-
Πάντως εγώ που ήμουν σε παρόμοια κατάσταση κατέληξα σε vw t-cross. Τα έβαλα κάτω και είδα πως το όφελος με το LPG δεν ήταν μεγάλο στα χιλιόμετρα που κάνω και το Yaris cross hybrid δε μου άρεσε εμφανησιακά.
Ξέφυγα λίγο οικονομικά αλλά πήρα κάτι που εν τέλει μου άρεσε περισσότερο και σε πολύ σύντομο διάστημα.
-
Αν δεν κάνεις χιλιόμετρα δεν θα δεις τεράστια διαφορά. Αν όμως κανεις περισσότερα από 15.000 χλμ/ετος τότε έχεις σημαντικά οφέλη
-
@lap said in Dacia Sandero III & Sandero Stepway III:
Αν δεν κάνεις χιλιόμετρα δεν θα δεις τεράστια διαφορά. Αν όμως κανεις περισσότερα από 15.000 χλμ/ετος τότε έχεις σημαντικά οφέλη
Συμφωνώ με την προϋπόθεση πως το τελικό κριτήριο αγοράς είναι το κόστος μετακίνησης και μόνο.
-
@zaxosm said in Dacia Sandero III & Sandero Stepway III:
Συμφωνώ με την προϋπόθεση πως το τελικό κριτήριο αγοράς είναι το κόστος μετακίνησης και μόνο.
Εγώ αν είχε lpg η fabia ίσως τελικά την επελγα. Δεν έχει κάτι το ενδιαφέρον ως αυτοκίνητο αλλά θέλω ένα vag. Θέλω να δοκιμάσω την εταιρία. Αυτό που θαυμάζω είναι το scala. Αυτό μάλιστα εξαιρετικό vfm.
Υ.γ To βρήκα....θα αρχίζω να κακολογω το lpg, θα το ματιαξω, θα ανέβει η τιμή του και έτσι οικονομοτεχνικα θα βγαίνει συμφέρουσα επιλογή η fabia.
-
@zaxosm said in Dacia Sandero III & Sandero Stepway III:
Εγώ αν είχε lpg η fabia ίσως τελικά την επελγα. Δεν έχει κάτι το ενδιαφέρον ως αυτοκίνητο αλλά θέλω ένα vag. Θέλω να δοκιμάσω την εταιρία. Αυτό που θαυμάζω είναι το scala. Αυτό μάλιστα εξαιρετικό vfm.
Υ.γ To βρήκα....θα αρχίζω να κακολογω το lpg, θα το ματιαξω, θα ανέβει η τιμή του και έτσι οικονομοτεχνικα θα βγαίνει συμφέρουσα επιλογή η fabia.
Κάτσε φρόνιμα.
Μα το scala?
Έλεος.
Kamiq gteq και θα είσαι πιο πρασινος οικολόγος και από τον Βεργή
-
-
το διαφημιστικό δείχνει ακριβώς τον σκοπό του οχήματος. Απλές οικογενειακές βόλτες με καγιάκ στην οροφή. Ασχέτως αν δεν κάνει κανείς καγιάκ.
Πέρα από την πλάκα, είναι ένα απλό και τιμιο b suv
-
το διαφημιστικό δείχνει ακριβώς τον σκοπό του οχήματος. Απλές οικογενειακές βόλτες με καγιάκ στην οροφή. Ασχέτως αν δεν κάνει κανείς καγιάκ.
Α. Για τον @dimsabas δηλαδή.
Αν κάτι σιχαίνομαι στα Dacia είναι το σχέδιο του τιμονιού. Κατά τα άλλα... έμπαινα.
-
Εδώ είναι το fl. Με όλα τα έξτρα του, και το νέο χρώμα
Γύρε ως επίσημος πωλητής της Dacia στο forum, για λύσε μερικές απορίες.
Λέει για κάποιο μοτέρ tce-110. Καινούργιο είναι αυτό?
Επίσης η expression στη Γερμανία θα έχει 15k. Φοβερή τιμή. Εδώ πόσο τη δίνουν τώρα στο υπάρχων? -
Τζάμπα τα δίνουν εκεί. Σε εμάς είναι σαφεστατα πιο ακριβά.
Τόσα άλογα είχαν πάντοτε στην έκδοση με το lpg
-
Τζάμπα τα δίνουν εκεί. Σε εμάς είναι σαφεστατα πιο ακριβά.
Τόσα άλογα είχαν πάντοτε στην έκδοση με το lpg
ο tce1,0 100 είχε με το lpg και το 5άρι σασμάν, υπάρχει ο tce1.0 με 90άλογα στην βενζίνη και 100 στο LPG με ρο 6άρι σασμάν , και o tce 1.0 με 110 άλογα , αυτός νομίζω είναι άλλο μοτέρ .
-
Αδιάβαστος ο Γύρος. Τιμωρία θα σε βάλω, Θες να πλασάρεις και τα Dacia στο forum.
Το έψαξα. Έβγαλε καινούργιο μοτέρ η Renault. Tce-110, turbo, 3κύλινδρο, με 110 άλογα. Μπορεί να είναι κι ο παλιός και να του άλλαξαν χαρτογράφηση ή turbo, δεν αναφέρονται λεπτομέρειες.Είναι αυτός που βάζουν στο καινούργιο μεγάλο Dacia, το Jogger. Θα τον βάλουν και στο νέο Sandero λένε οι Γερμανοί.
Καλή φάση. Αν το δώσουν κι εδώ 15k που έχει στη Γερμανία, το χτυπάω άνετα. Να δικαιωθεί και ο lap που λέει ότι θα πάρω DaciaΑν και μάλλον θα διαφωνεί ο Έλληνας αντιπρόσωπος (Θεοχαράκης?). Δεν το βλέπω κάτω από 19-20k, ως γνωστόν είμαστε πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς...
-
Άμεσου ψεκασμού είναι ο 110.
-
Γιατί ο 90άρης είναι έμμεσου? Αυτός με το lpg μόνο είναι έμμεσου νομίζω.
-
Υπάρχει ο 90,
9001000 κυβικά τελικά έμμεσου, υπάρχει ο 100, 1000 κυβικά έμμεσου που βγαίνει και σε LPG, υπάρχει και ο 110, 1000 κυβικά άμεσου που τον είχε η Nissan. -
Οτι φόρεσε το μοτέρ της νισσαν δεν το ήξερα. Αδιαβαστος.
Να πούμε στο σημείο αυτό ότι έχουν γραφτεί στα κοινωνικά δίκτυα ότι κάποιοι είχαν θεματακια με τον κινητήρα του lpg. Ελπίζω να το διόρθωσαν
-
@andya3 said in Dacia Sandero III & Sandero Stepway III:
Αν το δώσουν κι εδώ 15k που έχει στη Γερμανία, το χτυπάω άνετα. Να δικαιωθεί και ο lap που λέει ότι θα πάρω Dacia
Αν και μάλλον θα διαφωνεί ο Έλληνας αντιπρόσωπος (Θεοχαράκης?). Δεν το βλέπω κάτω από 19-20k, ως γνωστόν είμαστε πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς...Είναι απίστευτα φθηνό στην Γερμανία και σε εμάς είναι ελάχιστα φθηνότερο των υπολοίπων.
-
Πέρα από την πλάκα, είναι ένα απλό και τιμιο b suv
Το διαφημιστικό δείχνει ένα αντρόγυνο να χαζογελάει που πήρε ρόδα τσάμπα και τα παιδιά τους τόσο αδιάφορα με το Ντάτσια που λιώνουν στο κινητό
-
Χαχα όντως, τα παιδιά πρέπει να μπαίνουν από το κινητό στο 4t forum διαβάζοντας τις προσπάθειες του @andya3 να απαξιώσει τα toyota. Σίγουρα ναι! Δες τα πρόσωπα τους πως κάνουν!
Επίσης, τι παίζει με τον συνοδηγο;
Ίδιος ο Christoph waltz είναι.
Και κανό στη οροφή που κανείς δεν κάνει και ασχολείται, και waltz στον συνοδηγό.....αρχίζει και γίνεται πολύ cringe η υπόθεση. -
Dacia Sandero III & Sandero Stepway III