-
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Φαντάσου να έβγαινε κανείς έτσι εδώ ...
Φαντάσου να τα έβλεπε αυτά ο Μπεος, που έβαψε κόκκινο μισό μέτρο στην άκρη κεντρικών οδών και το βάφτισε ποδηλατοδρομο, για να φάνε τα κονδύλια της εργολαβίας, ενώ σε κάποια σημεία έχει διακεκομμένη γραμμή, δηλαδή τα ποδήλατα υποτίθεται θα κυκλοφορούν ανάμεσα στα αυτοκίνητα, αλλά θα λέγεται ποδηλατοδρομος.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Έχετε κάποιο χάπι για την ανωριμότητα;
-
Ναι γιατί;;;;;
-
Γιατί κλανει το γατί.
-
-
@georgemit said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
-
Έχετε κάποιο χάπι για την ανωριμότητα;
-
Ναι γιατί;;;;;
-
Γιατί κλανει το γατί.
Ο pgs σε φαρμακείο;;;;
[mod] προειδοποίηση για προσωπική επίθεση. Φτάνει αυτή η κόντρα μεταξύ σας, σαν να είστε νηπιαγωγείο. Τέλος παρακαλώ η υπομονή έχει και όρια.
-
-
Δεν το κατάλαβα καθόλου αυτό. O pgs χλευάζει, υποτιμά και ειρωνεύεται σε επίπεδο νηπιαγωγείου όλες τις απόψεις που δεν συμφωνούν με αυτόν και την κοσμοθεωρία που έχει στο κεφάλι του όπου βρεθεί και σταθεί και ιδιαίτερα στα θέματα του αντιλόγου. Θα το συνεχίσω μέχρι τέλους της ειρωνίας του (ιδιαιτέρως όταν μου απευθύνει τον λόγο), και εφόσον δεν βλέπω να γίνεται δημόσια σύσταση από την διαχείριση να σταματήσει τις ειρωνίες του και να συνομιλεί με σεβασμό το θεωρώ ως λογικό πνεύμα διαλόγου στο forum. Θα τις συνεχίσω και εγώ στην γλώσσα που αντιλαμβάνεται. Τιμή μου να με αποβάλλετε και να συνεχίσετε το forum σας σε επίπεδο pgs. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.
Αν θέλετε να σβήσετε οτιδήποτε από εμένα έχετε την άδεια μου.
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δεν το κατάλαβα καθόλου αυτό.
Να στο εξηγήσω λοιπόν. Άλλο να του απαντάς με το ίδιο ύφος όταν σου απευθύνεται και άλλο σε κάτι τελίως άσχετο να κάνεις αναφορά σε αυτόν για να τον τσιγκλίσεις. Κατανοητό?
-
Δεν πειράζει μεγάλο παιδί είναι θα το αντέξει....
Έχει κάνει όργια όσον αφορά την ειρωνία στο forum. Από τα 100 ποστς του το 1-2 είναι με θέσεις, απόψεις, ενημέρωση κτλ για συζήτηση, τα υπόλοιπα είναι ένα παιχνίδι να περνά χλευάζοντας κόσμο.
Ως έναν βαθμό είναι διασκεδαστικό, δεν μπορώ να πω, αλλά μην μας ζητά και τα ρέστα όταν αφήνει χώρο για τέτοιο επίπεδο συνομιλίας.
Τον καημένο τον pgs.....τον τσιγκλισα ....
-
Ότι θες, εγώ σέβομαι το δικαίωμα σου σε ότι απασχολεί εσένα. Ότι δεν σου αρέσει ζητά να σβηστεί και ας το σβήσουν. Δεν έγραψα νουβέλες επιπέδου Νόμπελ λογοτεχνίας που να θέλω να μείνουν για τις επόμενες γενεές.
Ο λαπ καταλαβαίνει πολλά.... όπως και ο pgs . Η ειρωνία καινο σεβασμός είναι το θέμα μας.
-
Pgs μη θιγεσαι όταν σου σερβίρουν αυτό που δίνεις σε άλλους.
-
-
@pgs said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ας σβηστούν τα ποστς παρακαλώ, με τον τύπο δεν βγαίνει άκρη όπως βλέπετε. Θα συνεχίσει ασταμάτητα.
Έγινες και σοβαρός συνομιλητής και δεν αντέχεις αυτό τό επίπεδο διαλόγου.
Σβήστε τα ρε παιδιά..... έχει και μια υπόληψη ο pgs.... μη τον στεναχωρήσουμε.
Βαρεστε και μια αποβολή έχω καιρό να πάρω.
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Βαρεστε και μια αποβολή έχω καιρό να πάρω.
-
Δάκρυα...
Γελοιογραφία & Χιούμορ