-
@wendor said in KIA SPORTAGE 2021:
Και εγώ είμαι σε αναμονή από το καλοκαίρι, είπα να περιμένω και το Sportage, για να συγκρίνω μεταξύ Tuscon, και αν δεν με ικανοποιούν, μετά να εξετάσω κάτι άλλο. Ελπίζω μόνο να μην εκτοξευτούν οι τιμές στο Sportage, και οι τραγικοί χρόνοι παράδοσης να μην γίνουν τραγικότεροι.
Οι τιμές δεν νομίζω να εκτοξευθούν σε σχέση με τουσον από την εξοπλιστική λίστα των εκδόσεων μάλλον θα απογοητευτεις.
-
@tkin73 said in KIA SPORTAGE 2021:
Και εγώ είμαι σε αναμονή από το καλοκαίρι, είπα να περιμένω και το Sportage, για να συγκρίνω μεταξύ Tuscon, και αν δεν με ικανοποιούν, μετά να εξετάσω κάτι άλλο. Ελπίζω μόνο να μην εκτοξευτούν οι τιμές στο Sportage, και οι τραγικοί χρόνοι παράδοσης να μην γίνουν τραγικότεροι.
Οι τιμές δεν νομίζω να εκτοξευθούν σε σχέση με τουσον από την εξοπλιστική λίστα των εκδόσεων μάλλον θα απογοητευτεις.
Ελπίζω να βγάλουν μόνο 4 εκδόσεις και να μην ακολουθήσουν τη λογική του παζαριού όπως οι άλλες εταιρείες, όπου μπαίνεις και προσθέτεις και φτάνεις σε μια τιμή πολύ μα πολύ εκτός προυπολογισμού.
-
Ελπίζω να βγάλουν μόνο 4 εκδόσεις και να μην ακολουθήσουν τη λογική του παζαριού όπως οι άλλες εταιρείες, όπου μπαίνεις και προσθέτεις και φτάνεις σε μια τιμή πολύ μα πολύ εκτός προυπολογισμού.
Όχι αυτό δεν θα το κάνουν είναι εκτός λογικής τους. Απλά έχει και την ανάποδη ανάγνωση. Οτιδήποτε να θες να προσθέσεις απλά δεν γίνεται. Ψωνίζεις τις έτοιμες εκδόσεις που έχουν και τέλος.
Όμως όπως υποψιαζόμαστε ότι θα λείπει εξοπλισμός ειδικά από τις πρώτες εκδόσεις προσθήκες θα ήταν ευπρόσδεκτες αλλά χωρίς δυνατότητα υλοποίησης -
Μην ξεχνάτε ότι Κia και Hyundai στην Ελλάδα είναι ακόμα στο μεταβατικό από Δαβάρη σε Βασιλάκη και ακόμα δεν έχουν ηρεμήσει τα πράγματα. Θα αλλάξουν πολλά ακόμα
-
@kapelis said in KIA SPORTAGE 2021:
Μην ξεχνάτε ότι Κia και Hyundai στην Ελλάδα είναι ακόμα στο μεταβατικό από Δαβάρη σε Βασιλάκη και ακόμα δεν έχουν ηρεμήσει τα πράγματα. Θα αλλάξουν πολλά ακόμα
Αυτο φοβάμαι μήπως είναι και η αιτία καθυστέρησης του Sportage. Μήπως θέλει να το λανσάρει ο Βασιλάκης στην αγορά.
-
Λέτε να γίνει Άγιο Βασιλάκης και να μας κάνει εκπτωσουλα;
-
Προς το παρόν θέλει κάμποσα μύρια να πάρει τις μετοχές του Δαβάρη που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες και να δει επιπλεον αν θα τον κρατήσει στην εταιρεία ή όχι.
Βάλε και λίγο Aegean στην σούπα, που να βρεθεί χώρος για λανσάρισμα και εκπτώσεις. -
Για όσους έχουν απορία πώς θα είναι η βασική έκδοση. Μιλάμε για χαοτική διαφορά από το GT Line. Ματ μαύρα πλαστικά έξω, λάμπες αλογόνου, χωρίς υβριδικό σύστημα, χωρίς τις πολύ ωραίες 12" ψηφιακές οθόνες, manual κ.α. Αυτό που βλέπω εδώ εάν έρθει έτσι Ελλάδα ούτε 22k δεν θα πρέπει να κοστολογηθεί.
-
Nαι αυτο που βλέπουμε θα μπορούσε να ηταν αμαξι του 2015 ευκολα! Χιλιες φορες τα αναλογικα οργανα που ειχε το προηγουμενο απο την ψευτικη αυτη οθονη με το ψευδοεφε 3d και το περίγραμμα πλαισιο απο ντατζουν!!!
Αυτο πραγματικα και 22Κ να το εδιναν εδω δεν θα το κοιτούσα. Αλλα φοβάμαι ότι αυτό θα ερθει και μπορει να ζητούν 25Κ !!
Το συγκεκριμένο με 18Κ θα ελεγα ναι είναι ευκαιρια ξεχνάς τα πλαστικα και μένεις στο μεγαλο σασι και στους ανετους χωρους...αλλα εκει που παίζουν οι τιμες του σπορτατζ πλεον με την καμια...
Αυτο που βλεπουμε στο βιντεο ειναι αισθητικα υποβαθμισμενο πολυ απο το προηγουμενο βασικο ...δεν ξερω προφανως στην προσπα΄θεια να μην φυγει η τιμη λογω των ελλειψεων πρωτων υλων εκαναν τρομερες περικοπες οι οποιες ομως βγαζουν ματι -
Νομίζω ότι είστε υπερβολικοί. Έχει όλα τα βασικά και παραπάνω (π.χ. τριζωνικός κλιματισμός με πίσω αεραγωγούς με ξεχωριστή ρύθμιση της θερμοκρασίας) το αυτοκίνητο. Μοναδικό σημείο που δείχνει πραγματικά φθηνό είναι το πλαίσιο που περιβάλλει τον πίνακα οργάνων και το multimedia σύστημα. Αυτό θέλει είτε βάψιμο είτε μεμβράνη σε gloss black για να πάψει να χτυπάει άσχημα.
Πραγματικά θα ήταν ευκαιριάρα αν έβγαινε στα 22 χιλιάρικα, με δεδομένο το που έχουν πάει οι τιμές. Τα 18 χιλιάρικα που ειπώθηκαν είναι απλώς ανέκδοτο.
-
δλδ ολα τα πλαστικα της πορτας, οι λαμπες αλογονου είναι για αμαξι των 22Κ? ( που θα ερθει με 25Κ εδω βεβαια). Οι περικοπες ειναι εμφανεις απο ενα βιντεακι αν το δεις απο κοντα τα πραγματα θαχειροτεψουν. Πραγματι παραφωνια ειναι ο τριζωνικος που δεν τον περιμένεις βλεποντας τα υπολοιπα.
Φυσικα κατω απο το καπο και γενικα η ουσια του αμαξιου παραμενει . Για κάποιον που αδιαφορει για όλα αυτα και μενει στην ουσια του αμαξιου ναι θα ηταν ευκαιρια τα 22Κ με την εκτιναξη των τιμων. Ομως θα εχει 25. Και θα μειονεκτει εντονα με το τουσον που ειναι και ηδη ενα χρονο στην κυκλοφορια σε εμφανιση/ποιοτητα εσωτερικου και νομιζω οτι θα υπολειπεται και σε εξοπλισμο η βασικη εκδοση απο το τουσον γιατι παντα το σπορτατζ ηταν λιγο πιο ακριβο απο το τουσον και με λιγο λιγοτερο εξοπλισμό.
Ηταν ομως πιο ομορφο απο το χιονται και εβγαζε μια πιο πιοτικη αυρα η καμπινα του.
Αν λανσαριστει ετσι χανει ολα τα ατου του απενταντι στο τουσον -
@harisma23 said in KIA SPORTAGE 2021:
Νομίζω ότι υπερβολικοί. Έχει όλα τα βασικά και παραπάνω (π.χ. τριζωνικός κλιματισμός με πίσω αεραγωγούς με ξεχωριστή ρύθμιση της θερμοκρασίας) το αυτοκίνητο. Μοναδικό σημείο που δείχνει πραγματικά φθηνό είναι το πλαίσιο που περιβάλλει τον πίνακα οργάνων και το multimedia σύστημα. Αυτό θέλει είτε βάψιμο είτε μεμβράνη σε gloss black για να πάψει να χτυπάει άσχημα.
Πραγματικά θα ήταν ευκαιριάρα αν έβγαινε στα 22 χιλιάρικα, με δεδομένο το που έχουν πάει οι τιμές. Τα 18 χιλιάρικα που ειπώθηκαν είναι απλώς ανέκδοτο.
βασικα εμενα μου αρεσει, εχει αποψη, ειναι επιλογη ντιζάιν το σκηνικο. απλο. αρκει.
-
Σας έχω 1 καλό και 1 κακό νέο.
Πρώτα το καλό. Το αμάξι είναι ήδη στις αντιπροσωπείες όπως και κατάλογος για εκδώσεις τιμές.
Το κακό τώρα. Η βασική έκδοση (αυτή που είναι στο πάνω βίντεο) έχει 29.000!!!! Η δεύτερη έκδοση στα 33.000 και τελευταία που είναι η GT Line δεν ρώτησα καν γιατί έφευγε από το μπάτζετ μου. Υπόψιν ότι μιλάμε για Manual, 2WD και ήπια υβριδικό.
-
@ggeorg10 said in KIA SPORTAGE 2021:
Πρώτα το καλό. Το αμάξι είναι ήδη στις αντιπροσωπείες όπως και κατάλογος για εκδώσεις τιμές.
Το κακό τώρα. Η βασική έκδοση (αυτή που είναι στο πάνω βίντεο) έχει 29.000!!!! Η δεύτερη έκδοση στα 33.000 και τελευταία που είναι η GT Line δεν ρώτησα καν γιατί έφευγε από το μπάτζετ μου. Υπόψιν ότι μιλάμε για Manual, 2WD και ήπια υβριδικό.
χαχαχαχ
-
29000 αυτο που είδαμε στο βιντεο?!!! θελω να μαθω τον πρωτο γενναιο με αποψη που θα δει αυτες πλαστικουρες θα ακουσει την τιμη και θα πει το κλεινω τώρα!!! δλδ εχει 3000 πάνω από την πρωτη εκδοση του τουσον? μηπως κάνεις κάποιο λαθος? το προηγουμενο ξεκινουσε απο τα 23!
-
29000 αυτο που είδαμε στο βιντεο?!!! θελω να μαθω τον πρωτο γενναιο με αποψη που θα δει αυτες πλαστικουρες θα ακουσει την τιμη και θα πει το κλεινω τώρα!!! δλδ εχει 3000 πάνω από την πρωτη εκδοση του τουσον? μηπως κάνεις κάποιο λαθος? το προηγουμενο ξεκινουσε απο τα 23!
Δεν νομίζω να έκανε τόσο χοντροκομμένο λάθος ο πωλητής. Χθες του πήγε το αμάξι και όντως και αυτός το έψαχνε ακόμα αλλά τον εμπιστεύομαι. 29.500 στο Tucson παίρνεις Distinctive, δηλαδή την πιο πλούσια. Επίσης οι τιμές είναι χωρίς έξοδα για πινακίδες και μεταλλικό χρώμα.
-
Γελάει ο κόσμος!
-
Ο κύριος λόγος που περίμενα το Sportage, ήταν το επίπεδο εξοπλισμού που προσφέρουν οι Κορεάτες, σε λογικά πλαίσια. Κρίμα αν αρχίσαν και πήραν ψηλά τον αμανέ.
-
Πραγματικα μεσα το αμαξι ειναι πολυ ωραιο ακομα κ σε αυτη τη βασικη εκδοση ευγε στην ΚΙΑ. Αλλα αυτο το εκτρωμα της εξωτερικης εμφανισης με ολο το μπροστα τμημα που ειναι σαν διασταυρωση ηλεκτρικης κουζινας με τρακαρισμενο αλιεν ειναι μονο για καγκουρες η τυφλους
-
Για 29.5Κ το εσωτερικό της βασικης ειναι για τα μπαζα...
KIA SPORTAGE 2021