-
-
Δηλαδή αν κάποιος τον τρακάρει από πίσω στην υπεύθυνη δήλωση δεν θα είναι ακατάλληλο για ανήλικους το σκίτσο που θα περιγράφει το συμβάν;
-
-
-
-
Ωραίες αριστερές γελοιο-γραφίες αυτές εν τω μεταξύ...
Ξεχνάει ότι ο Κορκονέας πήρε το ελαφρυντικό με τον νόμο σύριζα και με την ψήφο των 4 πολιτών ενόρκων, γιατί η προχτεσινή γραμμή, έλεγε για παρέμβαση Κούλη.
Απλά γιατί έχουμε πολλούς λόγους να κράξουμε τον Κούλη, αλλά τους γελοίους της κομματικής προπαγάνδας έχουμε ακόμα περισσότερους να τους κράξουμε γιατί είναι ολοκληρωτικοί φασιστοκομμουνιστές...
Επίσης για τα φ16, πρέπει να ψηφίσει το Κονγκρέσο, άρα ανέξοδη υπόσχεση πήρε ο Ερντι και για να τα πάρει, θα δώσει και άλλα.
Οταν ο Κούλης μπορεί να κραχτεί για οικονομία, φιλοξυστική πολιτική, ενέργεια, ψιλοδιαφθορούλα, αρχαία και τόσα ακόμη, το να τον "κράζεις" , ενώ πραγματικά κράζεις τους θεσμούς, δικαιοσύνη και άμυνα, πρέπει να τον τρώει το κωλαράκι του τον γελοίο- γράφο...
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Α ολα κι ολα. Πρεπει να μεινει φυλακη. Ανθρωπο σκοτωσε.
Ας ειχε εστω ενα ιδεολογικο υποβαθρο ο φονος που διεπραξε να το συζητουσαμε... Σωστά? -
Δεν σας υποχρεώνει κανένας να συνδέετε αυτά που γράφετε με τη λογική, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα;
Υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι "με ιδεολογικό υπόβαθρο" που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις δολοφονίες;
Τουλάχιστον συσπειρωθηκε το κόμμα προεκλογικά με την απόφαση αυτή, ή τζάμπα εξεφτελίζεται το Κράτος Δικαίου (ο Βράχμα να το κάνει) πάλι; -
Το ερώτημα είναι ότι οι 4 πολίτες ψήφισαν την εφαρμογή του νόμου του σύριζα για το ελαφρυντικό, ενώ οι 3 δικαστές μειοψήφησαν.
Οπότε τι σχέση έχει το κόμμα ?
Οπως επίσης τι σχέση έχει η αριστερά με τον μακαρίτη τον Γρηγορόπουλο και δεν σέβεται αυτά που έχει ζητήσει η μητέρα του.Η μόνο οι δικές της μητέρες μετράνε, αφού κολλάνε πολιτικά ?
Κάτι απορίες που έχω και εγώ ?
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Το ερώτημα είναι ότι οι 4 πολίτες ψήφισαν την εφαρμογή του νόμου του σύριζα για το ελαφρυντικό, ενώ οι 3 δικαστές μειοψήφησαν.
Οπότε τι σχέση έχει το κόμμα ?
Οπως επίσης τι σχέση έχει η αριστερά με τον μακαρίτη τον Γρηγορόπουλο και δεν σέβεται αυτά που έχει ζητήσει η μητέρα του.Η μόνο οι δικές της μητέρες μετράνε, αφού κολλάνε πολιτικά ?
Κάτι απορίες που έχω και εγώ ?
Εφόσον εσύ βρίσκεις λογικό να βάλουμε τις φουκαριάρες τις μανούλες των νεοναζί στη συζήτηση περί τεχνητής αθώωσης, τι να σχολιάσει κανείς...
Έστω πως πρόκειται "για νόμο Σύριζα" ο οποίος έδωσε τη δυνατότοτα αθώωσης.
Ο νόμος αυτός δεν γίνεται "και νόμος ΝΔ" εφόσον δεν τον αλλάζει μια ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ Κυβέρνηση;
Εσείς τελικά συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την αποφυλάκιση δολοφόνου βάση νόμων του Σύριζα;Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα σχολιάσουμε μετά. π.χ. την κολοφ@ρδία να συμπέσουν 4 ΤΥΧΑΙΟΙ Ένορκοι που είχαν τέτοια σύμπνοια γνώμης, αντίθετης απ των Δικαστών!
Ή αν κάποιος που έχει ιστορικό σαν μπράβος και θολές περιόδους ζωής εκτός της χώρας, έχει πρότερο έντιμο βίο ή απλά πολιτικές πλάτες... -
Δεν τα ξέρω αυτά...
Δεν διατηρώ φακέλους των πολιτών...
Αλλά οι μανάδες πονάνε όλες το ίδιο...
Και οι πατεράδες επίσης...
Και τα αδέλφια...
-
Πηλιου και λογικη υπαρχει και ηθικη επισης. Τπτ απο αυτα στην επιχειρηματολογια σου.
-
Δεν τα ξέρω αυτά...
Δεν διατηρώ φακέλους των πολιτών...
Αλλά οι μανάδες πονάνε όλες το ίδιο...
Και οι πατεράδες επίσης...
Και τα αδέλφια...
Φυσικα και συμφωνουμε. Να προσθεσω επισης πως για το ιδιο αδικημα οι ενοχοι κρινονται με τον ευνοϊκοτερο των νομων που το αφορουν. Διολου παραξενο που δε μενει μεσα εγκληματιας πανω απο μαξ 16 - 17 χρονια, ειτε καθαρισε εναν ή ...μια ντουζινα ανθρωπων και διχως το ελαφρυντικο του "εν βραζμο ψυχης". Ψιλα γραμματα βεβαια για τους επιλεκτικους υποστηρικτες των υποθεσεων.
Ερωτησις. Υπαρχει περιπτωση να παει σοβαρος ανθρωπος να υποδεχθει τον αποφυλακισμενο Κορκονεα με δαφνες και ανθη? Γιατι καπου το ειδαμε κι αυτο. -
@spi_duster said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ερωτησις. Υπαρχει περιπτωση να παει σοβαρος ανθρωπος να υποδεχθει τον αποφυλακισμενο Κορκονεα με δαφνες και ανθη? Γιατι καπου το ειδαμε κι αυτο.
Αν κρίνουμε από τον Καλαμπόκα...
-
Διαβασα με προσοχη το αρθρο. Πουθενα δε διαβασα για θριαμβευτικη αποφυλακιση και θερμους εναγκαλισμους στον φονια. Μου ξεφυγε κατι? Ή μηπως θα αποφυλακιζονταν και δε θα μιλουσε ξανα σε ανθρωπο?
Απο κει και μετα απορω με αυτους που τον προσελαβαν στην Εθνικη Τραπεζα. Βιογραφικο δεν διαβασαν?
Απομενει να δουμε και τον Κουφοντινα στην προστασια VIP προσωπων.
Καταντια.
Βεβαια ολα αυτα μου προκαλουν απεχθεια. Σιχαινομαι καθε φονια οπως και τους θιασωτες του. -
Μπορεί να μην είχε αγκαλιές, δάφνες και λουλούδια αλλά μια χαρουλα βολεύτηκε και αυτό έχει σημασια γι'αυτόν. Γεμάτος ο κόσμος από παραδείγματα αποφυλακισμενων που πήραν διευθυντικές θέσεις.
Δεν έφαγε cancel τύπου Στάθη Ράδιο Αρβύλα... -
@spi_duster said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Διαβασα με προσοχη το αρθρο. Πουθενα δε διαβασα για θριαμβευτικη αποφυλακιση και θερμους εναγκαλισμους στον φονια. Μου ξεφυγε κατι? Ή μηπως θα αποφυλακιζονταν και δε θα μιλουσε ξανα σε ανθρωπο?
Απο κει και μετα απορω με αυτους που τον προσελαβαν στην Εθνικη Τραπεζα. Βιογραφικο δεν διαβασαν?
Απομενει να δουμε και τον Κουφοντινα στην προστασια VIP προσωπων.
Καταντια.
Βεβαια ολα αυτα μου προκαλουν απεχθεια. Σιχαινομαι καθε φονια οπως και τους θιασωτες του.σπάι αδερφε, τον προσελαβαν ακριβως επειδη το διαβασαν.
-
Μ' αυτά και μ' αυτά δεν μας είπατε, αν θέλετε, εσείς τελικά συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την αποφυλάκιση δολοφόνου βάση νόμων του Σύριζα;
Είστε αντίθετοι στην αποφυλάκιση Κορκονέα; -
Προσωπικα παντα, για μενα ολα τα αποβρασματα εχουν την ιδια μουρη και πρεπει να τυγχανουν της ιδιας και μοναδικης αντιμετωπισης. Μεσα μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Διχως ναι μεν αλλα. Αντρικια. -
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Μ' αυτά και μ' αυτά δεν μας είπατε, αν θέλετε, εσείς τελικά συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την αποφυλάκιση δολοφόνου βάση νόμων του Σύριζα;
Είστε αντίθετοι στην αποφυλάκιση Κορκονέα;NAI!
Γελοιογραφία & Χιούμορ