-
-
-
Φοβερό θα είναι το Honda, σε τι τιμές θα έρθει είναι το μεγάλο ερώτημα.
Δεν θα θες καμία 30αρα στο νερό;
-
Φοβερό θα είναι το Honda, σε τι τιμές θα έρθει είναι το μεγάλο ερώτημα.
Δεν θα θες καμία 30αρα στο νερό;
Εαν σκεφτούμε ότι 30αρα θές για το Jazz Cross, δεν θέλω να σκεφτώ καν την τιμή του HR-V!!
-
https://topelectricsuv.com/news/honda/2022-honda-hrv-launch/
Έχει εδώ κάτι μπερδεμένες πληροφορίες, το σημαντικότερο μάλλον είναι ότι θα δει αύξηση σε διαστάσεις και στα 4.45μ πλέον παίζει ακριβώς στο κέντρο της κατηγορίας C πλέον (αν είναι σωστές οι πληροφορίες), μένει να δούμε τις λεπτομέρειες γιατί μάλλον θα έχει διαφορετικές εκδόσεις Ιαπωνία/Αμερική/Ευρώπη.
Ελπίζω να μην έχει χάσει πλήρως την επαφή της με την Ευρωπαϊκή αγορά η Honda
Μέσα στο 21 θα παρουσιαστεί Ιαπωνία, ίσως αρχές 22 για Ευρώπη.
-
-
Mazd-ιζει νομίζω.
225/50/18 αν είδα καλά.
-
Σα να έχουν αντιγράψει την εταζέρα του kuga!
Ωραίο μέσα-έξω, χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές νομίζω πως θα πάει άκλαυτο λόγω τιμής...Ίδωμεν...
-
-
-
Και έχεις τωρα πες 40.000....τι επιλέγεις;;; Την ds4 ή το H RV awd full hybrid;
Υ. Γ Γαμω το τ9, Σορρυ για τα πολλά edit
-
Και έχεις τωρα πες 40.000....τι επιλέγεις;;; Την ds4 ή το H RV awd full hybrid;
Κανένα από τα 2...μια Giulia!
-
Από εμφάνιση δεν μου αρέσει καθόλου, το πίσω μέρος είναι απλά άσχημο. Σε όλα τα άλλα πιστεύω θα είναι πολύ δυνατό αν και στην Ευρώπη θα έχει μια χαμηλή πτήση πωλήσεων (δεν φαίνεται να τα έχουν σε αγάπη οι κάτοικοι της ηπείρου).
-
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την 'κουπέ' γραμμή πίσω στα suv... Θα ήταν πολύ πιο όμορφο ως περισσότερο τζιποειδές...
-
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την 'κουπέ' γραμμή πίσω στα suv... Θα ήταν πολύ πιο όμορφο ως περισσότερο τζιποειδές...
Νομίζω είναι ξεκάθαρα για να μειώνεται ο όγκος στο μάτι και να φαίνεται και πιο sport κατασκευή. Προσωπικά μου αρέσει αρκεί να μην μειώνει πολύ τον όγκο του χώρου αποσκευών και του διαθέσιμου χώρου για τους πίσω επιβάτες.
-
Στα C-HR/C4/Xceed πάντως περιορίζει πολύ ακριβώς αυτά τα 2 που αναφέρεις. Επισης την ορατότητα των πίσω αφού η κλίση συμβαίνει στο οπτικό τους πεδίο. Χειρότερο από όλα τo C-HR, λίγο καλύτερο το Xceed, επειδή είναι κ το μεγαλύτερο, οπότε η coupe γραμμή τραβάει από λίγο μετά.
Κατά τη γνώμη μου μειώνουν τα οφέλη των suv, αφού αυτά τα 2, άνεση και χώρος για κεφάλια των πίσω/αποσκευές και δυνατότητα φόρτωσης πάνω από το όριο της εταζερας, χάνονται.
Πρέπει όμως να κερδίζουν σε αεροδυναμική κάτι.
-
This post is deleted! -
Dublin, δεν έχεις προσέξει τι έχουν κάνει στο chr, η κλίση είναι πλασματική και προέρχεται από τα πλαϊνά, εκεί που κάθονται οι επιβάτες η οροφή δεν χαμηλώνει, είναι όπως σε όλα τα αυτοκίνητα, είναι ένα οπτικό τρικ που προέρχεται από τα πλαινά.
Το Honda έχει τέλεια minimal σχεδίαση μέσα έξω, πολύ προσεγμένο στις λεπτομέρειες και λιτό ταυτόχρονα. Το θέμα είναι ότι αφου η Honda έχει πλέον αποχωρήσει ανεπίσημα από την Ευρωπαϊκή αγορά η αρχική τιμή θα φθάνει τα 35κ. Οι πωλήσεις του θα ακολουθήσουν αυτές του Jazz, μηδέν.
Στις ελεύθερες βέβαια αγορές των άλλων ηπείρων όπου έχει ανταγωνιστική τιμη θα ξεπουλήσει.
-
Ναι, ξέρω, κυρίως από το πλαστικό στην πόρτα, αλλά έχεις απώλειες, όπως προανέφερα και ισχύει για τα αυτοκίνητα που προανέφερα, τα C-HR έχουν την περισσότερο κλειστοφοβίκη καμπίνα από όλα όσα είχα υπόψιν μου για αγορά.
Ακόμη και το Captur βγάζει το κεφάλι των επιβατών λίγο πίσω κατά τη γνώμη μου. Ελάχιστα, αλλά το παρατήρησα, αλλά στα coupe Crossover το φαινόμενο εμφανίζεται περισσότερο, φαντάζομαι κερδίζεις δε αεροδυναμική όμως, κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις.
C-HR πανέμορφο σίγουρα, αλλά όχι πολύ SUV, θα κόψει απίστευτες πωλήσεις από όλα τα Toyota to Yaris Cross, όσοι θέλουν λίγο μεγαλύτερο Yaris, πρακτικότερη Corolla, πραγματικό μικρό SUV Toyota, Toyota με 4κινηση θα σπεύσουν προς το Cross.
Γενικά αν πηγαίνει ευθεία, κερδίζεις πόντους από το κεφάλι, και σε απόλυτο άνοιγμα χώρου αποσκευών, φαίνεται και στα νούμερα.
Το HRV τώρα μου φαίνεται καταπληκτικό, μπαίνει ανάμεσα στο design της Mazda και την υβριδικότητα της Toyota, αλλά σε τιμές δυστυχώς δεν θα είναι ανάμεσά τους, αλλά πολύ από πάνω τους!
-
Ωραίο,ποιοτικό κι ευρύχωρο δείχνει (Στο 11:10 όμορφη λεπτομέρεια το on/off του led φωτιστικού για τους πίσω)
Φαίνεται κι ήσυχο εσωτερικά,παρά το θόρυβο υπό βροχή που έχει έξω.
Ποιος ξέρει πόσα νεφρά θα πρέπει να δώσεις στον 'Σάρα' για μια ικανοποιητικά εξοπλισμένη έκδοση...
Honda HR-V 2021