-
@mitsos207 said in DS4 2021:
Εγώ το οδήγησα την πρώτη μέρα που ήρθε για μια βόλτα στο τετράγωνο χωρίς να μπορέσω να καταλάβω κάτι φυσικά. Από τότε περιμένω να με καλέσουν για να το κάνω ένα σωστό τεστ ντραιβ αλλα ακόμα τίποτα.
Θα ήθελα το acc π.χ αλλα επειδή είναι ακριβώς μαζι με άλλους 3-4 κωδικούς ξεφεύγει η τιμή. Ποση ωρα το οδηγησες; χωρίς τον πωλητή φαντάζομαι;Αντιπροσωπεία Αθήνας μου το έδωσαν 30-45' ασυνόδευτο.
Το acc είναι και σκέτο στο χιλιάρικο. Πιο κάτω δεν έχει. -
Εμένα μου είπε για κανένα 2ωρο αλλα περιμένω τηλ. Όταν μπορέσεις γράψε εντυπώσεις.
Σου έκανε έστω κάποια τυπική έκπτωση; εμένα ούτε ένα ευρώ παρότι με ξεπεταξε λιγάκι. Τους δικαιολογώ μόνο και μόνο επειδή ήταν η πρώτη μέρα που πήγε στην έκθεση αλλα δεν μπορώ να πω ότι είχε και πολύ κόσμο. -
Εμένα μου είπε για κανένα 2ωρο αλλα περιμένω τηλ. Όταν μπορέσεις γράψε εντυπώσεις.
Σου έκανε έστω κάποια τυπική έκπτωση; εμένα ούτε ένα ευρώ παρότι με ξεπεταξε λιγάκι. Τους δικαιολογώ μόνο και μόνο επειδή ήταν η πρώτη μέρα που πήγε στην έκθεση αλλα δεν μπορώ να πω ότι είχε και πολύ κόσμο.Καμία έκπτωση και σε μένα. Αν δε κόψουν κάτι εγώ δε βάζω παραγγελία. Θα γράψω εντός της ημέρας.
-
Εγώ το οδήγησα την πρώτη μέρα που ήρθε για μια βόλτα στο τετράγωνο χωρίς να μπορέσω να καταλάβω κάτι φυσικά. Από τότε περιμένω να με καλέσουν για να το κάνω ένα σωστό τεστ ντραιβ αλλα ακόμα τίποτα.
Θα ήθελα το acc π.χ αλλα επειδή είναι ακριβώς μαζι με άλλους 3-4 κωδικούς ξεφεύγει η τιμή. Ποση ωρα το οδηγησες; χωρίς τον πωλητή φαντάζομαι;Σόρρυ δλδ έκανες το κόπο να πας μέχρι έκθεση να δώσεις δίπλωμα και έκανες την βόλτα του τετραγώνου και το επέστρεψες; Καντού ένα τεταρτακι τουλάχιστον να έχεις λίγο εικόνα. Τι θα σου έλεγαν; Εκτός αν δεν είχες εσύ χρόνο.
-
Σου έκανε έστω κάποια τυπική έκπτωση; εμένα ούτε ένα ευρώ παρότι με ξεπεταξε λιγάκι. Τους δικαιολογώ μόνο και μόνο επειδή ήταν η πρώτη μέρα που πήγε στην έκθεση αλλα δεν μπορώ να πω ότι είχε και πολύ κόσμο.Καμία έκπτωση και σε μένα. Αν δε κόψουν κάτι εγώ δε βάζω παραγγελία. Θα γράψω εντός της ημέρας.
Δλδ με μηδενικές πωλήσεις και έχουν τόσο τουπε; Που να πουλούσε κιόλας ...
-
Θα ήθελα το acc π.χ αλλα επειδή είναι ακριβώς μαζι με άλλους 3-4 κωδικούς ξεφεύγει η τιμή. Ποση ωρα το οδηγησες; χωρίς τον πωλητή φαντάζομαι;Σόρρυ δλδ έκανες το κόπο να πας μέχρι έκθεση να δώσεις δίπλωμα και έκανες την βόλτα του τετραγώνου και το επέστρεψες; Καντού ένα τεταρτακι τουλάχιστον να έχεις λίγο εικόνα. Τι θα σου έλεγαν; Εκτός αν δεν είχες εσύ χρόνο.
Εκείνοι με είχαν πάρει τηλ. να κανονίσουμε για τεστ ντραιβ γιατί είχα στείλει αίτημα μέσω της σελίδας τους. Δεν έδωσα καν δίπλωμα φαντάσου απλα το πήγαμε μια βόλτα με τον πωλητή και τη σύζυγό μαζί για ένα τετράγωνο στην κυριολεξία. Μου είπε θα κανονίσουμε να το πάρετε οι δύο σας την επόμενη βδομάδα να το δείτε καλύτερα.
Πολύ μέτριες εντυπώσεις μου έχει αφήσει η μία και μοναδική αντιπροσωπεία της Αθήνας πάντως.
Αν δεν παίξει κάποιο προωθητικό ή έστω μία έκπτωση της προκοπής δεν νομίζω να το επιλέξω. Ωραίο αυτοκίνητο δε λέω αλλα πρέπει να το σπρώξουν λίγο και αυτοί για να πουλήσει. Ειδικά τώρα που και η σεατ έριξε το χρόνο παράδοσης στους 4μηνες. -
Λοιπόν να γράψω δυο λόγια. Να ξεκινήσω με το ότι αυτό που οδηγώ τώρα είναι ένα Λεον mk3 του 2013 1.4 tsi. Κλείνω 9 χρόνια μαζί του και δεν έχω παράπονο.
Το TD με την DS ήταν το 1.2 βενζίνη. Το αμάξι είναι άνετο στο δρόμο, έχει καλή απόσβεση στους καροδρομους του Αμαρουσίου. Το πήγα Κηφισίας και γύρω από τα στενά, κοντά στο σπίτι μου, που τα ξέρω.
Πατάει ωραία στο δρόμο και δεν κοπανάει στις λακκούβες. Μαγικό χαλί δεν είναι. Έχω μπει σε XC40 και λες ότι είσαι στην Ελβετία.
Το τιμόνι του ήταν οκ, οδήγησα και το QQ και είχε τιμόνι ηλεκτρονικού.
Η θέση του οδηγού πολύ αναπαυτικη, δεν μπαίνεις στο πηγάδι όπως στο 308. Είμαι μικρόσωμος, ένας ψηλός και εύσωμος μπορεί να του φανεί λίγο στενούρα. Πχ το Sportage είχε πολύ άπλα και στις θέσεις και γενικά.
Ακόμα και με τον 1.2 το όχημα κινείται ικανοποιητικά γρήγορα, μάλλον ο φίλος που το οδήγησε το είχε στο eco. Εκεί είναι βάρκα στο γυαλο...
Τώρα στο sport ο τρικυλινδρος ακούγεται έντονα και άσχημα. Εκεί που είσαι δηλαδή 1η 2α 3η και το πατάς κάνει σαν μικρό κομπρεσέρ. Άρα από ηχομόνωση χωλαίνει λίγο δε ξέρω πως είναι στο 308.Αφού ρώτησα τον πωλητή αν όντως μου έδωσε το βενζίνη και όχι το diesel.
Ελπίζω ο 1.6 να είναι πιο νορμάλ τετρακυλινδρος γαρ.
Να τονίσω ότι με νορμάλ οδήγηση δεν ενοχλεί, αλλά οκ, αν θες και λίγο να το πατάς δε μπορεί να κάνει σαν τροκανι.
Σαν γενική αίσθηση πάντως, μου κούμπωσε ωραία το αμάξι, δεν ήθελα να κατέβω.
Οδήγησα και το Sportage, άλλη κατηγορία, και αυτό καλό αλλά κοπαναγε πολύ στις λακουβες. Επίσης ενώ το βλέπεις θηρίο, εχει 17εκ απόσταση, όταν το γύρισα πίσω από κει που το πήρα ανέβηκα πεζοδρόμιο και βρήκε κάτω.
Αυτά τα ολίγα.
-
Προσωπικά θεωρώ ότι ο λόγος που δεν κόβουν κάτι είναι επειδή μόλις ήρθε και περιμένουν να δουν αν μπορούν να το σπρώξουν και έτσι, χωρίς καμία προσφορά!
Να θυμίσω ότι και το 308 όταν ήρθε, μίλησα με καμιά 10αρια αντιπροσωπείες και δεν έκοβαν ούτε 1 ευρώ! Και αρχικά υποτίθεται ότι το προωθητικό των 1000 ευρώ θα ήταν μέχρι τέλος του 21 και πλέον φτάσαμε στο ότι θα ισχύει ακόμα και τον Απρίλιο! Χώρια ότι οι περισσότερες πλέον κόβουν και ένα εξτρά 300-500αρι!
Δώστε λίγο χρόνο, αν δουν ότι δεν τσουλάει, πιστεύω θα αναγκαστούν να κόψουν και από κάτι... -
@christosvvs said in DS4 2021:
Προσωπικά θεωρώ ότι ο λόγος που δεν κόβουν κάτι είναι επειδή μόλις ήρθε και περιμένουν να δουν αν μπορούν να το σπρώξουν και έτσι, χωρίς καμία προσφορά!
Να θυμίσω ότι και το 308 όταν ήρθε, μίλησα με καμιά 10αρια αντιπροσωπείες και δεν έκοβαν ούτε 1 ευρώ! Και αρχικά υποτίθεται ότι το προωθητικό των 1000 ευρώ θα ήταν μέχρι τέλος του 21 και πλέον φτάσαμε στο ότι θα ισχύει ακόμα και τον Απρίλιο! Χώρια ότι οι περισσότερες πλέον κόβουν και ένα εξτρά 300-500αρι!
Δώστε λίγο χρόνο, αν δουν ότι δεν τσουλάει, πιστεύω θα αναγκαστούν να κόψουν και από κάτι...Στην πεζω κόβουν κατά περιόδους στα 2008 και 3008 που πουλάνε τρέλα δεν θα κόβουν στο 308 που έχει μικρό κλάσμα πωλήσεων;
Θα κόψουν και στο ds. Δεν κόβουν τώρα για λόγους πρεστίζ.
Θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγει το c5 air cross και έπαιρνα προσφορά προσπαθούσαν να με στρέψουν στο ds7 που μου το έδιναν με 2-2500 προσφορά! -
28.500 ξεκινάει, φθηνότερη τιμή Ευρώπης, δηλαδή το C4 με την μικρή πλατφόρμα και μικρότερο πόσο να το δίνουν;
Ντουζίνες επιλογές, αν σε κάποιον φαίνεται ακριβό πηγαίνει στην αμέσως επόμενη. Έχει Focus Active, έχει Xceed, έχει C4, έχει ένα σωρό SUV, δόξα τον Θεό!
-
28.500 ξεκινάει, φθηνότερη τιμή Ευρώπης, δηλαδή το C4 με την μικρή πλατφόρμα και μικρότερο πόσο να το δίνουν;
Ντουζίνες επιλογές, αν σε κάποιον φαίνεται ακριβό πηγαίνει στην αμέσως επόμενη. Έχει Focus Active, έχει Xceed, έχει C4, έχει ένα σωρό SUV, δόξα τον Θεό!
Είναι ψυχολογικό το θέμα!
Η DS4 δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Αρχικά την κρυφοκοιτας. Μετά βλέπεις τα 28.500ε και σου μπαίνουν ιδέες. Μετά βλέπεις ότι με κάποιες "υποχρεωτικές" προσθήκες (για να πλησιάσει σε εξοπλισμό τον ανταγωνισμό) αρχίζει και ξεφεύγει...Και τελικά.... Προσωπικά κοιτάζω πλέον τη C4. Τρέχει και προσφορά από τη Citroen οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων την άλλη εβδομάδα θα προχωρήσω.
-
Τι προσφορά τρέχει για την C4 ?
Ρωτάω εδώ μια και το ανέφερες, επειδή στο θέμα της το οφτόπικ πάει σύννεφο... -
Ρωτάω εδώ μια και το ανέφερες, επειδή στο θέμα της το οφτόπικ πάει σύννεφο...
Τηλεφωνικώς 2-3 αντιπροσωπείες (Β. Ελλάδα) μου είπαν -800ε (αυτή πρέπει να είναι η επίσημη). Κάποια άφησε περιθώριο και για περισσότερα ενώ ένας πονηρουλης μου είπε μόνο -500 (αυτός που πριν από μερικά ποστ έφαγε θαψιμο) ίσως για να κάνει παιχνίδι μετά. -
Θα ήθελα το acc π.χ αλλα επειδή είναι ακριβώς μαζι με άλλους 3-4 κωδικούς ξεφεύγει η τιμή. Ποση ωρα το οδηγησες; χωρίς τον πωλητή φαντάζομαι;To οδηγεις με πωλητη διπλα. Εμενα με πηγε κηφισίας μεχρι δαχτυλιδι, γυρο γυρο και πισω. (δεν ξερω αν αλλαξε τωρα)
δεν μπορεις να καταλαβεις και πολλα. να εύχεσαι να μην εχει κινηση και πας σημειωτόν. Ευτυχώς πηγα Σαββατο 10:00. -
@andreas72 said in DS4 2021:
Τηλεφωνικώς 2-3 αντιπροσωπείες (Β. Ελλάδα) μου είπαν -800ε (αυτή πρέπει να είναι η επίσημη). Κάποια άφησε περιθώριο και για περισσότερα ενώ ένας πονηρουλης μου είπε μόνο -500 (αυτός που πριν από μερικά ποστ έφαγε θαψιμο) ίσως για να κάνει παιχνίδι μετά.Καλα στο formentor o ενας μου ειπε 4 χρονια εγγύηση με την μία και ο άλλος οταν του ειπα για κατι καλυτερο μου λεει συναγερμο και δωρο τα 2 χρονια εγγυηση απο αυτους για να παει στα 4
-
Θα ήθελα το acc π.χ αλλα επειδή είναι ακριβώς μαζι με άλλους 3-4 κωδικούς ξεφεύγει η τιμή. Ποση ωρα το οδηγησες; χωρίς τον πωλητή φαντάζομαι;To οδηγεις με πωλητη διπλα. Εμενα με πηγε κηφισίας μεχρι δαχτυλιδι, γυρο γυρο και πισω. (δεν ξερω αν αλλαξε τωρα)
δεν μπορεις να καταλαβεις και πολλα. να εύχεσαι να μην εχει κινηση και πας σημειωτόν. Ευτυχώς πηγα Σαββατο 10:00.Πέμπτη απόγευμα μου το έδωσαν ασυνόδευτο για 30-45' DS Store Χαλάνδρι. Πριν την τελική απόφαση θα το ξαναζητήσω.
-
Τηλεφωνικώς 2-3 αντιπροσωπείες (Β. Ελλάδα) μου είπαν -800ε (αυτή πρέπει να είναι η επίσημη). Κάποια άφησε περιθώριο και για περισσότερα ενώ ένας πονηρουλης μου είπε μόνο -500 (αυτός που πριν από μερικά ποστ έφαγε θαψιμο) ίσως για να κάνει παιχνίδι μετά.Καλα στο formentor o ενας μου ειπε 4 χρονια εγγύηση με την μία και ο άλλος οταν του ειπα για κατι καλυτερο μου λεει συναγερμο και δωρο τα 2 χρονια εγγυηση απο αυτους για να παει στα 4
Formentor δεν ειπώθηκε τίποτα για εγγύηση, 4 χρόνια, έκπτωση 600 ευρώ χωρίς πολλά πολλά. Cupra Μαρούσι. Αυτό τελος Φεβρουαρίου πριν αλλάξει ο τιμοκατάλογος.
-
Με στάνταρ εξοπλισμό 4 αστέρια στο EuroNCAP.
https://www.euroncap.com/en/results/ds/4/45659Αλλά ίσως επειδή την είχαν πατήσει και με τη C4, στο καπάκι, πέρασαν από τα τεστ και έκδοση με πιο πλούσιο εξοπλισμό:
https://www.euroncap.com/en/results/ds/4/45696Προσοχή, σκληρές εικόνες. (Ποιος αντέχει να βλέπει ένα τέτοιο αυτοκίνητο να καταστρέφεται;!;!)
-
Με στάνταρ εξοπλισμό 4 αστέρια στο EuroNCAP.
https://www.euroncap.com/en/results/ds/4/45659Αλλά ίσως επειδή την είχαν πατήσει και με τη C4, στο καπάκι, πέρασαν από τα τεστ και έκδοση με πιο πλούσιο εξοπλισμό:
https://www.euroncap.com/en/results/ds/4/45696Προσοχή, σκληρές εικόνες. (Ποιος αντέχει να βλέπει ένα τέτοιο αυτοκίνητο να καταστρέφεται;!;!)
Έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές βγάζουμε το άχτι μας με τα βίντεο αυτά για ενα έξτρα 400€, χάσανε ένα αστεράκι στην DS...
-
Παίρνει ζωές το αμάξι! Ποδηλάτες , πεζούς ,στουκαρει μπροστινα αμάξια μια χαρά τα πήγε...
DS4 2021