-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Κι αυτό που λες είναι δύσκολο...δηλ σε μερικές ώρες να πρόλαβε να ξεφορτωθεί το αμάξι, να ενημερώθηκε ο έμπορος κτλ κτλ. Ποιο πιθανό να ήταν σε προηγούμενη άφιξη, δεδομένης και της διαδρομής που είχε το Spica. Tέσπα...σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Εμπειρικά πάντως και άπο άλλες παραγγελίες που χω κάνει, πέρναγε γύρω στην εβδομάδα από το δέσιμο του καραβιού μέχρι να λάβω το τηλεφώνημα απ' τον έμπορο ότι ήρθε.
Τότε μπορεί σε αυτό το καράβι που ήρθε να είναι οι παραγγελίες που περιμένουν μερικά μέλη για 15/1! win win κατάσταση!!
-
Στείλτε email στο customer@toyota.gr
πρώτα απο εκει μου απάντησαν λέγοντας μου οτι ήρθε Ελευσίνα και μετα απο δυο μέρες με πήρε τηλ ο πωλητής -
Λοιπόν φρέσκα κουλούρια...το δικό μου καράβι έρχεται 31/1. Τάδε έφη εισαγωγική. Ρίξαμε τα μούτρα μας με το γνωστό που έχει φύγει απο Τουότα και ρώτησε εκείνος.
-
Πήρα απάντηση απο τουότα... ξαναπήγα ιούνιο... απο ιούλιο...
κερδάμε αδέρφια -
Λοιπόν φρέσκα κουλούρια...το δικό μου καράβι έρχεται 31/1. Τάδε έφη εισαγωγική. Ρίξαμε τα μούτρα μας με το γνωστό που έχει φύγει απο Τουότα και ρώτησε εκείνος.
Μικροι μεν οι χρόνοι καθυστερησης αλλά μας τα ειχαν κανει τσουρέκια να παραγγειλουμε αμεσα τότε στις αρχές Οκτώβρη γιατι ερχονται 5/1....
Τελικά σε τίποτα δεν πέφτουν μεσα! -
Αυτό ακριβώς...και ότι η πει η τουότα είναι νόμος...και η τουότα δεν πέφτει έξω...και παπαρια μέντολες. Μια απο τα ίδια κι αυτοί.
-
Λίγες μέρες σε όλο το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί δεν είναι σοβαρό. Το κακό είναι μην στο τέλος του μήνα πάτε για τον επόμενο....να φανταζόμαστε όμως όταν στις αρχές της παραγωγής πέφτουν έξω 1 μήνα τι μπορεί να ισχύει για τώρα που λένε σε ...1 χρόνο...άνετα γίνεται 15-16 μήνες...
-
Αυτό ακριβώς...και ότι η πει η τουότα είναι νόμος...και η τουότα δεν πέφτει έξω...και παπαρια μέντολες. Μια απο τα ίδια κι αυτοί.
Αυτό το άμεσα ίσχυε ξέρεις για πόσο καιρό;,,,για κάτι μέρες από την στιγμή που η toyota Ελλας άνοιξε τις παραγγελίες δηλαδή στις 22/09
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Να βοηθήσω λίγο και έγω με το θέμα των παραλαβών.
Το λοιπόν, εγώ το είχα παραγγείλει στις 23/09/2022 (AWD STYLE Pearl) . Όταν το αμάξι μπήκε σε παραγωγή στο εργοστάσιο είχα άμεση ενημέρωση από το πωλητή όπου παράλληλα μου έστειλε και το παρακάτω:
Δώστε βάση στο Deal Arr. Date το οποίο είναι ο πραγματικός χρόνος ελευσης του αυτοκινήτου και αναδιαμορφωνεται ανα διαστήματα καθώς και στο first DAD που είναι ο αρχικός εκτιμώμενος χρόνος έλευσης του αυτοκινήτου από την στιγμή που μπαινει στην γραμμή παραγωγής.Εμείς θέλουμε το Deal Arr.Date να είναι μικρότερος σε σχέση με το first DAD και όχι το αντίθετο.
Το δικό μου τελικά ήρθε στο λιμάνι 19/12/2022
-
Επεσες σε πωλητη που ειναι η εξαιρεση και μπραβο του. Ειναι το αυτονοητο να στειλει ενα σκρινσοτ να ξερεις κι εσυ που πατας. Δυστυχως κανεις τους δε νοιαζεται αν ο αλλος πχ πουλησε το αμαξι του, εχει κοστος απο ενοικιαση αλλου επειδη η παραγγελια αργησε και ο πωλητης δεν ενημερωσε ξεκαθαρα κτλ κτλ. Μεχρι να μπει η τζιφρα ειναι ολοι χαλί τους πατησεις. Μετα χάλι σκετο.
Ισως επρεπε να εχω κανει την παραγγελια στο Φλαμιατο οπου και πρωτοειδα το αμαξι. Μια χαρα προσφορα ειχε κανει κι αυτος αλλα ειπα να παω στο γνωστο μπας και με προσεξει λιγο παραπανω.
-
Απ ότι θυμάμαι στην ίδια αντιπροσωπεία είχαμε πάει, είναι και σε ποιον θα πέσεις , πόσο όρεξη έχεις να τους πρήζεις κτλ κτλ. Εμενα, για να μην τα λέω και όλα ρόδινα όταν πήγα να παραλάβω μου λέει, το αμαξι δεν έχει πατακια, έχουμε έλλειψη και κάτι παλαβά θα τα έχω σε μια δυο μέρες.
Αρχικα γελασα γιατί όντως μου φάνηκε γελοίο , μετά σοβαρεψα και του λέω βάλε ότι έχεις γιατί έχουμε τριήμερο μπροστά μας. Θα μου πεις οκ, τα πήρα μετά δεν τρέχει τίποτα, αλλά πας να παραλάβεις κουτα αμάξι και τα θες ολα στην πένα.
-
Και τι? Λες να πηγαίνει πρώτα Βέλγιο το αμάξι και μετά ξανα τη μισή υφήλιο για να φτάσει Πειραιά? Το κόβω πολύ δύσκολο όταν αυτοί μετράνε το τελευταίο micro μπογιάς που μπορούν να γλιτώσουν για να κόψουν κόστος...
Από την ομάδα στο fb, ένα παλικάρι είχε στείλει σε φωτό τον αριθμό πλαισίου ενός αυτοκινήτου test drive... Η σφραγίδα λοιπόν είναι από το Βέλγιο, άρα όντως τα αυτοκίνητα περνάνε από εκεί!
-
Παίζει να έχεις δίκιο. Ξέχασα να το αναφέρω χθες αλλά το ψάχναμε με φίλο που είναι στη ναυτιλία και σύμφωνα με την έρευνα του η Nyk δεν έχει απευθείας γραμμή με Πειραιά. Οπότε μας μένει Zeebrusse και Σιγκαπούρη. Άρα οντως γίνεται μεταφόρτωση στο Βέλγιο κι από εκεί σ' εμάς.
Τώρα πως αυτό μπορεί να ναι cost effective μου καίει τον εγκέφαλο αλλά προφανώς εκείνοι γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμένα.
-
@nbadoun said in Toyota Corolla Cross:
Και τι? Λες να πηγαίνει πρώτα Βέλγιο το αμάξι και μετά ξανα τη μισή υφήλιο για να φτάσει Πειραιά? Το κόβω πολύ δύσκολο όταν αυτοί μετράνε το τελευταίο micro μπογιάς που μπορούν να γλιτώσουν για να κόψουν κόστος...
Από την ομάδα στο fb, ένα παλικάρι είχε στείλει σε φωτό τον αριθμό πλαισίου ενός αυτοκινήτου test drive... Η σφραγίδα λοιπόν είναι από το Βέλγιο, άρα όντως τα αυτοκίνητα περνάνε από εκεί!
Aν δείτε όλα τα επίσημα και ανεπίσημα βιντεο και φωτογραφίες που βγηκαν το Σεπτέμβριο από τα test drive των δημοσιογράφων στα άρθρα εκείνων των ημερών, θα δείτε πινακίδες Βελγίου σε όλα τα αυτοκίνητα.
-
Για άφιξη 31/1 Πειραιά, είναι ύποπτα τα εξής:
27/1/2023 6:00 EMERALD LEADER
29/1/2023 0:00 GRAND URANUS
4/2/2023 6:00 CORAL LEADERΜε επικρατέστερο το Emerald Leader που είναι της Nyk και φαίνεται τώρα αγκυροβολημένο στο Zeebrusse. Οπότε αν δούμε ότι το σαπάκι αυτό ξεκινάει εντός των ημερών, τότε μάλλον αυτό είναι να περιμένουμε.
-
Μόλις τσέκαρα το δικό μου. Βελγιο και αυτό
-
Το e6*νούμερα που ψιλοφαινεται στην εικόνα είναι το type approval number που έχει το μοντέλο για την Ευρώπη. Το 6 στο e6 αντιστοιχεί στο Βέλγιο σαν την χώρα που έκανε τα τεστ πιστοποίησης. Είναι μάλλον απίθανο να κολλάνε την ετικέτα όταν φτάνει Βέλγιο, το πιο πιθανό είναι ότι εκεί είναι τα κεντρικά ή τα γραφεία της Toyota που ασχολούνται με τις πιστοποιήσεις για την Ευρώπη.
-
Zeebrugge. Toyota Motor Europe Vehicle Logistics Center
-
Τι μας κρύβουν???? Εγώ για ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ το πήρα!!
Τι θα γράψω τώρα στην αγγελία στο car όταν έρθει η ώρα να το πουλήσω? Βέλγικο με καταγωγή από τη Ναγκόγια??? -3K μεταπωλητικής μας κόστισε αυτή η ιστορία σίγουρα.
Φαν φακτ: επειδή έχω συναδέλφους στο Βέλγιο και είναι και κοντά στο λιμάνι, μιλάμε για τους πλέον αργοκίνητους ευρωπαίους. Οι Ικαριώτες μπροστά τους είναι πυραυλοκίνητοι. Οι τύποι είναι ο ορισμός του χαλλλαρα.
-
Τι μας κρύβουν???? Εγώ για ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ το πήρα!!
Τι θα γράψω τώρα στην αγγελία στο car όταν έρθει η ώρα να το πουλήσω? Βέλγικο με καταγωγή από τη Ναγκόγια??? -3K μεταπωλητικής μας κόστισε αυτή η ιστορία σίγουρα.
Ιαπωνικό είναι το αυτοκίνητο! Φαίνεται από τον αριθμό πλαισίου που ξεκινάει από J....
Κι εγώ στο EMERALD LEADER ποντάρω!!!
Toyota Corolla Cross