-
@lap said in Skoda Fabia MK4 2021:
Βγήκε νέο μοντέλο ως fl, ίσως για αυτό υπάρχουν λίγες επιλογές σε κινητήρες διότι περιμένουν να πουλήσουν τα στοκ.
Με μικρές αλλαγές ομόρφυνε. Σαν audi μοιάζει. Αν βγάλεις το skoda,βάλεις το σήμα από audi και του βάλεις φαρδύ ελαστικό, σε μπερδεύει
https://www.wyborkierowcow.pl/skoda-scala-2022-cena-wersje-cennik/
Πάντως στο άρθρο που παρέθεσες δε βλέπω την παραμικρή αλλαγή ούτε μπροστά ούτε πίσω.
-
@georgemit said in Skoda Fabia MK4 2021:
Ξέρω ότι το FORUM αποτελείται κυρίως από αντιvagιτες αλλά θα πω ότι το scala είναι εξαιρετικό για τα λεφτά που ζητάει και πολύ βολικό για οικογένεια.
Οι χώροι απλά τεράστιοι, κινητήρες οικονομικοί σχετικά και ποιότητα άνω του μέσου όρου.
Επιπλεον 2 χρόνια τώρα δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό.
Όντως θυμίζει audi a3 περασμένης γενιάς. Είχα οδηγήσει νοκιαρικο του 15 και ήταν το ίδιο αυτοκίνητο.
Θα το δώσω όμως όταν ομαλοποιηθει η κατάσταση. Έκανα λάθος επιλογή καυσίμου και μάλλον θέλω και λίγο ύψος ακόμα για εκδρομές σε θάλασσα και βουνό.Αν έχεις αυτοκίνητο σε συμφέρει να το δώσεις τώρα γιατί θα φύγει σίγουρα 1000-1500 παραπάνω.
-
Και να αγοράσει ένα 2500 παραπάνω!!
Άστα η αγορά έχει χαλάσει.
Τελικα όντως ίδιο είναι
-
Τελικα όντως ίδιο είναι
Θα αγοράσει όταν ηρεμήσουν τα πράγματα...
-
@vdx said in Skoda Fabia MK4 2021:
Ξέρω ότι το FORUM αποτελείται κυρίως από αντιvagιτες αλλά θα πω ότι το scala είναι εξαιρετικό για τα λεφτά που ζητάει και πολύ βολικό για οικογένεια.
Οι χώροι απλά τεράστιοι, κινητήρες οικονομικοί σχετικά και ποιότητα άνω του μέσου όρου.
Επιπλεον 2 χρόνια τώρα δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό.
Όντως θυμίζει audi a3 περασμένης γενιάς. Είχα οδηγήσει νοκιαρικο του 15 και ήταν το ίδιο αυτοκίνητο.
Θα το δώσω όμως όταν ομαλοποιηθει η κατάσταση. Έκανα λάθος επιλογή καυσίμου και μάλλον θέλω και λίγο ύψος ακόμα για εκδρομές σε θάλασσα και βουνό.Αν έχεις αυτοκίνητο σε συμφέρει να το δώσεις τώρα γιατί θα φύγει σίγουρα 1000-1500 παραπάνω.
Εχω και ένα φιεστα αέριο αλλά τα χρειάζομαι και τα 2 γιατί το παίρνει η γυναίκα. Εκεί να δεις οικονομία, κατανάλωση παπιού.
Γι αυτό έχω κακομάθει και θα πάω ή για αέριο ή για ντίζελ. Αουτσάιντερ κανα φουλ χάιμπριντ. -
Sad error stepway. Νομίζω στο scala δεν έχεις έξτρα εξοπλισμό που θα σου λείψει από το dacia
-
Μου αρέσει το sandero, πιο πολύ όμως καλοβλέπω το νέο duster, πρώτα σε αέριο και μετά 2κίνητο diesel. Θα παω να το οδηγήσω κι αν μου φανεί αποδεκτή η ποιότητα του εσωτερικού και μου αρέσει και η κύλιση του αυτοκινήτου πολύ πιθανόν να καταλήξω σε αυτό.
-
Τελικα όντως ίδιο είναι
Αυτό ακριβώς. Και εγώ σκέφτομαι να σουτάρω το LEON αλλά κοιτάω μόνο συγκεκριμένα μεταχειρισμένα. Επειδή όμως τα μεταχειρισμένα είναι τεράστιο ρίσκο, δεν παίρνω την απόφαση.
Τα καινούρια είναι πανάκριβα και έχουν ανεβάσει και τις τιμές των μεταχειρισμένων.
-
Μου αρέσει το sandero, πιο πολύ όμως καλοβλέπω το νέο duster, πρώτα σε αέριο και μετά 2κίνητο diesel. Θα παω να το οδηγήσω κι αν μου φανεί αποδεκτή η ποιότητα του εσωτερικού και μου αρέσει και η κύλιση του αυτοκινήτου πολύ πιθανόν να καταλήξω σε αυτό.
Λόγω αεροδυναμικής και βάρους το duster 1.0 θα είναι οριακό
-
@storm said in Skoda Fabia MK4 2021:
Τελικα όντως ίδιο είναι
Αυτό ακριβώς. Και εγώ σκέφτομαι να σουτάρω το LEON αλλά κοιτάω μόνο συγκεκριμένα μεταχειρισμένα. Επειδή όμως τα μεταχειρισμένα είναι τεράστιο ρίσκο, δεν παίρνω την απόφαση.
Τα καινούρια είναι πανάκριβα και έχουν ανεβάσει και τις τιμές των μεταχειρισμένων.
Κρατά το είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο. Δεν πιστεύω να βρεις κάτι που να σου αρέσει μετά το Λεόν σε χαμηλή τιμη.
-
Μωρέ ας έβρισκα κάποια από τα αυτοκίνητα που θέλω και θα έκανα την κίνηση. Αλλά δεν τολμώ, γιατί ξέρω ότι θα μπλέξω αν πάρω μεταχειρισμένο.
Πάντως Fabia δεν θα αγόραζα. Καλό αλλά όχι για μένα.
-
Μωρέ ας έβρισκα κάποια από τα αυτοκίνητα που θέλω και θα έκανα την κίνηση. Αλλά δεν τολμώ, γιατί ξέρω ότι θα μπλέξω αν πάρω μεταχειρισμένο.
Πάντως Fabia δεν θα αγόραζα. Καλό αλλά όχι για μένα.
Να το πουλήσεις αμέσως.... σε εμένα !
-
Το Leon; Ενδιαφέρεσαι;
Είναι το προηγούμενο μοντέλο.
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-seat-leon-15-tsi-130-actΤώρα αν γράψω ότι είναι όπως το παρέλαβα μάλλον δεν θα το πιστέψει κανείς. Ακόμη δεν έχω βγάλει ούτε καν την προστατευτική ζελατίνα από τα όργανα. Δεν ασχολούμαι. Βαριέμαι εντελώς.
-
Όποιος ψάχνει αυτοκίνητο στην κατηγορία Β το κάνει κυρίως για οικονομικούς λόγους. Σιγά μην ψάχνουν led και είναι λόγος απόρριψης αυτοκινήτου. Ούτε το χρώμα δεν κοιτάνε, όποιο είναι δωρεάν.
Τιμή στα λεφτά του αγοραστή, εμφάνιση, κατανάλωση που δεν τρομάζει, να "τραβάει" στο test drive, να έχει τους χώρους που ψάχνει ο αγοραστής, καλή εγγύηση, αυτόματα παράθυρα, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, καμιά οθονούλα όμορφη, και αν έχει και λίγο λέγειν ο πωλητής αγοράστηκε το αυτοκίνητο.
Αν η τιμή σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό είναι ανταγωνιστική, θα πάει καλά το Fabia, έχει πολλά πλεονεκτήματα. Και το ibiza κυκλοφορεί πολύ. Τα τελευταία χρόνια το βλέπω συνέχεια στους δρόμους. Θα κονταροχτυπηθούν αυτά τα 2 αν έχουν κοντινές τιμές.
-
Λόγω αεροδυναμικής και βάρους το duster 1.0 θα είναι οριακό
Δε με ενδιαφέρουν τα γκάζια, λόγω ροπής πιστεύω προσπερνάει με ασφάλεια πάντως.
Επίσης λόγω 6αριού κιβωτίου, κάνεις και ήσυχα ταξιδάκια. -
Το Leon; Ενδιαφέρεσαι;
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-seat-leon-15-tsi-130-actΠόσο υπολογίζεις να το δώσεις όταν τελικά το αποφασίσεις?
Μεγαλώνει (προσεχώς) η φαμίλια, οπότε αρχίζουμε να ζυγίζουμε τις επιλογές μας... -
Το Leon; Ενδιαφέρεσαι;
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-seat-leon-15-tsi-130-actΤώρα αν γράψω ότι είναι όπως το παρέλαβα μάλλον δεν θα το πιστέψει κανείς. Ακόμη δεν έχω βγάλει ούτε καν την προστατευτική ζελατίνα από τα όργανα. Δεν ασχολούμαι. Βαριέμαι εντελώς.
Ναι ναι το προηγούμενο, το έχω απωθημένο μαζί με το megane...
Σε πιστεύω γιατί παρακολουθώ αυτά που γράφεις στο forum. -
@polistas και @vdx αν το πάρω απόφαση να το δώσω θα ενημερώσω εδώ το φόρουμ.
Η τιμή του θα είναι τόσο, όσο πρέπει για να πουληθεί και φυσικά αρκετά κάτω από την τιμή αγοράς (16 χιλιάρικα το είχα πάρει).
Επίσης να πω ότι υπάρχει και ενδεχόμενο να το δώσω στην spotawheel. Το έκανα με το Aircross, πιθανά να το κάνω και με το Leon.
-
@polistas και @vdx αν το πάρω απόφαση να το δώσω θα ενημερώσω εδώ το φόρουμ.
Η τιμή του θα είναι τόσο, όσο πρέπει για να πουληθεί και φυσικά αρκετά κάτω από την τιμή αγοράς (16 χιλιάρικα το είχα πάρει).
Επίσης να πω ότι υπάρχει και ενδεχόμενο να το δώσω στην spotawheel. Το έκανα με το Aircross, πιθανά να το κάνω και με το Leon.
Μην είσαι κορόιδο, όλοι παραπάνω πουλάνε. Βάρα αλύπητα.
-
Να βαρέσω; Όχι ρε συ. Χαλαρά.
Το πρόβλημα δεν είναι η πώληση του LEON. Αυτό εύκολα θα πουληθεί. Νομίζω δηλαδή.
Το θέμα είναι ο αντικαταστάτης του. Δεν έχω χρόνο να αφιερώσω για αναζήτηση συγκεκριμένων μεταχειρισμένων που με ενδιαφέρουν. Και δεν θέλω να πάω π.χ. στην Auto Marin και να πάρω ότι βρω μπροστά μου.
Τέσπα. Βγήκα εντελώς offtopic. Το έσκισα το θέμα. Σόρυ.
Skoda Fabia MK4 2021