Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    C
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 34
    • Best 10
    • Groups 0

chris_kam

@chris_kam

18
    Profile views
    34
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

chris_kam Unfollow Follow

Best posts made by chris_kam

• RE: FORD KUGA 2020

Θα παραθέσω την εμπειρία μου σχετικά με το kuga 1,5 ecoboost, τους 3 μήνες που το έχω στην κατοχή μου και τα 7.000km που έχω διανύσει.

Άρχικά, μου είχε περάσει 2-3 φορές από το μυαλό να ακυρώσω την παραγγελία με όλες αυτές τις αστείες περικοπές αλλά δεν έβρισκα κάποιο άλλο μοντέλο που θα με κάλυπτε σε αυτά που ήθελα.
      Τελικά, μετά απο 3 μήνες χρήσης, μόνο η αντικατάσταση της πίσω ανάρτησης είναι σοβαρός λόγος στο να ακυρώσει κάποιος. Σε εθνική, για παράδειγμα, δεν καταλαβαίνεις διαφορά, όμως σε ανωμαλίες και λακούβες είναι πιο ξερή η αντίδραση.

Κατανάλωση -> Με κίνηση σε εθνική οδό, επαρχιακές και πολύ λίγο πόλη, εύκολα μένεις στα 6,8 - 7,2 (normal mode, κλίμα, φορτωμένο ~400 κιλα και κινούμενος σχεδόν στα όρια ταχύτητας)

Χώροι -> Ένα από τα πιο εντυπωσιακά, ίσως, στοιχεία του αυτοκινήτου. Η καμπίνα είναι πραγματικά απο τις πιο άνετες που έχω μπει. Για τον χώρο αποσκευών δεν θα αναφέρω πολλά, μόνο το ότι είναι υπέρ-ικανοποιητικός. Γενικά, οι αριθμοί που ανακοινώνει η κάθε εταιρία μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση (όπως σε εμένα που έβλεπα την ford να ανακοινώνει 475lt min χώρο αποσκευών και τη hyundai πχ 580lt για το tucson). Μετρήστε μόνοι σας με μέτρο σε κάθε αντιπροσωπεία τις διαστάσεις, και δεν κάνω πλάκα. Θα δείτε ότι πολλά δεν ισχύουν ή ανακοινώνουν νούμερα με άλλη μέθοδο μέτρησης ώστε να βγει μεγαλύτερος ο αριθμός.

Ελπίζω να μην κούρασα.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      C
      chris_kam

Λογικά θα εμφανιστεί ξανά το kuga στον configurator κάποια στιγμή. Ίσως απαιτούνται αλλαγές στο site. Δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, από την άποψη της τελικής τιμής, μιας και υπάρχει ο τιμοκατάλογος εδώ. Δείχνει +1200 ευρώ την st-line και +1000 την st-line x. Για την vignale, δεν ξέρω, καθώς δεν θυμάμαι πόσο κόστιζε..

C
      chris_kam
    • RE: KIA SPORTAGE 2021

@netgeo said in KIA SPORTAGE 2021:

Οπότε το full hybrid GT line θα έχει 45k, καλή φάση 😬
      Με το ίδιο ποσό αγοράζεις το EV6 !!!!!

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/premiera_gia_to_kia_ev6_stin_ellada_analytika_oi_times-7805872/

Μπινγκο! Μήπως, μέχρι ένα βαθμό, παρατηρούνται τόσο μεγάλες αυξήσεις σε αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης ώστε τα ηλεκτρικά να μοιάζουν με ευκαιρίες;;

C
      chris_kam

@stefan147 said in FORD KUGA 2020:

Να διευκρινισουμε ομως για ποια εκδοση μιλαμε. Το phev πχ εχει ανεξαρτητη πισω.

Πολύ σωστά.

C
      chris_kam

@kyriakos33 said in FORD KUGA 2020:

@chris_kam said in FORD KUGA 2020:

Τον ecoboost έχω παραγγείλει, παρέλειψα να το αναφέρω μαζί με το 1.5! Σχετικά με την αντικατάσταση των πολλαπλών με ημιάκαμπτο(για όλα τα προσθιοκίνητα kuga), με ενημέρωσαν από την αντιπροσωπεία. Τους ήρθε πρόσφατα σχετική ενημέρωση, απ' ότι μου είπαν..

Καλησπέρα. Με το καλό να το δεχτείς και καλοταξιδο.

Η αντικατάσταση με ημιακαμπτο μυρίζει μείωση κόστους. Τα περισσότερα μοντέλα βάζουν πολλαπλών στις ακριβότερες εκδόσεις και ημιακαμπτο στις φθηνότερες. Το kuga είχε σε όλες τις εκδόσεις πολλαπλών. Μπορεί να έρχεται μείωση τιμής.
      Έχει ένα ωραίο video το trcoff νομίζω για τις διάφορες.
      Όσο για την αφαίρεση εξοπλισμού και τους χρόνους παράδοσης είναι ο λόγος που τα μεταχειρισμένα το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει τα πάνω τους.

Καλησπέρα. Ευχαριστώ πολύ!

Μείωση κόστους για τη Ford και μόνο, θα τολμήσω να πω, γιατί σε μένα δεν ανάφεραν κάτι για μείωση στην τελική τιμή λόγω αυτής της αλλαγής! Πάντως, απ' ότι μου είπαν δεν υπάρχει διαχωρισμός σε φθηνές ή ακριβές εκδόσεις, θα ισχύει για όλες.
      Κάτι σχετικό βρήκα στο παρακάτω link:
      https://www.carexpert.com.au/car-news/2022-ford-escape-front-drive-models-lose-independent-rear-suspension

Το βίντεο του trcoff το έχω παρακολουθήσει και είναι όντως ενδιαφέρον. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στην καθημερινή χρήση ίσως να μην καταλάβει κάποιος διαφορά παρά μόνο αν το πιέσεις πολύ σε στροφές κλπ.

C
      chris_kam

Μέχρι πριν 4-5 μήνες υπήρχαν αρκετοί λόγοι να προτιμήσει κάποιος, θεωρώ, το kuga. Πέρα από το κομμάτι της εμφάνισης, που είναι υποκειμενικό, υπάρχουν και κάποιοι αντικειμενικοί λόγοι. Στις πιο χαμηλές εκδόσεις είχε πολύ καλό εξοπλισμό για τα χρήματα που ζητούσε (στον ανταγωνισμό για να έχεις τα ίδια, ανέβαινες σε τιμή) και ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, που αρκετοί ανταγωνιστές δεν είχαν. Συν την παραδοσιακά καλή οδηγική συμπεριφορά και το χαμηλό επιτόκιο αγοράς απο την ford. Αυτά, συνέθεταν μια πολύ vfm επιλογή.
      Πλέον τα πράγματα άλλαξαν. Ο εξοπλισμός μειώθηκε και η ανάρτηση άλλαξε (δεν γνωρίζω εάν θα έχει αντίκτυπο και στην οδηγική συμπεριφορά). Άρα, κατά τη γνώμη μου, έχασε δύο ατού η ford. Οπότε θεωρώ φυσιολογικό πλέον, κάποιος να στραφεί σε άλλες επιλογές.

C
      chris_kam

@aggelos20 said in FORD KUGA 2020:

Λοιπόν καταλήξαμε μετά κόπων και βασάνων να μας ενημερώσουν επίσημα από την ford Hellas ότι το kuga st line x έρχεται χωρίς ασύρματη φόρτιση χωρίς το σύστημα ήχου bose και φυσικά το χειρότερο από όλα χωρίς ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων!!!!!!
      Και τώρα μετά από 11 μήνες αναμονής μας λένε έτσι είναι πείτε μας αν θέλετε το αυτοκίνητο !!!!!
      Έχω γίνει έξαλλος με την αντιμετώπιση κατά πως φαίνεται της αντιπροσωπίας η οποία γνώριζε και έκανε την πάπια .... γι' αυτό και εγώ θα τους πάω όσο μπορώ μήπως και καταφέρω να κόψω κάτι από τιμή !!!
      Τι να πω !!!!!

Δυστυχώς κι εγώ κάπως έτσι αντέδρασα μόλις έμαθα για τις περικοπές. Εγώ ήθελα να ακυρώσω και η απάντηση του πωλητή ήταν "Ακύρωσε, μόνο πες μας σύντομα. Δεν πρόκειται να μείνει απούλητο.". Τελικά, η σύζυγος, ως φωνή λογικής, με προέτρεψε να μην ακυρώσουμε μιας και οι τιμές έχουν ξεφύγει πολύ και επίσης δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε ίδιο επιτόκιο.
      Κατά τ' άλλα, έμαθα επίσης ότι έβγαλαν μέχρι και τη θήκη για τα γυαλιά που υπήρχε κοντά στον καθρέπτη καθώς και το ένα φωτάκι από το χώρο αποσκευών.
      Γενικά ξενερωμένος είμαι και ακόμα δεν έχω παραλάβει..

C
      chris_kam

Πρόλαβα την Titanium λίγο πριν καταργηθεί.

C
      chris_kam

@que2 said in FORD KUGA 2020:

Το είδα από κοντά στα Σύβοτα, ήταν με ιταλικές πινακίδες σε μπλε σκούρο χρώμα. Ζωντανά είναι πολύ καλύτερο, με καθαρές γραμμές, μου άρεσε πολύ. Όντως μεγάλη βλακεία αυτό με την πίσω ανάρτηση, ενώ συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σου για τα λίτρα που ανακοινώνονται από τις εταιρίες, τα περισσότερα νούμερα είναι παραπλανητικά. Πολύ καλή αγορά, ευχάριστα χιλιόμετρα να έχεις!

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

C
      chris_kam

@sabas_thess said in FORD KUGA 2020:

Ερώτηση γιατί ενδιαφέρεται άμεσα φίλος για αγορά και δεν εμπιστεύομαι τους online καταλόγους. Το Kuga αυτή τη στιγμή όπως πωλείται (pro-F/L) φέρει πίσω ημιάκαμπτο ήδη ή κρατάει τους πολλαπλούς και θα έρθει με ημιάκαμπτο στο f/l;

Στο απευκταίο 1ο σενάριο έχει κανείς άποψη για το πόσο "έχασε" το όχημα σε άνεση και εν γένει οδική συμπεριφορά, γιατί από έρευνα στο internet δεν βλέπω κάτι;

Καλημέρα!
      Έρχεται ήδη με ημιάκαμπτο.
      Παραθέτω τη δική μου άποψη.
      Αρχικά, προέρχομαι από αυτοκίνητο με ανεξάρτητη ανάρτηση. Στην εθνική δεν καταλαβαίνω κάποια ιδιαίτερη διαφορά με το Kuga, κυρίως ψυχολογικό είναι το θέμα. Σε ορισμένες ανωμαλίες μόνο συμπεριφέρεται λίγο πιο ‘ξερά’ απ´ όσο θα ήθελα. Γενικά, έχει πολύ καλή οδική συμπεριφορά, πολύ πάνω από τον μέσο όρο.

C
      chris_kam

Latest posts made by chris_kam

@stefan147 said in FORD KUGA 2020:

Να διευκρινισουμε ομως για ποια εκδοση μιλαμε. Το phev πχ εχει ανεξαρτητη πισω.

Πολύ σωστά.

C
      chris_kam

@sabas_thess said in FORD KUGA 2020:

Ερώτηση γιατί ενδιαφέρεται άμεσα φίλος για αγορά και δεν εμπιστεύομαι τους online καταλόγους. Το Kuga αυτή τη στιγμή όπως πωλείται (pro-F/L) φέρει πίσω ημιάκαμπτο ήδη ή κρατάει τους πολλαπλούς και θα έρθει με ημιάκαμπτο στο f/l;

Στο απευκταίο 1ο σενάριο έχει κανείς άποψη για το πόσο "έχασε" το όχημα σε άνεση και εν γένει οδική συμπεριφορά, γιατί από έρευνα στο internet δεν βλέπω κάτι;

Καλημέρα!
      Έρχεται ήδη με ημιάκαμπτο.
      Παραθέτω τη δική μου άποψη.
      Αρχικά, προέρχομαι από αυτοκίνητο με ανεξάρτητη ανάρτηση. Στην εθνική δεν καταλαβαίνω κάποια ιδιαίτερη διαφορά με το Kuga, κυρίως ψυχολογικό είναι το θέμα. Σε ορισμένες ανωμαλίες μόνο συμπεριφέρεται λίγο πιο ‘ξερά’ απ´ όσο θα ήθελα. Γενικά, έχει πολύ καλή οδική συμπεριφορά, πολύ πάνω από τον μέσο όρο.

C
      chris_kam

Καλημέρα!!
      Παρατηρώ ένα θέμα στο αυτοκίνητο το οποίο δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό.
      Έχω κολλήσει 3 φορές σε σημεία με τσιμέντο και χώμα και γυρίζει ασταμάτητα μόνο ο ένας τροχός. Το αντισπιν δεν μπαίνει σε λειτουργία και μένει ο τροχός να γυρίζει. Έχω δοκιμάσει όλα τα υπόλοιπα προφίλ οδήγησης και μέχρι τις 2.500rpm, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Στο δρόμο από την άλλη πλευρά, ενεργοποιείται κανονικά αλλά μετά από λίγη πίεση και πάνω από τις 3.000rpm. Με την αντιπροσωπεία που το συζήτησα, μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και μπορεί με εκείνες τις συνθήκες να "διάβασε" ο εγκέφαλος ότι δεν χρειαζόταν να το ενεργοποιήσει (εγώ έμεινα και στις 3 περιπτώσεις όμως).
      Έχει παρατηρήσει άλλος κάτι ανάλογο;

C
      chris_kam

@que2 said in FORD KUGA 2020:

Το είδα από κοντά στα Σύβοτα, ήταν με ιταλικές πινακίδες σε μπλε σκούρο χρώμα. Ζωντανά είναι πολύ καλύτερο, με καθαρές γραμμές, μου άρεσε πολύ. Όντως μεγάλη βλακεία αυτό με την πίσω ανάρτηση, ενώ συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σου για τα λίτρα που ανακοινώνονται από τις εταιρίες, τα περισσότερα νούμερα είναι παραπλανητικά. Πολύ καλή αγορά, ευχάριστα χιλιόμετρα να έχεις!

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

C
      chris_kam

Πρόλαβα την Titanium λίγο πριν καταργηθεί.

C
      chris_kam

Θα παραθέσω την εμπειρία μου σχετικά με το kuga 1,5 ecoboost, τους 3 μήνες που το έχω στην κατοχή μου και τα 7.000km που έχω διανύσει.

Άρχικά, μου είχε περάσει 2-3 φορές από το μυαλό να ακυρώσω την παραγγελία με όλες αυτές τις αστείες περικοπές αλλά δεν έβρισκα κάποιο άλλο μοντέλο που θα με κάλυπτε σε αυτά που ήθελα.
      Τελικά, μετά απο 3 μήνες χρήσης, μόνο η αντικατάσταση της πίσω ανάρτησης είναι σοβαρός λόγος στο να ακυρώσει κάποιος. Σε εθνική, για παράδειγμα, δεν καταλαβαίνεις διαφορά, όμως σε ανωμαλίες και λακούβες είναι πιο ξερή η αντίδραση.

Κατανάλωση -> Με κίνηση σε εθνική οδό, επαρχιακές και πολύ λίγο πόλη, εύκολα μένεις στα 6,8 - 7,2 (normal mode, κλίμα, φορτωμένο ~400 κιλα και κινούμενος σχεδόν στα όρια ταχύτητας)

Χώροι -> Ένα από τα πιο εντυπωσιακά, ίσως, στοιχεία του αυτοκινήτου. Η καμπίνα είναι πραγματικά απο τις πιο άνετες που έχω μπει. Για τον χώρο αποσκευών δεν θα αναφέρω πολλά, μόνο το ότι είναι υπέρ-ικανοποιητικός. Γενικά, οι αριθμοί που ανακοινώνει η κάθε εταιρία μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση (όπως σε εμένα που έβλεπα την ford να ανακοινώνει 475lt min χώρο αποσκευών και τη hyundai πχ 580lt για το tucson). Μετρήστε μόνοι σας με μέτρο σε κάθε αντιπροσωπεία τις διαστάσεις, και δεν κάνω πλάκα. Θα δείτε ότι πολλά δεν ισχύουν ή ανακοινώνουν νούμερα με άλλη μέθοδο μέτρησης ώστε να βγει μεγαλύτερος ο αριθμός.

Ελπίζω να μην κούρασα.

C
      chris_kam

@aggelos20 said in FORD KUGA 2020:

Λοιπόν καταλήξαμε μετά κόπων και βασάνων να μας ενημερώσουν επίσημα από την ford Hellas ότι το kuga st line x έρχεται χωρίς ασύρματη φόρτιση χωρίς το σύστημα ήχου bose και φυσικά το χειρότερο από όλα χωρίς ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων!!!!!!
      Και τώρα μετά από 11 μήνες αναμονής μας λένε έτσι είναι πείτε μας αν θέλετε το αυτοκίνητο !!!!!
      Έχω γίνει έξαλλος με την αντιμετώπιση κατά πως φαίνεται της αντιπροσωπίας η οποία γνώριζε και έκανε την πάπια .... γι' αυτό και εγώ θα τους πάω όσο μπορώ μήπως και καταφέρω να κόψω κάτι από τιμή !!!
      Τι να πω !!!!!

Δυστυχώς κι εγώ κάπως έτσι αντέδρασα μόλις έμαθα για τις περικοπές. Εγώ ήθελα να ακυρώσω και η απάντηση του πωλητή ήταν "Ακύρωσε, μόνο πες μας σύντομα. Δεν πρόκειται να μείνει απούλητο.". Τελικά, η σύζυγος, ως φωνή λογικής, με προέτρεψε να μην ακυρώσουμε μιας και οι τιμές έχουν ξεφύγει πολύ και επίσης δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε ίδιο επιτόκιο.
      Κατά τ' άλλα, έμαθα επίσης ότι έβγαλαν μέχρι και τη θήκη για τα γυαλιά που υπήρχε κοντά στον καθρέπτη καθώς και το ένα φωτάκι από το χώρο αποσκευών.
      Γενικά ξενερωμένος είμαι και ακόμα δεν έχω παραλάβει..

C
      chris_kam

@regresso said in FORD KUGA 2020:

Έβαλα την έκδοση με μηχανικό κιβώτιο για να είναι δίκαιο σε σχέση με τη τιμή του Ecoboost Kuga. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση της ST LINE , αλλά της ST LINE X την οποία έχω και γνωρίζω ακριβώς τι περιλαμβάνει και που υπερτερεί σε εξοπλισμό των 3008 και Tucson.

Σίγουρα πάντως θα προτιμούσα να μου έδινε δυνατότητα αυτόματου κιβωτίου στην βενζινοκίνητη έκδοση ειδικά όταν κολλάω στην κίνηση της Αθήνας, από την άλλη όταν ανεβοκατεβαίνω τις στροφές της Κάζας και της Ριτσώνας αμφιταλαντεύομαι αν θα το προτιμούσα ή όχι.

ΥΓ Δεν είχα εικόνα πόσο έχει φτάσει η έκδοση GT 3008 , όντως πρέπει να έχει πάρει πολύ αύξηση. Θυμάσαι μήπως πόσο ήταν προ των ανατιμήσεων;

Τέλη Οκτωβρίου που έκανα την έρευνα, η GT κόστιζε περίπου 38κ. Τώρα ξεκινάει από 42κ, απ' ότι λέει το site τους(δεν ξέρω αν τρέχει καμιά προωθητική). Η allure που κοίταζα κόστιζε περίπου 33κ και τώρα από 37κ. Γι' αυτό δεν βάζω καν στη σύγκριση το 3008.

C
      chris_kam

@regresso said in FORD KUGA 2020:

Το cupra το έχω δει και είναι πολύ όμορφο εξωτερικά με τις λεπτομέρειες χαλκού. Δεν είχε έρθει όταν έψαχνα αυτοκίνητο οπότε δεν έχω μπει καθόλου μέσα. Το είδα σε έναν detailer που του το είχαν αφήσει για κεραμική.

Όντως πλέον το Kuga αγγίζει τις τιμές του 3008 έχοντας και αυτό ημιάκαμπτο. Δεν μπορώ να ξέρω οδηγικά πως θα είναι πλέον και εάν θα επηρεάσει ο ημιάκαμπτος την κύλιση του αυτοκινήτου.

ΥΓ 1. Στο χώρο αποσκευών βοηθάει πολύ και η εύκαμπτη βάση που υπάρχει όπου μπορείς να φορτώσεις άνετα αποσκευές. Άμα βγάλεις πάντως τη ρεζέρβα(όσοι έχουν) και τα αφρολέξ στήριξης που υπάρχουν στο πορτ παγκαζ είναι χαώδης ο χώρος.

ΥΓ 2. Το Kuga είναι δύσκολο να το οδηγήσεις μέσα σε μεγάλες πόλεις (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) , ειδικά άμα είναι το μοναδικό αμάξι της οικογένειας για καθημερινές μετακινήσεις.

ΥΓ 3. ST LINE με driver assistance βγαίνει στα 32.700χιλ., το Tucson Distinctive (με μηχανικό) είναι στα 30.000 + 1.000,00 που κοστίζει το acc. Εάν δεν έχεις τα λεφτά κασέρι και πας με δάνειο ξεφεύγει η τιμή αρκετά με το επιτόκιο που δίνει η hyundai.

Το kuga δεν φτάνει σε τιμές το 3008 γιατί και εκεί έχουν αυξηθεί πολύ! Πλέον το 3008 κοστίζει από 34κ περίπου με μεταλλικό και entry level εξοπλισμό. Για να ανέβεις επίπεδο υπολογίζεις κάπου 38κ.
      Μην υπολογίζεις έτσι την τιμή του tucson, εννοώ με το acc,  γιατί με μηχανικό κιβώτιο κάποιος μπορεί να μην το θέλει. Επίσης στην distinctive έχει θερμαινόμενα μπροστά, τριζωνικό κλιματισμό και υποβραχιόνιο πίσω (που το kuga δεν εχει!!!). Κάπου χάνεις έτσι το παιχνίδι της σύγκρισης του εξοπλισμού. Γι' αυτό είπα πριν ότι κάπου υπερτερεί το ένα και κάπου το άλλο. Σωστή η παρατήρηση του επιτοκίου.

C
      chris_kam

Γενικά, θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του dublin. Η μόνη ένσταση που έχω είναι στο αν θα μπορούσε να έχει τις ίδιες μετρήσεις με 10cm λιγότερο. Κάνοντας τη δική μου αναζήτηση για αγορά, αυτό που κατάλαβα από άλλα μοντέλα του ανταγωνισμού είναι ότι αν θέλεις να έχεις την εργονομία του kuga, τότε θα θυσιάσεις μερικά cm σε μήκος ή θα έχεις λιγότερους χώρους. Και εξηγούμαι..μετά το kodiaq, που ξεφεύγει σε όλα τα επίπεδα, ήταν το πιο άνετο απ' όσα μπήκα. Ο χώρος για τα γόνατα και το κεφάλι είναι κορυφαίος ενώ έχεις αξιόλογο χώρο αποσκευών ακόμα και με ρεζέρβα. Οπότε τα επιπλέον cm κάπου φαίνονται, μέχρι ένα βαθμό.
      Όμως, με τις νέες τιμές για st-line και τις περικοπές που συζητάμε, θεωρώ αρκετά τα χρήματα που απαιτούνται. Δηλαδή, για st-line με το Driver Assistance Pack και μεταλλικό χρώμα φτάνουμε περίπου 33κ ενώ, για παράδειγμα, στην distinctive έκδοση του tucson με μεταλλικό πάμε περίπου 2-2.5κ κάτω, αν δεν κάνω λάθος. Μεταξύ των δύο, κάπου υπερτερεί το ένα και κάπου το άλλο. Είναι καθαρά θέμα ποιο σου κάνει περισσότερο κλικ και ποιο σε βολεύει.
      Για το cupra δεν έχω εικόνα και δεν το έχω δει από κοντά.

C
      chris_kam
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ