-
Ανέλαβε η SEAT το sport ρόλο, εμένα όμως οι σχεδιάσεις της δεν με συγκινούν ιδιαίτερα. Προ Group εποχής, μου άρεσαν περισσότερο τα SEAT.
Το σημερινό LEON ξεφεύγει από την σχεδιαστκή ρουτίνα της VW αλλά και αυτό εμένα δεν μου αρέσει.
Σχεδιαστικά τα SKODA μου αρέσουν περισσότερο. Έχουν δικό τους δυναμικό σχεδιαστικό χαρακτήρα.
Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο leon μου αρέσει περισσότερο και ρίχνω καμια ματιά στο car μήπως και βρεθεί κάποιο αξιόλογο μτχ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα, βασικά έχει 2-3 αλλά ζητάνε 20κ (χαχαχα).
Τα skoda έχουν δικό τους χαρακτήρα και γενικά είναι προσεγμένα ίσως παίζει ρόλο ότι πουλάνε πλ και στη Γερμανία!
-
Ανέλαβε η SEAT το sport ρόλο, εμένα όμως οι σχεδιάσεις της δεν με συγκινούν ιδιαίτερα. Προ Group εποχής, μου άρεσαν περισσότερο τα SEAT.
Τι εννοείς προ-group? Μιλάς για την δεκαετία του '80? Σου άρεσε το τότε Ίμπιζα και Γκρέντος?
-
Έχεις δίκιο. Δεν εννοώ τόσο παλιά. Εννοώ την εποχή 1993-2006 που η SEAT είχε την δική της σχεδιαστική φιλοσοφία δηλ. IBIZA MK2, MK3 και LEON MK1 & MK2. Τα επόμενα ήταν σχεδιαστικά πολύ κοντά στα αντίστοιχα της VW (Polo / Golf).
-
Storm wrote:
Το σημερινό LEON ξεφεύγει από την σχεδιαστκή ρουτίνα της VW αλλά και αυτό εμένα δεν μου αρέσει.
Σχεδιαστικά τα SKODA μου αρέσουν περισσότερο. Έχουν δικό τους δυναμικό σχεδιαστικό χαρακτήρα.
Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο leon μου αρέσει περισσότερο και ρίχνω καμια ματιά στο car μήπως και βρεθεί κάποιο αξιόλογο μτχ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα, βασικά έχει 2-3 αλλά ζητάνε 20κ (χαχαχα).
Τα skoda έχουν δικό τους χαρακτήρα και γενικά είναι προσεγμένα ίσως παίζει ρόλο ότι πουλάνε πλ και στη Γερμανία!
Υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα χρειαζόταν καν να αγοράσω ένα μικρομεσαίο όπως το LEON. Αγοράστηκε ποιο πολύ για να παίξει το ρόλο του καφασιού. Ξέρεις, εκεί στο κέντρο της Αθήνας πολλοί αφήνουν κάτι καφάσια στο δρόμο για να κρατάνε θέση πάρκινγκ. Αυτό το ρόλο έχει το LEON. Εγώ άλλο αυτοκίνητο ήθελα.
-
Αντιμετωπίζω το παρόν τόπικ ως ένα ωραιότατο κοινωνικό πείραμα.
Τόσα σχόλια, όλα διθυραμβικά.
Κρίνουν την ποιότητα.Η ποιότητα κατασκευής στα φόρουμ παραδοσιακά κρίνεται από την ποιότητα του εσωτερικού.
Ως εκεί φτάνει το μυαλό των ανθρώπων αλλά το προσπερνώ.Και η ποιότητα του εσωτερικού είθε να προκύπτει από την ποιότητα των πλαστικών. Όπως το λένε.
Έτσι κι εδώ.
Διθυραμβικά λοιπόν τα σχόλια για την ποιότητα των πλαστικών που μάλλον ...προκύπτει από το Καμίκ και το Σκάλα.
Premium.
Γιατί; Επειδή το Καμίκ και το Σκάλα.
Μην ξεφύγουμε, δε μιλάμε για άλλο, για την ποιότητα των πλαστικών. Μαλακά.Και παραδοσιακά από τα πλαστικά σχηματίζεται εικόνα στα φόρουμ και για άλλες παραμέτρους,
όπως η ηχομόνωση, η στιβαρότητα κλπ.ΟΚ.
Αφού.Και δε βρέθηκε ένα σχόλιο, ένα που να διαφωνεί.
Λοιπόν, η Skoda έχει το πιο έξυπνο μάρκετινγκ το έχω πάλι γράψει παραπάνω.
Οχι γιατί ο άλλος νόμισε ότι το τωρινό Fabai έχει σοβαρή ηχομόνωση και ευρυχωρία που δεν έχουν τα άλλα, ή κάποια πλατφόρμα που έρχεται από το μέλλον κι όχι από το 2017, ούτε αν ίσως πιστεύει ότι θα είναι και πιο αξιόπιστο.Μάζεψα εδώ τα σχόλια κι έκανα έναν κόπο.
Είπαμε κοινωνικό πείραμα αφού η ποιότητα του εσωτερικού δεν μπορεί να είναι πλαστικά από το Τζάμπο.Το εσωτερικό φαίνεται να είναι στα επίπεδα του Kamiq δλδ κατά πολύ ανώτερο του Polo & Ibiza!
το εσωτερικό φαίνεται καλύτερο από αντίστοιχο VW/Seat.
και μάλλον το καλύτερο εσωτερικό VAG
Πλ ωραίο evolutionary design, δείχνει αρκετά premium, τολμώ να πω ότι θυμίζει λίγο bmw series 1! Το εσωτερικό φαίνεται να είναι καλύτερο ακόμα και από το polo... Έδωσε τα ρέστα της η Skoda.
Ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το b segment… Το fabia κλασσικα θα έχει υπέροχο εσωτερικό και εξαιρετική ηχομόνωση και ποιότητα κύλισης όπως όλα τα skoda.
Και εγω πιστεύω πως ως πακετο μπορεί να γίνει το καλύτερο overall της κατηγοριας...απευθύνεται σε πιο down to earth κοινο Που ψάχνει χωρους και απτη ποιοτητα και σχεδίαστικα απλά να είναι αξιοπρεπες , αλλά έτσι όπως το βλέπω σε κάποιες εκδόσεις με ασημί χρώμα κτλ έχει αρκετά στοιχεία premium λεπτομερειών που το κάνουν να δείχνει λίγο upmarket,τουλαχιστον στις πλούσιες εκδόσεις.
Έτσι ακριβώς down to earth κοινο! Οπως ειπα και αρχικά έχει premium αέρα χωρίς φανφάρες τύπου xcellence και άλλα τέτοια...
αν κρίνουμε από το scala & kamiq θα έχει πλ καλή ποιότητα κατασκευής, κύλισης και ηχομόνωση….Εμφανισιακά δείχνει αρκετά upmarket.
ι η ποιότητα εσωτερικού είναι σε άλλο επίπεδο (όσοι έχουν μπει σε scala & kamiq μπορούν να επιβεβαιώσουν)
Άσε που νομίζω ότι η SKODA έχει ένα κλικ ποιο ποιοτικά και καλοφτιαγμένα/στιβαρά αυτοκίνητα.
ίσως το καλύτερο εσωτερικό από τα 'φθηνά' VAG. Έχει πολλά selling point και θα μπει δυναμικά στην αγορά που μπορεί να κυριαρχήσει κι' όλας.
τότε είχα πάει δύο φορές να δω το Ibiza αλλά το εσωτερικό του FABIA σε μένα φάνηκε πολύ ποιο ποιοτικό. Και αυτό φάνηκε και όταν το πήρα, στο δρόμο. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και αίσθηση πολυτέλειας. ...Το Ibiza ήταν (και είναι) σαν 'φτωχός' συγγενής. Αυτό οφείλεται στα πλαστικά του και στις λεπτομέρειες τύπου βάρους θυρών, κλείσιμο θυρών κλπ...
Ανέκαθεν τα skoda ήταν ποιοτικότερα, ειδικά στα παλιά έκανε μπαμ τώρα η διάφορες είναι μικρότερες. Μπορείς να κάνει live σύγκριση σε kamiq και arona. ...Το ibiza είναι κουκλη αλλά η καλύτερη ποιότητα καμπίνας και μεγαλύτερος χώρος αποσκευών ίσως και επιβατών; δίνουν ένα ατού στο fabia
Φυσικά η FABIA έχει άλλα προτερήματα (ποιότητα κατασκευής, αίσθηση πολυτέλειας, στοιβαρό αμάξωμα) τα οποία της δίνουν πόντους.
Από την στιγμή που η seat ανέλαβε τον ρόλο του sport brand τα skoda έγιναν ποιοτικά και στιβαρά / οικογενειακά αυτοκίνητα, from a to b with comfort!
Το μόνο ένα σχόλιο είναι που δε γράφτηκε :
Αυτά τα μαμημένα πλαστικά που τόσο τα θέλετε μαλακά, τόσο που αποπνέουν την ποθητή ποιότητα μαλακά που είναι στο Καμίκ,
Το ότι στο Φαμπια δεν υπάρχει μαλακό πλαστικό για δείγμα το πρόσεξε κανείς ;
Είναι τα σκληρά πλαστικά που αν τα είχε στο Καμίκ, στο Πόλο και στο Ίμπιζα, θα ενοχλούσαν.Κι η πλάκα είναι που παραπάνω τα σχόλια να γίνονται για το Πόλο και το Ίμπιζα , που όμως ένα μαλακό πλαστικό είναι μόνα εκείνα που το έχουν…!
Την ποιότητα του πλαστικού μπορούμε να την αγαπάμε όσο θέλουμε .
Το δηλώνουμε και υπάρχει ένας κανόνας για όλα.Σχολιάζω τον κανόνα που ισχύει διαφορετικά για το Φάμπια σε σχέση με Καμίκ-Πόλο-Ίμπιζα
Και στο τέλος και κανείς δεν πήρε όχι πρέφα, αλλά πίστεψε κι ότι συμβαίνει το ανάποδο...
Άτιμη κενωνία.ΥΓ: Για να προλάβω και τα επόμενα, ναι αλλά έχει αεραγωγούς. Συγνώμη,
αλλά τόσα σχόλια τα πλαστικά του Τζάμπο ήταν τρισκατάρατα. -
Αντιμετωπίζω το παρόν τόπικ ως ένα ωραιότατο κοινωνικό πείραμα.
Τόσα σχόλια, όλα διθυραμβικά.
Κρίνουν την ποιότητα.Η ποιότητα κατασκευής στα φόρουμ παραδοσιακά κρίνεται από την ποιότητα του εσωτερικού.
Ως εκεί φτάνει το μυαλό των ανθρώπων αλλά το προσπερνώ.Και η ποιότητα του εσωτερικού είθε να προκύπτει από την ποιότητα των πλαστικών. Όπως το λένε.
Έτσι κι εδώ.
Διθυραμβικά λοιπόν τα σχόλια για την ποιότητα των πλαστικών που μάλλον ...προκύπτει από το Καμίκ και το Σκάλα.
Premium.
Γιατί; Επειδή το Καμίκ και το Σκάλα.
Μην ξεφύγουμε, δε μιλάμε για άλλο, για την ποιότητα των πλαστικών. Μαλακά.Και παραδοσιακά από τα πλαστικά σχηματίζεται εικόνα στα φόρουμ και για άλλες παραμέτρους,
όπως η ηχομόνωση, η στιβαρότητα κλπ.ΟΚ.
Αφού.Και δε βρέθηκε ένα σχόλιο, ένα που να διαφωνεί.
Λοιπόν, η Skoda έχει το πιο έξυπνο μάρκετινγκ το έχω πάλι γράψει παραπάνω.
Οχι γιατί ο άλλος νόμισε ότι το τωρινό Fabai έχει σοβαρή ηχομόνωση και ευρυχωρία που δεν έχουν τα άλλα, ή κάποια πλατφόρμα που έρχεται από το μέλλον κι όχι από το 2017, ούτε αν ίσως πιστεύει ότι θα είναι και πιο αξιόπιστο.Μάζεψα εδώ τα σχόλια κι έκανα έναν κόπο.
Είπαμε κοινωνικό πείραμα αφού η ποιότητα του εσωτερικού δεν μπορεί να είναι πλαστικά από το Τζάμπο.Vdx wrote:
Το εσωτερικό φαίνεται να είναι στα επίπεδα του Kamiq δλδ κατά πολύ ανώτερο του Polo & Ibiza!
Dublin wrote:
το εσωτερικό φαίνεται καλύτερο από αντίστοιχο VW/Seat.
Dublin wrote:
και μάλλον το καλύτερο εσωτερικό VAG
Vdx wrote:
Πλ ωραίο evolutionary design, δείχνει αρκετά premium, τολμώ να πω ότι θυμίζει λίγο bmw series 1! Το εσωτερικό φαίνεται να είναι καλύτερο ακόμα και από το polo... Έδωσε τα ρέστα της η Skoda.
Vdx wrote:
Ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το b segment… Το fabia κλασσικα θα έχει υπέροχο εσωτερικό και εξαιρετική ηχομόνωση και ποιότητα κύλισης όπως όλα τα skoda.
Lap wrote:
Και εγω πιστεύω πως ως πακετο μπορεί να γίνει το καλύτερο overall της κατηγοριας...απευθύνεται σε πιο down to earth κοινο Που ψάχνει χωρους και απτη ποιοτητα και σχεδίαστικα απλά να είναι αξιοπρεπες , αλλά έτσι όπως το βλέπω σε κάποιες εκδόσεις με ασημί χρώμα κτλ έχει αρκετά στοιχεία premium λεπτομερειών που το κάνουν να δείχνει λίγο upmarket,τουλαχιστον στις πλούσιες εκδόσεις.
Vdx wrote:
Έτσι ακριβώς down to earth κοινο! Οπως ειπα και αρχικά έχει premium αέρα χωρίς φανφάρες τύπου xcellence και άλλα τέτοια...
Vdx wrote:
αν κρίνουμε από το scala & kamiq θα έχει πλ καλή ποιότητα κατασκευής, κύλισης και ηχομόνωση….Εμφανισιακά δείχνει αρκετά upmarket.
Vdx wrote:
ι η ποιότητα εσωτερικού είναι σε άλλο επίπεδο (όσοι έχουν μπει σε scala & kamiq μπορούν να επιβεβαιώσουν)
Storm wrote:
Άσε που νομίζω ότι η SKODA έχει ένα κλικ ποιο ποιοτικά και καλοφτιαγμένα/στιβαρά αυτοκίνητα.
Dublin wrote:
ίσως το καλύτερο εσωτερικό από τα 'φθηνά' VAG. Έχει πολλά selling point και θα μπει δυναμικά στην αγορά που μπορεί να κυριαρχήσει κι' όλας.
Storm wrote:
τότε είχα πάει δύο φορές να δω το Ibiza αλλά το εσωτερικό του FABIA σε μένα φάνηκε πολύ ποιο ποιοτικό. Και αυτό φάνηκε και όταν το πήρα, στο δρόμο. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και αίσθηση πολυτέλειας. ...Το Ibiza ήταν (και είναι) σαν 'φτωχός' συγγενής. Αυτό οφείλεται στα πλαστικά του και στις λεπτομέρειες τύπου βάρους θυρών, κλείσιμο θυρών κλπ...
Vdx wrote:
Ανέκαθεν τα skoda ήταν ποιοτικότερα, ειδικά στα παλιά έκανε μπαμ τώρα η διάφορες είναι μικρότερες. Μπορείς να κάνει live σύγκριση σε kamiq και arona. ...Το ibiza είναι κουκλη αλλά η καλύτερη ποιότητα καμπίνας και μεγαλύτερος χώρος αποσκευών ίσως και επιβατών; δίνουν ένα ατού στο fabia
Storm wrote:
Φυσικά η FABIA έχει άλλα προτερήματα (ποιότητα κατασκευής, αίσθηση πολυτέλειας, στοιβαρό αμάξωμα) τα οποία της δίνουν πόντους.
Vdx wrote:
Από την στιγμή που η seat ανέλαβε τον ρόλο του sport brand τα skoda έγιναν ποιοτικά και στιβαρά / οικογενειακά αυτοκίνητα, from a to b with comfort!
Vdx wrote:
Το μόνο ένα σχόλιο είναι που δε γράφτηκε :
Αυτά τα μαμημένα πλαστικά που τόσο τα θέλετε μαλακά, τόσο που αποπνέουν την ποθητή ποιότητα μαλακά που είναι στο Καμίκ,
Το ότι στο Φαμπια δεν υπάρχει μαλακό πλαστικό για δείγμα το πρόσεξε κανείς ;
Είναι τα σκληρά πλαστικά που αν τα είχε στο Καμίκ, στο Πόλο και στο Ίμπιζα, θα ενοχλούσαν.Κι η πλάκα είναι που παραπάνω τα σχόλια να γίνονται για το Πόλο και το Ίμπιζα , που όμως ένα μαλακό πλαστικό είναι μόνα εκείνα που το έχουν…!
Την ποιότητα του πλαστικού μπορούμε να την αγαπάμε όσο θέλουμε .
Το δηλώνουμε και υπάρχει ένας κανόνας για όλα.Σχολιάζω τον κανόνα που ισχύει διαφορετικά για το Φάμπια σε σχέση με Καμίκ-Πόλο-Ίμπιζα
Και στο τέλος και κανείς δεν πήρε όχι πρέφα, αλλά πίστεψε κι ότι συμβαίνει το ανάποδο...
Άτιμη κενωνία.ΥΓ: Για να προλάβω και τα επόμενα, ναι αλλά έχει αεραγωγούς. Συγνώμη,
αλλά τόσα σχόλια τα πλαστικά του Τζάμπο ήταν τρισκατάρατα.Όταν έρθει θα δούμε αν τα πλαστικά είναι όπως στο kamiq ή όχι... Αν τα πλαστικά είναι όπως στο pre fl ibiza από εμένα θα φάει άκυρο!
Για τους χώρους η Skoda κλασσικά έχει τους μεγαλύτερους όπως και με το προηγούμενο.
-
Η απτη ποιοτητα δεν έχει να κάνει μόνο με τα μαλακά πλαστικα. Εχει να κανει και με τα σκληρά και με τα υφάσματα και με τα μαλακά φιλέτα και με τα κουμπακια και με πολλά άλλα.
Για παραδειγμα και τα περισσοτερα suzuki έχουν σκληρά πλαστικα, αλλά εχουν άλλη υφή σε κάποια μέρη του ταμπλο και γρατζουνιουνται πιο εύκολα σε σύγκριση με τα σκληρά ενός psa ή ενός vag.
Σχετικά με την ηχομονωση και την ποιότητα λειτουργίας, η φαση δεν είναι 'Οκ αφού'.
Λάθος αξιολόγηση και λάθος μεταβλητή θα καταγράψεις στο κοινωνικό σου πείραμα.
Απλώς στηριζομαστε στα λεγόμενα των δοκιμών που είδαμε στο youtube.
Υ. Γ
Μια πρόσθεση στο κοινωνικο σου πείραμα... Δεν χρειάζεται να αναφέρεσαι με τόσο απαξιοτικο ύφος για συνομιλητές, πολλές φορές οι αφορισμοι και οι μεγάλες κουβεντες μεγαλείου και υπερτονισμου του 'εγώ' κρύβουν αλλα βαθιά θέματα που δεν λύθηκαν στην εφηβεία. Ειναι κρίμα και άδικο κάποιος να βγάλει για εσενα ένα τετοιο αποτέλεσμα/συμπέρασμα στο δικό του 'κοινωνικο πειραμα'.
-
Υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα χρειαζόταν καν να αγοράσω ένα μικρομεσαίο όπως το LEON. Αγοράστηκε ποιο πολύ για να παίξει το ρόλο του καφασιού. Ξέρεις, εκεί στο κέντρο της Αθήνας πολλοί αφήνουν κάτι καφάσια στο δρόμο για να κρατάνε θέση πάρκινγκ. Αυτό το ρόλο έχει το LEON. Εγώ άλλο αυτοκίνητο ήθελα.
Storm έχεις γράψει τις εντυπώσεις - review από το leon σου ; Νομίζω πως οχι, θα είχε ενδιαφέρον να το διαβάσουμε. Θυμάμαι πως το πήρες γιατί σε ξενέρωσαν οι πλεύσεις του aircrosss και η κακη εργονομία λόγω ελλείψεως φυσικών κουμπιών για κλιματισμό και ψυχαγωγία. Και επίσης για να κόψεις τον τσαμπουκά στους περίεργους γειτόνους σου στην πυλωτη της πολυκατοικίας σου γιατί ήταν λίγο πιο μακρύ το leon. Σωστά;
Λογικά το leon είναι πολύ καλύτερο οδηγικά από το C3 και το fabia , με καλό πάτημα , αίσθηση στιβαρότητας golf μέσα , καλό γκάζι , καταπληκτική θέση οδήγησης κατά την άποψη μου, καλουτσικο τιμονακι.
Γιατί αναπολείς το 207GT ; Δεν σου κρύβω και εγώ πως γουστάρω πολύ τα Peugeot , έχουν κάτι στο DNA τους ειδικά στο στρίψιμο στο όριο σε οποιαδήποτε κλίσης καμπή παρα τις φτωχές σχετικά προδιαγραφές τους που δεν το βρίσκεις ούτε σε VW - Seat που σε ξεγελάνε με την αίσθηση τους ,ούτε σε ford , ουτε σε BMW θα τολμούσα να πω.
Για γράψε βρε storm θα εχει ενδιαφέρον , κανείς και κάποιες πολύ ιδιαίτερες παρατηρήσεις σε κάποια πράγματα που δεν τα εντοπίζει άλλος.
-
Πάντως σχετικά με την ποιότητα και τα πλαστικά, να ενημερώσω ότι στην ομάδα του fb για το kamik γίνεται ο κακός χαμός όσον αφορά τα τριξιματα στο αυτοκίνητο! Έχει ειδικά κάποια βίντεο κατόχων όπου το αυτοκίνητο τρίζει τόσο που νομίζεις ότι θα σου μείνει στο χέρι! Ολα στην πράξη και στον χρόνο θα φανούν..
-
VAGKIRK wrote:
Δεν σου κρύβω και εγώ πως γουστάρω πολύ τα Peugeot , έχουν κάτι στο DNA τους ειδικά στο στρίψιμο στο όριο σε οποιαδήποτε κλίσης καμπή παρα τις φτωχές σχετικά προδιαγραφές τους που δεν το βρίσκεις ούτε σε VW - Seat που σε ξεγελάνε με την αίσθηση τους ,ούτε σε ford , ουτε σε BMW θα τολμούσα να πω.
Εντάξει, ας μην υπαρβάλουμε τώρα...
Έχει απόλυτο δίκιο ο Δίας! Τα Peugeot της προηγούμενης δεκαετίας (207 συμπεριλαμβανομένου) καμία ιδιαίτερη αίσθηση ή αποτελεσματικότητα δεν έχουν στο στρίψιμο τους. Κάπου στο μέσο όρο είναι και σαφώς σε απόσταση από την κορυφή.
-
Υ. Γ
Μια πρόσθεση στο κοινωνικο σου πείραμα... Δεν χρειάζεται να αναφέρεσαι με τόσο απαξιοτικο ύφος για συνομιλητές, πολλές φορές οι αφορισμοι και οι μεγάλες κουβεντες μεγαλείου και υπερτονισμου του 'εγώ' κρύβουν αλλα βαθιά θέματα που δεν λύθηκαν στην εφηβεία. Ειναι κρίμα και άδικο κάποιος να βγάλει για εσενα ένα τετοιο αποτέλεσμα/συμπέρασμα στο δικό του 'κοινωνικο πειραμα'.
Δηλαδή εσύ τώρα κατάλαβες τι θέλει να πει το συγκεκριμένο μέλος;
Εγώ αμφιβάλλω αν ξέρει περί ποιότητας κατασκευής ενός αυτοκινήτου, ούτε καν αν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη αυτή.
Πήγε την κουβέντα εκεί που ήθελε ποιος ξέρει γιατί.
Εντάξει και πολύ ασχολήθηκα.
-
Storm έχεις γράψει τις εντυπώσεις - review από το leon σου ; Νομίζω πως οχι, θα είχε ενδιαφέρον να το διαβάσουμε.
...
Για γράψε βρε storm θα εχει ενδιαφέρον , κανείς και κάποιες πολύ ιδιαίτερες παρατηρήσεις σε κάποια πράγματα που δεν τα εντοπίζει άλλος.
Το έχω αναφέρει ξανά.
Για μένα έχει μπει τελεία σε κάθε αναφορά στο ή στα δικά μου αυτοκίνητα.
-
Lap wrote:
Υ. Γ
Δηλαδή εσύ τώρα κατάλαβες τι θέλει να πει το συγκεκριμένο μέλος;
Εγώ αμφιβάλλω αν ξέρει περί ποιότητας κατασκευής ενός αυτοκινήτου, ούτε καν αν γνωίζει τι σημαίνει η λέξη αυτή.
Πήγε την κουβέντα εκεί που ήθελε ποιος ξέρει γιατί.
Εντάξει και πολύ ασχολήθηκα.
Και εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, γι' αυτό δεν απάντησα!
Τσάμπα τον χρόνο του, ο Πετρομετρητης του πρέπει να έχει χαλάσει!
Εγώ πάντως στο εσωτερικό αναφέρομουν κυρίως στην εργονομία, που απέτυχε πλήρως το νέο Golf, και όσα το ακολούθησαν, μαζί με το νέο Leon, ενώ η Skoda έχει μία πιο παραδοσιακή θεώρηση που έχει τα πλεονεκτήματά της, όπως τα έχουμε συζητήσει πολλάκις.
-
Μάλλον ήθελε να πει κστι για τα μαλακά πλαστικα που αυτός δεν πέφτει θύμα τους και πρέπει να το ξέρουμε, και που δεν έχει τέτοια το νέο fabia, αλλά οι υπόλοιποι εμείς που γράφαμε δεν το ξέρουμε και επειδή είμαστε και άσχετοι από αυτοκινητα (ο ένας είχε την προηγούμενη fabia) και υποκείμενα ενός κοινωνικού πειράματος κάποιου έξυπνου εγκεφάλου που μας παρακολουθεί, μας εξέφρασε νωρίτερα, διοτι δεν άντεχε να το κράτα μέσα του, κάποια από τα συμπεράσματα που βγάζει μέχρι στιγμής η μελετη του.
Εχει ενδιαφέρον να τον παρατηρείς καθως μας παρατηρεί.
-
Πάντως σχετικά με την ποιότητα και τα πλαστικά, να ενημερώσω ότι στην ομάδα του fb για το kamik γίνεται ο κακός χαμός όσον αφορά τα τριξιματα στο αυτοκίνητο! Έχει ειδικά κάποια βίντεο κατόχων όπου το αυτοκίνητο τρίζει τόσο που νομίζεις ότι θα σου μείνει στο χέρι! Ολα στην πράξη και στον χρόνο θα φανούν..
Στην αντιπροσωπεία που πέρασα κάποια ώρα μέσα μου άφησε πλ καλή εντύπωση, εφόσον αυτά που λένε στο fb ισχύειουν είναι κρίμα!
-
Δεν σου κρύβω και εγώ πως γουστάρω πολύ τα Peugeot , έχουν κάτι στο DNA τους ειδικά στο στρίψιμο στο όριο σε οποιαδήποτε κλίσης καμπή παρα τις φτωχές σχετικά προδιαγραφές τους που δεν το βρίσκεις ούτε σε VW - Seat που σε ξεγελάνε με την αίσθηση τους ,ούτε σε ford , ουτε σε BMW θα τολμούσα να πω.
Εντάξει, ας μην υπερβάλουμε τώρα...
-
Πρώτη παγκοσμια δοκιμή του 1.5 Fabia στην παρουσίαση των 4τροχων...
Αφου πραγματικά ενοιωσε 150 ίππους, άντε να εμπιστευτείς άρθρο στην... νέα εποχή των 4τροχών.
Κρίμα....
-
Πρώτη παγκοσμια δοκιμή του 1.5 Fabia στην παρουσίαση των 4τροχων...
Οδηγώντας το σε αυτή την εκδοχή του, σημειώνεις αμέσως τη βελτιωμένη ποιότητα κύλισης, ενώ πραγματικά νιώθεις ότι μπορείς να κινηθείς πολύ γρήγορα 7,9 δλ. για το «0-100» και 225 χλμ./ώρα η τελική ταχύτητα) και σπορ μαζί του, εξαιτίας φυσικά και της νέας πλατφόρμας (MQB-A0) που χρησιμοποιεί το μοντέλο και παραπέμπει σε χαρακτήρα μεγαλύτερου αυτοκινήτου, αλλά και λόγω των σφιχτών ρυθμίσεων της ανάρτησης.>
Αφου πραγματικά ενοιωσε 150 ίππους, άντε να εμπιστευτείς άρθρο στην... νέα εποχή των 4τροχών.
Κρίμα....
Ένα άτυπο press release, το μεροκάματο να βγαίνει...
-
Γιατί ρε παιδιά ; Τι είναι τα 150 άλογα του 1.5 ; Μουλάρι ο Αστραχάν;
-
O άνθρωπός σου Φάνη!.
Γύρω στο 5:00, τα χώνει για τα manual και γουστάρει τα αυτόματα (αν και DSG το συγκεκριμένο).
Skoda Fabia MK4 2021