-
Όσοι προχωρήσατε σε παραγγελία, τι κινητήρα και σε ποια έκδοση το επιλέξατε;
-
@milan15 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Όσοι προχωρήσατε σε παραγγελία, τι κινητήρα και σε ποια έκδοση το επιλέξατε;
GT - Diesel BlueHdi EAT8
-
Allure, 1.2 χειροκίνητο.
-
Θα πάω κι εγώ να το δω το επόμενο διάστημα, μαζί με c4, i30 και θα περιμένω και το νέο astra.
-
Αστρα.... Άκου που σου λέω. Μυρίζομαι τρελη επιτυχία το άστρα.
Το είδα το πεζώ. Είναι ξεκάθαρα πριμιουμ αυτοκίνητο, "όχι σαν πριμιουμ" όντως είναι πριμιουμ κτλΑλλά δεν ξέρω, πνίγομαι καπως με το τιμόνι και μετά είναι και η τιμή του. Πανάκριβο για να βάλεις acc.
Έχω την αίσθηση στο Όπελ θα έχει το πρόγραμμα opel more που παίζεις με τον εξοπλισμό όπως και στο corsa, ενώ η θέση οδήγησης θα είναι φυσιολογική.Σχετικά με την σχεδίαση ξεκάθαρα πιο εντυπωσιακό το 308 αλλά αρκετά καλό το astra και λίγο πιο αρρενωπό
-
Αν έρθει το astra όπως και το Mokka - που είχαν κάνει τρελές προσφορές σε εξοπλισμό και τιμές στις πρώτες παραγγελίες - θα γίνει χαμός , λογικά το άστρα θα είναι ένα σκαλί κάτω σε κόστος στις αντίστοιχες εκδόσεις του 308 .Αυτή η καινούρια μάσκα της opel είναι πολύ ωραία θα γίνει μάχη .
Άσχετο , είδα ένα Μοκκα σήμερα κατάμαυρο με κατάμαυρα φιμέ παντού και φιμέ στα φανάρια και είχε κόκκινο την κολόνα στα πλάγια απο καπό εως πορτμπαγκάζ , τρελός συνδυασμός -
-
-
-
Εντωμεταξυ κάτι λέει για το τιμόνι, αλλά δεν καταλαβαίνω. Είναι και τσεβδός
Επίσης έτσι όπως πρέπει να το βάλεις χαμηλά για να βλέπεις τον πίνακα οργάνων χτυπάει στα μπούτια σου το χέρι σου . -
@lap said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Επίσης έτσι όπως πρέπει να το βάλεις χαμηλά για να βλέπεις τον πίνακα οργάνων χτυπάει στα μπούτια σου το χέρι σου .Welcome to iCockpit...Αν δεν έχεις πόδια βολλευμπολίστα είναι δυνατός γρίφος η εύρεση σωστής και άνετης θέσης οδήγησης.
-
Εντωμεταξυ κάτι λέει για το τιμόνι, αλλά δεν καταλαβαίνω. Είναι και τσεβδός
Επίσης έτσι όπως πρέπει να το βάλεις χαμηλά για να βλέπεις τον πίνακα οργάνων χτυπάει στα μπούτια σου το χέρι σου .Κάτι αναφέρει ότι εμφάνισε βλάβη στο power steering (δεν γνωρίζω τι είναι αυτό)...
Οι συγκεκριμένοι έχουν και επιλογή για αγγλικούς υπότιτλους στα βίντεο τους πάντως, που σίγουρα θα βοηθήσουν περισσότερο! -
Power steering είναι στην ουσία το "υδραυλικό τιμόνι" που λέγαμε παλιά.
Edit όντως έχουν. Το είδα τώρα ξανά και εγώ. Συνήθως έβαζαν ισπανικά (την γλώσσα τους) από κάτω και δεν τους έβαζα.
Μεγάλο φάουλ πάντως να στείλεις για τεστ το 308 και να σου βγάλει τέτοια βλάβη
-
Καλημέρα σε όλους.
Έχει κανείς εμπειρία από την business έκδοση από εταιρείες leasing?
-
Η business συνήθως του ομίλου είναι ανάμεσα στην πρώτη και στην δεύτερη έκδοση έχουν όμως συνήθως αυτά που ψάχνει κάποιος από την πρώτη μεμονωμένα και δεν θέλει να πληρώσει στην δεύτερη στο σύνολο της
Γενικά συμφέρουν και παίρνουν καλή τιμολόγηση -
@tkin73 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Η business συνήθως του ομίλου είναι ανάμεσα στην πρώτη και στην δεύτερη έκδοση έχουν όμως συνήθως αυτά που ψάχνει κάποιος από την πρώτη μεμονωμένα και δεν θέλει να πληρώσει στην δεύτερη στο σύνολο της
Γενικά συμφέρουν και παίρνουν καλή τιμολόγησηΕυχαριστώ για την απάντηση!
Είμαι μεταξύ αυτού, του 2008 και του C4 (σε EAT8)... Όλα της ίδιας οικογενείας και όλα εξαιρετικά και που να βγάλεις άκρη!
-
@theoapo said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
@tkin73 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Γενικά συμφέρουν και παίρνουν καλή τιμολόγησηΕυχαριστώ για την απάντηση!
Είμαι μεταξύ αυτού, του 2008 και του C4 (σε EAT8)... Όλα της ίδιας οικογενείας και όλα εξαιρετικά και που να βγάλεις άκρη!
Περισσότερο χώρο/αποσκευές έχει το 2008 που είναι SUV. Περισσότερο άνετο με coupe σχεδίαση είναι το C4, φαντάζομαι και ελαφρώς καλύτερες τιμές (είναι στο πάτωμα του 2008).
Μεγαλύτερη πλατφόρμα, πιο σύγχρονο (μόλις κυκλοφόρησε), φαντάζομαι καλύτερο από τα 3 στον δρόμο (δεν το έχω οδηγήσει) είναι το 308.Βασικά αν θες suv πας 2008, αν θες κάτι ενδιάμεσο στο C4 και χαμηλό στο 308, ξεκαθάρισε τι θες.
Αν έχεις το κάτι παραπάνω, καλύτερο το DS4.. Εγώ αυτή τη στιγμή μάλλον θα προσπαθούσα να πάω εκεί αν μπορούσα να φτάσω την cross έκδοση (αλλά ξεκινάει με την φθηνότερη τιμή στην Ευρώπη).
-
C4 καλύτερο από το 2008. Το 2008 γενικά καλό οικογενειακό για το μήκος του.
308 κανείς δεν το οδήγησε, ακούγονται πολλά θετικά αλλά δεν ξέρω αν θα χώρας λόγω ιδιοτροπίας της θέσης οδήγησης. -
308 κανείς δεν το οδήγησε, ακούγονται πολλά θετικά αλλά δεν ξέρω αν θα χώρας λόγω ιδιοτροπίας της θέσης οδήγησης.Κοίταξε να δείς, εγώ που οδήγησα το 308 1,5 BlueHDI 130ΕΑΤ8, θα προτιμούσα να αγοράσω τελικά το 2008 αν και δεν θα ήθελα σονυ και καλα SUV.
Τα μόνα αρνητικά του 308 (που δε ξεπερνούνται, κατ΄εμε) είναι τα ακόλουθα:- Δε βλέπεις ποτέ τον πίνακα ελέγχου , οπου και να βάλεις το τιμόνι, ότι προσπάθεια και να έκανα. Μόνο ακίνητος μπορέις να βάλεις κάπου το κάθισμα και το τιμόνι, αλλά για να οδηγήσεις έτσι, ξεχασε το. Ίσως αν ήταν αεροπλανικού τύπου χωρίς πάνω στεφάνι να ήταν καλύτερα.
- Θόρυβος με τον συγκεκριμένο κινητήρα στις μεγάλες ταχύτητες.
Όλα τα άλλα τα ξεπέρασα, αλλά αυτά τα δύο μου κάθισαν βαριά.
Αναγκάστηκα να πάω για 2008 αν και δεν πολύ ήθελα SUV.
Για Citroen, δεν έχω ιδέα. -
@alexis-kapsalis said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
308 κανείς δεν το οδήγησε, ακούγονται πολλά θετικά αλλά δεν ξέρω αν θα χώρας λόγω ιδιοτροπίας της θέσης οδήγησης.Κοίταξε να δείς, εγώ που οδήγησα το 308 1,5 BlueHDI 130ΕΑΤ8, θα προτιμούσα να αγοράσω τελικά το 2008 αν και δεν θα ήθελα σονυ και καλα SUV.
Τα μόνα αρνητικά του 308 (που δε ξεπερνούνται, κατ΄εμε) είναι τα ακόλουθα:- Δε βλέπεις ποτέ τον πίνακα ελέγχου , οπου και να βάλεις το τιμόνι, ότι προσπάθεια και να έκανα. Μόνο ακίνητος μπορέις να βάλεις κάπου το κάθισμα και το τιμόνι, αλλά για να οδηγήσεις έτσι, ξεχασε το. Ίσως αν ήταν αεροπλανικού τύπου χωρίς πάνω στεφάνι να ήταν καλύτερα.
- Θόρυβος με τον συγκεκριμένο κινητήρα στις μεγάλες ταχύτητες.
Όλα τα άλλα τα ξεπέρασα, αλλά αυτά τα δύο μου κάθισαν βαριά.
Αναγκάστηκα να πάω για 2008 αν και δεν πολύ ήθελα SUV.
Για Citroen, δεν έχω ιδέα.Το 2008 ηταν ποιο αθορυβο απο το 308;
Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)