-
Είχα πλύνει το αμάξι και δεν είχα σκουπίζει καλά το κερί. Είχα ξεπλύνει με απιονισμένο νερό.
Μου άφησε αυτους λεκέδες κεριού σε μερικά σημεία του αμαξώματος και στα πλαστικά σημεία.
Σήμερα που το έπλυνα ξανά δεν έφυγαν.
Για τα πλαστικά σημεία πέρασα γαλάκτωμα και δεν φαίνεται κάτι, δεν ξέρω όταν θα στεγνώσει εάν θα έχει τους λεκέδες. Στο μετάλλικο χρώμα όμως δεν έκανα κάτι.
Τι μπορώ να κάνω για να τα ξεφορτωθώ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά. -
@baskovli said in Toyota Corolla Cross:
Είχα πλύνει το αμάξι και δεν είχα σκουπίζει καλά το κερί. Είχα ξεπλύνει με απιονισμένο νερό.
Μου άφησε αυτους λεκέδες κεριού σε μερικά σημεία του αμαξώματος και στα πλαστικά σημεία.
Σήμερα που το έπλυνα ξανά δεν έφυγαν.
Για τα πλαστικά σημεία πέρασα γαλάκτωμα και δεν φαίνεται κάτι, δεν ξέρω όταν θα στεγνώσει εάν θα έχει τους λεκέδες. Στο μετάλλικο χρώμα όμως δεν έκανα κάτι.
Τι μπορώ να κάνω για να τα ξεφορτωθώ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.Αν δεν έχεις κεραμική επίστρωση δοκίμασε κάποιο ειδικό διάλυμα όπως πχ το Gyeon prep που περιέχει ισοπροπυλικη αλκοόλη. Αλλιώς σε κάποιον detailer θα το βγάλει εύκολα .
-
@gstrat said in Toyota Corolla Cross:
αγορια καλησπερα, εχει βαλει κανενας την εργοστασιακη dashcam?
αν ναι εχει επιλογη να δουλευει και οταν ειναι κλειστο το αμαξι με τη μπαταρια του αυτοκινητου?
Καλησπέρα το έψαχνα όταν έβαλα την παραγγελία αλλά τελικά κατέληξα στην 70mai. Είναι διπλή και καταγράφει και όταν παρκάρεις εφόσον έχεις αγοράσει και το hard wire kit. Κόστος κοντά στα 100€. Την θεωρώ παρά πάνω από VFM
-
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
70mai
Ποιο μοντέλο συγκεκριμένα;
70 Mai PRO PLUS MIDRIVE A500S +RC06 set.
Τρέχει και προσφορά αυτές τις μέρες σε γνωστό ηλ. Καταστημα. Για να δουλέψει το parking mode θέλει και το hardwire kit. Το οποίο έχει κοντά στα 15€ αν θυμάμαι καλά. -
Δεν ξέρω σε ποιο κατάστημα αναφέρεστε αλλά προσοχή! Παράγγειλα πριν από ένα μήνα περίπου από το "επίσημο" ευρωπαϊκό κατάστημα της 70mai και δεν έχω παραλάβει ακόμη τίποτε. Στην αρχή μου είχαν δώσει αριθμό παρακολούθησης ο οποίος στην ουσία ήταν ψεύτικος γιατί ποτέ δεν παρέδωσαν στην μεταφορική. Τώρα πρέπει να την έχουν δώσει σε άλλη μεταφορική αλλά δεν την έχω στα χέρια μου ακόμη. Αν θα αγόραζα ξανά, θα την έπαιρνα από κάποιο ελληνικό κατάστημα που πουλάει προϊόντα xiaomi ή μέσω amazon όπου έχει όμως μεταφορικά και δεν το είχα επιλέξει.
-
Υπάρχει στο ali κανονικά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το προτιμήσει κάποιος.
Μάλλον πρέπει να παραγγείλω κι εγώ μία γιατί το αυτοκίνητο μένει κάμποσες μέρες μόνο του σε πιλωτή και έχουμε διάφορα κρούσματα.
-
Το είχα γράψει και αλλού, στο ali αν σε κλέψουνε δεν βγάζεις άκρη. Παραγγέλνω από εκεί μόνο αν κάτι δεν το βρίσκω πουθενά αλλού.
Και για να γράφει την ώρα που φεύγει κάποιος από το αμάξι και να στέλνει ειδοποίηση ότι κάτι συμβαίνει χρειάζεται το καλώδιο που παίρνει και κάρτα sim. Είναι ακριβότερο από τα άλλα.
-
@fhcc said in Toyota Corolla Cross:
Δεν ξέρω σε ποιο κατάστημα αναφέρεστε αλλά προσοχή! Παράγγειλα πριν από ένα μήνα περίπου από το "επίσημο" ευρωπαϊκό κατάστημα της 70mai και δεν έχω παραλάβει ακόμη τίποτε. Στην αρχή μου είχαν δώσει αριθμό παρακολούθησης ο οποίος στην ουσία ήταν ψεύτικος γιατί ποτέ δεν παρέδωσαν στην μεταφορική. Τώρα πρέπει να την έχουν δώσει σε άλλη μεταφορική αλλά δεν την έχω στα χέρια μου ακόμη. Αν θα αγόραζα ξανά, θα την έπαιρνα από κάποιο ελληνικό κατάστημα που πουλάει προϊόντα xiaomi ή μέσω amazon όπου έχει όμως μεταφορικά και δεν το είχα επιλέξει.
Αναφέρομαι σε αυτό που βγάζει προσφορές κάθε Κυριακή. Ελληνικό είναι. μιας και ήταν διαθέσιμη την παρέλαβα σε 2 ημέρες.
-
@fhcc said in Toyota Corolla Cross:
Το είχα γράψει και αλλού, στο ali αν σε κλέψουνε δεν βγάζεις άκρη. Παραγγέλνω από εκεί μόνο αν κάτι δεν το βρίσκω πουθενά αλλού.
Και για να γράφει την ώρα που φεύγει κάποιος από το αμάξι και να στέλνει ειδοποίηση ότι κάτι συμβαίνει χρειάζεται το καλώδιο που παίρνει και κάρτα sim. Είναι ακριβότερο από τα άλλα.
Σωστά είναι κοντά στα 50€ ωστόσο νομίζω ότι δεν είναι συμβατό με την Α500. Μιας και αναφέρει την σειρά 800
-
Οι Azdome είναι εξίσου πολύ καλές κάμερες. Θα πρότεινα οποιαδήποτε χωρίς οθόνη και ιστορίες, με 5g wifi. Έχω την m300s και δουλεύει άριστα μαζι με το parking monitor.
-
Έχουν όλες αυτές το σύστημα που κάνει αυτόματα switch off οταν πέσει κάτω από μία τάση η μπαταρία? Πόσες μέρες έχετε αφήσει αχρησιμοποίητο το αμάξι χωρίς πρόβλημα?
Επίσης και η συνδεσιμότητα είναι ένα θέμα. Το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε τρόπος να δουλέψει με τη sim του αυτοκινήτου αλλά απ' το λίγο που έχω ψάξει αυτό δεν παίζει.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Έχουν όλες αυτές το σύστημα που κάνει αυτόματα switch off οταν πέσει κάτω από μία τάση η μπαταρία? Πόσες μέρες έχετε αφήσει αχρησιμοποίητο το αμάξι χωρίς πρόβλημα?
Επίσης και η συνδεσιμότητα είναι ένα θέμα. Το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε τρόπος να δουλέψει με τη sim του αυτοκινήτου αλλά απ' το λίγο που έχω ψάξει αυτό δεν παίζει.
Το hardwire kit της 70mai κόβει την κάμερα όταν πέσει η μπαταρία στα 11.5 volt. Απ όσο έχω διαβασει καταναλώνει λίγο ρεύμα. Προσωπικά μια φορά έμεινα από μπαταρία μετά από 10 μέρες αλλά έχω συναγερμό που τραβάει πολύ ρεύμα. Τώρα όταν βλέπω ότι πέφτει η μπαταρία στο 11.7 κ λείπω ανάβω απομακρυσμένα τον κλιματισμό.
Επίσης αγόρασα ένα booster από το γνωστό κινεζομαγαζο και ηρέμησα. Αχρείαστο να είναι … -
Έχω και booster και συντηρητή μπαταρίας και τα δύο Noco. Ίσως για πάνω από 3-4 μέρες θα μπορούσα να συνδέω το συντηρητή με την ελπίδα να μην τον ψειρίσουν.
Προτιμώ την Azdome λόγω διαστάσεων αλλά βλέπω δεν έχει 5G και αυτό είναι σοβαρή έλλειψη γιατί έτσι δε θα μπορεί να σου στείλει βίντεο στο κινητό όταν είναι εκτός εμβέλειας wifi.
-
Έχω και booster και συντηρητή μπαταρίας και τα δύο Noco. Ίσως για πάνω από 3-4 μέρες θα μπορούσα να συνδέω το συντηρητή με την ελπίδα να μην τον ψειρίσουν.
Προτιμώ την Azdome λόγω διαστάσεων αλλά βλέπω δεν έχει 5G και αυτό είναι σοβαρή έλλειψη γιατί έτσι δε θα μπορεί να σου στείλει βίντεο στο κινητό όταν είναι εκτός εμβέλειας wifi.
Η σειρα 800 της 70mai υποστηρίζει 4g με το ανάλογο hard wire kit. -
Ναι απ' ότι βλέπω μάλλον θέλω το φουλ κιτ της Α810 άρα 200+. Φαρμάκι.
-
Έχουν όλες auto switch όταν δουν πτώση τάσης. Καλό είναι το surveillance όμως το βασικό είναι ότι σε προστατεύουν σε περίπτωση ατυχήματος. Έπρεπε να είναι στάνταρντ εξοπλισμός σε όλα τα σύγχρονα οχήματα. Στην Ρωσία που έχουν συχνά ατυχήματα επιβάλλεται από τις ασφαλιστικές.
-
Συμφωνώ. Είναι πολύ πίσω και οι κατασκευαστές σε αυτό (πλην Τέσλα) γιατί οι κάμερες υπάρχουν αλλά λειτουργούν ελάχιστα σε σχέση με τις δυνατότητές τους. Πχ στο Kuga έχω μπροστινή κάμερα η οποία είναι χειροκίνητη και είναι ζήτημα να την έχω χρησιμοποιήσει 2 φόρες ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει και λειτουργία recording ή surveillance.
-
Δεν είναι και εύκολο να τα κάνουν αυτό με τις κάμερες στα μη ηλεκτρικά. Θα θέλει έξτρα μπαταρία... Στα Τέσλα τραβάει από την μεγάλη όχι από την 12v. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών.
Πάντως γενικά ένας καλός συναγερμός σε καλύπτει γιατί θα σε ειδοποιήσει και έχεις και την κάμερα με το park monitor για να δεις σε δεύτερο χρόνο τι συνέβη.
Απλά στα Τέσλα σου στέλνει και το βίντεο εκείνη την ώρα στο κινητό. ( Είναι βέβαια και αρκετά πιο έξυπνο γιατί καταγράφει ακόμα και αν πλησιάσει κάποιος όχι μόνο σε χτύπημα) -
Ναι απ' ότι βλέπω μάλλον θέλω το φουλ κιτ της Α810 άρα 200+. Φαρμάκι.
Θεωρώ πως γι αυτά που δίνει η τιμή είναι οκ
Toyota Corolla Cross