-
Να θυμίσω ότι 33700 πήρα το αυτόματο ντίζελ 3008 με 35 μέρες αναμονή.
Και ότι έχει 32700 το αυτόματο βενζίνης και υπάρχουν αμάξια .
-
@criuser said in Honda HR-V 2021:
Προβοκάτορα!
-
@chrisk6 said in Honda HR-V 2021:
@dublin said in Honda HR-V 2021:
Τι λες ρε φίλε...33800 ειχα πάρει προσφορά κάπου τον Γενάρη. Κ θυμάμαι να λέει πως δεν κλειδώνει τιμή κ αν πάρει ένα μικρό ποσό το απορροφά ο αντιπρόσωπος. Αλλιώς προκαταβολή πίσω...Πλέον 2900€ πάνω σε 2 μήνες. Σοκ πραγματικά...
Άντε να έχεις παραγγείλει με 12μηνη αναμονή κ να σου λέει 3Κ πάνω...Εσένα σκεφτόμουν τώρα, αλλά δεν ήθελα να στρίψω το μαχαίρι στην πληγή για τους φίλους Honda-ιους (respect στην εταιρεία) και δεν είπα τίποτα..
Οι CX30 και e-Power πρέπει να γελάνε χαιρεκακα αυτή τη στιγμή!
Μεγάλη υπόθεση πλέον το κλείδωμα τιμής.
Ασχέτως αν πήγα στο Mazda που μου άρεσε περισσότερο.
Για λίγο ένιωσα περίεργα με το honda γιατί μου άρεσε μπορώ να πω.Κάνει κανείς κλείδωμα; Το καλοκαίρι μου είχε πει η Hyundai (μάλιστα αρχές καλοκαιριού) που τώρα νομίζω το έκοψαν και αυτοί..
-
Τι λες ρε φίλε...33800 ειχα πάρει προσφορά κάπου τον Γενάρη. Κ θυμάμαι να λέει πως δεν κλειδώνει τιμή κ αν πάρει ένα μικρό ποσό το απορροφά ο αντιπρόσωπος. Αλλιώς προκαταβολή πίσω...Πλέον 2900€ πάνω σε 2 μήνες. Σοκ πραγματικά...
Άντε να έχεις παραγγείλει με 12μηνη αναμονή κ να σου λέει 3Κ πάνω...Εσένα σκεφτόμουν τώρα, αλλά δεν ήθελα να στρίψω το μαχαίρι στην πληγή για τους φίλους Honda-ιους (respect στην εταιρεία) και δεν είπα τίποτα..
Οι CX30 και e-Power πρέπει να γελάνε χαιρεκακα αυτή τη στιγμή!
Μεγάλη υπόθεση πλέον το κλείδωμα τιμής.
Ασχέτως αν πήγα στο Mazda που μου άρεσε περισσότερο.
Για λίγο ένιωσα περίεργα με το honda γιατί μου άρεσε μπορώ να πω.Κάνει κανείς κλείδωμα; Το καλοκαίρι μου είχε πει η Hyundai (μάλιστα αρχές καλοκαιριού) που τώρα νομίζω το έκοψαν και αυτοί..
Η Mazda κανει κλειδωμα τιμης (με 10% προκαταβολη του τελικου ποσου).
Τουλαχιστον εγω πριν 1.5 μηνα που εκλεισα.
Δεν ξερω αν αλλαξε πλεον. -
Μέχρι 31-12 η Hyundai/Kia είχαν κλείδωμα τιμής,αλλά και ετοιμοπαράδοτα (Niro hybrid).
Κι η Nissan όλο το Δεκέμβριο είχε κάποια ετοιμοπαράδοτα QQ και Juke full υβριδικά. Επίσης,είχε και κλείδωμα τιμής για παραγγελίες που θα ερχόντουσαν Ελλάδα ως 31-3-2023.Όλα αυτά ίσχυαν πριν κανένα 2μηνο,τώρα άγνωστο.
-
@criuser said in Honda HR-V 2021:
Με τα παλιά φώτα-ξεστοκάρισμα όμως και κάτι άλλες ελλείψεις...σε ένα μοντέλο που είναι στο τέλος της ζωής του. Λογικό λοιπόν....ξεστοκάρουν ό,τι υπάρχει!
-
Αλλά πρώτη μούρη παντού...
Αυτό δεν το λες...
-
Πάντως μεταξύ των 2 (HRV/3008) στα ~33800 εγώ θα διάλεγα αβίαστα το Honda.
Πάντα μιλώντας με την προοπτική να κρατήσεις ένα αυτοκίνητο μια 10ετια γεμάτη. -
Πάντα μιλώντας με την προοπτική να κρατήσεις ένα αυτοκίνητο μια 10ετια γεμάτη.Ναι, μόνο που το HRV ξεκινάει από 36.700 και το Peugeot από 28.000, και 32.700 το αυτόματο και παραπάνω έκδοση (η εισαγωγική νομίζω δεν βγαίνει αυτόματη στο 3008)!!
Αν δεν καίγεσαι για αυτόματο, έχεις ένα headstart 8.000€ που παίρνεις μηχανή ή ένα φθηνό μικρό diesel για τα πολλά!
Δηλαδή... ούτε καν!
-
Ναι, μόνο που το HRV ξεκινάει από 36.700 και το Peugeot από 28.000, και 32.700 το αυτόματο και παραπάνω έκδοση (η εισαγωγική νομίζω δεν βγαίνει αυτόματη στο 3008)!!
-
Να συγκρίνουμε ίσια πράγματα, δλδ με αυτόματο.
-
Δεν αγοράζει κανείς 3008 χειροκίνητο, με τέτοιο εσωτερικό και να έχει την γκουμούτσα?? έλεος....
-
-
@fanis75 said in Honda HR-V 2021:
Ναι, μόνο που το HRV ξεκινάει από 36.700 και το Peugeot από 28.000, και 32.700 το αυτόματο και παραπάνω έκδοση (η εισαγωγική νομίζω δεν βγαίνει αυτόματη στο 3008)!!
-
Να συγκρίνουμε ίσια πράγματα, δλδ με αυτόματο.
-
Δεν αγοράζει κανείς 3008 χειροκίνητο, με τέτοιο εσωτερικό και να έχει την γκουμούτσα?? έλεος....
-
και πάλι είναι 4.000 λιγότερο, πάλι παίρνεις μηχανή ή μεταχειρισμένο diesel για 2ο..
-
είπαμε σεβόμαστε τις επιλογές του άλλου, με προσβάλεις πολλαπλός επειδή ξέρεις ότι είμαι full manual αλλά δεν το συνειδητοποιείς μάλλον. Όπως επίσης όταν λες ότι πέθαναν τα diesel και μόνο τρελοί θα έπαιρναν σε έναν άνθρωπο που έχει 4!
Απλά το αναφέρω γιατί ξεχνάμε συνεχώς ότι ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και κάνει τις δικές του επιλογές. Το αναφέρω για να προάγουμε τον πολιτισμένο διάλογο.
Το τι θεωρεί ο καθένας φυσιολογικό και πρέπον είναι σχετικό και μη επιλήψιμο (αν δεν βλάπτει τους άλλους φυσικά).
-
-
- είπαμε σεβόμαστε τις επιλογές του άλλου, με προσβάλεις πολλαπλός επειδή ξέρεις ότι είμαι full manual αλλά δεν το συνειδητοποιείς μάλλον. Όπως επίσης όταν λες ότι πέθαναν τα diesel και μόνο τρελοί θα έπαιρναν σε έναν άνθρωπο που έχει 4!
Απλά το αναφέρω γιατί ξεχνάμε συνεχώς ότι ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και κάνει τις δικές του επιλογές. Το αναφέρω για να προάγουμε τον πολιτισμένο διάλογο.
- Δεν προσβάλλω εσένα, είπα για 3008, εσύ έχεις 2008!
- Τα ντήζελ πάνε στον Κρούζερ που έδωσε ένα σκασμό λεφτά το 2023 για μαζούτ...!!
- Πολιτισμός = αυτόματο! Η κουτάλα δεν ταιριάζει βρε παιδί μου με την Στελάντις, προάγει φινέτσα, άνεση και ντηζαην...η κουτάλα είναι παράτειρη, πως να το κάνουμε. Δες το εσωτερικό τους, δεν είναι σχεδιασμένο για χειροκίνητο, κάνει μπαμ από μακριά.
ΥΓ: εαν έχεις προσβληθεί ζητώ συγνώμη!!
ΥΓ2: ποτέ δεν είναι αργά να έρθεις σοτν ίδιο δρόμο του αυτόματου...όλοι κάνουμε λάθη, αλλά μπορούμε να τα διορθώσουμε! -
- είπαμε σεβόμαστε τις επιλογές του άλλου, με προσβάλεις πολλαπλός επειδή ξέρεις ότι είμαι full manual αλλά δεν το συνειδητοποιείς μάλλον. Όπως επίσης όταν λες ότι πέθαναν τα diesel και μόνο τρελοί θα έπαιρναν σε έναν άνθρωπο που έχει 4!
- Τα ντήζελ πάνε στον Κρούζερ που έδωσε ένα σκασμό λεφτά το 2023 για μαζούτ...!!
- Πολιτισμός = αυτόματο! Η κουτάλα δεν ταιριάζει βρε παιδί μου με την Στελάντις, προάγει φινέτσα, άνεση και ντηζαην...η κουτάλα είναι παράτειρη, πως να το κάνουμε. Δες το εσωτερικό τους, δεν είναι σχεδιασμένο για χειροκίνητο, κάνει μπαμ από μακριά.
ΥΓ2: ποτέ δεν είναι αργά να έρθεις σοτν ίδιο δρόμο του αυτόματου...όλοι κάνουμε λάθη, αλλά μπορούμε να τα διορθώσουμε!Δεν έχω προσβληθεί! Ξέρω ότι δεν το κάνεις επίτηδες, απλά όταν κάποιος ιδεολογικά παίρνει manual diesel, είναι σαν να εκφράζουμε αντίθετους κόσμους! Κάτι που είμαι σίγουρος δεν ισχύει στον βαθμό που φαντάζει.
Μπορείς να με πεις αναχρονιστικό ή old school, αλλά επέτρεψέ μου να υπάρχω!
Να καταλάβεις πήρα το μεγάλο scooter πριν την Πρωτοχρονιά, πολυ ευχαριστημένος για την κατηγορία του, δεν έχω κάνει ούτε 500χλμ, και σκέφτομαι να το δώσω.. έχω ξενερώσει απίστευτα που δεν βάζω ταχύτητες.. νιώθω ότι δεν κάνω τίποτα, απλά υπάρχω..
Τώρα με τα ηλεκτρικά αναγκαστικά θα είναι και auto και αυτόνομη οδήγηση, και όλα μέσα.. ένα - δύο diesel manual θα τα κρατήσω πάντως να υπάρχουν!
-
Πάντα μιλώντας με την προοπτική να κρατήσεις ένα αυτοκίνητο μια 10ετια γεμάτη.Ναι, μόνο που το HRV ξεκινάει από 36.700 και το Peugeot από 28.000, και 32.700 το αυτόματο και παραπάνω έκδοση (η εισαγωγική νομίζω δεν βγαίνει αυτόματη στο 3008)!!
Αν δεν καίγεσαι για αυτόματο, έχεις ένα headstart 8.000€ που παίρνεις μηχανή ή ένα φθηνό μικρό diesel για τα πολλά!
Δηλαδή... ούτε καν!
Εγω απλα αναφερθηκα στο πετρελαιο/αυτοματο 3008 κ στα χρηματα που ειχανε (πλεον αλλαξε). Αλλο το 3008 βενζινη κ χειροκινητο. Επισης το πετρελαιο θα ειχε κ καποια καλυτερη καταναλωση ωστε να πεις οτι το βαζεις σε καποια συγκριση με το HRV.
Αλλα οπως εχουμε πει ο καθενας το βλεπει αλλιως κ ζηταει αλλα πραγματα.
Στο δι ταυτα ομως τα 3Κ πανω τοσο γρηγορα θα μου κακοφαινοντουσαν. -
ΥΓ2: ποτέ δεν είναι αργά να έρθεις σοτν ίδιο δρόμο του αυτόματου...όλοι κάνουμε λάθη, αλλά μπορούμε να τα διορθώσουμε!Δεν έχω προσβληθεί! Ξέρω ότι δεν το κάνεις επίτηδες, απλά όταν κάποιος ιδεολογικά παίρνει manual diesel, είναι σαν να εκφράζουμε αντίθετους κόσμους! Κάτι που είμαι σίγουρος δεν ισχύει στον βαθμό που φαντάζει.
και σκέφτομαι να το δώσω.. έχω ξενερώσει απίστευτα που δεν βάζω ταχύτητες.. νιώθω ότι δεν κάνω τίποτα, απλά υπάρχω..
Στο είχα πει ΜΗΝ πάρεις scooter. και δεν είναι οι ταχύτητες μόνο, κάθεσαι πάνω σαν πολυθρόνα, δεν καβαλάς σαν την μηχανή
Το ίδιο είχα πάθει και γω και δεν εφταιγε το scooter ήταν πολύ καλό, αλλά με ξενερωνε
Εκανα 2000 χλμ και το πούλησα χάνοντας κάποια λευτά. Δεν ξαναπήρα scooter.
-
ΥΓ2: ποτέ δεν είναι αργά να έρθεις σοτν ίδιο δρόμο του αυτόματου...όλοι κάνουμε λάθη, αλλά μπορούμε να τα διορθώσουμε!
Οχι δεν θα πάρουμε
ΜΟΝΟ με ηλεκτρικο που δεν υπάρχουν ταχύτητες
-
Τα σκουτερ οταν τα παιρνεις ξερεις απο πριν την χρηση του κ τα καλα/κακα του.
Αν δεν μπορεις να εχεις μοτο κανονικη κ σκουτερ αγοραζεις ενα μοτο που να κανει πολλα πραγματα.
Απλα η ευκολιες που προσφερει το σκουτερ δεν υπαρχουν στις μοτο (καλως η κακως).Κρατα το να δουμε τι λεει κ το σκουτερ απο αξιοπιστια. Μην το πουλησεις ακομα @dublin .
-
Τα σκουτερ οταν τα παιρνεις ξερεις απο πριν την χρηση του κ τα καλα/κακα του.
Αν δεν μπορεις να εχεις μοτο κανονικη κ σκουτερ αγοραζεις ενα μοτο που να κανει πολλα πραγματα.
Απλα η ευκολιες που προσφερει το σκουτερ δεν υπαρχουν στις μοτο (καλως η κακως).Κρατα το να δουμε τι λεει κ το σκουτερ απο αξιοπιστια. Μην το πουλησεις ακομα @dublin .
Χαχα! Πολύ στιβαρό πάντως.. αναρτήσεις, στήσιμο - γεωμετρία, φρένα μπορεί και καλύτερα στην κατηγορία, φώτα full led απίστευτα.. γαντζακι στο κέντρο βάζω τον καφέ (!) μου, οκ χώρος από την σέλα (42 λίτρα, έχουν και 48 κάποια..), ντουλαπάκια με usb/12V, camera, ανοίγματα κάνω που και που, εντάξει, όλα τα μεσαία φεύγουν, αλλά σαν κάτι Kymco 300 και όσα έχουν μείνει με 2βαλβιδους στα 20-25 άλογα δεν πάνε κοντά.. γενικά πολύ προσεγμένο, φαίνεται ότι έχει πέσει σκέψη σε πολλά πράγματα..αν είχε και φωτιζόμενους διακόπτες θα βοηθαγε, όπως και Ηλεκτρικα ρυθμιζόμενη ζελατίνα, και ρυθμιζόμενες μανετες επίσης. υποτίθεται θα έρθει και Ευρώπη screen mirroring,. ώστε να έχεις gps στην οθόνη.. έχει Bluetooth/wifi! Ότι να'ναι!
Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει το off τώρα στα γεράματα.. μπορεί απλά να πάω να πάρω και το Voge 300 Rallye, αλλά θα έχω 3 μηχανάκια και 40 αυτοκίνητα.. ότι να'ναι..
https://www.bikeit.gr/on-off-sugkritika/item/33463-sygkritiko-honda-crf-300-rally-voge-300-rally?m=1
-
Άντε να έχεις παραγγείλει με 12μηνη αναμονή κ να σου λέει 3Κ πάνω...Το ίδιο ακριβώς και εγώ. Το οδήγησα αλλά δεν τρελάθηκα με την δύναμή του. Ποιοτικό πάντως και πλήρες από την αρχική έκδοση.
Να δω πως θα πουλήσει τώρα. -
@superfast5 said in Honda HR-V 2021:
Άντε να έχεις παραγγείλει με 12μηνη αναμονή κ να σου λέει 3Κ πάνω...Το ίδιο ακριβώς και εγώ. Το οδήγησα αλλά δεν τρελάθηκα με την δύναμή του. Ποιοτικό πάντως και πλήρες από την αρχική έκδοση.
Να δω πως θα πουλήσει τώρα.Πλήρες δεν ήταν από την αρχική! Του έλειπαν πολλά βασικά για μένα. Είχε θερμαινόμενα καθίσματα που δεν έχουν τα περισσότερα και magic seats, αλλά με τον μικρότερο χώρο αποσκευών..
Μετά τα βασικά που δεν είδα και θα ήθελα
-
μπάρες οροφής (έχει ΜΟΝΟ στην full έκδοση.. ξενερα για suvακι).
-
Φώτα ομίχλης LED εμπρός (σαν τη ρεζέρβα, τα θεωρώ απαραίτητα σε αυτοκίνητο που το έχω για οικογενειακά ταξιδακια)
-
Τιμόνι με Δερμάτινη Επένδυση (πλαστικό τύπου Suzuki;!)
-
Οπίσθιες Πρίζες USB (πολλές φορές χρησιμοποιώ και τις πίσω γιατί η μία μπροστά συνήθως καταλαμβάνεται από το usb με μουσική. Επίσης τα μικρά ήδη έχουν tablet/κινητά σe χρήση tablet, δεν αργεί η ώρα που θα τα απαιτήσουν στα ταξίδια, τώρα κάνω την πάπια!)
-
Εσωτερικός Καθρέπτης με Αυτόματη Σκίαση
Φωτοχρωματικος θέμα ασφάλειας για 2023.. -
απλά 4 ηχεία, χωρίς tweeter, δεν είπαμε να είναι και Focal, αλλά όχι και basic σύστημα, δεν κάνει 20.000 το αυτοκίνητο.
-
εισαγωγικά υφασμάτινα μέσα, πολύ basic..
-
Honda HR-V 2021