-
Τρολ υπάρχουν πολλά...... ΠΕΤΑ όμως;;;
Άστον ρε Χάρη, αρέσει σε όλους μας αν και μας σπάει τα νεύρα. Μέσα σε όλα πέταξε κάτι που το έψαξα και δεν το ηξερα. Το σημείωσα στο post με τον euroncap.
-
Ρε συ ΠΕΤΑ, βγες από τη ντουλάπα και πες το αντρίκια: 'επειδή δεν μπορώ να αγοράσω (σχετικά) καινούριο αυτοκίνητο και κυκλοφορώ με το σαπάκι των 30 ετών, θα βγάζω άχρηστα όλα τα πιο καινούρια. Μόνο έτσι αισθάνομαι ότι μπορώ να ξεπεράσω τη μιζέρια μου.' Μας έχεις πρήξει τα @@ με τις μ@λακίες που μας έχεις φλομώσει... Ένα λογικό επιχείρημα δεν έχεις παραθέσει! Έχω γνωρίσει τρολ και τρολ, αλλά εσύ τους ξεπερνάς όλους!
Εκτός αν δεν είσαι καν σε ηλικία να οδηγάς (σε οποιοδήποτε από τα δύο άκρα του ηλικιακού φάσματος). Και αυτό μπορεί να εξηγήσει πολλά πράγματα...
Σε συνέχεια των παραπάνω θα τολμήσω και μια μαντεψιά: είτε είσαι 15χρονος γιος συνεργειατζή στην (βαθειά) ελληνική επαρχία είτε 75χρονος συνταξιούχος αυτοκινητιστής με προσωπικό αυτοκίνητο αποχαρακτηρισμένο ντίζελ ταξί 30ετίας και βάλε. Datsun Bluebird ίσως. Μέσα έπεσα;
-
Όχι Lap, εμένα δεν μου αρέσει!!!
-
σύγχρονο αυτοκίνητο.
Είμαι ανοικτός σε προτάσεις στηριζόμενος στην εμπειρία σας.
Βασικό κριτήριο στην επιλογή μου είναι να αντέξει τουλάχιστον 30 χρόνια (το συρματόσχοινο ρυμούλκησης).
-
Για προτάσεις αγοράς, πρέπει να ανοίξεις θέμα στο Κατασκευαστές και Μοντέλα...
Αφού αναφέρεις δυο λόγια για τις ανάγκες σου...
-
-
σύγχρονο αυτοκίνητο.
Είμαι ανοικτός σε προτάσεις στηριζόμενος στην εμπειρία σας.
Βασικό κριτήριο στην επιλογή μου είναι να αντέξει τουλάχιστον 30 χρόνια (το συρματόσχοινο ρυμούλκησης).
Mazda
-
Εμπρός-πισω λοιπόν!
Μην είστε φλωροι σαν τους Ρομά φίλους μας που έχουν σκουπίσει τα πρώτα acc(id)ent από την αγορά. Excel(lent choice) εσείς να βγαίνει η κεραία του ραδιοκλαρινοφωνου από το μπροστά δεξί φτερό όπου κρεμάτε άμα λάχει και το οικόσημο σας να τρομάζει ο κοζμοζ.
Έτσι και κουμπωσετε το αεροτομιδι πίσω, κάθε Ανάσταση θα κάνετε τη διαφορά στο χωριό, αφού ο παπάς θα λέει 'δευτε λάβετε (down)force' για πάρτη σας.
Πρωτοτυπηστε! Όλοι δύο μέτρα γη παίρνουμε κάποτε, οπότε οργανωθείτε από τώρα να το συνηθίζετε. Όταν επέλθει το μοιραίο, 4 χειρολαβές πάνω από κάθε τροχό και η έξοδος σας θα είναι αθόρυβη, όπως και η ζωή σας χάρη στο δυναμικό χαρακτήρα του οχήματος.
Ωστε δε θα πάρουμε ποτέ σύνταξη; Διαψευστε τους πάντες! Σκαστε μύτη στο καφενείο με την τραγιασκα σας και ας μην έχετε ούτε 4000 ένσημα. Και βέβαια χάρη στα 71 αχαλίνωτα γλιτώστε για πάντα τις κλήσεις για ταχυτητα αφού θέλοντας και μη θα πηγαίνετε με το Orio-n!
Ε ρε ΑυγΟΥΣΤιατικο τι τραβάμε...
-
Ερώτηση.... Υπάρχει παλαιο αυτοκίνητο που άντεξε η φλατζα κεφαλής 30 ετη;;;;
Τότε τις εφτιαχναν από ειδικό χαρτί το οποίο στα 10 έτη είχε αποσυντεθει μόνο του.
Ποιο παλαιο κρατουσε 30 έτη;;;;; χωρίς προβλημα;;;;;
ΚΑΝΕΝΑ
-
Η παραπαραπάνω δημοσίευση να γίνει ξεχωριστό θέμα, που θα είναι και στίκι!
-
Μη την λες αυτή τη λέξη, εδώ καποια 15ετιας θέλουν πιο συχνα φλάντζα απ'ο,τι οδοντίατρο οι οδηγοί τους...
Η συνεισφορά μου στο θέμα όχι για να κοροϊδέψω τον ΠΕΤΑ, αλλά για να του πω ότι ως γεμιστης αριστερού καθίσματος τρακοκιαοκτω του δυοχιλιαρικα έντεκα (δηλ. 10ετιας) διαπιστώνω το ίδιο μπρίο με ένα πορδ 14αρι του '90 ΑΛΛΑ κάμποσους αιώνες καλύτερο 'πάτημα'. Μια φορά χρειάστηκε να φρενάρω έντονα και πραγματικά έμεινα έκπληκτος. Ούτε στο καλύτερο του όνειρο δεν μπορεί να σταματήσει έτσι ένα 30ετιας με μονό δισκόφρενο διάστασης όσο το πίσω στα σύγχρονα αυτοκίνητα ή με ταμπούρο πίσω. Το δε στρίψιμο είναι μεν άχρωμο και άγευστο αφού 'δεν ακούει' το πλαισιο αλλά το ρίχνεις μέσα στη στροφή και ξέρεις ότι θα βγει ο κόσμος να χαλάσει. Και όλα αυτά με λάστιχο με treadwear ερπύστριας Τ-72, όχι κάνα σοβαρό.
Οικονομία, ηχομόνωση, αρκούδα (Νο1 λόγος να αποφύγεις το οποιοδήποτε αμάξι δεν την έχει) και βέβαια παθητική ασφάλεια. Δε θα ήθελα να έχω ένα 309 με αυτοκόλλητο 'Peugeot Κίνηση Υπεροχής' στο πίσω παρμπρίζ και να με αγοράσει κάποιος. Το τρακοκιαοκτω είναι τίγκα στον αερόσακο και μπορεί να εκνευρίζομαι από τις θεοχοντρες κολώνες του που δυσκολεύουν στο κοίταγμα στα στενά αλλά είσαι μακράν πιο ασφαλής.
Γι'αυτό και μέχρι να μπει το cage στο Saxo μου το πηγαίνω σαν 1100 παρόλο τον πειρασμό από τα tres kavlοtique σκασιματα. Οπότε ΠΕΤΑμα στα παλιά εκτός αν έχουμε αντικοφιλοδοξιες...
-
Έχεις όμως κάνα αριθμό πλαισίου από τα πλημμυρισμενα μη φάμε κάνα πακέτο;
-
αυτοκίνητο του τώρα με ένα της δεκαετίας του 80.
Το αντίθετο θα ελεγα.
Δηλαδή αν είχες να διαλέξεις μεταξύ μιας καινούργιας Mercedes sl 300 του 80
π.χ
https://images.app.goo.gl/CLPNLundtZhs8kvU8
και μιας καινούργιας του 2021
https://www.auto-data.net/gr/mercedes-benz-sl-r231-facelift-2016-generation-4671
θα διάλεγες του 80;
-
Έχεις όμως κάνα αριθμό πλαισίου από τα πλημμυρισμενα μη φάμε κάνα πακέτο;
Ανίκητος! Έχεις την απάντηση σε όλα!!!
-
Παιδιά σας τρολλάρει και τσιμπάτε και αυτός σκάει στα γέλια πίσω από το πληκτρολόγιο.
-
θα διαλεγα η απάντηση είναι καμία.
Άμα ήθελα το αστέρι θα διάλεγα το MB100 να μοιράζω και τίποτα αμαζον πακέτα στα σπίτια.
Βέβαια το κύρος του SL είναι για την Ασκόνα και τη Κορτίνα και του MB100 για τα παλούκια στη Σαλαμίνα.
-
Πάντως όποτε έρθει η ώρα υπάρχει μάντρα για σένα μόνο με μπουμπούκια:
O κυρ Παντελής είναι δικός μας άνθρωπος αγωνιαρης και μπορεί να ικανοποιήσει τα ιδιαίτερα γούστα σου.
Seat Gredos, Fiat Regata, Renault Fuego, Austin Montego και άλλοι ανεχχχχτιμητοι θησαυροί θα βρεθούν, μην αγχώνεσαι.
(Δια καλοκαίρι είναι, τα ξύνουμε που τα ξύνουμε με γυαλοχαρτο Νο6)
-
Τι είναι αυτά που του προτείνεται του ανθρώπου; Αμάξια με πλαστικούς προφυλακτήρες,καταλύτες και πιθανόν ηλεκτρ.παραθυρα κι άλλες ηλεκτρικές βλακείες..
ΠΕΤΑ, μόνο Toyota Corona sedan, mod. 1967.Πραγματικό αυτοκίνητο,όχι ψεύτικα παιχνίδια του 80' και 90' !!
-
Dear carmrade, δερ αρ όλσο άδερ σολούσιονς:
-
Σχεδιασμός Τζουτζαρο παρακαλώ, ιδανικό για νέο Έλληνα οικογενειάρχη.
Με τον καλό καρπυρτερατο 1.2 (θα τρακαρουμε που θα τρακαρουμε μη καούμε κιόλας).
Καινούργια vs παλιά αυτοκίνητα. Που είναι η βελτίωση;