-
Πωωωω... Τέλεια!
Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το 3008 (facelift).
Είχα θέσει ταβάνι τα 30k οπότε 3008 Active Plus που σαν δεύτερη (από τις 6) έκδοση έχει τρομερές ελλείψεις. Τώρα στα ίδια χρήματα πέφτει η τελευταία έκδοση Tucson με παραπάνω άλογα και υβριδικό και φουλ εξοπλισμό.
Νομίζω ότι έγυρε η ζυγαριά πολύ προς το Tucson.
Νομίζω γίνεται best buy αυτόματα, τι εννοούν υβριδικό; mild ή το κανονικό;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ιρλανδία έχουν μόνο 2 εκδόσεις κινητήρων, full hybrid και mild hybrid diesel. Μήπως αυτό εξηγεί τη διαφορά στις τιμές σε ένα ποσοστό.
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση islander!
Αν ισχύουν αυτές οι τιμές/εξοπλισμός (και λέω αν γιατί δεν έχω σε καμιά υπόληψη τους συγεκριμένους αντιπροσώπους-πωλητές) τότε το αμάξι αυτό το λες και ευκαιρία!
Εμένα προσωπικά με ιντριγκάρει το σχήμα του και μου αρέσει πολύ το εσωτερικό του. Επειδή σέβομαι πολύ τους Κορεάτες (επειδή σέβονται και αυτοί εμένα τον πελάτη) αν είναι και σχετικά αποδεκτό στην οδήγηση τότε θα το έπαιρνα χωρίς να επισκεφτώ καν τον ανταγωνισμό!
-
@Dublin σε ντίζελ είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω 32400€ με μεταλλικό, αυτόματο στην έκδοση Premium δεν το φέρνει σε χαμηλότερη έκδοση ουτε μανιουαλ.
@Sargus συμφωνώ το Tucson αν ισχύουν ολα αυτά που μου είπε η πωλήτρια(τα διάβαζε απο τον υπολογιστή της και μου τα έδειχνε παράλληλα) και σας έγραψα είναι γκολ απο τα αποδυτηρια, αλλά αν δεν τα δω αναρτημένα επίσημα δεν πείθωμαι(στην Ελλάδα είμαστε εξάλλου).
-
Έχει μάθει κανείς εάν διατίθεται σε κάποια έκδοση (με βενζίνη mild hybrid) με μαύρη οροφή; Σε μια φωτογραφία ενός άρθρου για το plugin hybrid που είναι σε ασημί με μαύρη οροφή είναι πανέμορφο!
-
This post is deleted! -
Πέρασα απο την έκθεση και το είχε σε μαύρο χρώμα, τιμές και πακέτα μου τα είπαν προφορικά γιατι ακόμα δεν είναι οργανωμένοι.
Οι εκδόσεις είναι τρείς Exclusive, Premium και Distinctive. Τα βασικά που εχω συγκρατήσει είναι οτι full Led φώτα μπροστά απο τη βασική έκδοση, ο πίνακας με τα όργανα σε όλες τις εκδόσεις είναι ο ψηφιακός που βλέπουμε στις φωτο, διζωνικός στη βασική και τριζωνικός στη Distinctive, κάμερα οπισθοπορίας απο τη βασική καθώς και αναδιπλούμενη καθρέπτες, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαρίστηρες απο τη βασική και τα γνωστά blutooth και διάφορά μπλιμπλίκια απο τη βασική.
Οι εκδόσεις όλες mild hybride, manual, τελικές τιμές με μεταλλικό χρώμα είναι
1.6 βενζίνη 48V 150Hp Exclusive(βασική μόνο με τον 150αρι) 25700€.
1.6 βενζίνη 48V 180hp Premium 27690€
1.6 βενζίνη 48V 180hp Distinctive 29700€
1.6 ντίζελ 48V 136hp αυτόματο 7αρι Premium 32400€.
Τα πακέτα εξοπλισμών που έχουν φτιάξει μου φαίνεται ετσι όπως τα άκουσα στα γρήγορα πολύ καλύτερα του παρελθόντος και πολύ ανταγωνιστικά για τα σημερινά δεδομένα, όσο για τις τιμές τις θεωρώ λογικά τσιμπιμένες σε σχέση με το παλιό και πιστεύω οτι αξίζει να το βάλει κάποιος στις επιλογές του. Για το εσωτερικό ως προς το θέμα αφής δεν μπορώ να πω τίποτα γιατι με έβαλαν και φόρεσα γάντια και ο κόσμος που το κοίταγε ήταν αρκετός και δεν μπορεσα να δω λεπτομέρειες, μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ήταν πολύ άνετο και ευχάριστο για επιβάτες μπροστά και πίσω.
Τεστ ντραίβ απο Ιανουάριο το πιο πιθανό στη βασική με τον 150αρι κινητήρα.
Χωρίς να θέλω να αμφισβητίσω τον φίλο, αλλά ρε παιδιά, οι τιμές που έδωσε η πωλήτρια είναι καλύτερες ακόμα και από αυτές που έχει το τωρινό μοντέλο!!
Αναλυτικά αναφέρω ότι το τωρινό mild hybrid Exclusive είναι στα 26,500 (δεν έχει χρέωση το χρώμα και έξτρα χρέωση τα χαρτιά) και το Premium στα 27,700 (+650 το χρώμα και έξτρα χαρτιά). Μόνο το Distinctive κοστίζει 32.900 (+650 το χρώμα και έξτρα χαρτιά).
Αν ισχύουν πάντως αυτές οι τιμές και οι εξοπλισμοί νομίζω θα την κάνω την υπέρβαση (παρόλο που δεν ήθελα να φτάσω σε αυτά τα ποσά), αλλά σε αυτά τα χρήματα τα αξίζει πιστεύω και με το παράπανω. -
Πέρασα σήμερα και εγώ από την αντιπροσωπεία. Να συμπληρώσω ότι η τετρακίνητη έκδοση κοστίζει 2700 ευρώ περισσότερο.
Η προσφορά που πήρα ήταν 29143 για τη premium έκδοση (δικίνητη) με 150 hp, με όλα τα παρελκόμενα (μεταλλικό χρώμα, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας). Οπότε η τετρακίνητη βγαίνει 31843, αλλά με 180 hp και αυτόματο DCT κιβώτιο. Σε σχέση με την ακριβή (distinctive) η οποία σε όλες τις περιπτώσεις κοστίζει 2000 ευρώ περισσότερο, οι διαφορές είναι:
αυτόματος 3-ζωνικός κλιματισμός
ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω όλα με safety
έξυπνο κλειδό με αισθητήρα εγγύτητας
πλήκτρο εκκίνησης start
οθόνη αφής 10,25 αντί για 8
περασμένοι χάρτες
Δεν νομίζω ότι αξίζει η distinctive. Πάντως η ποιότητα στο εσωτερικό ήταν επιεικώς μέτρια ή μου φάνηκε?
Στα θετικά, η ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων σε όλες τις εκδόσεις!
Σχεδόν 1500 ευρώ δηλαδή διαφορά σε σχέση με την τιμή που πήρε ο φίλος, οπότε κάποιος πωλητής μάλλον τα μπέρδεψε?
Σου έδωσαν μήπως αναλυτικά τον εξοπλισμό? -
This post is deleted! -
Μολις πέρασα τυχαία από την Hyundai στο Ρέντη.
Το έχουν και εκεί σε ανθρακί. Θα προσπαθήσω να πάω αύριο να πάρω τιμές και εκδώσεις και θα σας ενημερώσω...
Δεν είναι άσχημο και το ανθρακί ε;
-
Είδα σε βίντεο πως τα πίσω φλας είναι χαμηλά στον προφυλακτήρα! Το θεωρώ μέγιστο φάουλ και εξαιρετικά επικίνδυνο!
-
Είδα σε βίντεο πως τα πίσω φλας είναι χαμηλά στον προφυλακτήρα! Το θεωρώ μέγιστο φάουλ και εξαιρετικά επικίνδυνο!
Και επίσης εξαιρετικά άσχημο! Λές και τα σκέφτηκαν μετά....
'ρε συ Γιουν Τζιν, τα φλας ξεχάσαμε να βάλουμε!!'
'Πω Πω ζημιά ρε μαμάκα Χο Τσιν...δεν μαμιέται...κότσαρε τα στον προφυλακτήρα, θα σπάνε και πιο εύκολα'. -
Ε πες την τιμη....
-
criuser τα τεχνικά/εξοπλισμοί είναι του i20...
-
Τα είχε δίπλα στην παρουσίαση , σε ειδικό στάντ δεν είχα και τα γυαλιά μαζί , απλά τα φωτογράφισα και τα ανέβασα . Αν είναι λάθος θα τα σβήσω .
-
-
Πέρασα σήμερα και εγώ από την αντιπροσωπεία. Να συμπληρώσω ότι η τετρακίνητη έκδοση κοστίζει 2700 ευρώ περισσότερο.
Η προσφορά που πήρα ήταν 29143 για τη premium έκδοση (δικίνητη) με 150 hp, με όλα τα παρελκόμενα (μεταλλικό χρώμα, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας). Οπότε η τετρακίνητη βγαίνει 31843, αλλά με 180 hp και αυτόματο DCT κιβώτιο. Σε σχέση με την ακριβή (distinctive) η οποία σε όλες τις περιπτώσεις κοστίζει 2000 ευρώ περισσότερο, οι διαφορές είναι:
αυτόματος 3-ζωνικός κλιματισμός
ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω όλα με safety
έξυπνο κλειδό με αισθητήρα εγγύτητας
πλήκτρο εκκίνησης start
οθόνη αφής 10,25 αντί για 8
περασμένοι χάρτες
Δεν νομίζω ότι αξίζει η distinctive. Πάντως η ποιότητα στο εσωτερικό ήταν επιεικώς μέτρια ή μου φάνηκε?
Στα θετικά, η ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων σε όλες τις εκδόσεις!
Premium έκδοση βγαίνει με 180 ίππους η έκδοση με τους 150 είναι μόνο γα την βασική(Exclusive).
-
Εσείς που το είδατε το αυτοκίνητο από κοντά παρατηρήσατε κάτι περίεργο στα πεντάλ;
Βλέπω εδώ ότι έχει το iMT το manual που θεωρητικά είναι αυτό: https://www.drive.gr/news/tehnologia/hyundai-imt-heirokinito-kibotio-horis-pental-symplekti
-
Σημεία το πρωί είδα από κοντά το Tucson,καθώς είχα πάει το i10 για το ετήσιο σέρβις.
27500€ με το κλειδί στο χέρι η Distinctive 1.6 hybrid48v iMT 180 hp.
Εξαιρετική ποιότητα με μαλακά πλαστικά,ύφασμα και δέρμα παντού!Το ταμπλό έχει εντυπωσιακές γραμμές και αρμονία με τις πόρτες.
Οι χώροι υπεραρκετοι και έντονα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.
Μοναδικό φάουλ για εμένα αλλά πολύ φάουλ............το τάμπλετ αντί για αναλογικά οργανα!εμετική υλοποίηση.
-
Σημεία το πρωί είδα από κοντά το Tucson,καθώς είχα πάει το i10 για το ετήσιο σέρβις.
27500€ με το κλειδί στο χέρι η Distinctive 1.6 hybrid48v iMT 180 hp.
Εξαιρετική ποιότητα με μαλακά πλαστικά,ύφασμα και δέρμα παντού!Το ταμπλό έχει εντυπωσιακές γραμμές και αρμονία με τις πόρτες.
Οι χώροι υπεραρκετοι και έντονα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.
Μοναδικό φάουλ για εμένα αλλά πολύ φάουλ............το τάμπλετ αντί για αναλογικά οργανα!εμετική υλοποίηση.
Ενώ παντού βλέπουμε αύξηση τιμών η Hyundai συγκρατεί τις δικές της χαμηλά και προσφέρει ευπρόσδεκτες καινοτομίες και καλύτερους, από το κοντινό παρελθόν, κινητήρες.
Νομίζω Kona/Tuscon πρέπει να μπήκαν σε πολλά τοπ3 εν μία νυκτί σχεδόν. Αν έρθει και το B suv που φημολογείται ότι θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ Kona - Tuscon βλέπω τη Hyundai να κάνει πολλά ρεκόρ πωλήσεων.
Τα hybrid που λέτε εννοείται mild hybrid προφανώς, τι τέλη κυκλοφορίας πληρώνουν;
Τα βασικά συστήματα ασφαλείας είναι στάνταρ από τη βασική; (Κόπωση οδηγού, αυτόματο φρενάρισμα, αναγνώριση σημάτων);
Diesel πόσες εκδόσεις βγαίνουν;
-
Πολυ ωραίο..... Το εχω στο μυαλο μου οποτε και αν. Ιδιαιτερα με το imt.... αυτο θα αγοραζα.
Hyundai Tucson NX4 (2020)