-
@galios36 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@elteo said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Μέχρι 1000 είναι το στρώσιμο. Ξεκίνα να το ανοίγεις.
Ναι συμφωνών
Καλησπέρα.. Το χειροκίνητο κιβώτιο πως το βλέπεις; καλό είναι;
Θα χρειαστει ενα πολύ μικρό διάστημα προσαρμογής γιατί απομονώνει κάπως ψηλά, ιδιαίτερα αν ξεκινάς από διαφορετικά modes (sport, νορμαλ, eco)
Αλλά εντάξει δεν είναι και πυρηνική φυσική, τώρα σε εμπειρία χρήσης έχει ωραίο άμεσο κούμπωμα (θυμίζει λίγο VW αν είχες ποτέ) χωρίς μεγάλες κινήσεις.
Έχω διαπιστώσει σε κάποιες φάσεις είναι λίγο σφιχτό οταν εισαι σβηστός με ταχύτητα μέσα και θέλεις να αποσυμπλεξεις. Δεν ξέρω όμως θα πρέπει να ρωτήσω τον τεχνικό διευθυντή τους, θα πάω σύντομα από εκει
Είχα ένα seat leon του 2007 και μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ ευχαριστημένος.. Με το κιβώτιο έτσι; όχι με κάτι άλλο... Μια ερώτηση.. Τα αμάξια πως έρχονται Ελλάδα από Τσεχία;
Με επιβατηγό πλοίο στον Πειραια
-
Καλησπερα στην ομαδα.Ωντας για επαγγελματικο ταξιδι στην Μαλτα αυτες τις μερες οι μετακινησεις μου γινονται ολες με ταξι (φοβερο το συστημα τους εδω που επιλεγεις την διαδρομη σου και εμφανιζει το κοστος τους διαθεσιμους οδηγους τον χρονο και τα οχηματα),ειχα την τυχη να μπω μεσα σε CHR(πολυ μα παρα πολυ chr εδω και ειδικα Toyota παιζει παρα πολυ),2008,3008,Tucson HEV & mHEV,yaris cross,corolla cross,X1 ,CX3 & CX5(αμαξαρες αλλα "μικρα") ,ενα πραγμα εχω να πω .Πρεπει να ειμαστε υπερευχαριστημενοι με την επιλογη μας και κυριολεκτω.
ΥΓ1:μου εχει κανει εντυπωση το ποσα πολλα toyota κυκλοφορουν καθως απο γερμανικα υπαρχουν BMW,MERC και ολα τα αλλα τπτ .Πολυ σπανια βλεπεις κανενα golf .Απο τα γερμανικα SUV μονο οι 2 μαρκες που προανεφερα
ΥΓ:η τιμη της βενζινης σε ενα σχετικα μικρο νησι νοτια της ιταλιας και πανω απο την αφρικη που κανει τα παντα εισαγωγη ειναι στο 1,31(ιδια τιμη ακριβως με περυσι που ειχα ξαναερθει τετοια εποχη).Περαστικα μας.
-
@elteo said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Μέχρι 1000 είναι το στρώσιμο. Ξεκίνα να το ανοίγεις.
Ναι συμφωνών
Καλησπέρα.. Το χειροκίνητο κιβώτιο πως το βλέπεις; καλό είναι;
Θα χρειαστει ενα πολύ μικρό διάστημα προσαρμογής γιατί απομονώνει κάπως ψηλά, ιδιαίτερα αν ξεκινάς από διαφορετικά modes (sport, νορμαλ, eco)
Αλλά εντάξει δεν είναι και πυρηνική φυσική, τώρα σε εμπειρία χρήσης έχει ωραίο άμεσο κούμπωμα (θυμίζει λίγο VW αν είχες ποτέ) χωρίς μεγάλες κινήσεις.
Έχω διαπιστώσει σε κάποιες φάσεις είναι λίγο σφιχτό οταν εισαι σβηστός με ταχύτητα μέσα και θέλεις να αποσυμπλεξεις. Δεν ξέρω όμως θα πρέπει να ρωτήσω τον τεχνικό διευθυντή τους, θα πάω σύντομα από εκει
Είχα ένα seat leon του 2007 και μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ ευχαριστημένος.. Με το κιβώτιο έτσι; όχι με κάτι άλλο... Μια ερώτηση.. Τα αμάξια πως έρχονται Ελλάδα από Τσεχία;
Με επιβατηγό πλοίο στον Πειραια
Απο ποιο λιμανι της Τσεχιας?
Tα πανε Αμβουργο ? -
@rockulas
Νομίζω είναι πολυ καλό να πάρουμε feedback από την σκοπιά του επιβάτη, ένας βασικός λόγος που διάλεξα το Tucson είναι γιατί είχα πολύ καλή εμπειρία ως επιβάτης στο τεστ drive, εκτός από εμένα το οδήγησε πρώτα η γυναίκα μου και επίτηδες έκατσα στην πίσω θέση. Χαίρομαι πολύ που δοκίμασες τόσα αυτοκίνητα ως επιβάτης και το επιβεβαιώνεις.
Σε εμένα η κόρη μου κοιμάται μετά από λίγα χιλιόμετρα για καταλάβετε ποσό την χαλαρώνει -
@alexandros-k said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Απο ποιο λιμανι της Τσεχιας?
Tα πανε Αμβουργο ?Δεν το γνωρίζω @alexandros-k, μπορείς να ρωτήσεις στα κεντρικά, γενικά είναι ένας συνδυασμός από ξηρά και από θάλασσα στο logistic δίκτυο της Hyundai Motor Europe GmbH
-
Καλησπέρα μέτρησα το λάδι μετά από μια σβελτη βόλτα στην Εγνατία, έπειτα κάνα 2 χιλιόμετρα χαλαρά να πέσει η ένταση και στάση Σκλαβενίτη για ψώνια για 20 λεπτά
Είμαι οκ; 1180 km έχω κανει
-
Καλησπέρα και πάλι.. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή κι έμπιστη αντιπροσωπεία hyundai στην Αθήνα; Δεν την παλεύω άλλο την αναμονή.. Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα μέτρησα το λάδι μετά από μια σβελτη βόλτα στην Εγνατία, έπειτα κάνα 2 χιλιόμετρα χαλαρά να πέσει η ένταση και στάση Σκλαβενίτη για ψώνια για 20 λεπτά
Έχει τσιμπήσει λίγο αλλά είναι λογικό. Το είχες ελέγξει κατά την παραλαβή;
Καλησπέρα και πάλι.. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή κι έμπιστη αντιπροσωπεία hyundai στην Αθήνα; Δεν την παλεύω άλλο την αναμονή.. Ευχαριστώ πολύ
Τι θέμα έχεις;
-
@npapanik δεν το είχα ελέγξει όχι
-
Σκοπεύεις να κάνεις μια αλλαγή λαδιού τώρα; Μετά το ροντάρισμα εννοώ.
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Στα 1500 χλμ, Δεκέμβρη - Γενάρη το κοβω
-
Στις 1500 έχω σκοπό.
Τέλεια, εγώ την έκανα στα 1700, τώρα έχω 10.700 δεν έχει κάψει σταγόνα.
-
Στις 1500 έχω σκοπό.
Κάθε ποτέ θα κάνεις αλλαγές από εδώ και στο εξής;
-
Στις 1500 έχω σκοπό.
Κάθε ποτέ θα κάνεις αλλαγές από εδώ και στο εξής;
Λόγω του ότι κάνει πολλά χλμ μέσα στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων κοντινών διαδρομών, 10.000 max.
-
Εγώ από Μητρόπουλο το πήρα στο 6μηνο αντί για 8-10 μήνες που είχε πει αρχικά.αν θέλεις δοκίμασε και εκει
-
Τι θέμα έχεις;
Παρήγγειλα το αμάξι αρχές Αυγούστου και με πάνε από μήνυσε μήνα.. Με πήραν τέλη Οκτωβρίου και μου είπαν ότι 1 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει να κατασκευαζεται και ότι αρχές Δεκεμβρίου θα το έχω στα χέρια μου.. Αλλά ακόμα αριθμό πλαισίου δεν έχουν δώσει.. Απ ότι υπολογίζω πάμε για αρχές του 24..
-
@Galios36
Επικοινώνησε με τα κεντρικά, θα σου δώσουν να μιλήσεις με κάποιον area sales manager, θα σου δώσει καλύτερη εικόνα της παραγγελίας, πιθανόν και κάποια εναλλακτική (διαφορετικό χρώμα). 6 μήνες είναι η πραγματική αναμονή για το 23 πλην εξαιρέσεων.Ποιο εχεις παραγγείλει και σε τι χρώμα;
-
@Galios36
Επικοινώνησε με τα κεντρικά, θα σου δώσουν να μιλήσεις με κάποιον area sales manager, θα σου δώσει καλύτερη εικόνα της παραγγελίας, πιθανόν και κάποια εναλλακτική (διαφορετικό χρώμα). 6 μήνες είναι η πραγματική αναμονή για το 23 πλην εξαιρέσεων.Ποιο εχεις παραγγείλει και σε τι χρώμα;
Ακριβώς το ίδιο με το δικό σου στο χρώμα teal..
-
Τι θέμα έχεις;
Παρήγγειλα το αμάξι αρχές Αυγούστου και με πάνε από μήνυσε μήνα.. Με πήραν τέλη Οκτωβρίου και μου είπαν ότι 1 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει να κατασκευαζεται και ότι αρχές Δεκεμβρίου θα το έχω στα χέρια μου.. Αλλά ακόμα αριθμό πλαισίου δεν έχουν δώσει.. Απ ότι υπολογίζω πάμε για αρχές του 24..
Να ξέρεις ότι η αντιπροσωπεία δεν έχει καμία σχέση με την όλη διαδικασία, μόνο ο εισαγωγέας. Όπως σου είπε και ο @czio πάρε εκεί τηλέφωνο και θα σου πουν. Στην περίπτωση μου ήταν εξαιρετικά ευγενικοί. Παρότι το δικό μου είχε κάποια έξτρα, μου είχε πει ότι βλέπει στην γραμμή παραγωγής να φτιάχνονται κάποια με έξτρα άρα μάλλον θα φτιαχτεί και το δικό σας. Όντως έτσι έγινε και παρέλαβα στους 9 μήνες όσο μου είχαν πει στο περίπου αρχικά.
Κάνε υπομονή έχεις φάει τον γάιδαρο… -
Τι θέμα έχεις;
Να ξέρεις ότι η αντιπροσωπεία δεν έχει καμία σχέση με την όλη διαδικασία, μόνο ο εισαγωγέας. Όπως σου είπε και ο @czio πάρε εκεί τηλέφωνο και θα σου πουν. Στην περίπτωση μου ήταν εξαιρετικά ευγενικοί. Παρότι το δικό μου είχε κάποια έξτρα, μου είχε πει ότι βλέπει στην γραμμή παραγωγής να φτιάχνονται κάποια με έξτρα άρα μάλλον θα φτιαχτεί και το δικό σας. Όντως έτσι έγινε και παρέλαβα στους 9 μήνες όσο μου είχαν πει στο περίπου αρχικά.
Κάνε υπομονή έχεις φάει τον γάιδαρο…Εννοείται πως δεν έχουν κάνα σχέση η αντιπροσωπεία.. Το καταλαβαίνω.. Απλά εμένα δεν μου είπαν καν χρόνο αναμονής.. Όπως είπα παραπάνω κάθε μήνα μου τα αλλάζουν.. Τέλος πάντων όταν εννοείτε κεντρικά που εννοείτε; ευχαριστώ πολύ..
Hyundai Tucson NX4 (2020)