Όχι, είμαι αρκετά σπαστικός με τη βενζίνη και σπάνια έπεφτε στα 3 νταμάκια, ρεζέρβα δε θυμάμαι να το έχω φτάσει ποτέ
Latest posts made by mike_4
-
RE: PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)
-
Peugeot 2008, μοντέλο 2020, βλάβη στην αντλία βενζίνης στα 70000 χλμ.
Συνολικό κόστος επισκευής ~350 ευρώ. Βενζίνη 90% των φορών σε BP εταιρικά πρατήρια. Είχε κανείς κάτι αντίστοιχο; Είναι φυσιολογικό; -
Eυχαριστώ!! ειχα εναν γνωστο που συνεργαζεται με την Peugeot κ μου εδωσαν αυτα τα εξτρα. Βασικα μονο καμερα θα εβαζαν, αλλα μου ειπαν δεν ειχαν διαθεσιμη την απλη κ μου προσθεσαν κ το gps, οποτε εχει κ πλοηγο τωρα, αλλα με το android auto δε μου χρειαζοταν ιδιαιτερα.
18,5k κλειδι στο χερι. Για το χρωμα, αν κ δεν μου αρεσαν τα ασημι/γκρι αυτοκινητα, σε αυτο επειδη εχει τις μαυρες λεπτομερειες μου εκανε κλικ..κ με τα λιγο πιο σκουρα τζαμια πισω(και αυτα προσφορα) του δινει κατι
Καλορίζικο και πάλι! Είμαστε και γείτονες από ότι βλέπω στις φώτο.
Και εγώ παρόμοια φάση, σκέφτηκα μήπως άξιζε να περιμένω για να πάρω μία έκδοση πάνω, αλλά τελικά έκρινα πως αυτή την προσφορά δεν έπρεπε να τη χάσω. Τα 100 Hp στο test drive μου φάνηκαν επαρκή. Κατανάλωση θα αναφέρω μόλις το κινήσω λίγο σε μικτό κύκλο, εαν παίζει μέχρι 7λ/100χλμ το θεωρώ σούπερ.
-
Καλοταξιδο φιλε, ωραιο χρωμα! Το ακεφτομουνα και εγω. Αν επιτρεπεται ποσο πηγε κλειδι στο χερι με αυτα τα εξτρα που περιγραφεις;
-
Δήλαδή ρώτησες για το allure diesel και σου έδωσαν την ίδια τιμή με το summer sales και για παραγγελία;
Για allure βενζινη ρωτησα και μου παν πως μπορω να κλειδωσω την τιμη για παραγγελια που θα ερθει σεπτεμβρη. Σημερα νομιζω ειναι η τελευταια μερα της προσφορας για οποιον ενδιαφερεται.
-
Εμένα, για το 208 όμως, ακριβώς το ανάποδο στην ίδια αντιπροσωπεία, οτι δηλαδή εαν παραγγείλω δεν θα έχω την έκπτωση των summer sales!! Αχαχα.
Χμμμ, περίεργο... Ή εμένα μου έλεγαν παπάτζες, ή θέλανε να σε ωθήσουν να πάρεις από τα στοκ τους, ή ένας από τους δύο πωλητές έκανε λάθος, ή απλά ισχύει μόνο για το 2008. Πάντως μου το ανέφεραν και τις δύο φορές που πήγα, καθώς ήμουνα πολύ σκεπτικός επειδή ήθελα το allure που δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο.
Όταν παραλάβω θα ενημερώσω με εντυπώσεις.
-
Ήμουνα ανάμεσα σε αυτό και το Vitara (μη ρωτάτε γιατί ).
Τελικά αποφάσισα 2008 και έπαιζε το δίλημμα αναμονή μέχρι Σεπτέμβρη για allure 100hp ή ετοιμοπαράδοτο active 100 hp?
Έκλεισα το δεύτερο γιατί με την αναμονή δεν τα πάω τόσο καλά και τώρα το περιμένω.
Από χρώματα μου άρεσαν πολύ τα μαύρο-πορτοκαλί-μπλέ-κόκκινο. Σπάνιο να μου αρέσουν τόσα χρώματα μαζεμένα σε αυτοκίνητο
ΒΤW, sto Γκάλο μου παν πως εαν παραγγείλεις τώρα μπορείς να το πάρεις με την τιμή των summer sales και ας μην είναι ετοιμοπαράδοτο, απλά θα παραλάβεις τέλη Σεπτέμβρη.
-
RE: Dacia Duster II
Εξαιρετικό vfm το αυτοκίνητο με τον κινητήρα του αερίου!
Θα το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά, αλλά έχοντας οικογένεια τα 3 αστέρια σε ασφάλεια είναι deal breaker..!!!
Όποιος οδηγήσει το μικρό κινητήρα του αερίου πάντως ας γράψει ένα review
-
RE: Suzuki Vitara 2015
Καλησπέρα, ξαναείδα την προσφορά ,είναι 20κ στρογγυλά +102 τέλη κυκλοφορίας +109 άλλα έξοδα.
Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, αυτή ήταν η πληροφόρηση που είχα την προηγούμενη βδομάδα στην αντιπροσωπεία, πως περιμένουν να εκτελωνιστούν και τέλη αυτής της βδομάδας θα εμφανίζονται σιγά σιγά στις εκθέσεις. Περιμένω να με ενημερώσουν τηλεφωνικά, θα γράψω και εδώ εαν υπάρχουν νεότερα.
-
RE: Toyota Yaris Cross
Ήταν να παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης η οποία ακυρώθηκε λόγω corona virus ενώ πολλοί κατασκευαστές παρουσίασαν Online Μοντέλα κλπ, η Toyota το ανέβαλε. Πάντως λένε θα ξεκινήσει πωλήσεις σε κανα χρόνο από τώρα, οπότε έχει δρόμο η φάση.