-
-
@kostashagi said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@kapa-0 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπέρα, ξέρουμε πότε θα είναι στην αγορά το facelift;
Λογικά αρχές 2024.
-
....και παραλαβή τέλος του 24
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Νέο μέλος εδώ, αν και σας διαβάζω καιρό! Έχω μπει σε διαδικασία αγοράς του πρώτου μου αυτοκινήτου. Όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιώ των γονιών μου. Ήρθε η στιγμή μου λοιπόν. Πάντοτε μου άρεζαν τα μεγάλα αυτοκίνητα, να είμαι ψηλά από το έδαφος και όλα τα καλά που προσφέρουν τα αυτοκίνητα αυτά της κατηγορίας. Έχω ξεχωρίζει το Τουσον, κατά κύριο λόγο. Από κοντά και το Xceed (ξέρω είναι διαφορετικό αυτοκίνητο), απλώς μου αρέσει. Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε με 2 ζητήματα. 1: Θέλω χειροκίνητο. Είναι πρακτικό σαν αυτοκίνητο, για πόλη για εγνατία για καθημερινή χρήση. 2) η ημι-υβριδική έκδοση, επειδή δε ξέρω τι παίζει με τις μπαταρίες γενικά, είναι αξιόπιστα; Ή θα χρειαστεί σε μια 5ετία 7ετία να δίνω ένα σκασμό λεφτά για αλλαγή μπαταρίας; Με τη δίνει αρκετά που δεν έχει ρεζέρβα, αλλά μπρος σε όλα τα καλά, χαλάλι. Ευχαριστώ όσους απαντήσουν. θα χαρώ πολύ να με συμβουλέψετε. Α! Γύρω στα 30-31 διαθέτω. Αρκούν;
-
Αν είσαι single υπάρχει λόγος για Tucson?
(Αν σου αρέσει είναι άλλο θέμα) -
Είμαι σε ηλικία που κοιτάω και το μέλλον. 30 κοντά. Επομένως περαν του οτι μου αρέσει υπερβολικά το αμάξι, κοιτάω και την μελλοντική του πρακτικότητα.
-
@taxiarxis said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Νέο μέλος εδώ, αν και σας διαβάζω καιρό! Έχω μπει σε διαδικασία αγοράς του πρώτου μου αυτοκινήτου. Όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιώ των γονιών μου. Ήρθε η στιγμή μου λοιπόν. Πάντοτε μου άρεζαν τα μεγάλα αυτοκίνητα, να είμαι ψηλά από το έδαφος και όλα τα καλά που προσφέρουν τα αυτοκίνητα αυτά της κατηγορίας. Έχω ξεχωρίζει το Τουσον, κατά κύριο λόγο. Από κοντά και το Xceed (ξέρω είναι διαφορετικό αυτοκίνητο), απλώς μου αρέσει. Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε με 2 ζητήματα. 1: Θέλω χειροκίνητο. Είναι πρακτικό σαν αυτοκίνητο, για πόλη για εγνατία για καθημερινή χρήση. 2) η ημι-υβριδική έκδοση, επειδή δε ξέρω τι παίζει με τις μπαταρίες γενικά, είναι αξιόπιστα; Ή θα χρειαστεί σε μια 5ετία 7ετία να δίνω ένα σκασμό λεφτά για αλλαγή μπαταρίας; Με τη δίνει αρκετά που δεν έχει ρεζέρβα, αλλά μπρος σε όλα τα καλά, χαλάλι. Ευχαριστώ όσους απαντήσουν. θα χαρώ πολύ να με συμβουλέψετε. Α! Γύρω στα 30-31 διαθέτω. Αρκούν;
Καλημέρα Ταξιάρχη, επειδή ανέφερες και πόλη θα σου πρότεινα να σκεφτείς και την ενναλακτικη του αυτόματου. Το DCT του Tucson μπορείς να το χειριστείς και σαν χειροκίνητο, επομένως έχεις τα καλά και των δύο κόσμων.
Όσον αφορά τις μπαταρίες των 48V, δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία αξιοπιστίας, αλλά λόγω του μεγέθους τους δεν νομίζω να έχουν κάποιο τεράστιο κόστος.Τα χρήματα αρκούν.
-
Είναι αξιόπιστα τα αυτόματα; Θέλω να πω, η λειτουργία του σασμάν είναι καλή και αξιόπιστη; Ποιός είναι ο λόγος που μου προτείνει αυτόματο; Κατανάλωση; Βλέπω στην υπογραφή σου το έχεις στην κατοχή σου. Εσένα είναι ημιυβριδικό;
Για πετρέλαιο να το κοιτάξω; Επίσης, τώρα που βγαίνει το νέο μοντέλο, λές να ξεφύγουν πολύ οι τιμές;;; -
Είναι αξιόπιστα τα αυτόματα; Θέλω να πω, η λειτουργία του σασμάν είναι καλή και αξιόπιστη; Ποιός είναι ο λόγος που μου προτείνει αυτόματο; Κατανάλωση; Βλέπω στην υπογραφή σου το έχεις στην κατοχή σου. Εσένα είναι ημιυβριδικό;
Για πετρέλαιο να το κοιτάξω;Ναι το 48V είναι το δικό μου. Μέχρι τώρα τα αυτόματα σαζμάν της Hyundai θεωρούνται αξιόπιστα. Ο λόγος που στο προτείνω είναι η ευκολία της οδήγησης γενικότερα. Για πετρέλαιο δεν θα στο συνιστούσα εκτός και αν κάνεις πάρα πολλά χλμ ετησίως.
Αν θέλεις διάβασε και το review μου εδώ: https://cartalk.gr/hyundai-tucson-1-6t-48v-180hp-7dct-4wd-premium/
-
Είμαι με manual και σαν manual το κιβώτιο είναι πολύ καλό, αλλά αν διαθέτεις έξτρα χρήματα για αυτόματο τα αξιζει από πλευράς άνεσης επίσης όπως ανέφερε ο Nikos στατιστικά θεωρείται από τα αξιόπιστα.
Σκέφτεσαι το facelift ?
-
Σκέφτομαι το facelift, διότι σκοπεύω να πάω σε αντιπροσωπεία από το νέο έτος. Επομένως δε νομίζω να γίνονται ακόμα παραγγελίες της τωρινής έκδοσης.
Απλώς όπως σας είπα, με προβληματίζει αυτό το ημιυβριδικό ιδίωμα που υπάρχει στο αμάξι. Θα μου πείτε 2023 έχουμε, τι φοβάσαι. Ε πείτε με παράξενο -
Λειτουργεί άψογα μη μασάς. Αν σε παίρνει πάρτο αυτόματο. Όχι ότι με χαλάει το χειροκίνητο αλλά αν έβαζα τώρα οι παραγγελία δε θα λυπόμουν τα παραπάνω χρήματα.
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Για πετρέλαιο να το κοιτάξω;Ναι το 48V είναι το δικό μου. Μέχρι τώρα τα αυτόματα σαζμάν της Hyundai θεωρούνται αξιόπιστα. Ο λόγος που στο προτείνω είναι η ευκολία της οδήγησης γενικότερα. Για πετρέλαιο δεν θα στο συνιστούσα εκτός και αν κάνεις πάρα πολλά χλμ ετησίως.
Αν θέλεις διάβασε και το review μου εδώ: https://cartalk.gr/hyundai-tucson-1-6t-48v-180hp-7dct-4wd-premium/
Ε, βάλ' του και τη δοκιμή: https://cartalk.gr/hyundai-tuscon-1-6t-180hp-2wd-6mt/
-
Τα λεφτά που διαθέτω, τα διαθέτω ξεκάθαρα λόγω έρωτα με το αμάξι. Ειδάλλως δε θα διέθετα τόσα πολλά. Δε θέλω όμως να ξεφύγει και πολύ η τιμή του. Δηλαδή 30-31 τα δίνω. Πιο πάνω πονάει λίγο η τσέπη μου. Μπορεί κάποιος να μου πει τι τέλη έχει; Εγώ καθημερινά κάνω 20χλμ εγνατίας για να πάω δουλειά + όσα προκύψουν εντός πόλης (μένω σε χωριό). Θα με συμφέρει σαν αγορά πιστεύετε; Ευλόγως θα μου πείτε, θες την πίτα όλη και τον σκύλο χορτάτο. Απλώς όταν θες να επενδύσεις σε κάτι για τα επόμενα 20 χρόνια, τα κοιτάς όλα.
-
Τα λεφτά που διαθέτω, τα διαθέτω ξεκάθαρα λόγω έρωτα με το αμάξι. Ειδάλλως δε θα διέθετα τόσα πολλά. Δε θέλω όμως να ξεφύγει και πολύ η τιμή του. Δηλαδή 30-31 τα δίνω. Πιο πάνω πονάει λίγο η τσέπη μου. Μπορεί κάποιος να μου πει τι τέλη έχει; Εγώ καθημερινά κάνω 20χλμ εγνατίας για να πάω δουλειά + όσα προκύψουν εντός πόλης (μένω σε χωριό). Θα με συμφέρει σαν αγορά πιστεύετε; Ευλόγως θα μου πείτε, θες την πίτα όλη και τον σκύλο χορτάτο. Απλώς όταν θες να επενδύσεις σε κάτι για τα επόμενα 20 χρόνια, τα κοιτάς όλα.
Το 20 με τρόμαξε λίγο που είπες. Δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά. Θα πρέπει σίγουρα να αλλάζεις λάδια κάθε 10 και όχι 15 που είναι το max.
-
Εγω θεωρώ ότι θα ανεβεί η τιμη του facelift 3 με 4 χιλιάρικα, ίσως να χρειαστεί να αποφασίσεις νωρίτερα αν θα πας με facelift ή με current.
-
Κοίτα, λέω 20, κοιτώντας την προοπτική. Δε ξέρεις τι σου φέρνει ο χρόνος. Και προφανώς τα services θα τελούνται ευλαβικά. Σε ότι αφορά το facelift προφανώς δε ξέρουμε πότε βγαίνει έτσι; τα 3-4 χιλιάρικα, είναι σεβαστό ποσό, που αλλάζει τα δεδομένα.
-
Κοίτα, λέω 20, κοιτώντας την προοπτική. Δε ξέρεις τι σου φέρνει ο χρόνος. Και προφανώς τα services θα τελούνται ευλαβικά. Σε ότι αφορά το facelift προφανώς δε ξέρουμε πότε βγαίνει έτσι; τα 3-4 χιλιάρικα, είναι σεβαστό ποσό, που αλλάζει τα δεδομένα.
Στα 30 εισαι στην εισαγωγικη εκδοση του Tucson που κατα την γνωμη μου εχει αρκετες ελλειψεις σε σχεση με τις αλλες 2 του εκδοσεις.Το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ καλο στα παντα αλλα η μετακινηση εντος πολης καθημερινα και η καταναλωση που μπορει να εχει με τις διαδρομες που κανεις ,στην θεση σου θα πηγαινα μαλλον στο xceed.Μην το προτιμησεις χειροκινητο και μην κανεις συμβιβασμο σε αυτο(μεχρι την αγορα του Tucson ,ειχα επαφη με αυτοματα μονο απο ενα ibiza fr με DSG και ακομα κλαιω γτ εσπασε 2 φορες) ,αλλα πονταρω στην μεχρι τωρα αξιπιστια της Hyundai .
-
Μ' αρέσει και το XCeed πολύ αλλά δεν είναι το κατάλληλο τόπικ για να το συζητήσουμε. Βλέπω επιμένετε για τα αυτόματα. Αλήθεια ρωτάω επειδή δεν έχω εικόνα, τι καλύτερο έχει από το χειροκίνητο πέραν της ξεκούρασης;
-
Μ' αρέσει και το XCeed πολύ αλλά δεν είναι το κατάλληλο τόπικ για να το συζητήσουμε. Βλέπω επιμένετε για τα αυτόματα. Αλήθεια ρωτάω επειδή δεν έχω εικόνα, τι καλύτερο έχει από το χειροκίνητο πέραν της ξεκούρασης;
Και δώρο διπλή εξάτμιση
Τίποτα άλλο, σίγουρα όχι κάτι καλύτερο πάντως εκτός και αν εισαι άπειρος οδηγός κ σε βοηθά στην οδήγηση
Hyundai Tucson NX4 (2020)