-
@storm said in MG (SAIC) forum:
Πάντως τα θερμικά VFM δεν είναι.
Όχι δεν είναι, αν και ο εξοπλισμός είναι καλός. Αλλά δεν περίμενα να είναι vfm, δεδομένου της εισαγωγικής.
-
Εγώ θα έβλεπα με καλό μάτι το ηλεκτρικό MG 4 αν είχε μέχρι ας πούμε 28k.
Στα 35k που κοστίζει με τη μικρή μπαταρία δε μου λέει κάτι. -
Είναι που τα Κινέζικα θα κατακτήσουν την Ευρώπη.
Μπαρμπούτσαλα.19 χιλιάρικα καλά είναι, αλλά ρε Κινέζε δίνεις αυτοκίνητο όταν ο ανταγωνισμός στα ίδια χρήματα προσφέρει περισσότερο βασικό εξοπλισμό;
Πάλι καλά που το τιμόνι δεν είναι στα εξτρά. -
Για ποιο μοντέλο μιλάς;
-
-
Α! Έχει αντιπροσωπεία στο Χαλάνδρι. Δεν περνάς καποια μέρα που έχεις ελεύθερο χρόνο να μας πεις εντυπώσεις;
Κατά τα άλλα, άστα!
Πήγα και πήρα προσφορά ΞΑΝΑ από dacia sandero. 21Κ με περιφερικούς αισθητήρες και blind spot. Ούτε clima, ούτε συστήματα όπως acc και φυσικά.....ούτε ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες.
-
@lap said in MG (SAIC) forum:
Α! Έχει αντιπροσωπεία στο Χαλάνδρι. Δεν περνάς καμία φορά που έχεις ελεύθερο χρόνο να μας πεις εντυπώσεις.
Κατά τα άλλα, άστα!
Πήγα και πήρα προσφορά ΞΑΝΑ από dacia sandero. 21Κ με περιφερικούς αισθητήρες και blind spot. Ούτε clima, ούτε συστήματα όπως acc και φυσικά.....ούτε ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες.
Φίλε όταν υπάρχει C3 Aircross με 19900e δεν το συζητάς.
Πας και το παίρνεις. Τα πάντα όλα έχει.Και άσε τους Κινέζους να δίνουν αυτοκίνητα εν' έτη 2023 με 4 ηχεία.
-
@fanis75 said in MG (SAIC) forum:
βέβαια ακόμα δεν έχω προλάβει να πάω να το οδηγήσω, δεν έχει κοντά μου και πρέπει να τρέχω Καλλιθεά.
Με πήραν τηλέφωνο και τους είπα ότι θέλω test drive το ηλεκτρικό κάπου κοντά μου. Μου είπαν ότι στο Χαλάνδρι ανοίγουν την επόμενη εβδομάδα. Πάμε μαζί;
-
Νομίζω τελείωσε η προσφορά. Καλά πέρα από τα 4 ηχεία. Τι άλλο έχει. Που βλέπετε τον εξοπλισμό;
-
@harisma23 said in MG (SAIC) forum:
βέβαια ακόμα δεν έχω προλάβει να πάω να το οδηγήσω, δεν έχει κοντά μου και πρέπει να τρέχω Καλλιθεά.
Με πήραν τηλέφωνο και τους είπα ότι θέλω test drive το ηλεκτρικό κάπου κοντά μου. Μου είπαν ότι στο Χαλάνδρι ανοίγουν την επόμενη εβδομάδα. Πάμε μαζί;
Τα ραντεβού σας στο τσατ περικαλω.
Ποιο άλλο θα κάνεις τεστ ντραιβ;
-
Στην διαμόρφωση της Citroen. Έκδοση Feel Pack με τον 1.2/110ps.
-
Όχι για το mg λεω
-
Τα ραντεβού σας στο τσατ περικαλω.
Ποιο θα κάνεις test drive?
Κάποιο από τα ηλεκτρικά τους μόνο με ενδιαφέρει.
-
Ωραία κάνε και πες μας. Κάνε και προσφορά να δούμε τιμές.
Και πες τους να χαμηλώσουν τις τιμές. Το τελευταίο πες ότι το λέμε εμείς.
-
Όχι για το mg λεω
ε; στο https://www.mgmotor.gr/model/zs/
Πήγαινε εκεί που λέει "προδιαγραφές" -
Όντως δεν αξίζει η πρώτη έκδοση. Η δεύτερη είναι η σωστή. Πόσο να βγαίνει άραγε;
-
Η αντιπροσωπεία είναι στο ίδιο κτήριο με της Citroen. Τα κεντρικά του Συγγελίδη. Να δω που θα τα χωρέσουν όλα τα αυτοκίνητα. Τελευταία φορά που είχα πάει δεν είχε στην έκθεση τα Citroen γιατί έπρεπε να χωρέσουν τα DS.
-
Όντως δεν αξίζει η πρώτη έκδοση. Η δεύτερη είναι η σωστή. Πόσο να βγαίνει άραγε;
Και οι άλλες εκδόσεις για μένα έχουν ελλείψεις. Μάλλον οι Κινέζοι ... το παίζουν Κινέζοι ...
Και στις άλλες χώρες Κινέζοι το παίζουν...
-
H μεσαία έχει και blind spot που είναι σημαντικός εξοπλισμός.
Γενικότερα αυτό που φαίνεται πολύ ωραίαο είναι το hs plug in hybrid. -
Ναι αμέ!! Εμένα δεν μου το είπαν τον Αύγουστο και τους ρώτησα επισταμένα και είπαν "δεν ξέρουμε πότε κλπ.". Αλλά λογικό αφού εκεί ειναι τα κεντρικά του κυρ-Πολυχρόνη.
MG (SAIC) forum