-
-
H esence ανάρτηση που διαβάζει τον δρόμο και δίνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στις αναρτήσεις είναι διαθέσιμη στην βασική έκδοση;
Πολύ ενδιαφέρον αυτό αν ισχύει. Τα Μάτριξ είναι στην 3η έκδοση τελικά.
Έχει κάποιος αναλυτικά να δούμε τους εξοπλισμούς; -
-
@alexis-kapsalis said in DS4 2021:
H esence ανάρτηση που διαβάζει τον δρόμο και δίνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στις αναρτήσεις είναι διαθέσιμη στην βασική έκδοση;
Πολύ ενδιαφέρον αυτό αν ισχύει. Τα Μάτριξ είναι στην 3η έκδοση τελικά.
Έχει κάποιος αναλυτικά να δούμε τους εξοπλισμούς;Ναι το είδα και μου έκανε εντύπωση που την "έξυπνη" ανάρτηση την έχουν στάνταρ!
Την οθόνη πάλι με τις γραφικες συντομεύσεις και τα Μάτριξ είναι στην τρίτη έκδοση που υποχρεωτικά πας στις ακριβές 19αρες που χάνουν σίγουρα σε άνεση που πάει 33-35.
Τελικά η πρώτη έκδοση αφού έχει και αισθητήρες πίσω της λείπει μόνο η κάμερα οπισθοπορειας και μάλλον το acc. -
Ναι το είδα και μου έκανε εντύπωση που την "έξυπνη" ανάρτηση την έχουν στάνταρ!
Κοίτα πιο προσεκτικά, στάνταρ μόνο στην υβριδική έκδοση PHEV! Στα "απλά" την πληρώνεις....
Επίσης ζάντες, όλες 19αρα έχουν εκτός από την βασική (στην Γαλλία υπάρχει και πιο βασική με αίσχος και ντροπή τάσια!!).
-
Ναι το είδα και μου έκανε εντύπωση που την "έξυπνη" ανάρτηση την έχουν στάνταρ!
Κοίτα πιο προσεκτικά, στάνταρ μόνο στην υβριδική έκδοση PHEV! Στα "απλά" την πληρώνεις....
Επίσης ζάντες, όλες 19αρα έχουν εκτός από την βασική (στην Γαλλία υπάρχει και πιο βασική με αίσχος και ντροπή τάσια!!).
Ok τώρα πρόσεξα την παρένθεση! Είπα και εγώ γιατί ακουγόταν απίστευτο να την είχαν στα βασικά θερμικά!
-
Ξέρει κανείς τίποτα για τον κινητήρα βενζίνης 1.6 180 άλογατα?
Σε ποιό άλλο μοντελο έχει μπει? -
Σε ποιό άλλο μοντελο έχει μπει?Σε πάρα πολλά (DS7, 3008, 508, C5 Aircross κλπ.), είναι ο παλαίμαχος 1.6 ΤHP που βγαίνει και σε έκδοση με 225 άλογα. Παλιό και γνωστό μοτέρ, δεν είναι κάτι νέο...
-
Πάντως η τιμή όπως ειπώθηκε είναι καλή εδώ που έχουμε φτάσει.
Η βασική έκδοση βενζίνης και ντίζελ κοστίζει όσο η allure 308 ( που είναι κοντά εξοπλιστικά , αν και το ds είναι λίγο πιο πάνω νομίζω). Και μιλάμε για δεδομένα καλύτερη ποιότητα εσωτερικού όπως σε όλα τα ds σε σχέση με τα πεζω , πιο εμπορική κατηγορία , ελευθερία μεγαλύτερης απόστασης από έδαφος περισσότερα λτ αποσκευών.
Τώρα για την κύλιση και ηχομόνωση θα είναι τουλάχιστον ισοδύναμα. Άρα κατά την γνώμη μου σβήνει και το 308. -
για φιμε πισω τζάμια πρέπει να πας στα 40χιλιαρικα ?
-
Καμιά εκτίμηση για χρόνους παράδοσης;;;
-
-
Εντάξει δεν θα πας στα 40 για τα φιμε! Βάζεις μεμβράνες.
OFF topic, Γιατί δεν έχουμε θέμα πουθενά στο forum για μεμβράνες?
Έψαχνα 3 ωρες να βρώ στοιχεία για τις κεραμικές και δε βρήκα κατι.
Κεραμικές ή αλουμινίου? 3M, Madico ή Lumar ? -
Εντάξει δεν θα πας στα 40 για τα φιμε! Βάζεις μεμβράνες.
Κεραμικές ή αλουμινίου? 3M, Madico ή Lumar ?https://forum.4troxoi.gr/topic/35551/τεχνικά-θέματα-βελτιώσεις-φιμε-τζαμια-0
-
Κεραμικές ή αλουμινίου? 3M, Madico ή Lumar ?https://forum.4troxoi.gr/topic/35551/τεχνικά-θέματα-βελτιώσεις-φιμε-τζαμια-0
Ευχαριστώ, Ξεκινάω τη μελέτη....
-
Μόλις διάβασα για τις τιμές στο fb μπήκα και διάβασα τις δύο τελευταίες σελίδες του νήματος. Ειλικρινά τώρα ποιός και γιατί θα πάει να δώσει έστω και ένα ευρώ παραπάνω από την βασική έκδοση της DS4 για να πάρει οποιαδήποτε έκδοση του 308; Μόνο που έχει πολλαπλούς και στάνταρ το EAT8 σε αυτή την τιμή χάνεται το νόημα της οποιαδήποτε σύγκρισης με το λεονταρακι.
Προσωπικά το μόνο που θα με έκανε να "κολλήσω" θα ήταν αυτό που σωστά είπε ο lap. Σε ένα τέτοιο όχημα είναι να μπαίνεις μόνο με κοστούμι! Είμαστε σίγουροι 100% πως η βασική έχει πολλαπλούς;
-
Ημιακαμπτκο έχει από ότι διάβασα. Aλλα εξακολουθεί να μην έχει νόημα η αγορά του 308. Όταν είχε πρωτοβγει το ds7 και είχα μπει σε αυτό και μετά το 3008 που ήταν ακριβώς δίπλα πραγματικά το 3008 μου είχε φανεί τελείως φθηνό εσωτερικά είχαν μεγάλη διαφορά.
Φυσικά μιλάμε για το 2019. Τώρα το 308 είναι αρκετά αναβαθμισμένο αλλά πιστεύω και το ds4 δεν υστερεί από το ds7. -
100% εχει Ημιάκαμπτο
-
Λογικά θα το διορθώσουν σε 3-4 μήνες το "λάθος" αυτό .
Τιμές γνωριμίας είναι , όπως και το C4 cross όταν βγήκε και δείτε που έχει φτάσει τώρα. -
Σε ποιό άλλο μοντελο έχει μπει?Σε πάρα πολλά (DS7, 3008, 508, C5 Aircross κλπ.), είναι ο παλαίμαχος 1.6 ΤHP που βγαίνει και σε έκδοση με 225 άλογα. Παλιό και γνωστό μοτέρ, δεν είναι κάτι νέο...
Έχει βγάλει κάνα (χοντρό) πρόβλημα το συγκεκριμένο μοτέρ στο παρελθόν; Είμαι με δοκιμασμένο ώριμο ταπεινό TSI μη φάω τα μούτρα μου...
DS4 2021