-
Μόλις γύρισα απο αντιπροσωπεία!Είχα το αμάξι στα χέρια μου για 3 ολοκληρες ώρες, το πήγα άσφαλτο, χώμα, ανηφόρες, κατηφόρες μπήκα σε λακούβες, κρατήρες, σπαστήρια το αμάξι είναι με μια λέξη Citroen! Αφράτο, άνετο με πολύ άνετα καθισματα πολυθρόνες ;ότι βρίσκει στο διάβα του το 'καταπίνει με χαρακτηριστική ευκολία και χωρίς να εμφανίζει πλαδαρή συμπεριφορά αν το πιέσεις και του ζητήσεις πρισσότερα. Το τιμόνι δεν είναι σαν του φόκους αλλά απείρως καλύτερο τόσο σε πληροφόρηση και συμμετοχικότητα απο οποιοδήποτε άλλο citroen των τελευταίων ετών!Τα progresisve hydraulic Cushions κάνουν πολύ καλή δουλειά ενώ σε δυνατό φρενάρισμα πανικού που επιχείρησα δεν κατέβασε 'μούτρα' σε σχέση με το c5 aircross που είχα οδηγήσει λίγους μήνες πριν.Γενικά το αυτοκίνητο φωνάζει ¨ησυχία-τάξη και ασφάλεια'.Απο εξοπλισμό είχα αμάξι με shine pack που έχει τα πάντα σχεδόν standard. Πήρα προσφορά για το 1,5 bluehdi 110 ps manual σε έκδοση shine pack με έξτρα το rouge elixir και ηλεκτρική ηλιοροφή τελική τιμή με πινακίδες κλπ 26900
Y.Γ Τα πλαστικά στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό και των θυρών στο επάνω μέρος είναι απο το επάνω ράφι'μαλακά και ωραία στην αφή ,όσο πηγαίνεις προς τα κατω σκληραίνουν όπως φυσικά στα περισσότερα αμάξια αυτής της κατηγορίας.
-
panormus772 wrote:
panos pure clio ,σχεδόν 2.000 ευρώ πάνω από την τιμή τιμοκαταλόγου.Η ηλιοροφή κανένα 1000-1200άρι έχει και το χρώμα 500άρικο; Μήπως σου έδωσαν τιμές και για άλλα extra της shine pack που θέλει κάποιος να βάλει σε χαμηλότερη εκδόση; Εργοστασιακός συναγερμός υπάρχει ή ως παραγγελία; Τι χρόνο αναμονής σου έδωσαν;
Αν μου το έλεγες απο εχθές θα ρωτούσα τιμές για εξοπλιστικά πακέτα σε άλλες εκδόσεις και θα σε ενημέρωνα. Επειδή ο αντιπρόσωπος είναι φίλος αν έχεις κάτι υπόψη σου, πες μου να ρωτήσω.Παραπάνω δεν ρώτησα γιατι η shine pack έχει τα πάντα μέχρι και προβολείς ομίχλης led Πάντως μην ανησυχείς τα υπάρχουν πολλά εξτρα πακέτα που μπορείς να βάλεις αν πας σε πιο φθηνή έκδοση και αυτό σου το λέω με σιγουρια.
Επειδή εγώ θα προχωρήσω σε ειδική παραγγελία μου είπαν περίπου 6 μήνεςα αναμονή
Βασικά,αν μπορείς να ρωτήσεις αν μπαίνουν και με τι κόστος στην απλή shine 130hp manual τα α)blind spot β) πίσω υποβραχιόνιο και γ) μπροστινοί αισθητήρες. Επίσης έχει εργοστ. συναγερμό ή χρειάζεται παραγγελία;
Το μεταλλικό -εκτός του στανταρ ασημί- πόσο στο χρεώνουνε;
-
Πάντως και σε εμένα το eat8 που το έχω οδηγήσει 2-3 φορές στο c5 aircross μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσίασε όσο το ακούω εδώ μέσα.
Από αξιοπιστία δεν γνωρίζω πως πάει αλλά στην αίσθηση ήταν αρκετά ραθιμο ενώ όταν το πιεζες εύκολα πηδαγε ταχύτητα από 5η 7η και από 6η 8η.
Όπως και το kickdown του ήταν αργό όταν παταγα το γκάζι για προσπεράσεις ειχα μια μικρή ανασφάλεια ειδικά την μια φορά που το οδηγησα με 4 άτομα μέσα. Βέβαια το c5 είναι και καμια 200 κιλά βαρύτερο.
-
panos pure clio wrote:
panormus772 wrote:
panos pure clio ,σχεδόν 2.000 ευρώ πάνω από την τιμή τιμοκαταλόγου.Η ηλιοροφή κανένα 1000-1200άρι έχει και το χρώμα 500άρικο; Μήπως σου έδωσαν τιμές και για άλλα extra της shine pack που θέλει κάποιος να βάλει σε χαμηλότερη εκδόση; Εργοστασιακός συναγερμός υπάρχει ή ως παραγγελία; Τι χρόνο αναμονής σου έδωσαν;
Αν μου το έλεγες απο εχθές θα ρωτούσα τιμές για εξοπλιστικά πακέτα σε άλλες εκδόσεις και θα σε ενημέρωνα. Επειδή ο αντιπρόσωπος είναι φίλος αν έχεις κάτι υπόψη σου, πες μου να ρωτήσω.Παραπάνω δεν ρώτησα γιατι η shine pack έχει τα πάντα μέχρι και προβολείς ομίχλης led Πάντως μην ανησυχείς τα υπάρχουν πολλά εξτρα πακέτα που μπορείς να βάλεις αν πας σε πιο φθηνή έκδοση και αυτό σου το λέω με σιγουρια.
Επειδή εγώ θα προχωρήσω σε ειδική παραγγελία μου είπαν περίπου 6 μήνεςα αναμονή
Βασικά,αν μπορείς να ρωτήσεις αν μπαίνουν και με τι κόστος στην απλή shine 130hp manual τα α)blind spot β) πίσω υποβραχιόνιο και γ) μπροστινοί αισθητήρες. Επίσης έχει εργοστ. συναγερμό ή χρειάζεται παραγγελία;
Το μεταλλικό -εκτός του στανταρ ασημί- πόσο στο χρεώνουν;
Στην Ελλάδα πρός το παρόν δεν χρεώνεται το ασημί και το λευκό, μετά θα αφήσουν μάλλον το λευκό και θα χρεώνουν το ασημί. Ο εργοστασιακός ογκομετρικός συναγερμός απο ότι θυμάμαι στοιχίζει γύρω στα 350-400 ευρώ . Για τα υπόλοιπα θα ρωτήσω και θα σου πω
-
Τα κιβώτια 'διπλού συμπλέκτη' είναι στην ουσία μια υποκατηγορία Mechanised κιβωτίων. Εφόσον έχουν υλικά τριβής x2 πάντα θα έχουν λιγότερη υστέρηση, μικρότερη ικανότητα φορτίου και μεγαλύτερες φθορές από κιβώτια που κάνουν υδραυλική συμπλεξη με τον κινητήρα, και πάντα θα είναι πιο οικεία σε οδηγούς χειροκίνητου.
Το θέμα είναι ζύγι κόστους αξιοπιστίας κι εφαρμογής. Για αυτοκίνητα κι οδήγηση που μετράς τα δέκατα του δευτερολέπτου πριν απ οτιδήποτε άλλο, πάντα η ύπαρξη συμπλέκτη θα είναι προτιμότερη, ενώ π.χ. θα ξυνιζει σε όποιον θέλει να πατάει χώμα, να μεταφέρει φορτία κλπ.
Εγω το βλέπω ως αντίστοιχο του διλήμματος βενζινης-ντιζελ...
-
Τα κιβώτια 'διπλού συμπλέκτη' είναι στην ουσία μια υποκατηγορία Mechanised κιβωτίων.
Ακριβώς! Δεν είναι αυτόματα κιβώτια, αλλά αυτοματοποιημένα χειροκίνητα...μεγάλη διαφορά.
-
Ενταξει παιδια μην τα υποτιμάμε τοσο σαν υλοποίηση όμως.
Μπορεί να ειναι αυτοματοποιημενα χειροκινητα αλλα η εμπειρια που παιρνεις ειναι ενος γρηγορου αυτοματου και η ιδεα του διπλου συμπλέκτη που είναι πολυ παλια σχεδόν 90 χρόνια από καποιον Γάλλο !!! και οχι Γερμανό !! είναι πανέξυπνη δλδ αυτη η ταυτοχρονη συμπλεξη δυο διαδοχικων ταχυτητων εξου και η γρηγοραδα των εναλλαγων.
Οτι όπως όλα τα αυτοματα θελει αγαπη και στοργη και το dsg λιγο παραπανω ισχύει.
Οτι δεν τα επισκευάζουν αλλα τα αλλαζουν με αποτελεσμα το κοστος σε περιπτωση ζημιας και εκτος εγγυησης να ξεφευγει ισχυει.
Ta ΕΑΤ6 & 8 που φορά εδω και 3-4 χρονια ο psa εχουμε ακουσει να βγάζουν θέμα?
-
Ta ΕΑΤ6 & 8 που φορά εδω και 3-4 χρονια ο psa εχουμε ακουσει να βγάζουν θέμα?
Το ΕΑΤ6 είναι το κλασσικό 6αρι της Aisin και είναι πάνω από 15 χρόνια στην αγορά (το είχε το Mini μου το 2007), χωρίς προβλήματα.
-
harisma23 wrote:
criuser wrote:
Και όταν τον έχεις διπλοτριπλοπληρώσει τον διπλό συμπλέκτη , τότε να δεις πως σου φαίνονται τα άλλα ...
Κι αν είχες διπλοσύμπλεκτο και δεν το διπλοτριπλοπλήρωσες; Τότε πως σου φαίνονται όλα αυτά;
Περιμένεις να ανοίξουν τα στοιχηματζίδικα , να πας να παίξεις...
Μπααα, δεν είμαι τόσο τυχερός. Απλώς είχα 6άρι υγρού τύπου και όχι 7άρι ξηρού. Πολύ πιο αξιόπιστο...
-
Έγινε και η παραγγελία!Μπορεί να είμαι και ο 1ος που παρήγγειλε πανελλαδικά!
1,5 bluehdi shine pack με εξτρα ηλιοροφή και κόκκινο χρώμα rouge elixir.!
Και τώρα αρχίζει ο μακρύς δρόμος της αναμονής ...Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι!
-
ΜΠΡΑΒΟ!!! Καλοτάξιδο εύχομαι και να το χαρείς με υγεία. Τρομερή αποφασιστικότητα....πατ κιουτ!!
ΥΓ: Το πήρες και στο καλύτερο χρώμα που μπορούσες, αυτό το κόκκινο είναι απλά υπέροχο....εύγε για το καλό σου γούστο!
-
καλορίζικο. Παίζει έκπτωση από την τιμή καταλόγου?
-
ΜΠΡΑΒΟ!!! Καλοτάξιδο εύχομαι και να το χαρείς με υγεία. Τρομερή αποφασιστικότητα....πατ κιουτ!!
ΥΓ: Το πήρες και στο καλύτερο χρώμα που μπορούσες, αυτό το κόκκινο είναι απλά υπέροχο....εύγε για το καλό σου γούστο!
σε ευχαριστώ Φάνη για τα καλά σου λόγια, να είσαι καλά
-
panos pure clio wrote:
καλορίζικο. Παίζει έκπτωση από την τιμή καταλόγου?
καμία όμως Ότι κατάφερα λόγω φιλίας με τον αντιπρόσωπο (3 citroen έχουμε ήδη αγοράσει απο αυτόν! )
-
Kαλορίζικο και γλυκιά αναμονή, Panos!! Πολύ ωραίο και το χρώμα! (νομίζω είναι περλέ)
Μια χαρά θα σου'ρθει! Καλοκαιράκι για να μπορείς να το κινήσεις και να το ευχαριστηθείς περισσότερο!
Υ.Γ. Από ποια αντιπροσωπεία το έκλεισες;
-
Kαλορίζικο και γλυκιά αναμονή, Panos!! Πολύ ωραίο και το χρώμα! (νομίζω είναι περλέ)
Μια χαρά θα σου'ρθει! Καλοκαιράκι για να μπορείς να το κινήσεις και να το ευχαριστηθείς περισσότερο!
Υ.Γ. Από ποια αντιπροσωπεία το έκλεισες;
σε ευχαριστώ πολύ, μακάρι τουλάχιστον τότε να μην έχουμε καραντίνες κλπ.Σε αντιπροσωπεία της επαρχίας το έκλεισα (Θράκη)
-
Η πιο γλυκιά αναμονή στα πλαίσια της αυτοκίνησης!! Άντε με το καλό
-
panos pure clio wrote:
Η πιο γλυκιά αναμονή στα πλαίσια της αυτοκίνησης!! Άντε με το καλό
ευχαριστώ πολύ, θα μετράμε τις μέρες όπως κάναμε φαντάροι χαχαχαχαχ!
-
Με το καλό να παραλάβεις!!
-
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς ....
Πραγματικά είναι ό,τι πιο κοντινό στην υδροπνευματική .
CITROEN C4 III mod 2021