-
.. αναρωτιέμαι πώς είναι ο χώρος αποσκευών στα C5/3008..
-
Πλαστικό έχουν γύρω γύρω κι αυτά αλλά τους το συγχωρείς πιο εύκολα λόγω του ότι είναι γενικότερα πιο ποιοτικά σε άλλα σημεία.
-
Και σε αυτά έχει πλαστικό στους θόλους και αυτό γρατζουνιεται.
-
Εντωμεταξυ δεν ξέρω αν έχετε δει ποτέ ταμπλό με μαλακό πλαστικό να το κόβουν στην μέση
Το περίφημο μαλακό πλαστικο δεν είναι στη ουσία πλαστικό για αυτό και με τα χρόνια και την ζέστη παραμορφώνεται όπου έχει ενώσεις ή κενά όπως στους αερόσακους
Ξέρετε τι είναι;
Είναι αφρολεξ που μοιάζει με τα σφουγγάρακια που πλένουμε τα πιάτα, και από πάνω έχει ελαστικο βινύλιο ως επικάλυψη.
Δεν είναι πλαστικό!!!! Και καθομαστε και ψανχουμε τα μαλακά πλαστικά και πληρώνουμε χιλιάρικα για σφουγγαρακια και βινύλιο.
Ξυπνήστε βρε!!!! (Μαζί και εγώ, Μ αρέσει και εμένα το μαλακό πλαστικό δεν λέω)
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Εντωμεταξυ δεν ξέρω αν έχετε δει ποτέ ταμπλό με μαλακό ταμπλο να το κόβουν στην μέση
Το περίφημο μαλακό πλαστικο δεν είναι στη ουσία πλαστικό για αυτό και με τα χρόνια και την ζέστη παραμορφώνεται όπου έχει ενώσεις ή κενά όπως στους αερόσακους
Ξέρετε τι είναι;
Είναι αφρολεξ που μοιάζει με τα σφουγγάρακια που πλένουμε τα πιάτα, και από πάνω έχει ελαστικο βινύλιο ως επικάλυψη.
Δεν είναι πλαστικό!!!! Και καθομαστε και ψανχουμε τα μαλακά πλαστικά και πληρώνουμε χιλιάρικα για σφουγγαρακια και βινύλιο.
Ξυπνήστε βρε!!!! (Μαζί και εγώ, Μ αρέσει και εμένα το μαλακό πλαστικό δεν λέω)
το γνωρίζουμε. Τι περίμενες να είναι? σφουγγαράκι με ελαστικό είναι
αλλά είναι προτιμότερο από το σκληρο πλαστικό
τιποτα δεν αλλαει σε ουσία αλλά πως να το κάνουμε είναι προτιμότερο λόγω αίσθησης.
Προσωπικά με ενδιαφέρει να εχει όπου ερχονται σε επαφή χέρια ποδια.
κατω χαμηλά και όπου δεν ακουμπάω δεν με πολυνοιάζει
-
Μια χαρά σκάνε ή κάνουν βαθουλώματα και σε bmw 5αρα και 7αρα και σε όλα.
-
Χάνεις το νόημα. Δεν είναι το μάλακο υλικό αυτοσκοπός. Το θέμα είναι αν 2 προϊοντα με ίδια τιμή προσφέρουν κάτι ανώτερο το ένα απο το άλλο. Γι' αυτό και δεν είναι πρόβλημα τελικά (για εμένα τουλάχιστον) τα υλικά ή η συναρμογή στο ΨΨ.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα το σχολιάζουμε. Δεν είναι στο απυρόβλητο το αμάξι.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Πλαστικό έχουν γύρω γύρω κι αυτά αλλά τους το συγχωρείς πιο εύκολα λόγω του ότι είναι γενικότερα πιο ποιοτικά σε άλλα σημεία.
Πλήρως εκμεταλλεύσιμο χώρο και σχήμα όμως..
-
Δε βλέπω κάποια μεγάλη διαφορά σε σχέση με το ΨΨ σε σχήμα. Αν θέλουμε δε να είμαστε εντελώς σωστοί, οι όποιες συγκρίσεις πρέπει να γίνουν με τα plug-in μοντέλα που έχουν κι αυτά μειωμένη χωρητικότητα.
Στα 395λτ βλέπω πέφτει η χωρητικότητα στο 3008 plug in.
-
Πάντως για πολλούς είναι αυτοσκοπός
Μα ποιοτικά δεν είναι ανώτερο. Είναι λάθος ορισμός. Δεν είναι το ίδιο υλικό για να πει κανείς πως το ένα πιο ποιοτικό ή όχι.
Σαν υλικό έχει άλλες ιδιότητες. Όταν το ζουλας υποχωρεί διότι είναι σφουγγαρακι αλλά όταν θες να το καθαρίσεις είναι πολύ πιο επίφοβο σε βλαβη, λόγω της επένδυσης του, ενώ με τα χρόνια έχει την τάση να χάνει το σχήμα του σε γωνίες ή αερόσακους
Φυσικά και υπάρχουν διαφορες στις ποιότητες των πλαστικών, των αληθινών.
-
@dublin said in Toyota Corolla Cross:
Πλήρως εκμεταλλεύσιμο χώρο και σχήμα όμως..
Μπα, απλά με το σχήμα των πλαστικών έχουν αφαιρέσει χώρο από το 3008 για να μοιάζει πιο τετράγωνο στο μάτι, που θα μπορούσες να ζουληξεις κάποια τσάντα ή σακούλα
-
Δε βλέπω κάποια μεγάλη διαφορά σε σχέση με το ΨΨ σε σχήμα. Αν θέλουμε δε να είμαστε εντελώς σωστοί, οι όποιες συγκρίσεις πρέπει να γίνουν με τα plug-in μοντέλα που έχουν κι αυτά μειωμένη χωρητικότητα.
580 έως 720 στο C5 Aircross (έχει συρόμενα πίσω καθίσματα) και 460 έως 600 το Phev.
Ανάλογα, ο 1.8 όταν βγει θα είναι άμεσα συγκρίσιμος με τον 130 diesel (με τις τιμές που ανακοινώνει η ίδια η Toyota), να δεχθώ ότι ο 2.0 κολλάει με τον PHEV (λόγω ίππων και δύναμης).
-
Δεν σταματά η stellantis την παραγωγή diesel κινητήρων από το 2023 ;
-
Δεν σταματά την παραγωγή diesel κινητήρων από το 2023 η stellantis;
Χαχα...
έκανες αμέσως το η την και το έσωσες...τώρα βγάζει νόημα η πρόταση...
Είδες άμα θέλεις?
-
Μα σε έχω φοβηθεί....
-
Εδώ οι θόλοι από το Kia Sportage.
Εδω του corolla
-
Συνεπώς, αξίζει να αγοράσει κάποιος το corolla cross και να προσπερασει το πλαστικό στον χωρο αποσκευών;
Της tonale είναι γρατζουνιες αυτά που βλέπω στο κατώφλι;
Πάει και η tonale;
-
@dublin said in Toyota Corolla Cross:
580 έως 720 στο C5 Aircross (έχει συρόμενα πίσω καθίσματα) και 460 έως 600 το Phev.
To C5 βέβαια (που παρολίγον να αποκτήσω εάν δεν έπεφτα σε μλκ) είναι αποκλειστικά δικίνητο. Εγώ λόγω του awd CC που έχω παραγγείλει έκανα αυτομάτως τη σύγκριση με το επίσης 4κίνητο 3008. Και πάλι βέβαια η διαφορά με το ΨΨ είναι 20λτ?
-
Η αλήθεια είναι ότι στο golf δεκαετίας ο χώρος των αποσκευών είναι καλυμμένος εξ ολοκλήρου από μοκέτα. Ωστόσο, οι θόλοι στο cc είναι πλαστικοί λόγω της κυρτότητας και δεν μπορούν να καλυφθούν με μοκέτα γιατί η μοκέτα απαιτεί επίπεδη επιφάνεια όπως στο golf. Επίπεδα τα πλαϊνά δεν μπορούν να είναι στο cc για κάποιο λόγο υποθέτω είτε λόγω υβριδισμού ή για κάποιο λόγο που αγνοούμε. Οπότε μοκέτα δεν έμπαινε λογικά
-
Συνεπώς, αξίζει να αγοράσει κάποιος το corolla cross και να προσπερασει το πλαστικό στον χωρο αποσκευών;
Της tonale είναι γρατζουνιες αυτά που βλέπω στο κατώφλι;
Πάει και η tonale;
Κατωφλι παντου πλαστικο...
Μα και το duster μοκετουλα
Σιγα σιγα θα πιασουμε και αλλα τμηματα ....δε βιαζομαστε
Toyota Corolla Cross