-
@a-d-p said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@antonmone said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
/files/1740592198540-img_7464.jpeg)A_d_P για μας είναι αυτό!
Ευχαριστώ που με σκέφτεσαι
Όταν αγοράζει κάνα ακριβό παπούτσι από Ιταλία , της το χτυπάω:
"αυτά θα τα ξεχάσεις όταν κάνουμε επανάσταση, μόνο ότι παράγει η χώρα μας"
Φτιαχνουνε και στη Β Κορέα παπούτσια!
θα το αναφέρω στον επόμενο καυγά
/files/1740592198540-img_7464.jpeg)A_d_P για μας είναι αυτό!
Ευχαριστώ που με σκέφτεσαι
Όταν αγοράζει κάνα ακριβό παπούτσι από Ιταλία , της το χτυπάω:
"αυτά θα τα ξεχάσεις όταν κάνουμε επανάσταση, μόνο ότι παράγει η χώρα μας"
Φτιαχνουνε και στη Β Κορέα παπούτσια!
θα το αναφέρω στον επόμενο καυγά
Στην επόμενη φορά που θα φωνάζει επειδή την πνίγει το δίκιο θες να πεις!
-
Εγώ ένα ξέρω, φίλοι πολλοί κόκκινοι. Αγοράζουν ακριβά προϊόντα, ρουχα, αξεσουάρ κάποιοι και αυτοκίνητα.
Εμείς αγοράζουμε παπούτσια των 15 ευρώ. Τελευταία πήρα και μπουφάν των 70 ευρώ στις εκπτώσεις και το συζητούσα μια εβδομάδα.
Ρολόγια κτλ ....δεν έχουμε. Κάποιοι φίλοι έχουν και μάλιστα καλά. Έτσι μου λένε, από μάρκες μοντέλα κτλ δεν ξέρω και δεν με συγκινούν. Άχρηστα αντικείμενα και πανάκριβα.
Στις συζήτησες μας συζητούμε για την υπεραξία που καρπώνεται το κεφάλαιο.
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Εγώ ένα ξέρω, φίλοι πολλοί κόκκινοι. Αγοράζουν ακριβά προϊόντα, ρουχα, αξεσουάρ κάποιοι και αυτοκίνητα.
Εμείς αγοράζουμε παπούτσια των 15 ευρώ. Τελευταία πήρα και μπουφάν των 70 ευρώ στις εκπτώσεις και το συζητούσα μια εβδομάδα.
Ρολόγια κτλ ....δεν έχουμε. Κάποιοι φίλοι έχουν και μάλιστα καλά. Έτσι μου λένε, από μάρκες μοντέλα κτλ δεν ξέρω και δεν με συγκινούν. Άχρηστα αντικείμενα και πανάκριβα.
Στις συζήτησες μας συζητούμε για την υπεραξία που καρπώνεται το κεφάλαιο.
Που πας και εσύ βρε @lap χωρίς ένα submariner ή έστω ένα seamaster να μιλήσεις για υπεραξίες
.
Δλδ, επειδή είμαστε κομμουνιστές δεν κάνει να φοράμε καλά ποιοτικά ρούχα ;
Το γράφει κάπου αυτό;
-
Googlάρα να δω τι είναι αυτά.
Δε πάμε καλά. Υπάρχει τρέλα στον κόσμο.
15Κ € για να δεις τι ώρα είναι.
Μπορείς να αγοράσεις φωτοβολταϊκά για το σπίτι με τα ίδια χρήματα και να ρωτάς την γειτόνισσα το τι ώρα είναι.
Δεν θέλει κόπο......τρόπο
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Googlάρα να δω τι είναι αυτά.
Δε πάμε καλά. Υπάρχει τρέλα στον κόσμο.
15Κ € για να δεις τι ώρα είναι.
Μπορείς να αγοράσεις φωτοβολταϊκά για το σπίτι με τα ίδια χρήματα και να ρωτάς την γειτόνισσα το τι ώρα είναι.
Δεν θέλει κόπο......τρόπο
Είναι επένδυση
How Much is a 1953 Rolex Submariner?
The price for a 1953 rolex submariner starts at €1,160 and tops out at €165,720 with these watches, on average, selling for €14,730.Καινούριο κόστιζε 150$ το 1954, ή σημερινά 1454$ με αποπληθωρισμό.
-
Προφανώς διότι έχει σχηματιστεί αγορά. Επενδύσεις χωρίς καμία προστιθέμενη αξία για τα κράτη και οικονομίες.
Δες το νήμα του 'τις οιδεν'
Δες τι γίνεται στον κόσμο, και δες που θα πάνε τα ρολόγια όταν σε λίγες δεκαετίες η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο για δισεκατομμύρια ανθρώπους
-
Εδώ φτάσαμε να θεωρούμε φυσιολογικά τα 1000€ για ένα κινητό...
-
-
Είναι αυτό που λέω και στην πολιτική.
Το αίμα λέει χελλένικ τρέιν από πάνω. Γιατί το δημόσιο δεν το πειράζουν όλα αυτά τα παρτάλια σαν τον γελοίο σκιτσογράφο που σχεδιάζει σε λερωμένα χαρτιά υγείας μόνο.
-
Νεοδημοκράτη, Νεοδημοκράτισα
Δεν είσαι μόνος, δεν είσαι μόνη
Ο Κρουζερ, ο Άντυ και χιλιάδες άλλοι, (νικνέημς δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) στις 28 Φλεβάρη ΔΕΝ θα πάνε στη Συγκέντρωση για τα Τέμπη, μην τυχόν και θίξουν τον Κούλη και τα ρεμάλια που έχει στη Κυβερνησάρα του.Νεοδημοκράτη, Νεοδημοκράτισα
Μένουμε Ευρώπη, Μένουμε Σπίτι
Και νίπτουμε τας χείρας μας πολύ σχολαστικά! -
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Γιατί το δημόσιο δεν το πειράζουν
Όλους τους πειράζουν! Αυτή η είδηση από πέρσι
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Νεοδημοκράτη, Νεοδημοκράτισα
Δεν είσαι μόνος, δεν είσαι μόνη
Ο Κρουζερ, ο Άντυ και χιλιάδες άλλοι, (νικνέημς δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) στις 28 Φλεβάρη ΔΕΝ θα πάνε στη Συγκέντρωση για τα Τέμπη, μην τυχόν και θίξουν τον Κούλη και τα ρεμάλια που έχει στη Κυβερνησάρα του.Νεοδημοκράτη, Νεοδημοκράτισα
Μένουμε Ευρώπη, Μένουμε Σπίτι
Και νίπτουμε τας χείρας μας πολύ σχολαστικά!Το αρλούμπεν πατάει πάνω στους νεκρούς.
Δεν το άνοιξα.
Πιστεύω στην Νέμεση.
Οπως και για τους υπεύθυνους.
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Το αίμα λέει χελλένικ τρέιν από πάνω. Γιατί το δημόσιο δεν το πειράζουν όλα αυτά τα παρτάλια σαν τον γελοίο σκιτσογράφο που σχεδιάζει σε λερωμένα χαρτιά υγείας μόνο.
Τέτοιο σεβντά για εταιρεία του ιταλικού δημοσίου, μόνο και μόνο επειδή είναι μια ακροδεξιά στην ιταλική πρωθυπουργία;
Ανέλπιστο!Κι ενώ όσο και να σου πήραν τα μυαλά οι νεοναζί διεθνώς, σου έχει μείνει λίγο νιονιο και καταλαβαίνεις πως και το αφεντικό κι ο σκύλος του στη γελοιογραφία, σκύλευσαν άρον άρον τα κόκαλα των θυμάτων προς όφελος της Χελενικ Τρεην, μην τυχόν και της διαφύγουν τα κέρδη...
-
Κανένα σεβντα δεν έχω για τους Ιταλούς.
Να μην βγουν από πάνω οι ένοχοι νοιάζομαι.
Αυτοί που για τα κόμματα τους νοιάζονται μόνο.
Ευτυχώς σήμερα δεν τόλμησε κανείς κομματικός να πάει επίσημα.
Δεν διαφέρει ο Σπριτζης από τον Καραμανλή.
Ούτε η ΔΑΚΕ από την ΠΑΣΚΕ και το ΠΑΜΕ.
Παρέα στους διορισμούς και στην λαμογια είναι πάντα.
Μόνο τα ποσοστά τους αλλάζουν ανάλογα με τις εκλογές.
-
Δεν ενημερώνεσαι πως έχουν ασκηθεί διώξεις για την εταιρία για διάφορα κακουργήματα. Και τώρα τίθεται το θέμα των υδρογονανθράκων. Αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει από τις επιτροπές και τη δικαιοσύνη.
Απλώς για άλλη μια φορά βλέπεις πως το αφήγημα σου περί ιδιωτικών εταιριών πάει στον κουβά. Οπως στο παράδειγμα των τρένων, όπως στο παράδειγμα των τηλεπικοινωνιών με το χαμηλότερο σε ταχύτητα και ακριβότερο ίντερνετ, όπως το παράδειγμα της ηλεκτρικής ενέργειας με τον παράξενο αλγόριθμο κοστολόγησης που βολεύει τις επενδύσεις τους καταστρέφοντας την εθνική παραγωγική βάση σε όλους τους κλάδους, όπως με τα ιδιωτικά νοσοκομεία στην πανδημία, όπως με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που θα δίνουν πτυχία σε ανθρώπους με χαμηλά προσόντα και αυτοί θ στελεχώνουν σημαντικές θέσεις στο μέλλον.
Δηλαδή εσύ ως εργολάβος, παραθέτεις ένα αφήγημα που λέει στον πελάτη, ''Αντί για ανακαίνιση και βελτίωση του κτηρίου σου σου προτείνω ένα χειρότερο και ακριβότερο πιο δίπλα.''
-
Δείξε λίγο σεβασμό στην ημέρα. Δεν είναι όλα Κοσκωτάς Μπόμπολας και Άκης.
-
Δείχνω, για αυτό και δεν βρίζω.
-
Βρίζει όποιος δεν έχει επιχειρήματα.
-
Σωστά, και να προσθέσω και οποιος συνομιλεί με μαγνήτη βρισιών.
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ