-
Δίπατο
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δίπατο
Να σε ενα τετοιο εμενε ο κρουζερ φοιτητης και μεχρι να βγαζει παρα με ουρα και δεν ειχε ουτε για χαμποργκερ και τσιζμπεργερ κι ετρωγε ρεβυθια που τα μοιραζοταν με τους συμφοιτητες του .
Γι αυτο τωρα τρωει και τα κοκκαλα των ενοικιαστων του
μπα της μπριζολας του θελω να πω -
Το γραφείο δες που είναι....
-
-
@otso said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δίπατο
Να σε ενα τετοιο εμενε ο κρουζερ φοιτητης και μεχρι να βγαζει παρα με ουρα και δεν ειχε ουτε για χαμποργκερ και τσιζμπεργερ κι ετρωγε ρεβυθια που τα μοιραζοταν με τους συμφοιτητες του .
Γι αυτο τωρα τρωει και τα κοκκαλα των ενοικιαστων του
μπα της μπριζολας του θελω να πωΤο ΙΚΕΑ που είναι Σκανδιναβικό, εδώ και δεκαετίες έχει στημένους μικρούς χώρους, γιατί έξω ζουν έτσι.
Ζούμε σε 12 τμ, ζούμε σε 15 τμ κλπ
https://www.ikea.gr/ideas/mikroi-xwroi/
Μέσα προς τέλη 70 δεν υπήρχαν ακόμα χάμπουργκερ και τσίμπεργκερ...
-
Είναι στο τμήμα, ''πέσατε σε έλληνα εργολάβο;;;; Μένουμε σε 15 τμ.''
-
Στα 12 και 15 τμ , ζουνε αλκοολικοι ,γριες πουτανες που τα φαγαν ολα με νεοτερους εραστες , και πατεραδες που τους πεταξαν απ το σπιτι οι ψυχανωμαλες, και κατι μεταναστες μεχρι να ορθοποδησουν .
Αλλα και εκει στο ισογειο εχει πλυντηρια στεγνωτηρια και σαουνες .
Το ικεα εκει απευθυνοταν σε φοιτητες και για προχειρες λυσεις .
Κανενα σπιτι δεν αγοραζε απο ικεα , τα τοπικα επιπλαδικα τους ειναι ονομαστα για ντιζαιν και προπαντως αντοχη .
Οπως και τα H&M πανερια ηταν που επαιρνες με το κιλο ασε που επανω σταματησαν σχεδον να ψωνιζουν οταν μαθευτικε οτι κατασκευαζονται με παιδικη εργασια .
Ολα αυτα πουλανε μουρη στους παρακατιανους του κοσμου , που αγοραζοντας τα εχουντην ψευδαισθηση οτι γινονται ψηλοι ξανθοι γκριζοματιδες βικινγκ. -
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Μπα σε Σκανδιναβό λένε.
Στην Ελλάδα είμαστε της άπλας...
Δεν ακούς τον Φάνη, που λέει σπίτι κάτω από 300 τμ είναι κοτέτσι ?
-
@otso said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Στα 12 και 15 τμ , ζουνε αλκοολικοι ,γριες πουτανες που τα φαγαν ολα με νεοτερους εραστες , και πατεραδες που τους πεταξαν απ το σπιτι οι ψυχανωμαλες, και κατι μεταναστες μεχρι να ορθοποδησουν .
Αλλα και εκει στο ισογειο εχει πλυντηρια στεγνωτηρια και σαουνες .
Το ικεα εκει απευθυνοταν σε φοιτητες και για προχειρες λυσεις .
Κανενα σπιτι δεν αγοραζε απο ικεα , τα τοπικα επιπλαδικα τους ειναι ονομαστα για ντιζαιν και προπαντως αντοχη .
Οπως και τα H&M πανερια ηταν που επαιρνες με το κιλο ασε που επανω σταματησαν σχεδον να ψωνιζουν οταν μαθευτικε οτι κατασκευαζονται με παιδικη εργασια .
Ολα αυτα πουλανε μουρη στους παρακατιανους του κοσμου , που αγοραζοντας τα εχουντην ψευδαισθηση οτι γινονται ψηλοι ξανθοι γκριζοματιδες βικινγκ.Εγώ είμαι ψηλός ξανθός, άσπρος πλέον και πρασινομάτης...
Αλλά όχι βίκινγκ...Οταν πήγαινα καλοκαίρι στα νησιά και περπάταγα έξω από τα μαγαζιά, οι κράχτες με ξεκίναγαν πρώτα με γερμανικά, μετά με αγγλικά, στο τέλος τίποτα ιταλικό και μετά έλεγαν στα Ελληνικά, από που είναι αυτός και τους απαντούσα, από εδώ όπως και εσύ και τους ερχόταν ταμπλάς...
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Μπα σε Σκανδιναβό λένε.
Στην Ελλάδα είμαστε της άπλας...
Δεν ακούς τον Φάνη, που λέει σπίτι κάτω από 300 τμ είναι κοτέτσι ?
Κανονικά ναι. 300 τμ είναι ενα κανονικό σπίτι
Τώρα αν ου δωσεις κληρονομιά ένα με 115 -150 δεν θα πω όχι...
-
Α ξεχασα τα 15 τμ ειναι δωρεαν απ το κρατος , απλα εχει ηλεκτρικη κουζινα αποροφητηρα τετοια δεν ειναι επιπλωμενο να στο νοικιαζει ο ελλην πονηριδης 500ε.
Ασε που δεν ειναι 15 τμ , αυτα που ειδα εγω ειναι σαλονοκουζινα υπνοδωματιο τουαλεττα .
Οσο για τα μπαλκονια μου βαζεις ιστορικα κεντρα πολεων φτιαγμενα πριν 500χρ. που αν εφτιαχναν μπαλκονια θα επεφταν.
Στα σπιτια εκτος κεντρου ακομα και πολυκατοικιες 3 οροφων ειχαν ανετα μπαλκονια . Στα δε κανονικα σπιτια τα ισογεια , τα μπαλκονια τους και τα περιπτερα , κιοσκι εξω στο γκαζον ηταν χαρα θεου .
Οχι δεν ειχαν χρυσα πομολα , τα παντα ηταν λειτουργικα και πρακτικα .
Το 90 επαθα την πλακα μου οταν ηρθαν ελεγκτες να εξετασουν το σπιτι για ραδονιο . Περιοχες με πανω απο ενα οριο δεν επιτρεπεται να χτιζουν και μετα ομως η κατοικια επιθεωρειται , δωρεαν φυσικα .Οπως δωρεαν φυσικα γυριζε ο αρχιτέκτονας Alvar Aalto και η ομαδα του μετα τον πολεμο γυριζε την χωρα και εδινε σχεδια οπου μπορουσες να χτισεις μονος σου με υλικα της καθε περιοχης . Ακομα και τωρα αν θελεις να χτισεις μονος σου σου παρεχει δωρεαν σχεδια το κρατος να διαλεξεις , μετα γινεται ελεγχος αν εχουν ακολουθηθει ολες οι προδιαγραφες , τα παντα ειναι πρακτικα και απλα , και το λατρευω αυτο , θα μπορουσα να μιλαω επι ωρες . -
Είτε έχω πέσει σε άσχημες Σκανδιναβες, ειτε εχω αλλά γούστα αλλά αυτό το ψηλό ξανθό δεν μου κάνει καθολου εντύπωση. Τις θυμάμαι στα εράσμους....σαν ξωτικα ήταν και ήμουν σε φάση γιατί είσαι τόσο ψηλή, έπαθες κάτι;;;
Λάτιν φορ εβα
-
Είτε έχω πέσει σε άσχημες Σκανδιναβες, ειτε εχω αλλά γούστα αλλά αυτό το ψηλό ξανθό δεν μου κάνει καθολου εντύπωση. Τις θυμάμαι στα εράσμους....σαν ξωτικα ήταν και ήμουν σε φάση γιατί είσαι τόσο ψηλή, έπαθες κάτι;;;
Λάτιν φορ εβα
Λογικο ρε συ αμα εισαι κοντοπιθαρος μαυριδερος με κορακισια μαλλιά με κοιλια και παπουτσι νο40 , φυσικο να εχεις κομπλεξ .
Τοτε ακομα πιο φυσικο το βρηκε ο γυφτος την γενια του κι αναγαλιασε η καρδια του , η οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Ενω εγω που ημουν κατι σαν Αλαιν Ντελον στο πιο μαυριδερο , εψαχνα για το αντιθετο , το ονειρο μου ηταν να δημιουργησω μια νεα διαφορετικη γενια , τζιφος απο μενα πηρανε. -
Χαχαχαχα
45-46 νούμερο φοράω....είμαι σχεδόν το ίδιο λευκός με αυτές.....μπλιαχ
Να ξες οι διασταυρώσεις βγάζουν τα καλύτερα γονίδια
-
45-46 νούμερο φοράω....είμαι σχεδόν το ίδιο λευκός με αυτές.....μπλιαχ
Αφου δεν σε βλεπει ο ηλιος εισαι τυφλοποντικογραφιας με μανσετες , φυσικο να εχεις το χλωμο του βρυκολακα .
Για να κανεις erasmus πρεπει να εχεις φραγκα νομιζω. -
Αυτές ερχόταν εδώ. Εγώ εκπροσωπούσα τη σχολή μου επειδή υποτίθεται μιλούσαμε καλύτερα αγγλικά από το προσωπικό του γραφείου και πηγαίναμε να βοηθήσουμε....
Αγγλικά αλά Τσιπρας στα ντουζενια του...
-
-
Οτσο αυτά τα 15 τμ δεν είναι δωρεάν. Μην τα δείχνεις ιδανικά. Δεν είναι έτσι.
Μπαλκόνια είχαν και πριν 2000 χρόνια τα σπίτια. -
Αυτοί έχουν και αυτά τα ξύλινα με τους κορμούς σαν του Κοφινά. Καταπληκτικά
-
Λάτιν φορ εβα
Ίδια γούστα με τα αυτοκίνητα και στις γυναίκες δηλαδή; Μάλιστα...
Γελοιογραφία & Χιούμορ