-
Κοιτάω μέσω εταιρικού leasing. Θα δω τι θα έχω μέσα στο όριο μου.
Ex30 όπως είπα ειναι αρνητικό σκορ από τα αποδυτήρια. Καλύτερα αγροτικό να ξέρεις τι έχεις τουλάχιστον
Θα δω και τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.
-
@dettol said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
@k-m said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
@wantone said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
τι μηκος εχει; υπαρχουν αγοραστες που θα πληρωσουν περισσοτερο κατι που ειναι μικροτερο less is more
4.17
Και εγώ ένα.μικρο πόλης ψαχνω
Το puma με 4.18 έχει πολύ καλύτερους χώρους αλλά θέλει 36+ εβδομάδες για να ερθει
Inster, ec3, leapmotor, άντε και το ex30, που δεν με ξετρελαίνει
Σωστός και αυτά φυσικά απλά δεν ξέρω για ετοιμοπαραδοτα που ψάχνει ο φίλος
-
Σήμερα είδα για πρώτη φορά ζωντανό το αμάξι. Και μάλιστα ένα δίπλα μου και μετά ένα άλλο παρκαρισμένο. Σε σκούρα χρώματα ήταν αποχρώσεις του γκρι.
Μεγάλο φαίνεται από κοντά και όμορφο θα έλεγα.
Το είχα δει στην έκθεση μου είχε φανεί πολύ μικρό.
-
@criuser said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Βγάλε τα γυαλιά της Στελλάντις και θα το δεις κανονικά....
το είδα πριν 10 μέρες στην Κυψέλη....στην Άννα ψιλοάρεσε. Εμένα μου φάνηκε ωραίο μπροστά (όπως και στην έκθεση), αλλά πίσω εξακολουθεί να είναι ένα άθλιο έκτρωμα, δεν βλέπεται, πονάνε τα μάτια του όταν το κοιτάς.
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
@criuser said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Βγάλε τα γυαλιά της Στελλάντις και θα το δεις κανονικά....
το είδα πριν 10 μέρες στην Κυψέλη....στην Άννα ψιλοάρεσε. Εμένα μου φάνηκε ωραίο μπροστά (όπως και στην έκθεση), αλλά πίσω εξακολουθεί να είναι ένα άθλιο έκτρωμα, δεν βλέπεται, πονάνε τα μάτια του όταν το κοιτάς.
Από Μπροστά είναι πολύ ωραίο, από πίσω πάλι.... εξαρτάται από την γωνία...... πολύ χαμηλοκωλα.... μου θυμίζει και κάποια παλιά Alfa Romeo, αλλά δεν ξέρω ποια να σας πω, ίσως Alfasud
Alfa Romeo Junior (B-SUV)