-
@frantzef said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλησπέρα στην παρέα. Δεν είμαι κάτοχος Tucson αλλά σκοπεύω να γίνω. Γνωρίζει κανείς , αν υπάρχει οπουδήποτε στην Ελλάδα , ετοιμοπαράδοτο , το βενζίνης 1.6T 48V 150hp 2WD Exclusive - 27.590€?
Παίρνεις τηλ και ρωτάς και λες πως ενδιαφέρεσαι σοβαρά, μπορεί να σου κάτσει κάποια ακύρωση, εγώ έτσι βρήκα 2 φορές chr και 2 φορές το xceed
-
@interpan said in Νεο Hyundai Tucson :
@frantzef said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλησπέρα στην παρέα. Δεν είμαι κάτοχος Tucson αλλά σκοπεύω να γίνω. Γνωρίζει κανείς , αν υπάρχει οπουδήποτε στην Ελλάδα , ετοιμοπαράδοτο , το βενζίνης 1.6T 48V 150hp 2WD Exclusive - 27.590€?
Σημερινή φρέσκια και έγκυρη πληροφορία μιλάει για 800 αυτοκίνητα εισαγωγή. Δεν ξέρω εάν είναι όλα από παραγγελίες (π.χ ένα είναι το δικό μου) αλλά πιστεύω θα εμφανιστούν στην αγορά ετοιμοπαράδοτα. 'Άρα ξεκίνα τα τηλέφωνα.
Καλοτάξιδο!
-
Ηχοσύστημα αλλάζει σταθμό σε κάθε εκκίνηση.
Είμαι κάτοχος Tucson εδώ και 4 μήνες. Το ηχοσύστημα μου αλλάζει το σταθμό που άκουγα τελευταίο μετά από κάθε εκκίνηση. Είδα 1-2 ποστ με το ίδιο πρόβλημα αλλά χωρίς λύση.
Μήπως κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να το διορθώσω;
Ευχαριστώ. -
@tom77 said in Νεο Hyundai Tucson :
Ηχοσύστημα αλλάζει σταθμό σε κάθε εκκίνηση.
Είμαι κάτοχος Tucson εδώ και 4 μήνες. Το ηχοσύστημα μου αλλάζει το σταθμό που άκουγα τελευταίο μετά από κάθε εκκίνηση. Είδα 1-2 ποστ με το ίδιο πρόβλημα αλλά χωρίς λύση.
Μήπως κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να το διορθώσω;
Ευχαριστώ.Έχουμε το ίδιο θέμα. Ρώτησα το συνεργείο τον περασμένο Δεκέμβριο, η απάντηση του τεχνικού (δική του πατέντα, όπως είπε) είναι ότι πρέπει να αποθηκεύσουμε τους σταθμούς σε αύξουσα σειρά συχνότητας πχ #1 88.00, #2 92.00 κ.ο. κ.
ΔΕΝ υπάρχει update για το πρόβλημα. Προσωπικά δεν δοκίμασα αν όντως η απάντηση του τεχνικού λύνει το θέμα .
Πληροφοριακά, το ίδιο θέμα έχουν και άλλα μοντέλα Hyundai αλλά και ΚΙΑ. -
Άλλο και τουτο, στο update θα πρέπει να ακούτε συγκεκριμένος σταθμούς
-
@lap said in Νεο Hyundai Tucson :
Παρεμπιπτόντως, διαπίστωσα ότι το ραδιόφωνο δεν έχει τόσο ισχυρό δέκτη. Στα ίδια μέρη με τα άλλα αυτοκίνητα που είχα δεν χάνονταν τα σήματα των σταθμών όπως σε αυτό. Το πιο ωραίο είναι ότι στη Χ συχνότητα που είναι ενημερωτικός σταθμός, παίζει άλλος, άσχετος μουσικός σταθμός! Μιλάμε για παράνοια
-
Μάλιστα...Καθόλου ευχάριστα όλα αυτά...
-
@d_m said in Νεο Hyundai Tucson :
Παρεμπιπτόντως, διαπίστωσα ότι το ραδιόφωνο δεν έχει τόσο ισχυρό δέκτη. Στα ίδια μέρη με τα άλλα αυτοκίνητα που είχα δεν χάνονταν τα σήματα των σταθμών όπως σε αυτό. Το πιο ωραίο είναι ότι στη Χ συχνότητα που είναι ενημερωτικός σταθμός, παίζει άλλος, άσχετος μουσικός σταθμός! Μιλάμε για παράνοια
Από την στιγμή που έχεις το τελευταίο firmware στο infotainment (https://update.hyundai.com/EU/EL/Main) σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνεις ένα full reset. Καταλαβαίνω την μανούρα του θέματος, αλλά θεωρώ ότι είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσεις σε troubleshooting.
-
merci, θα δοκιμάσω !
-
merci, θα δοκιμάσω !
Προφανώς το λινκ αφορά το Distinctive, εγώ έχω το Premium
-
-
-
@kostis20 said in Νεο Hyundai Tucson :
Μάλιστα...Καθόλου ευχάριστα όλα αυτά...
Θέματα που θα έπρεπε να είναι λυμένα πριν την παραγωγή, συνεχιζουν να μην έχουν επιλυθεί σχεδον δύο χρόνια μετά...
-
merci, θα δοκιμάσω !
Σωστά, άρα μόνο το factory default στο infotainment μένει. Θα το κάνεις; Επίσης ποια ήταν η τελευταία φορά που πήγες συνεργείο; Σου έκαναν κάποιο update;
-
@npapanik said in Νεο Hyundai Tucson :
merci, θα δοκιμάσω !
Σωστά, άρα μόνο το factory default στο infotainment μένει. Θα το κάνεις; Επίσης ποια ήταν η τελευταία φορά που πήγες συνεργείο; Σου έκαναν κάποιο update;
Πήγα 4/22 για το ετήσιο service, δεν υπήρχε νεότερο update μετά από του 12/21 που είχαν κάνει στο αυτοκίνητο .
Όταν ξε-βαρεθώ, θα δοκιμάσω να σεταρω τους σταθμούς σε αύξουσα συχνότητα. Αν αποτύχει και πάλι, θα κάνω reset τις ρυθμίσεις του infotainment. -
Πήρα και το δικό μου!!! 180ps Βενζίνη, Distinctive, Αυτόματο, 4Χ4, προκαταβολή την 02/11/2021, χρώμα Teal. Του είχα προσθέσει και διάφορα καλούδια επάνω που ίσως ήταν και ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης. Τελικά, άξιζε τον κόπο, είμαι κατενθουσιασμένος με το αυτοκίνητο.
Τρελή εντύπωση το αυτόματο κιβώτιο, ούτε που καταλαβαίνεις τις αλλαγές, start and stop, sailing κλπ ούτε μυρωδιά δεν παίρνω πότε τα ενεργοποιεί.
Ανάμεσα στα άλλα αυτό που δεν περίμενα να με ενθουσιάσει τόσο πολύ είναι τα αεριζόμενα καθίσματα. Άλλα κόλπα, άλλη αίσθηση. Είχα πολύ καιρό να νοιώσω σαν παιδί που του φέρνουν το νέο του παιχνίδι.
Αρνητικά τώρα. Συγχωρήστε με αλλά έπαθα τέτοιο πολιτισμικό σοκ που μου είναι αδύνατο να βρω αρνητικό σημείο. Σαφώς και θα έχει αλλά εγώ σε αυτή την φάση δεν μπορώ να τα δω. Ας μου φύγει η καινουργίλα πρώτα να του κάνω τα πρώτα χιλιόμετρα και εδώ είμαστε να τα λέμε.
Αναθεμά με και εάν έχω μπει σε καλά αυτοκίνητα, και πριν από αυτό είχα "καλό" SUV το οποίο το είχα κρατήσει 13 χρόνια τα οποία όμως όπως τώρα κατάλαβα ήταν πολλά. Τα καινούρια αυτοκίνητα είναι από άλλο πλανήτη, καλύτερο. -
Αναθεμά με και εάν έχω μπει σε καλά αυτοκίνητα, και πριν από αυτό είχα "καλό" SUV το οποίο το είχα κρατήσει 13 χρόνια τα οποία όμως όπως τώρα κατάλαβα ήταν πολλά. Τα καινούρια αυτοκίνητα είναι από άλλο πλανήτη, καλύτερο.
καλορίζικο. έχει και αρνητικά όπως όλα
αλλά συνολικά είναι ΑΜΑΞΑΡΑ να το χαρείς στο έπακρο εύχομαι
να μας γράψεις εντυπώσεις αργότερα μετά από τον πολύ λογικό ενθουσιασμό σου
τα αμαξια για μας που τα αγαπάμε δεν είναι ένα απλό μέσο μετακίνησης είναι παιχνιδια για μεγαλα παιδιά χαχαχαχαχα
-
Πήρα και το δικό μου!!! 180ps Βενζίνη, Distinctive, Αυτόματο, 4Χ4, προκαταβολή την 02/11/2021, χρώμα Teal. Του είχα προσθέσει και διάφορα καλούδια επάνω που ίσως ήταν και ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης. Τελικά, άξιζε τον κόπο, είμαι κατενθουσιασμένος με το αυτοκίνητο.
Τρελή εντύπωση το αυτόματο κιβώτιο, ούτε που καταλαβαίνεις τις αλλαγές, start and stop, sailing κλπ ούτε μυρωδιά δεν παίρνω πότε τα ενεργοποιεί.
Ανάμεσα στα άλλα αυτό που δεν περίμενα να με ενθουσιάσει τόσο πολύ είναι τα αεριζόμενα καθίσματα. Άλλα κόλπα, άλλη αίσθηση. Είχα πολύ καιρό να νοιώσω σαν παιδί που του φέρνουν το νέο του παιχνίδι.
Αρνητικά τώρα. Συγχωρήστε με αλλά έπαθα τέτοιο πολιτισμικό σοκ που μου είναι αδύνατο να βρω αρνητικό σημείο. Σαφώς και θα έχει αλλά εγώ σε αυτή την φάση δεν μπορώ να τα δω. Ας μου φύγει η καινουργίλα πρώτα να του κάνω τα πρώτα χιλιόμετρα και εδώ είμαστε να τα λέμε.
Αναθεμά με και εάν έχω μπει σε καλά αυτοκίνητα, και πριν από αυτό είχα "καλό" SUV το οποίο το είχα κρατήσει 13 χρόνια τα οποία όμως όπως τώρα κατάλαβα ήταν πολλά. Τα καινούρια αυτοκίνητα είναι από άλλο πλανήτη, καλύτερο.Καλοτάξιδο!!! Είμαι και εγώ στην ίδια φάση: το περιμένω τον Ιανουάριο (και εμένα θα είναι 13 χρονών τότε...). Αυτό που ένιωσα όταν το οδήγησα ήταν η στιβαρότητα του σασί και η ποιότητα κύλισης. Εσύ, εκτός από τα γκαζετάκια, το παρατήρησες αυτό;
-
@npapanik said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλοτάξιδο!!! Είμαι και εγώ στην ίδια φάση: το περιμένω τον Ιανουάριο (και εμένα θα είναι 13 χρονών τότε...). Αυτό που ένιωσα όταν το οδήγησα ήταν η στιβαρότητα του σασί και η ποιότητα κύλισης. Εσύ, εκτός από τα γκαζετάκια, το παρατήρησες αυτό;
Η ποιότητα κύλισης είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η ηχομόνωση το ίδιο, γενικά σου δίνει μια αίσθηση ότι είσαι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον που κυλάει ήσυχα στον δρόμο.
Δεν περίμενα τόσο καλή υλοποίηση. Σηκώνεις καπώ μηχανής πχ ή ανοίγεις το πορτ μπαγκαζ και όλα σου δείχνουν ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ.
Τα γκατζετάκια είναι το παγωμένο ποτήρι που σου βάζουν την μπύρα, όχι η ίδια η μπύρα μόνη της. Η μπύρα καθ αυτή μια χαρά στέκεται και μόνη της παγωμένη και σε νορμαλ ποτήρι. -
Προς στιγμήν νόμιζα ότι έχει έξτρα εξοπλισμό που βγάζει παγωμένο ποτήρι και ήμουν έτοιμος να δω πόσα έχω στην τράπεζα, αλλά το έσωσες και με έσωσες στις επόμενες σειρές.
Hyundai Tucson NX4 (2020)