-
@wendor said in KIA SPORTAGE 2021:
Χωρίς να ξέρω, δεν έχουν σύστημα απενεργοποίησης του keyless?
Στο X-Max έχω στο Vitara όχι
-
Υπάρχει και Faraday bag μην αγχώνεστε τόσο με το keyless. Ούτε και εγώ θα έβαζα έβαζα έξτρα keyless αλλά δεν θα ήταν φυσικά λόγος μη αγοράς οχήματος.
-
Δλδ για να καταλάβω λέμε ότι καλύτερα να μην έχει keyless γιατί κλέβονται πιο εύκολα από αυτά με κλειδί;
Εγώ πάλι πιστεύω ότι μια χαρά κλέβονται και τα δύο! Απλά άλλοι κλέφτες κλέβουν τα μεν και άλλοι τα δε! Ο πεταλούδας θα κλεψει το παραδοσιακό και ο χαι τεκ το άλλο. Εκτός αν η συμμορία έχει όλα...τα πτυχία και αναλαμβάνει τα πάντα!
Τοσα χρονια μια χαρα τα εκλεβαν και χωρις τα keyless...
Για εμενα το βασικο στο κουμπι που δεν έχει την εναλλακτικη του γυρίζω μιζα , γιατί υπάρχουν ή υπήρχαν μέχρι προτινως και τα μικτα συστηματα και καρτα και κλειδι, είναι οτι εξαρτάσαι 100% από την ασυρματη επικοινωνια της καρτας . Μπλοκάρει η κάρτα ή μενει απο μπαταρια δεν μπαίνεις στο αμαξι!
Αν είναι να στο κλεψουν θα στο κλέψουν. -
Καλησπέρα, σήμερα πήγα το ειδα και πήρα τιμές για το πετρέλαιο SPORTAGE 1.6 DSL 136 HP:
Manual Dynamic 32.250,00€ - AUTO 33.950,00€
Manual Titanium 35.550,00€ - AUTO 37.550,00€
Manual Gt-Line 38.550,00€ - AUTO 40.750,00€
-
Η πρώτη έκδοση 136 μηχανικό ντίζελ είχε 24790 στο προηγούμενο μοντέλο! σχεδόν +8000! Πρέπει να είναι ρεκόρ αύξησης από παλιό σε νέο μοντέλο! 26800 η δεύτερη έκδοση αύξηση σχεδόν 9000!
Όχι φυσικά ότι είναι ακριβότερο από τα υπόλοιπα c suv αλλά κουβέντα να γίνεται.
32790 το τουσον ντίζελ στην πριμιουμ 34790στην πλούσια και τα δύο αυτόματα. Φυσικά δεν ξέρουμε εξοπλισμό. Αν και πιστεύω το σπορτατζ θα υστερεί.
Μόνο θετικό η μικρή διαφορά τιμής που έχει το αυτόματο -
Οπότε το full hybrid GT line θα έχει 45k, καλή φάση
Με το ίδιο ποσό αγοράζεις το EV6 !!!!! -
@netgeo said in KIA SPORTAGE 2021:
Με το ίδιο ποσό αγοράζεις το EV6 !!!!!Μπινγκο! Μήπως, μέχρι ένα βαθμό, παρατηρούνται τόσο μεγάλες αυξήσεις σε αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης ώστε τα ηλεκτρικά να μοιάζουν με ευκαιρίες;;
-
Τι αμαξαρα το ev6.
Έχω χαζεψει που το κοιτω στα βιντεάκια. Αυτό μάλιστα. Έτσι ναι, να πληρώσω το μέλλον*
*Στις άνωθεν δηλώσεις δεν περιλαμβάνεται το μέσο εισόδημα και η μέση κατοικια του Έλληνα αλλά αντίστοιχα αυτα των Ευρωπαίων. Κάθε παρερμηνεια των δηλώσεων επιβαρύνει τον αναγνώστη. Σας ευχαριστούμε.
-
Αμαξάρα κυριολεκτικά όμως, με βλέπω να περιμένω το (e)Niro, αρκετά ισορροπημένο αλλα χαντακωμενο στην Ελλάδα.
-
@tsou said in KIA SPORTAGE 2021:
Καλησπέρα, σήμερα πήγα το ειδα και πήρα τιμές για το πετρέλαιο SPORTAGE 1.6 DSL 136 HP:
Manual Dynamic 32.250,00€ - AUTO 33.950,00€
Manual Titanium 35.550,00€ - AUTO 37.550,00€
Manual Gt-Line 38.550,00€ - AUTO 40.750,00€
Καλησπέρα! Τι κατανάλωση έχει το πετρέλαιο;
Και που περίπου παίζουν τα υβριδικά βενζίνη σε τιμή και κατανάλωση ;
-
@chris_kam said in KIA SPORTAGE 2021:
@netgeo said in KIA SPORTAGE 2021:
Με το ίδιο ποσό αγοράζεις το EV6 !!!!!Μπινγκο! Μήπως, μέχρι ένα βαθμό, παρατηρούνται τόσο μεγάλες αυξήσεις σε αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης ώστε τα ηλεκτρικά να μοιάζουν με ευκαιρίες;;
Βασικά, οι γκαρσονιέρες μοιάζουν με ευκαιρίες με τέτοιες τιμές
-
-
Με μέτρια ηχομόνωση και ακριβή τιμή…η επιλογή του tucson νομίζω ότι είναι no brainer
-
Εντάξει από μπροστά το αμάξι έχει ακατανόητο σχεδιασμό από το πλάι και πίσω το σώζει αλλά μπροστά είναι άστα να πάνε.
Από την στιγμή που έχουν αισθητη διαφορά τιμής από το τουσον νομιζω μεταξύ των δύο η απόφαση είναι εύκολη και απορώ με τις τιμές που έβγαλε η κια όταν ξέρει ότι στο ίδιο μαγαζί πουλά το ίδιο αμάξι με διαφορετικό μόνο σχεδιασμό ( που ούτε αυτός βοηθά) 2-3 χιλιάδες κάτω.
Βέβαια ίσως αυτές οι τιμές του τουσον να αλλάξουν συντομα και να ματσαρουν το σπορτατζ οπότε θα μας λυθούν οι απορίες. -
Τώρα που έχει περάσει κάποιος καιρός και έχει συνηθίσει το μάτι μου το Tuscon το λες και συντηρητικό , έως και διαχρονικό με πολλά μοντέρνα στοιχεία στην σχεδίαση του που θα παραμείνουν μοντέρνα και μετά από χρόνια. Πολύ ωραίο , επιβλητικό SUV στο δρόμο και σαν προϊόν το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό μόλις το βλέπεις είναι , να το Tuscon , δεν λες Hyundai Tucson όπως με ένα i30 ή ένα Kona.
Στην σύγκριση με το Sportage και στα δικά μου μάτια βγαίνει κερδισμένο.
Καλά άμα βάλουμε και την σχέση τιμής / αξίας που έχει σήμερα στην αγορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό νομίζω πως είναι η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία C SUV.
Τώρα που το σκέφτομαι μήπως το Sportage σχεδιαστικά αδικείται από τις μικρότερες αναλογίες στην ευρωπαϊκή εκδοχή τού;
Στα διάφορα βίντεο από Κορέα όταν λανσαρίστηκε μου φαινόταν πολύ καλύτερο εμφανισιακά. -
Εμφανισιακά πιστεύω το Sportage υπερτερεί του Tucson. Όμως έχει 50lt μικρότερο πορτπαγκάζ (πολύ βασικό για το αγοραστικό κοινό των SUV) και 3.000€ παραπάνω.
Προσωπικά μόλις είδα την διαφορά τιμής του Sportage πήγα την επόμενη μέρα και έκλεισα το Tucson.
Εάν το σκεφτείς λίγο διαφορετικά με αυτά τα 3k βάζεις αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση στα ίδια χρήματα.
-
@ggeorg10 said in KIA SPORTAGE 2021:
Εάν το σκεφτείς λίγο διαφορετικά με αυτά τα 3k βάζεις αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση στα ίδια χρήματα.
+1. Λογική απόφαση και πολύ ουσιαστική. Άλλωστε το Tuscon είναι πραγματικό vfm ως Htrac
-
-
Τί λάστιχα φοράει και το πάει έτσι με τόσο χιόνι;;;
-
Στο site τους γράφουν "Η πρώτη έκδοση του Sportage στην ιστορία του μοντέλου που είναι ειδικά προσαρμοσμένη στην Ευρωπαϊκή αγορά." Έχουμε εικόνα τι εννοεί?
KIA SPORTAGE 2021