-
-
Του πατέρα όχι του πατερουλη.
Είναι όμως και η ανάμνηση της θυσίας του Αβραάμ, οπότε γιορτάζουν και οι χασάπηδες και είδαμε τι έγινε στην Τουρκία με το έθιμο αυτό.Οπότε με τους χασάπηδες γιορτάζει σίγουρα ο ανωτέρω εικονιζόμενος.
-
Είμαι σίγουρος ότι και τα παιδιά των εκτελεσθέντων/εκτοπισμένων/εξαφανισμένων θα συμφωνήσουν.
-
Τι υστερικά πολιτικαλυ κορεκτ είναι αυτα ρε παιδιά, κι άμα δεν συμφωνήσουν κάποιοι τι έγινε δηλαδή, θα λιώσουν οι χιονονιφάδες που μεγαλώνουν με δεξιές αρχές αν τους δείξουμε εικόνα του πατερούλη τους;
Πολύ κορεκτιλα και γουοκίλα αυτοί οι δεξιοί... -
-
-
-
-
-
-
-
Αν έχει μπαλκόνι;
Είναι, το μπαλκόνι! -
Μάλλον δεν είναι το μπαλκόνι.
Είναι σε ψηλό όροφο και είναι τα τζάμια που ακολουθούν το ιδεατό στερεό.Γίνεται συχνά σε κτίρια σε μικρά οικόπεδα με μεγάλο συντελεστή δόμησης και στενό δρόμο.
-
Δηλαδή κάποιος έκανε ένα μακρόστενο σπίτι με λοξή τζαμαρία αντι για τοίχο, μπροστά από διαμέρισμα χωρίς μπαλκόνι.
-
Μπορεί να ενωσε και δύο ξεχωριστά πλυσταρια ώστε να γίνουν κάτι που να φέρνει σε διαμέρισμα.
-
Ποια διαμερισματα έχουν πλυσταρια και δη καινούργια;
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δηλαδή κάποιος έκανε ένα μακρόστενο σπίτι με λοξή τζαμαρία αντι για τοίχο, μπροστά από διαμέρισμα χωρίς μπαλκόνι.
Επειδή είναι κάτι που γίνεται σε ειδικές συνθήκες όπως έγραψα πριν, δηλαδή στενός δρόμος, μεγάλος συντελεστής δόμησης και μικρό σχετικά οικόπεδο, να σας δείξω κάποιες περιπτώσεις που έχω δει στους δρόμους της Αθήνας.
Οπότε πριν εκφράσετε άποψη, ρωτήστε κανένα ειδικό καλύτερα...
-
Αυτα ειναι γραφεια οχι κατοικιες
Οι δουλοι ,μπα σε καλο μου εργαζομενοι επρεπε να γραψω δεν χρειαζονται μπαλκονια να πεινουν τον καφε τους
Ακομα και στην σκανδιναυια δεν νοειται κατοικια χωρις μπαλκονι
και ο νοων νωειτο -
Εντωμεταξύ η τζαμαρία ήταν κάποτε στην μόδα αρχές 2000. Έδειχνε εκσυχρονισμό. Δεν φαντάζεσαι τι ΚΩΛΟΖΕΣΤΗ κάνει από μέσα το καλοκαίρι. Δεν μπορείς να αναπνεύσεις.
Εσύ που ξέρεις το νοείται στην σκανδιναβια;
-
@otso said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Αυτα ειναι γραφεια οχι κατοικιες
Οι δουλοι ,μπα σε καλο μου εργαζομενοι επρεπε να γραψω δεν χρειαζονται μπαλκονια να πεινουν τον καφε τους
Ακομα και στην σκανδιναυια δεν νοειται κατοικια χωρις μπαλκονι
και ο νοων νωειτοΤι σημασία έχει τι είναι ?
Δεν μπορεί να είναι κατοικίες ?
Και εντάξει στην Ελλάδα να πεις ότι θα βρεις μία λύση να κάνεις, στο εξωτερικό, όλες οι σοφίτες έτσι είναι.
Και έχουν κλιματισμό, όπως και μερικές χιλιάδες ξενοδοχεία.
Οσο για την Σκανδιναυία μπαλκόνι ίσως ένα μικρό σε ένα κομματάκι και όχι παντού σε χαμηλά κτίρια.
Πάντως και σε όλη την Ευρώπη έχουν εκατομμύρια κατοικίες χωρίς μπαλκόνι.
Μάλλιστα όπου υπάρχει χρεώνεται ακριβά.
Συνήθως έχουν τους λεγόμενους κλειστούς εξώστες, ή χαγιάτια, ή έρκερ.
Ενας δρόμος με κατοικίες στο Μόναχο που είναι πολύ πιο χαμηλά από την Σκανδυναβία...
Που είναι τα μπαλκόνια οέο ?
Υπάρχουν εκατομμύρια τέτοια σπίτια σε όλη την Ευρώπη, χωρίς ίχνος μπαλκονιού. Καινούργια, παλιά, παμπάλαια. Ο,τι θέλεις.
Γελοιογραφία & Χιούμορ