-
-
-
Μπροστά πολύ όμορφο. Από το πλαί φαίνεται σαν F/L και όχι σαν νέο μοντέλο. Αναμένουμε να το δούμε λεπτομερώς. Πάντως προβλέπω άλλο ένα best seller, εαν έχει λογικές τιμές (γιατί εαν φτάνει τα €35Κ για μια αξιοπρεπή έκδοση, άστα βράστα!).
-
σε λίγο τα αυτοκίνητα δεν θα έχουν πλαϊνά παραθυρα.
-
Ωραίος σχεδιασμός στο αμάξωμα αλλά το καινούριο σήμα της peugeot τραγικό!
-
Κλασσικό 308 , σαν φέισλιφτ του προηγούμενου , στον στόχο να χτυπήσει γκόλφ και φόκους...
-
Μπροστά πολύ όμορφο. Από το πλαί φαίνεται σαν F/L και όχι σαν νέο μοντέλο. Αναμένουμε να το δούμε λεπτομερώς. Πάντως προβλέπω άλλο ένα best seller, εαν έχει λογικές τιμές (γιατί εαν φτάνει τα €35Κ για μια αξιοπρεπή έκδοση, άστα βράστα!).
Λογικά στα ίδια με το Golf θα είναι.
-
Αυτή τη στιγμή το 208 allure plus με eat8 και 130 hp κοστίζει 24.900 ενώ ένα golf life 150 hp DSG με παρόμοιο επιπρόσθετο εξοπλισμό διαμόρφωσης έρχεται το πολύ στα 26.000. Συνεπώς, είτε το 308 θα κανιβαλισει το 208 σε τιμές (που δεν το νομίζω), είτε θα ξεφύγει σε τιμή κοντά σε focus (29.000) ή κάτι λιγότερο από Audi/bmw. Τιμολογιακά το golf δεν νομίζω να το πιάσει.
-
Αυτή τη στιγμή το 208 allure plus με eat8 και 130 hp κοστίζει 24.900 ενώ ένα golf life 150 hp DSG με παρόμοιο επιπρόσθετο εξοπλισμό διαμόρφωσης έρχεται το πολύ στα 26.000. Συνεπώς, είτε το 308 θα κανιβαλισει το 208 σε τιμές (που δεν το νομίζω), είτε θα ξεφύγει σε τιμή κοντά σε focus (29.000) ή κάτι λιγότερο από Audi/bmw. Τιμολογιακά το golf δεν νομίζω να το πιάσει.
Έχω χάσει επεισόδια.. οπότε πλέον η Peugeot θεωρεί οτι είναι μεταξύ VW & Audi?
-
Ωραίο δείχνει,αλλά φαίνεται να είναι και αρκετά μεγαλύτερο από το προηγούμενο (για κοντά στα 4.4μ. το κόβω,ενώ το προηγ. νομίζω ήταν 4.25).Κι από τι λένε θα θα κερδίσει και ιδιαίτερα σε χώρους.
Τιμολογιακά πιστεύω θα ξεκινά γύρω στα 23-24.000 μια πολύ βασική έκδοση.
Επίσης,επειδή δεν θυμάμαι καλά,είναι στην υπάρχουσα πλατφόρμα CMP όπως C4,2008,208 κ.τ.λ. ή σε νέα δικιά του;
-
JamesD wrote:
Έχω χάσει επεισόδια.. οπότε πλέον η Peugeot θεωρεί οτι είναι μεταξύ VW & Audi?
Εκεί στοχεύει η εταιρεία στο καινούριο 'σχήμα' να είναι πάνω από τον μέσο όρο.
Btw το καινούριο σήμα είναι λίγο παλιακό η εμένα μου φαίνεται? Σαν Dacia του 70-80 ένα πράγμα !Εν τω μεταξύ έχει γεμίσει το αμάξι παντού με το σήμα μπρος - πίσω - πλαϊνά...
Διπλές απολήξεις στην εξάτμιση? Αληθινές ή fake?
-
Διπλές απολήξεις στην εξάτμιση? Αληθινές ή fake?
Προφανώς Fake!! Εδώ είναι Fake σε κάτι Audi S και δεν θα είναι στο 308.
-
Σαν ντισκομπάλλα λαμπυρίζει η μετώπη του!
-
Φαίνεται εξαιρετικό στο... να δώσει πωλήσεις στο 508 !
-
Δεν ξέρω αλλά απο τις φωτό είναι σαν να είναι κομμένο το μπροστινό κομμάτι και να το έχεις κολλήσει με κάποιο άλλο αμάξωμα. Λες και δεν έχει συνέχεια (σχεδιαστικά μιλάμε) !!! Δεν ξέρω, περίεργος σχεδιασμός. Το σήμα δεν ταιριάζει...... Το χρώμα αυτό δεν.... πολύ απλά.
Προσωπικά θεωρώ ότι σχεδιαστικά δεν το βοήθησαν το όχημα και γενικά δεν έχει σχέση με τα 208 κτλ στο συγκεκριμένο τομέα. Επίσης επειδή δεν το έχω καταλάβει αυτό είναι το H/B ή το S/W ??? -
Επίσης,επειδή δεν θυμάμαι καλά,είναι στην υπάρχουσα πλατφόρμα CMP όπως C4,2008,208 κ.τ.λ. ή σε νέα δικιά του;
Βασίζεται σε μια εξελιγμένη έκδοση της πλατφόρμας EMP2, ίδια με του νέου DS 4.
Επίσης επειδή δεν το έχω καταλάβει αυτό είναι το H/B ή το S/W ???
Το H/B δείχνει να είναι.
-
Τι, αλλάζει σήμα η πεζώ? Και οι 'νυχιές' από το λιοντάρι? Δεν θα υπάρχει υπονοούμενο πλέον?
Το προηγούμενο 308 εξωτερικά μου άρεζε. Αυτό εφόσον ακολουθεί τη φιλοσοφία της εταιρίας για 'νυχιές', μάσκες κλπ, δε νομίζω να έχει καμιά τρελή έκπληξη. Πάντως εσωτερικά έτσι όπως τα έκαναν, όλες οι κατηγορίες της ίδιας εταιρίας, καρμπόν είναι σχεδόν.
-
Δεν ξέρω αλλά απο τις φωτό είναι σαν να είναι κομμένο το μπροστινό κομμάτι και να το έχεις κολλήσει με κάποιο άλλο αμάξωμα. Λες και δεν έχει συνέχεια (σχεδιαστικά μιλάμε) !!! Δεν ξέρω, περίεργος σχεδιασμός. ...... Το χρώμα αυτό δεν.... πολύ απλά.
Προσωπικά θεωρώ ότι σχεδιαστικά δεν το βοήθησαν το όχημα και γενικά δεν έχει σχέση με τα 208 κτλ στο συγκεκριμένο τομέα.
Πραγματικά έψαχνα να βρω τι ήταν αυτό που δεν μου άρεσε στις φώτο και το περιέγραψες σχεδόν ακριβώς.
Από τις σπάνιες περιπτώσεις που δεν με εντυπωσιάζει μοντέλο της Peugeot.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, το νέο σήμα προέρχεται από το παρελθόν, νομίζω από δεκαετία 70 ή 60.
-
Μου φέρνει σε 3d cockpit και μοιάζει στη μέση να λείπει η οθόνη ψηλά.Αρα μάλλον παει σε φαση 508.Επισης το υποβραχιονιο ειναι οπως του 3008 και όχι 2008.
-
Και εμένα πολύ χάλια μου φαίνεται για Peugeot. Το μπροστά φαίνεται λες και το έχεις κάνει με το liquify του Photoshop, ενώ και το πλάι δεν το θεωρώ κομψό. Μου κάνει εντύπωση, πως παρά το γεγονός ότι φοράει μεγάλη ζάντα (πιθανότατα), οι τροχοί μου φαίνονται δυσανάλογα μικροί για το μέγεθος του.
Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)