίπτωση!!!
οκ εσυ ξερεις. καλά εκανες είναι παμπάλαιο μοντελο ετσι και αλλιώς απλά το είπα μηπως να την εφτιαχνες για κάνα χωριο
Αντικειμενικα άξιζε η επισκευη. Γι' αυτό και την πήγα και στον τεχνικό.
Αλλά αφού αυτός δεν την έφτιαξε και εγώ δεν έχω τις γνώσεις βγήκε για πούλημα.
Παλιο μοντέλο μεν, αλλά 1920*1080p (p και όχι i), με έξοδο οπτικής ίνας και δύο hdmi.
Για βασική χρήση (τηλεοπτικό πρόγραμμα, full hd mkv ταινίες) είναι μια χαρά.